Iphone 11 Kılıf Modelleri Neden Çok Tercih Ediliyor

1 yıl önce T. Bayraktar 442
Iphone 11 Kılıf Modelleri Neden Çok Tercih Ediliyor

Iphone 11 Kılıf Modelleri Neden Çok Tercih Ediliyor? 

Iphone 11 kılıf modelleri, günümüzde en çok tercih edilen seçeneklerin başında yer alıyor. Bu kılıf modellerinin bu denli tercih edilmesinin birçok sebebi bulunuyor. İlk sebep son dönemde en çok tercih edilen telefon modelleri arasında Iphone 11 seçeneğinin yer alması. Bir diğer sebep ise Iphone 11 için çok sayıda farklı kılıf modellerinin üretilmesi.

Birbirinden farklı tasarımların oluşturulduğu ve farklı özelliklere sahip olan Iphone 11 kılıf modelleri, Apple markasının bu telefon modelini tercih eden kullanıcıların ilk tercihi oluyor. Renk, model, tasarım ve kullanışlılık gibi çok sayıda seçeneği kullanıcılara sunan bu kılıflar, aynı zamanda uygun fiyatlar karşılığında satılıyor. Bu da Iphone 11 kılıf modellerinin sıklıkla tercih edilmesinin en büyük sebepleri arasında. 

Iphone 11 Cep Telefonu Kılıfı Özellikleri Neler? 

Iphone 11 kılıf modelleri, birbirinden farklı özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Telefonun dış kasasını ekran hariç tamamen kaplayan bu kılıflar, hem telefonun çizilmesini önlerken hem de daha şık ve dikkat çekici bir görünüme sahip olmanıza olanak sağlıyor. En çok tercih edilen Iphone kılıf modelleri arasında kendine yer bulan Iphone 11 telefon kılıflarının sahip olduğu farklı özellikler de var. Bunlar genel olarak şu şekilde;

  • Ses düğmeleri ve Iphone yan düğmeye tam olarak oturmaktadır. 
  • Telefonun eğimli kenarlarına uyumlu bir şekilde kullanılabilir. 
  • Yumuşak mikrofiber kaplamaya sahiptir. 
  • Yumuşak dokusu ve silikon dış yüzeyleri sayesinde telefonu tuttuğunuz sıralarda elinizde harika bir his yaratıyor. 
  • Tüm Iphone 11 kılıf modelleri, şarj aleti ve lighting girişlerine uyum sağlıyor. 
  • Tüm kılıf modelleri, telefonunuzun ekstra kalın olmadan korunmasına imkan yaratıyor. Tüm modeller, oldukça ince bir yapıya sahip. 
  • Iphone 11 telefon kılıfı modelleri, şık tasarımlara ve dikkat çekici renklere sahip şekilde üretilebiliyor. 

Yukarıdaki özelliklere sahip olan kılıflar, günümüzde en çok tercih edilen kılıf modelleri arasında kendine yer bulmaktadır. En çok tercih edilen bu kılıf, Iphone 11 kullanıcıları için ekstra bir koruma ve üst düzey kullanışlılık yaratmaktadır. 

Iphone 11 Kılıfları Renk Seçenekleri 

Iphone 11 kılıfları, farklı renk seçenekleri ve modeller ile sizlere sunuluyor. Farklı renk, tasarım ve modellerin bulunduğu çok sayıda kılıf, Iphone 11 kullanıcıları tarafından tercih ediliyor. En çok tercih edilen Iphone 11 kılıfları renk seçenekleri şu şekilde;

Iphone 11 kılıfları arasında en çok tercih edilen renk seçeneklerinin arasında neon turuncu yer alıyor. Fazlasıyla dikkat çekici olan bu model, Iphone 11 kullanıcılarının sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biri. Bu modeli tercih eden kullanıcılar, baskiyap.com web sayfasının sunduğu kendin tasarla imkanı ile kılıfını tasarlayabiliyor. Siz de kendiniz tasarladığınız neon turuncu kılıfa sahip olmak için bu modeli tercih edebilirsiniz. 

 

Bu ürün A kalite silikon kılıf modellerinden biridir. Iphone 11 kılıfları arasında en çok tercih edilen ürün olan bu model sayesinde hem telefonunuzun orijinal kasa renginin görünmesini sağlayabilir hem de telefonunuzu koruyabilirsiniz. Ayrıca baskiyap.com web sayfamız tarafından sizlere sunulan bu üründe dilerseniz kendin tasarlar seçeneğini tercih edebilir ve tasarımını yaptığınız bir silikon şeffaf kılıfa sahip olabilirsiniz. 

 

Iphone 11 siyah kılıf, Iphone 11 kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerin başında gelmektedir. Siyah renk seçeneği, telefonlarınızın daha şık durmasını sağlarken aynı zamanda üst düzey bir koruma sağlamaktadır. Baskiyap.com web sayfası tarafından sizlere sunulan imkanlar dahilinde kendin tasarla seçeneğini kullanabilir ve tasarımını kendiniz yaptığınız siyah bir kılıfa sahip olabilirsiniz. 

  

Iphone 11 kılıf modelleri ve renk seçenekleri arasında yer alan pembe kılıflar, özellikle kadınlar tarafından tercih edilen modellerin başında yer alıyor. Kendin tasarla seçeneğinin de bulunduğu bu modeli tercih ederek tasarımını kendiniz yaptığınız pembe bir Iphone 11 kılıfına sahip olabilirsiniz. 

 

Farklı bir renkte, dikkat çekici bir kılıfa sahip olmak isteyen kullanıcıların tercih ettiği mavi Iphone 11 kılıflar, kendin tasarla seçeneğiyle sizlere sunuluyor. Siz de bu modeli tercih ederek tasarımını kendiniz yaptığınız mavi renkli kılıfa sahip olabilirsiniz. 

Iphone 11 telefon kılıfı renk seçenekleri genel olarak yukarıdaki gibidir. Tüm modellerde kendin tasarla seçeneğini kullanabileceğiniz gibi daha önce tasarımı yapılmış modelleri de tercih edebilirsiniz. Baskiyap.com tarafından sizlere sunulan tüm kılıf modelleri, A kalitededir. Bu sayede hem kullanışlılık hem dikkat çekici hem de telefonunuzu üst düzey bir şekilde koruyan bir kılıfa sahip olabilmeniz mümkündür. 

Iphone 11 Kılıf Fiyatları 

Iphone 11 kılıf fiyatları, birçok faktör doğrultusunda değişiklik göstermekte ve her ürün için farklı olarak belirlenmektedir. Bu sebeple tüm kılıf modellerinin belirli fiyat aralıklarında satışa sunulması mümkün olmayabilir. 

Tercih edeceğiniz düz renk kılıflarda ek bir tasarım bulunmaması dahilinde kılıfları uygun fiyatlar karşılığında satın alabilirsiniz. Ancak tasarımlı veya kendin tasarla seçeneğini tercih etmeniz durumunda ödemeniz gereken miktar farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak Iphone 11 kılıf fiyatları, baskiyap.com tarafından uygun aralıklarda tutulmakta ve bütçenize uygun bir şekilde kılıf satın alabilmeniz mümkündür. 

Iphone 11 telefon kılıfı satın alırken kendi tasarla seçeneğini tercih etmeniz, tasarımlı ve renkli kılıf tercih etmeniz durumunda ödemeniz gereken ücret, 89,90 TL’dir. Şeffaf silikon kılıflarda ise ödemeniz gereken ücret 74,90 TL’dir. Net fiyatlar ve modeller için baskiyap.com web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Baskiyap.com ile Iphone 11 Kılıfları Çok Daha Kullanışlı! 

Baskiyap.com, çok sayıda kılıf modeli ve birbirinden farklı ürün ile sizlere hizmet veriyor. Bu ürünler arasında en çok tercih edilen kılıf modellerinden olan Iphone 11 kılıfları da yer alıyor. Iphone 11 telefon kılıfları, kendin tasarla seçeneğinin de bulunması sayesinde çok daha kullanışlı oluyor. 

Siz de rengini, tasarımını ve modelini kendiniz seçebileceğiniz A kalite, kullanışlı telefon kılıflarına sahip olmak için baskiyap.com web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Sadece Iphone 11 değil aynı zamanda birçok telefon modeli için dilediğiniz kılıfı kolaylıkla tasarlayabilir ve uygun fiyatlar karşılığında satın alabilirsiniz.


Posted In: Kişiselleştirilebilir Ürünler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade