Babaya Alınacak Hediyeler için 9 Mükemmel Öneri

2 yıl önce T. Bayraktar 1454
Babaya Alınacak Hediyeler için 9 Mükemmel Öneri

Babaya Alınacak Hediyeler için 9 Mükemmel Öneri!

Babaya alınacak hediyeler kimi zaman özel günler kimi zaman ise tamamen içten gelmesi ile araştırılmaktadır. Hediye konusunda sorun yaşıyorsanız, Baskiyap sizlere geniş skala sunuyor!

Babaya hediye konusu hangi yaşta olursa olsun çoğu zaman derinlemesine bir düşünmeye sebep olmaktadır. Özellikle hediye sektöründekişisel hediyeler erkekler için kısıtlı sunulduğundan babaya alınacak hediyeler giderek zorlaşmaktadır. Halbuki sandığınızdan çok da geniş bir alana sahip olduğunu belirtmek mümkün.

Hediyeleşme işlemini hangi günde ve nasıl gerçekleştireceğinizin bir önemi yoktur. Hatta çoğu zaman babanız tarafından hediyenin önemi olmadığını, düşünmenin daha değerli olduğunu da duyabilirsiniz. Yine de babaya alınacak anlamlı hediyeler sayesinde ona karşı olan sevginizi daha çok hissettirebilirsiniz. Peki babaya alınacak hediyeler nelerdir? Babaya manevi hediye ne alınabilir?

Babaya Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Doğum günleri kişiler için yılın en anlamlı gününü temsil eder. Hayatta çoğu zaman emeğini üstünüzde hissettiğiniz babanıza minnet duygunuzu yansıtmak da adına babaya doğum günü hediyesi araştırması yapmaya başlamış olabilirsiniz. Doğum gününde babaya alınacak hediyeler arasında çok çeşitli ürünler Baskiyap sitesinde mevcuttur.

Öncelikle hediye almadan babanızın kişiliği ve ilgileri konusunda ufak bir araştırma yapmanız gerekebilir. Herkes için ortak bir babaya hediye ürününden söz etmek mümkün olmayacaktır. Talebiniz günlük hayatta işini kolaylaştıracak bir ürün mü yoksa bir köşede anlam katacak parça mı? İşte tüm bu sorular, babaya ne hediye alınır, babaya alınacak hediyelernelerdir cevabını daha kolay hale getirir.

1-Kişiye Özel Powerbank

Babaya hediye fikri olarak kullanışlılık konusunda kararlıysanız mutlaka powerbanklara göz atmalısınız. Teknolojik aletlerin günümüzde giderek kullanılmaya başlanması özellikle şarj problemini ortaya çıkarıyor. Telefon, tablet ve bilgisayarını şarj edebileceğiniz powerbank alabilirsiniz.

Fakat babalar için hediye konusunda powerbank ne alaka sorusunu da sorabilirsiniz. Başta saçma ya da özel gelmeyebilir. Gelgelelim Baskiyapsayesinde powerbank ürünlerini babanıza özel hale getirebilirsiniz. İster babanızın adını isterse fotoğrafınızı bastırarak ona özel olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Kullanışlı babaya alınacak hediyeler arasında göz önünde bulundurabilirsiniz.

2-Kişisel Çakmak

Çakmakkullanımına sürekli ihtiyaç duyan babanıza verebileceğiniz anlamlı hediyeler arasında çakmak bulunuyor. Eğer babaya alınacak hediyeler ucuz olsun da istiyorsanız değerlendirebilirsiniz. Çakmakların sürekli kullanılabileceği bir hediye olması da tercih edilme sıklığını arttırmaktadır.

Babaya doğum günü hediyesi olarak çakmak seçimini yaptıktan sonra baskı seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Baskılama tekniğinde birebir çok yakın görseller elde edilir. Bu yüzden fotoğraf baskısı da kolaylıkla yapılacaktır. Dilerseniz sadece babanızın ad ve soyadını da yazdırabilirsiniz.

İlk Babalar Günü Hediyesi Ne Olmalı?

Yeni babaya alınacak hediyeler diğer günlere nazaran daha anlamlı olacaktır. Abinizin, kardeşinizin ya da çok sevdiğiniz arkadaşınızın ilk babalar günü hediyesi düşünülerek alındığında çok anlamlı olmaktadır. Hatta ilk babalar günü hediyesi çoğu zaman eş tarafından bebek adına alınır.

1-Baskılı Tişörtler

Yeni baba olmuş bir erkeğe ‘yılın babası’ baskılı bir tişört yaptırmak tatlı bir sürpriz olacaktır. Hatta bunu sadece baba için hediyeolarak düşünmeyerek bebeğinize uygun bedenlerde de baskı yaptırabilirsiniz. Baskiyap.com aracılığıyla babanın bu mutlu ve şaşkınlık anına şahit olabilirsiniz.

Babaya alınacak hediyeler arasında bulunan tişörtlere elbette sadece yılın babası yazdırmak zorunda değilsiniz. Bu tamamen hayal gücüne bağlı olarak değişiklik gösterir. Babalığını yansıtan bir görsel, aranızda geçen bir espriyi de baskı olarak tişörtüne ekleyebilirsiniz.

2-Yazılı Ödül Kupası

Yeni babaya hediye fikri olarak gösterilecek bir diğer seçenekte kupalar oluyor. Ödül kupalarıolarak baba başta olmak üzere anneye, sevgiliye, teyzeye, dedeye birçok kişiye yazı yazdırabilirsiniz. ‘Yılın Babası Ödülü’yazdırabilirsiniz. Tabi değişik fikirlere de açık olabilecek bir hediyedir, istediğiniz doğrultusunda daha komik bir hale getirilebilir.

Çalışan Babaya Babalar Günü Hediyesi Ne Alınır?

Çalışan babaya alınacak hediyeler konusunda sıkıntı yaşanması neredeyse imkânsızdır. Çünkü çalıştığı sektörü de göz önünde bulundurarak iş hayatında kullanışlı olacak hediyeleri tercih edebilirsiniz. Üstelik iş alanında kullanıma uygun olarak babaya hediye setleri Baskiyapsitesinde uygun fiyatlarla bulunuyor.

1-Ajanda Termos Çakmak Seti

Çalışma ortamında not almak istediği zaman kullanabileceği bir ajanda, sıcak içeceğini muhafaza edebileceği bir termos hediye edilmek için mükemmel bir tercih olacaktır. Bunun yanı sıra çakmak seçeneğinin de sette bulunması çok kullanışlı olmaktadır.

Babaya alınacak hediyeler ucuz olsun diyorsanız setin birden fazla parça içermesine rağmen ucuz fiyatlı satışa sunulması oldukça tercih edilmesini sağlıyor. Alacağınız hediyelerin üzerine babanıza dair bir özelleştirme de yapabilirsiniz. Çalıştığı kurumun adı, kendi adı ve soyadı ya da mesleki unvanı tercihler arasındadır.

2-Babaya Alınacak Hediyeler: USB Bellekler

Baba için hediye fikri olarak USB bellekleri hiç düşündünüz mü? Gerekli belge ve dokümanlarını sürekli saklayabileceği oldukça geniş hafızaya sahip USB modelleri bulunuyor. Belleklerde işine dair tüm bilgileri kolaylıkla saklayabilir, kaybolmasına engel olabilir. Böylece iş hayatında ciddi bir kolaylık sağlayabilirsiniz.

3-Kapı İsimliği

Kendine özel bir odaya sahip olan babaya kapı isimliği yaptırarak alanını özelleştirebilirsiniz. Üstelik babaya alınacak hediyeleriçerisinde en temel ihtiyaçlar arasında bulunuyor. Kapı isimlikleri işe yeni başlamış babaya hediye olarak da görülebilir. İşe başlamakla birlikte ihtiyaç olunacak unsurlardan birisidir.

Emekli Babaya Hediye Ne Alınır? Babaya Manevi Hediye Önerileri

Çalışan babaya alınacak hediyeler konusu kadar elbette emekli olmuş babaları da düşünmek gerekiyor. İş hayatından kurtulmuş ve emekliliğini sürdüren bir babaya hediye önerisi olarak çeşitli şeylerden bahsedebilmek mümkündür. Temelde uzun süre kullanılabilir olması ve ucuz fiyatlı babalara hediye olarak bakmak gerekir.

1-Yastık Kupa Seti

Babam yeterince çalıştı artık yastığına kafasını koysun, bir yandan çayını yudumlasın mı istiyorsunuz? İşte tam sizlik bir hediye! Yastık ve kupa setisayesinde bu iki isteğinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Adının baş harfini yastık ve kupaya da bastırabilirsiniz. Böylece babanıza özel olduğunu da vurgulayabilirsiniz. Babaya alınacak hediyeler arasında göz atmanız gerekenler arasında bulunuyor.

2-Kişiye Özel Araç Plakalık

Babaya alınacak hediyeler arasında arabadan bahsetmemek olmaz. Babanız özellikle bir araba tutkunuysa mutlaka adına özel yaptıracağınız bir plakaonu çok mutlu edecektir. Plakaya tamamen kendi fikrinize göre tasarım verebilirsiniz. Bu hediyeyi arabasında daima taşıyacağına emin olmamak elde değil.

Ucuz Fiyatlı Babalar Günü Hediyesi 2020 – 2021

Ucuz fiyatlı babaya alınacak hediyeler her site ve firma tarafından karşılanmamaktadır. Temel sebepleri arasında firmaların elde edeceği kâr oranı bulunur. Baskiyap.com kullanıcılara hem uygun fiyatlı hem de uzun süreli kullanıma uygun babaya alınacak hediyeler imkânı sunuyor.

Her babanın mutlu olmasını sağlamak, güzel bir aile ve özel gün ortamı sunmak için hediyelerin ulaşılabilir olması gerekir. Aksi takdirde bütçelerin babaya alınacak hediyeler için yeterli olmayacağı görülür. Ucuz fiyatlı babaya hediyeleri kaliteli bir şekilde siteden elde edebilirsiniz.

Üstelik babaya alınacak hediyeler en kısa sürede baskıya verilerek istenen formata getirilmektedir. Siz hayal edin Baskiyap.comgerçekleştirsin! Babanıza özgü ve kişisel olarak hediyeleriniz kısa sürede teslimata hazır hale gelir. Böylece özel günleri de boş geçirmemiş olursunuz.


Posted In: Baskı ve Matbaa

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade