Öğretmen Sevgiliye Hediye Önerileri / 10+ Hediye

1 ay önce A. Baspinar 97
Öğretmen Sevgiliye Hediye Önerileri / 10+ Hediye

Öğretmen sevgiliye hediye bakarken kadın - erkek fark etmeksizin ilgi ve ihtiyaca göre, manevi değeri yüksek hediyelerin bakılması yerinde olacaktır. İster öğretmen sevgiliye öğretmenler günü hediyesi isterseniz karne günü öğretmene hediye bakabileceğiniz yüzlerce çeşit model bulunmaktadır. Eğer sevgiliniz öğretmense, normal günde dahi hatırlamak amaçlı alacağınız hediye fikirleri aşağıda yer almaktadır. 

Öğretmen Sevgiliye Hediye Fikirleri 

Öğretmenlik, sabır ve güç isteyen bir meslektir. Bu nedenle özellikle, özel günlerin dışında küçük ve bütçe dostu anlamlı hediyelerle sevdiğinizin motivasyonuna katkıda bulunabilirsiniz. Bir nesli, ülkeyi ve hatta dünyayı yetiştiren öğretmen sevgiliye hediye fikirleri için bu önerilere göz atabilirsiniz; 

Kişiye Özel Kaşe

Kişiye Özel Kaşe
Kişiye Özel Kaşe

Öğretmen sevgiliye hediye alırken, sevgilinizin dersi daha eğitici ve zevkli hale getirmesine yardımcı olabilirsiniz. Öğretmen kaşeleri eğitim alanında pekiştirme amaçlı kullanılabilir. Özellikle okul öncesi kapsamında öğretmene hediye alacaklar için eğlenceli olabilir. Kaşe üzerine eklenecek “Aferin” ya da gülücük simgeleriyle modelleri kişiye özel hale getirebilirsiniz. 

İsim Ve Logo Baskılı Lazer Kazıma 2024 Ajanda

İsim Ve Logo Baskılı Lazer Kazıma 2024 Ajanda
İsim Ve Logo Baskılı Lazer Kazıma 2024 Ajanda

Öğretmene hediye fikirleri içinde klasik gibi görünse de aslında özelleştirilmiş olduğu için, kişinin kendini değerli hissetmesi noktasında fark yaratır. Günlük koşuşturma esnasında unutulan notları veya ders içinde yapılması gerekenleri, isim ve resmin bulunduğu bu ajandalara kaydedebilirsiniz. 

Metal Kitap Ayracı

Metal Kitap Ayracı
Metal Kitap Ayracı

Öğretmen sevgiliye ne hediye alınır kapsamında, okumayı seven tüm öğretmenlere en uygun ve estetik hediye fikirlerinden biridir. Öğretmene hediye kitap ayracı üzerine ister sevdiğinizin ismini isterseniz sizi hatırlatacak güzel bir sözü ekleyebilirsiniz. Her sayfanın arasında bir tebessüm olarak kalmak istemez misiniz?

Kişiye Özel Fotoğraflı Kırmızı Kar Küresi

Kişiye Özel Fotoğraflı Kırmızı Kar Küresi

Bayan öğretmene ne hediye alınır diye kara kara düşünmeyin. Kar küresi, öğretmen sevgiliye hediye kapsamında alınabilecek küçük ama mutluluk verici hediyelerden biridir. Kendinizin ve sevdiğinizin fotoğrafını kar küresi içine yerleştirip, her daim aşkınızı canlı tutabilirsiniz. Peki öğretmene hediye kar küresi tasarım özellikleri nelerdir? 

 

Ürün 

Özelleştirilmiş Fotoğraflı Kar Küresi 

Özellikleri  

Fanus biçiminde oval görünümlüdür.

Şeffaf gövdesi ile dayanıklı yapıya sahiptir.

Su içinde hareket halinde olan sim ve parçacıklar estetik görünür. 

İç kısmın her yüzüne fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Baskılı İçi Kırmızı Kupa

Kişiye Özel Baskılı İçi Kırmızı Kupa

Kişiye özel olan tasarımlar sayesinde basit gibi görünen birçok ürün, anlamlı ve manevi değeri yüksek hediyeler arasına girmektedir. Nasil sıradan bir tişört kendi tasarımınız ile hayat buluyor ise bu kupalar da üzerine eklenecek resim, öğretmen sevgiliye hediye notu, isim gibi tasarımlarla canlanabilir. 

Kişiye Özel Parker Im GT Siyah Kalem Seti

Kişiye Özel Parker Im GT Siyah Kalem Seti
Kişiye Özel Parker Im GT Siyah Kalem Seti

Erkek öğretmene öğretmenler günü hediyesi olarak şık ve estetik görünümüyle dikkat çekecektir. Özellikle erkek öğretmen sevgiliye hediye düşünüyorsanız ve önemli kararlarında bu espirili kalem seti ile imza atsın istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Peki uygun fiyatlı kalem setinin tasarım özellikleri nelerdir? 

 

                Kişiye Özel Siyah Kalem Seti 

Tükenmez Kalem 

Silindirik form

Basmalı çalışma sistemi

Orta uç formu

Lazer kazıma tekniği ile isim yazma özellikli

Krom ve pirinç renkli uç 

Dolma Kalem 

Lake kaplama 

Silindirik formlu

Paslanmaz çelik

Pürüzsüz ve kesintisiz yazım özellikleri

Kartuşlu kullanım (Ürüne bir adet uzun mavi kartuş dahildir.)

Ok tasarımdaki klipsi ile kolay taşıma 

Kırmızı Kupa Ajanda Kalem Set

Kırmızı Kupa Ajanda Kalem Set

Gündelik hayatın her alanında öğretmene hediye olarak verilebilecek en işlevsel fikirlerden biridir. Hem uygun fiyatlı hem set halinde olmasıyla büyük avantaj yakalayabilirsiniz. Sevgiliniz yazı yazarken ve kahvesini yudumlarken sizi hatırlasın istemez misiniz? Mesleki hediye fikirlerinden olan bu set sayesinde, karşınızdakinin hayatına estetik dokunuşlar katabilirsiniz. 

Kişiye Özel Dijital Göstergeli Süzgeçli Beyaz Termos 450Ml

Kişiye Özel Dijital Göstergeli Süzgeçli Beyaz Termos 450Ml
Kişiye Özel Dijital Göstergeli Süzgeçli Beyaz Termos 450Ml

Kampta, yürüyüşte, okulda, sporda kadın veya erkek öğretmen sevgiliye hediye verilecek estetik ve fonksiyonel ürünlerden biridir. Gündelik hayatta işe erken gitmek zorunda kalan öğretmen sevgiliniz, bu termosla kahvaltısını, anılar ve tebessümler eşliğinde yapabilir. Resimli, isimli, kulplu, kulpsuz tasarımıyla çeşitli modelleri, Baskı Yap sitesinde sizleri beklemektedir. 

Kişiye Özel Melek Karikatür Biblo

Kişiye Özel Melek Karikatür Biblo
Kişiye Özel Melek Karikatür Biblo

Değişik öğretmenler günü hediyesi bakan kişilere en güzel seçeneklerden biridir. Kadın veya erkek öğretmen sevgiliye hediye noktasında espirili ve oldukça anlamlı bu hediye sayesinde, masadaki yerinizi almış ve akıllarda kalmış olursunuz. 

Kişiye Özel Kalp Masa Saati

Kişiye Özel Kalp Masa Saati

Yanında zamanın nasıl geçtiğini fark edemediğiniz öğretmen sevgiliye hediye fikirleri arasında yerini alır. İster masa ister duvar saati olarak üzerine sevdiğinizin resmini, ismini ekleyerek onunla geçirdiğiniz zamanı daha anlamlı hale getirebilirsiniz. 

Kişiye Özel Iphone 14 Pro Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Kişiye Özel Iphone 14 Pro Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Birbirinden farklı marka ve modelde telefon kılıfları, sevgilinizin sizi hatırlamasını sağlayacağınız fikirlerden biridir. Böylelikle fotoğraflı telefon kılıfı sayesinde gözünüze ve gönlünüze hitap edecek hediyeyi bulmuş olursunuz. Erkek öğretmen sevgiliye hediye bağlamında etkili fikirlerden biridir. 

Sıkça Sorulan Sorular

Öğretmen sevgiliye hediye fikirleri kadın - erkek için yukarıda belirtilmiştir. Daha farklı seçenekler için Baskı Yap sitesini ziyaret edebilir ayrıca, aşağıdaki önerilerden fikir alabilirsiniz. 

1 - Bayan Öğretmen Sevgiliye Alınacak Hediye Fikirleri Nelerdir? 

Bayanlara alınabilecek uygun fiyatlı ve anlamlı hediye fikirleri şunlardır; Hediye kutusu, takı seti, kişiye özel çanta, kanvas tablo, kişiye özel peluş oyuncak, kişiye özel makyaj aynası gibi seçeneklerdir. Daha fazla alternatif için Baskı Yap sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

2 - Erkek Öğretmen Arkadaşa Ne Hediye Alınır? 

Baskı Yap sitesinde öğretmen arkadaşa hediye olarak bluetooth nostaljik radyo, kişiye özel araç plakası, ruhsat kabı, metal madalya, isme özel kapşonlu sweatshirt ve daha birçok seçenek bulunmaktadır. 

3 - Manevi Değeri Yüksek Öğretmen Sevgiliye Hediye Fikirleri Nelerdir? 

Maddi boyutundan ziyade manevi değeri yüksek öğretmen sevgiliye hediye fikirleri; isme özel madalya, kişiye özel çerçeve, kendin boya tablosu, kişiye özel puzzle yapboz, 4’lü yastık kupa seti, karikatürlü biblo ya da kupa seçenekleri en çok tercih edilen gruptadır. 


Posted In: Baskı ve Matbaa

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade