2023’ün Trend Baskılı Tişört Modelleri

10 ay önce A. Baspinar 334
2023’ün Trend Baskılı Tişört Modelleri

Baskılı tişört modelleri birçok çeşitliliğe sahip modellerdir. Bir de kendin tasarla imkanının olması model çeşitliliğin artmasına katkı sağlar. Çünkü bu sayede müşteri istediği modeli gönül rahatlığı ile tasarlayabilir. Siz de ister kendiniz için isterseniz de bir sevdiğiniz için baskılı tişört tasarlayabilirsiniz. Özel günlerde şık bir hediye olacağı için oldukça fazla tercih edilmektedir. 

Baskılı Tişört Modelleri Nasıl Tasarlanır?

Baskılı tişört modelleri sitemiz üzerinden oldukça kolay bir şekilde tasarlanabilmektedir. Bazıları baskılı tişört yaptırma işleminin zor ve karmaşık olduğunu düşünür. Fakat işin aslı öyle değildir. Özellikle baskıyap.com sitesi üzerinden baskılı tişört tasarlamak oldukça kolaydır. 

Tasarlanma aşamasına başlamadan önce bazı kişiler için kafa karıştırıcı gibi görünebilir. Kolaylaştırmak adına yapım aşamalarını şu şekilde sıralamak mümkün olur;

  • Öncelikle site içerisindeki arama kısmına baskılı tişört yazmak gerekir.
  • Sonrasında çıkan sonuçlardan uygun olanı seçmek gerekir. Çocuk tişört, erkek tişört gibi seçenekler çıkacaktır.
  • Sonrasında ise tişörtü tasarlayacağınız alan ile karşılaşmış olursunuz. 
  • Burada baskılı tişört modelleri arasından hangisini tercih edeceğinize göre hareket etmeniz gerekir. 
  • Örneğin metin eklemeyi düşünüyorsanız yukarıda sağda yer alan “metin ekle” butonuna tıklamanız gerekir. 
  • Daha sonra da açılan pencereye tişörtünüzün üzerinde yer almasını istediğiniz metni yazmanız gerekir. Bu bir söz olabilir ya da bir isim olabilir. Tamamen sizin tercihinize kalmış.
  • Yine yukarıda sağda bulunan seçeneklerden yararlanarak şekil ya da fotoğraf eklemeniz mümkündür. 
  • Tişörtün hemen altında yer alan arka ve ön seçenekleri sayesinde de sadece ön değil arkası baskılı t-shirt erkek için ya da arkası baskılı tişört kadın için tasarımlar yapmanız da mümkündür. 
  • Tasarımınızı tamamladıktan sonra “devam” seçeneğini işaretlemeniz gerekir.
  • Karşınıza çıkan pencerede yer alan hususlar dikkatlice okuduktan sonra okuduğunuzu belirten alanı işaretlemelisiniz. 
  • Daha sonra “sepete ekle” seçeneğini işaretleyerek ödeme adımına geçebilirsiniz.

Baskılı Tişört Modelleri Tasarlamanın Avantajları Nelerdir?

Baskılı tişört modelleri tasarlamak son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Hazır baskılı tişörtlere nazaran daha avantajlı olduğunu söylemek mümkündür. Bu avantajları ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Kendi tasarlayacağınız bir tişört armağan etmeyi düşünmeniz normal baskılı bir tişörtten çok daha anlamlı ve özel olacaktır.
  • Sitenin tasarla editörü sayesinde kolay bir şekilde tasarımınızı yapabilirsiniz.
  • İşyerinizi kurumsallaştırmak adına işyerinizin ismi ve logosu yer alan baskılı tişörtler tasarlayabilirsiniz.
  • Toplu alımlarda da çok daha indirimli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.
  • Tasarlamış olduğunuz tişörtlerde herhangi bir aksilik olursa grafikerlerimiz inceleme esnasında bu durumu fark edecektir. Bu nedenle rahat olabilirsiniz.
  • Pamuklu kumaş olduğu için rahat kullanım sağlar.
  • Şık ve estetik bir duruşa sahip olduğunu söylemek mümkündür.
  • Baskı yapılırken sağlığa herhangi bir zararı olmayan özel mürekkepler kullanılır.
  • Hava alan ve terletmeyen kumaşa sahiptir.
  • Tişörtün kolay kırışmayan bir yapıya sahip olduğunu söylemek mümkündür.

En Trend Baskılı Tişört Modelleri Hangisidir?

Baskılı tişört modelleri konusunda kararsız kalanlar bu yılın trend olan tişört modelleri hakkında araştırma yaparlar. Tasarlayacağınız baskılı tişörtler için birçok modelden bahsetmek mümkündür. Bu modelleri site üzerinden birkaç dakika içerisinde kolay bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Peki en trend baskılı tişört modelleri hangisidir?

1 – İsimli Baskılı Tişört Modelleri

İsimli baskılı tişört modelleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Son yıllarda da sıklıkla karşılaştığımızı söylemek mümkündür. Özellikle kurumsal bir işyeri için tercih hakkı isimli baskılı tişört modelleri yönünde kullanılır. Yalnızca kurumsal işyerleri için değil aynı zamanda bir sevdiğinize ya da kendinize de istediğiniz tasarımlarda isimli baskılı tişörtlerden tasarlayabilirsiniz.

2 – Fotoğraflı Baskılı Tişört Modelleri

Fotoğraflı baskılı tişörtler de en az isimli tişörtler kadar fazla tercih edilmektedir. Özellikle sevgililer ya da eşler bazı özel günlerde hediye haklarını bu tarz tişörtlerden yana kullanabilmektedir. Fotoğrafı kişinin kendisinin tasarlama olanağının olması tercih edilebilirliğini artıran faktörler arasında yer alır. İster kendi fotoğrafınızı isterseniz de sevdiğiniz birisinin fotoğrafını kolay bir şekilde tasarlayabilirsiniz.

3 – Şekilli Baskılı Tişört Modelleri

En çok tercih edilen ya da trend olan baskılı tişört modelleri hangisidir? Sorusunun cevaplarından bir tanesi de şekilli baskılı tişörtlerdir. Bu tişörtleri de site üzerinden kolay bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken tişörtü tasarlayacağınız alana geldikten sonra yukarıda sağda yer alan “şekiller” seçeneğini tıklamaktır. Sonrasında karşınıza çıkan pencerede tişörte tasarlayabileceğiniz şekiller bulunur. Bunlardan dilediğinizi tercih ederek tişörtünüzü hayalinizdeki gibi tasarlayabilirsiniz.

Baskılı Tişört Fiyatları Nelerdir?

Baskılı tişört tasarımında bulunmadan önce birçok kişi fiyat konusunda bilgi almak ister. Bu nedenle baskılı tişört fiyatları nelerdir? Gibi araştırmalar yaparlar. Fakat bu konuda net bir şey söylemek ne yazık ki mümkün değildir. Çünkü birkaç unsura bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Örneğin baskılı tişörtler genellikle toplu alım yapılan modellerdir. Toplu alımlarda da alım sayısı fiyatı doğrudan etkiler. Aldığınız tişört sayısı artıkça fiyatta da düşüş görülür. Fiyatı etkileyen bir diğer unsur ise tercih edeceğiniz tişörtün yetişkin mi yoksa çocuklar için uygun olan tişört mü olduğudur.

Sitemizdeki Baskılı Tişört Modellerini Buradan İnceleyebilirsiniz: Baskılı Tişörtler


Posted In: Kişiselleştirilebilir Ürünler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade