En Güzel Doğum Günü Sözleri 2023

11 ay önce A. Baspinar 866
En Güzel Doğum Günü Sözleri 2023

En güzel doğum günü sözleri bir sevdiğimizin ya da bir yakınımızın doğum günü olduğu zaman bizler için kurtarıcı niteliği taşır. Bu sözler sayesinde sevdiklerimize olan duygularımızı en saf ve yalın hali ile ifade etmiş oluruz. 

En güzel doğum günü sözleri miktarı sanılandan çok daha fazladır. Bu noktada önemli olan ise hem bizim için hem de doğum günü yaklaşan kişi için en doğru sözü seçmek olacaktır. Bunun için belli başlı kriterler mevcuttur. Mesela en güzel doğum günü sözleri her şeyden önce özgün olmalıdır. Doğum günü sahibine hitap edebilmelidir.

En Güzel Doğum Günü Sözleri 

En güzel doğum günü sözleri sevdiğimiz birinin doğum gününde ona alacağımız hediye ile beraber tamamlayıcı özellik taşıyacaktır. Bir yakınımızın, bir arkadaşımızın ya da ailemizden birinin doğum gününde ilk olarak ona ne hediye alacağımızı düşünürüz. Bu kararsızlık bazen günler bazen de haftalar boyu bizi kendine esir hale getirebilir. 

Fakat en az hediye kadar önemli olan bir noktayı da atlamamak gerekir. O da anlamlı doğum günü mesajları ve sözleridir. Güzel bir hediyenin yanı sıra duygusal doğum günü mesajı da doğum günü sahibini hem çok mutlu edecek hem de duygulanmasına vesile olacaktır. En güzel doğum günü sözleri örnekleri hazırladığımız bu yazımızda bazı başlıklara ayırarak ele aldık.

1 – Anne İçin En Güzel Doğum Günü Sözleri

Annemiz bizim için bu dünyadaki her şeyden ama her şeyden daha değerlidir. Onu her zaman çok severiz ve değer veririz. Fakat doğum günü ya da anneler günü gibi özel ve kıymetli günlerde daha farklı bir şekilde anmak isteriz. Ona küçük jestler uygulamak isteriz. Bunun en güzel yollarından bir tanesi ise en güzel doğum günü sözleri ve mesajlarıdır. Annemiz, en kıymetlimiz için en güzel doğum günü sözleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  • “Benim biriciğim, sen benim için hayattaki herkesten ve her şeyden daha çok seviyorum. Sen beni büyütüp bugünlere getirdin ve benim üzerimdeki emeğin çok büyük. Anneannem de aynı şekilde seni büyütüp bugünlere getirdi. O yüzden senin doğum gününü kutlarken aynı zamanda ona da teşekkür etmek istiyorum. İyi ki seni doğurmuş güzel anneciğim.”
  • “Benim için dünyadaki en ama en güzel kadın. Her çocuk kendi annesinin dünyanın en güzel annesi olduğunu düşünür. Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum ve bu konuda eminim. Sen diğer annelerden çok farklısın ve özelsin. İyi ki benim annem olmuşsun. İyi ki bu büyüme serüvenimde sen benim elimden tutmuşsun. Daha senle ve benle birlikte olduğumuz çook yaşlara anneciğim.”
  • “Bir çocuk için bu dünyada annesinden daha bilgili, daha cesur ve daha güzel kimse yoktur. Tüm çocuklar buna inanır. Hatta bu inançtan güç alır. Ben de her ne kadar büyümüş, kocaman insan olmuş olsam da hala bu yaşımda bu düşünceden ve senin varlığından güç alıyorum annem. Ne zaman üzülsem ya da ne zaman herhangi bir zorlukla karşılaşsam arkamda senin olduğunu ve desteğini hiçbir zaman benden esirgemeyeceğini aklıma getiriyorum. O zaman benden güçlüsü yok gibi geliyor bu hayatta. Seni çok seviyorum. Nice yaşların ve güzel yılların olsun anneciğim.”
  • “Doğum günün kutlu olsun cümlesi en klasik doğum günü mesajlarından biri olarak biliniyor. O yüzden ben sana bu kalıbı kullanmak istemiyorum anne. Benim sana olan sevgimi ve bugünün benim için ne kadar özel ve anlamlı olduğunu ifade etmiyor tam olarak… Benim daha duygusal ve anlamlı kelimelere ihtiyacım var. En güzel doğum günü sözleri ve mesajları senin için yazılmalı. Sen bu dünyadaki en değerli varlıksın. En fedakar annesin. Sen benim için o kadar çok değerlisin ki. Lütfen hiçbir an yanımdan ayrılma, benimle kal.”
  • “Canım annem varlığın ile bana güç veriyorsun. Yeni yaşını tüm içtenliğimle ve mutluluğumla kutluyorum. İyi ki varsın.”

2 – Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Sözleri

Sevgilimiz ile aramızda olan bazı özel günler vardır. Söz konusu özel günlere, sevgililer günü, tanışma yıl dönümü ya da doğum günleri örnek olarak verilebilir. Bahsedilen bu özel günlerde sevgilimizi mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yaparız. Ona güzel hediyeler alırız. Hediyelerin yanı sıra anlamlı mesajlar da göndermek isteriz. Sevgili için en güzel doğum günü sözleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  • “Canım sevgilim senin benim yanımdaki değerini anlatmaya gerek bile yok. Bunu zaten sen çok iyi biliyorsun. İyi ki doğmuş ve iyi ki benim olmuşsun.”
  • “Hayatıma anlam katanım. Benim için takvimdeki tüm günler bir yana iki gün bir yana. Bunlardan bir tanesi senin doğduğun gün diğeri ise seninle karşılaştığımız gün. Ömrümün sonuna kadar bu iki günü kutlamaya devam edeceğim. İyi bu dünyaya gelip benim de dünyamı güzelleştirmişsin. Seni çok seviyorum.”
  • “Seninle ilk karşılaştığım günü hatırlıyorum da ta o zaman anlamıştım. Hayatımın merkezinde yer alacağını. Bilmiyorum… Hissettim belki de. Zaten o günden itibaren dünyam oldun. İyi ki de oldun.”
  • En güzel doğum günü sözleri ya da mesajlarını getirip sana sıralasam bile ifade edeme sana olan sevgimi, iyi ki varsın.”

3 – Arkadaşa En Güzel Doğum Günü Sözleri

Arkadaşlarımız da en az aile fertlerimiz kadar önemlidir bizim için. Bu yüzden doğum günü gibi özel günlerde onların yanında olmak ve onlara kendilerini değerli hissettirmek isteriz. Bu da ancak anlamlı sözler ile mümkün olacaktır. Arkadaşa en güzel doğum günü sözleri ise şu şekildedir;

  • “Canım arkadaşım, bir tanecik sırdaşım, değerli dostum… Bu dünyada beni yalnız bırakmadığın için sana çok teşekkür ederim. İyi doğmuşsun, iyi ki doğurmuş annen seni.”
  • “Güzel ve sadık bir dost bu dünyada insanın en sahip olabileceği en değerli ve kıymetli hazinelerden bir tanesidir. Sen de benim en güzel hazinemsin. İyi ki doğmuşsun.”
  • “Seninle o ilk karşılaştığımız günü hatırlıyor musun? Hiç anlaşamamıştık o gün. Hiç ama hiç aklıma gelmezdi bir gün canımın bir parçası ve kardeşten öte dostum olacağın… Ama iyi ki olmuşsun. Tüm yaşlarında yanında olmak dileği ile…”
  • “Bir arkadaşa söylenebilecek en güzel doğum günü sözleri sadece senin için yazılmış olmalı canım arkadaşım. İyi ki varsın.”


Posted In: Baskı ve Matbaa

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade