Kaşe Yapımı ve Online Kaşe Siparişi

2 yıl önce T. Bayraktar 1968
Kaşe Yapımı ve Online Kaşe Siparişi

Kaşeler resmi ve özel kurumlarda hazırlanan belge/evrakların; hangi kurum, kuruluş veya kişiye ait olduğunu anlamak maksadıyla kullanılan önemli bir araçtır. Kullanıcıyı tanımlayan bilgiler içermektedir. Bu nedenle kişiye ve işletmeye özel olarak hazırlanmaktadır. Kullanım alanlarına göre farklı bilgiler içerebilirler. Bazen; kişi adı, işletmenin adı ve unvan bilgilerini içerirken bazen de logo kaşesi ve imza kaşesi gibi eşsiz detayları da içeriyor olabilir.

Kaşe Çeşitleri ve Modelleri

  • Otomatik Kaşeler,
  • Yuvarlak Kaşeler,
  • Kalem Kaşeler,
  • Mühür Kaşesi,
  • Plakalı Tarih Damgalı Kaşeler,
  • İmza Kaşeleri gibi birçok çeşidi bulunmaktadır.

Kullanım amaçlarına göre kaşe boyutları farklılık göstermektedir. Örneğin; bir sağlık çalışanı yanında kolaylıkla taşımak için küçük boyutlu aynı zamanda kalem olarak da kullanabileceği bir kalem kaşe veya rahatlıkla yanında taşıyabileceği cep kaşesi kullanmayı tercih ederken, özel bir işletme sahibi, kullandığı fatura, irsaliye ya da antetli kağıtlarının özelliklerini dikkate alarak değişik boyutlarda kaşe kullanmayı tercih edebilir.

Günümüzde teknolojinin de yardımıyla insanlar kolaylıkla kendileri kaşe tasarımı yapabilir. Yaptıkları tasarımları ister kaşe yapımı konusunda uzman internet siteleri üzerinden, isterlerse kaşe yapan matbaa veya kırtasiyeye bizzat giderek yaptırmaları mümkündür.

Online kaşe tasarlamanın internet üzerinden kolaylıkla yapılıyor olması sonucunda kendi yaptıkları tasarımları veya mevcut kaşesinin metin görselini ilgili siteye yükleyerek online olarak kaşe siparişini vermek artık hem kolay hem ekonomik hem de zamandan ciddi anlamda tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

baskiyap.com'da Kaşe Siparişinin Faydaları

  1. Tasarımını istenilen şekilde yapabilmesi,
  2. Kaşenin son halinin, basılmadan önce online olarak görülebilmesi,
  3. Yapılması gereken değişikliklere alanında uzman grafikerlerimiz sayesinde anında müdahale edilmesi,
  4. Kaşenizin ayağınıza kadar gelmesi gibi maddeler sayılabilir.
  5. Site içerisinde bulunan hazır tasarımlardan faydalanarak kaşenizi istediğiniz gibi tasarlama imkanına da sahip olmaktasınız.

Değişik meslek grupları, zamandan tasarruf etmek maksadıyla kaşeleri günlük hayatta yoğun olarak kullanmaktadır. Bu meslek gruplarına ait hazır kaşe tasarımları, kaşe siparişi vermeyi hem kolaylaştırmakta hem de hızlandırmaktadır. Söz konusu tasarımlara; öğretmen kaşe, doktor kaşe, hemşire kaşe, mühendis kaşe vb. örnek olarak verilebilir.

Acil kaşeye ihtiyacınız olduğunda 7 gün 24 saat internet üzerinden siparişinizi verebilir, çok kısa bir süre içerisinde kaşenizi ayağınıza kadar getirterek teslim alabilirsiniz. Verilen siparişlerde, fiyat karşılaştırması da çok kolay olarak yapılabilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus fiyat farklılıklarının neden kaynaklandığına iyi analiz etmektir.

Kaşe Fiyatları Arasındaki Farklar

  • Kaşe fiyatları genel olarak kaşenin üretildiği malzemenin cinsi ile ebadına göre değişiklik göstermektedir.
  • Malzeme cinsine örnek vermek gerekirse, aynı boyutta tahtadan yapılan bir kaşe ile metalden yapılan kaşe arasında fiyat farkı bulunmaktadır.
  • Kaşenin yapıldığı materyalin farklılığı fiyata direkt etkisi bulunmaktadır.
  • Aynı malzemeden yapılan kaşeler arasında büyüklük doğru orantılı (kaşenin boyu artıkça fiyatının da artması) bir fiyat farkı olarak karşımıza çıkarken, malzeme veya kaşe tasarımında bulunulan farklılıklar ebat ile ters orantılı olarak karşımıza çıkabilmektedir.
  • Kalem şeklinde bir kaşe kendisinden daha büyük standart bir kaşeden, otomatik kaşe manuel kaşeden daha pahalı olabilmektedir.

Tarih ve sayı bildiren kaşeler ise, daha fazla malzeme kullanılarak ve ayrı bir teknikle üretildiği için, daha yüksek fiyatlı olabilmektedir. Özellikle matbu evraklarda kullanılan tarih ve sayı kaşeleri, kullanıcıya büyük kolaylık sağlamakta ve zamandan tasarruf etmesine imkan vermektedir. Kaşe baskısı yaparken kullanılan malzemenin kalitesi ürünün ömrüne direkt etki eden en önemli faktördür. Kaliteli lastik ve malzemeden yapılan ürünlerin kullanım ömürleri de daha uzun olmaktadır.

Baskiyap.com olarak yıllardır içerisinde olduğumuz kırtasiye sektöründeki başarımızı ve tecrübemizi internet aracılığı ile bütün Türkiye ile paylaşmaya ve insanların kaliteli ve ucuz ürüne kolaylıkla ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Sitemizde seksenden fazla kaşe çeşidi ve kullanıcıları yönlendirebilecek hazır kaşe tasarımları bulunmaktadır.


Posted In: Baskı ve Matbaa

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade