2023’ün En Çok Tercih Edilen iPhone Telefon Kılıfları

9 ay önce A. Baspinar 290
2023’ün En Çok Tercih Edilen iPhone Telefon Kılıfları

iPhone telefon kılıfları en çok çeşitliliğe sahip telefon kılıfı modelleri arasında en üst sırada gelir. Birbirinden renkli ve gösterişli kılıf modellerini bulmak bu marka için oldukça kolaydır. 2023 yılında en çok rengarenk modeller tercih edilmiştir. Bu renkli modellerin yanı sıra kişinin kendisinin tasarladığı kılıf modelleri de bir hayli beğenilmeye ve tercih edilmeye başlanmıştır. 

iPhone Telefon Kılıfları Tercih Edilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Telefon kılıfları akıllı cep telefonlarının hayatımıza girmesi ile beraber vazgeçemediğimiz aksesuarlar arasında yerini aldı. Kimisi için bu kılıflar yalnızca telefonu koruma işlevi taşıyan bir aksesuarken kimisi için bir koleksiyon haline geliyor. Özellikle iPhone telefon kılıfları çok fazla çeşitliliğe sahip olması nedeni ile bu marka telefona sahip kişiler çok fazla sayıda kılıfa birden sahip olabiliyorlar.

Telefon kılıfı alırken de bazı özelliklerine dikkat edilmesi halinde daha rahat ve uzun kullanım sağlanabilir. Bu özellikler ise şu şekilde sıralanabilir;

  • Malzemesi kaliteli silikon olmalıdır. Aksi halde uzun kullanım imkanı olmaz.
  • Esnek yapıya sahip iPhone telefon kılıfları darbelere karşı daha dirençli olur. O nedenle esnek silikonlu kılıflar tercih edilmektedir.
  • Çıkarılıp takılırken zorlanmaması, kolay bir şekilde takılması da oldukça önemlidir. Kolay çıkarılması ve takılması hem kullanım kolaylığı sağlar hem de telefonun ve kılıfın zedelenmemesine yardımcı olur.
  • Telefonunuza tam oturan kılıflar tercih edilmelidir.
  • Telefonun formuna herhangi bir zarar vermeyecek tasarımlar olmalıdır.
  • Yan tarafta yer alan tuşların kullanımını zorlaştırmayan kılıflar tercih edilmelidir.
  • Toza, neme ya da ışığa karşı dayanıklılık gösteren kılıflar alınmaya özen gösterilmelidir.

iPhone Telefon Kılıfları Nasıl Tasarlanır?

Siz de klasik telefon kılıflarından sıkıldıysanız değişik telefon kılıfları arıyorsanız kendiniz tasarlamayı deneyebilirsiniz. Baskıyap.com ile bu oldukça kolay! İstediğiniz modelde kılıfı bir türlü bulamadıysanız hayalinizdeki tasarımı dakikalar içerisinde hazırlayıp sipariş edebilirsiniz. iPhone 13 kılıf ya da iPhone 11 kılıf gibi modelleri tasarlamanın adımları şu şekildedir;

  • Öncelikle baskıyap.com sitesinin arama butonuna kılıf yazdıktan sonra çıkan sonuçlardan kendi modelinizi bulmanız gerekir.
  • Seçilen modelin sağ tarafında “kendin tasarla” butonu yer alır. Bu seçeneği tercih etmek gerekir.
  • Karşınıza hazırlayacağınız bir şablon çıkar. Yan tarafta bulunan metin ekle ya da şekil ekle gibi seçenekler yararlanarak istediğiniz tasarımı yapmanız mümkündür.
  • Aynı zamanda şablonlar kısmına tıklayarak hazır bir şekilde olan şablonlardan da yararlanabilirsiniz.
  • Tüm tasarım bitince sağda bulunan “devam” seçeneğine tıklamak gerekir.
  • Sonrasında karşınıza çıkan tüm bilgileri eksiksiz okuyup okudum seçeneğine tıklamak gerekir.
  • “Sepete ekle” seçeneğine tıkladıktan sonra ödeme kısmına geçerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Kendin Tasarla iPhone Telefon Kılıfları Avantajları Nelerdir?

En güzel telefon kılıfları kişinin kendi tasarladığı ve hayalini yansıttığı kılıflardır. Bu kılıflar ister kendinize isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak tasarlayabilirsiniz. Peki bu özel iPhone telefon kılıfları beraberinde ne gibi avantajları getirir? Şu şekilde sıralamak mümkün olacaktır;

  • iPhone telefon kılıfları sadece size özel olur başka biri ile aynı kılıfı kullanma ihtimaliniz sıfır olur.
  • Sevdiğiniz biri ile ya da sadece kendi fotoğrafınız ile kılıfınızı daha özel ve anlamlı hale getirebilirsiniz.
  • Sevdiğiniz birine kendi zevkinize göre güzel bir kılıf tasarlayarak anlamlı bir hediye armağan edebilirsiniz.
  • Kendinizin tasarlamış olduğu tasarımda herhangi bir sorun olur da güzel bir tasarım olmaz diye endişelenmenize gerek yok. Çünkü grafikerler kılıfın ücretsiz olarak inceler ve sorun olmaması halinde baskıya alınmış olur.
  • Birçok yerde ve birçok kişide görmekten artık çok sıkıldığınız kılıfları kullanmak zorunda kalmazsanız. Telefonunuza özel kılıfı dilediğiniz renkte ve modelde rahat bir şekilde tasarlamış olursunuz.

Kendin Tasarla iPhone Telefon Kılıfları Tasarım Örnekleri

iPhone telefon kılıfları birçok şekilde ve birçok zevke göre tasarlanabilir. Böylece kılıflar sahibine özel hale gelir. Telefon kılıfını kendi tasarlamak isteyen kişiler bazen nasıl bir tasarım yapacakları konusunda kararsız kalabilirler. Bunun için en güzel tasarım örnekleri ise şu şekildedir;

1 -  Fotoğraflı iPhone Telefon Kılıfları

Fotoğraflı tasarımlar iPhone telefon kılıfları ve diğer marka kılıflar arasında en çok tercih edilen modellerden bir tanesidir. Bu tasarım sayesinde sevdiklerinizle ya da kendi fotoğrafınızı kılıfınıza uygun hale getirebilirsiniz. Böylece sevdiğiniz bir fotoğrafı her an her saniye görebilme imkanına sahip olursunuz. Bu tarz fotoğraflı tasarımlar aynı zamanda sevdikleriniz için de şık bir hediye olacaktır.

2 – Kişiye Özel İsimli iPhone Telefon Kılıfları

Fotoğraflı tasarımlar kadar kişiye özel isimli telefon kılıfları da oldukça fazla tercih edilmektedir. Siz de ister kendi isminizi isterseniz de eşinizin ve çocuklarınızın da ismini dahil ederek bir kılıf tasarlayabilirsiniz. Kişiye özel isimin yanı sıra özel çerçeveler de ekleyebilirsiniz. Bu tasarımınıza daha da şıklık katmış olur.

3 – Çeşitli Şekle Sahip Özel Tasarımlı iPhone Telefon Kılıfları

İsimli ve fotoğraflı kılıflardan hoşlanmayan kişiler de farklı şekilde tasarım yaparak kılıflarını kendilerine özel hale getirebilirler. Bunun için “şekil ekle” seçeneğine tıklamak yeterli olur. Burada birçok şekil ve logo bulmak kolaydır. iPhone telefon kılıfları için uygun olabilecek birçok şekil ve grafikten yararlanmak oldukça kolaydır.


Posted In: Kişiselleştirilebilir Ürünler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade