Değişik Hediye Fikirleri Arayanlara İsme Özel Kalem Kaşe

2 yıl önce T. Bayraktar 1286
Değişik Hediye Fikirleri Arayanlara İsme Özel Kalem Kaşe

Pek çok özel günde hediye vermek aslında kişinin kendini özel hissetmesini ve mutlu olmasını sağlamaktadır. Klişeleşmiş hediyelerden vazgeçip değer verdiklerinize özel bir hediye fikrine ne dersiniz? Kişiye özel hediye önerileri arasında biz ilk sırayı kalem kaşe çeşitlerine ayırdık.

Kalem kaşeler kişinin her an yanında hatta elinin altında olacak, kaşe ihtiyacını pratik bir şekilde karşılayacak faydalı ve değerli bir hediyedir. Tamamen kişiye özel hazırlanır ve siparişiniz sırasında tasarımını sizin yapmanıza olanak tanınır. İsme özel kalem kaşe siparişinizin ise kargo teslimi en fazla 24 saat içerisinde sağlandığı için son dakika hediye önerileri arasına da eklenebilir.

İsme Özel Kalem Kaşe

Erkeklere hediye önerileri arasında da değerlendirebileceğiniz isme özel kalem kaşe hem şık hem de kalıcı bir hediye olarak karşımıza çıkmaktadır. Hediye seçmek çoğu kişi için oldukça zordur. Baştan savma bir hediye vermek yerine hem kişinin işine yarayacak hem de her kullanımda hatırlanmanızı sağlayacak bir hediye önerisi arar durursunuz.

İşte size sunabileceğimiz müthiş bir hediye önerisi olarak kalem kaşeler, tüm beklentinizi karşılayacak düzeyde bir değişik hediye fikirleri arasında yer alıyor. Sevgiliye hediye fikirleri ya da yılbaşı hediye önerileri arasında ilk sıraya koyabileceğiniz bir üründür isme özel kalem kaşe.

Kalem Kaşe Modelleri

Kalem kaşe çeşitleri incelendiğinde temelde benzer özelliklere sahip olduklarını görebilmekteyiz. Ancak kalemin malzeme kalitesinden mürekkep kalitesine kadar oluşan farklılıklar pek çok marka ve fiyat değişkenini ortaya çıkarmaktadır.

Bütçenizi sarsmayacak, değerli bir hediye alternatifi olarak düşünebileceğiniz isme özel kalem kaşe modellerini adresinden inceleyebilirsiniz. Üstelik kolay tasarım imkanı ile kısa sürede tasarımı tamamlayarak siparişinizi vermenizde mümkündür.

Kalem Kaşe Nasıl Kullanılır?

Kalem kaşenin kullanımı oldukça kolaydır. Normal de görünümü şık bir tükenmez kalem tasarımındadır. Kalem işlevi mevcuttur. Kaşe kullanımı gerektiğinde ise kalemin üst kısmında saklanmış olarak bulunan kaşeyi açarak kullanabilirsiniz.

Pratik kullanıma sahip kalem kaşeler ile hızlı bir şekilde belgelerinizi kaşeleyebilir, iş sürecinizde zamandan ve yerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Güzel ve değişik hediye fikirleri arasında yer verebileceğiniz kalem kaşe, mürekkep dolumu yapılarak uzun yıllar kullanılabilir.

Kalem Kaşenin Özellikleri

Sizlere hediye alternatifi olarak sunduğumuz kalem kaşenin şık bir görünümü vardır. Kaliteli tükenmez kalem özellikleri dışında kaşe keçesi de mürekkebi akıtmayacak kalite de üretilmiştir. Kaşe kısmındaki baskı ise lazer teknolojisi ile yapıldığı için matbaa kalitesinde kaşeleme işlemi yapılmasına olanak tanır.

Taşıması kolay ve her an elinizin altında bulundurabileceğiniz kalem kaşe, pek çok meslek grubu için dikkat çekici bir hediye olacaktır. Sevdiklerinize hediye önerisi arıyorsanız tek bir hareketle açılabilen, kaşeleme yaptıktan sonra kolayca kapanan kalem kaşe çeşitleri incelemenizi öneririz.

Kalem Kaşe Fiyatları Ne Kadar?

Kalem kaşe fiyatları, üretici firmanın marka ve özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Baskıyap olarak satışa sunduğumuz kalem kaşe çeşitleri arasında her bütçeye uygun marka ve modelleri bulmanız mümkündür.

Sipariş sırasında kaşe tasarımını yapabilir, mevcut tasarımlar arasından seçebilirsiniz. Küçük ebatlara sahip olması sebebi cebinizde, çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan isme özel kalem kaşeler ile sevdiklerinizin özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Kalem kaşe fiyatlarıhakkında genel bir bilgi verecek olursak;

Rigoni kalem kaşe, 33x8,8 mm boyutlarında olup 144 TL fiyatı ile en ucuz kalem kaşe olarak karşımıza çıkmaktadır. Siyah mürekkep rengine sahip olan bu kalemimizin rengi de siyahtır.

Heri siyah kalem kaşenin satış fiyatı 275,50 TL’dir. 36,7x6,8 mm ebatlarında olup dilediğiniz tasarım ile isme özel kalem kaşe olarak hazırlanıp adresinize gönderilebilmektedir.

Heri marka dolma kalem kaşe çeşitleri de mevcuttur. Satış fiyatı 500 TL olarak satışta olan bu ürünümüzün ebatları ise 33x8,7 mm olup oldukça şık bir hediye olabilir.

Oldukça fazla ebat ve renk seçeneği sunan Goldring kalem kaşe modelleri arasında altın ve kreom rengi ürünler bulabilirsiniz. Öğretmenler günü hediyesi olarak alternatif bir öneri arıyorsanız 396 TL fiyat ile satışa sunduğumuz Goldring Çelik kalem kaşeyi tercih edilebilir.

Değişik hediye fikirleri arayanlar tarafından ilgi gören kalem kaşe çeşitleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor musunuz? Whatsapp hattımızdan iletişime geçerek hem tercih hem de tasarım hususunda bilgi ve destek alabilirsiniz.


Posted In: Baskı ve Matbaa

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade