Sevgiliye Romantik İyi Geceler Mesajları

2 ay önce A. Baspinar 1404
Sevgiliye Romantik İyi Geceler Mesajları

İyi geceler mesajları ile sevgilinize yalnız olmadığını hissettirebilirsiniz. Ayrıca romantik mesajın verdiği o tatlı hisle güne gözlerini kapatmasını sağlayabilirsiniz. Peki, sevgiliye iyi geceler mesajları aşk ve sevginizi hissettirebileceğiz en anlamlı mesajlar nelerdir?

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı | Romantik İyi Geceler Mesajı Nasıl Olmalı?

Hayatınızın en önemli insanlarından biri olan sevgilinize romantik ve anlamlı iyi geceler mesajı atmak mı istiyorsunuz? Sıradan cümleler kurmak istemiyor ve aşkınızı cümlelerle en iyi şekilde anlatmak mı istiyorsunuz? O zaman iyi geceler mesajları romantik sözler içeren mesajlara göz atmalısınız!

  • Dünyayı ay aydınlatırken, sen de parıltınla benim dünyamı aydınlatıyorsun bir tanem. Seni çok seviyorum ömrümün sahibi, iyi geceler.
  • Hayatımın her dakikası ve her saniyesi seninle güzelleşiyor canımın içi. Ömrüme ömür kattığın varlığınla, bir ömür bana eşlik etmeni istiyorum. İyi geceler sevgilim. Beni düşünerek dal rüyalara...
  • Hayatımdaki bütün güzellikler yalnızca seni hatırlatıyor bana. Ve ben bu güzelliklere bakarak saatlerce seni düşlüyorum hayatın bana verdiği en güzel hediyem. Senin o masum güzelliğin ve huzur dolu sevginle uykuya dalmak, hayatımın en güzel anı. İyi geceler sevgilim, ömrüm, bir tanem.

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı – Romantik Uzun İyi Geceler Mesajları

Romantik iyi geceler mesajları uzun cümlelerle en güzel nasıl ifade edilebilir? İşte, sevgilinize aşkınızı doyasıya hissettirebileceğiniz sevgi dolu, uzun romantik iyi geceler mesajları!

  • İnsanlar uykuya dalmadan önce ne düşünüyorsa, rüyasında da onu görürmüş. Demek ki seni her gece rüyamda görmemin sebebi buymuş. Her gece uyumadan önce senin o güzel yüzünü düşleyerek uykuya dalıyorum. Her sabah senin o masum güzelliğinle açıyorum gözlerimi. Sen de uyumadan önce hep beni düşün olur mu? Rüyalarda buluşalım seninle. İyi geceler sevgilim, tatlı uykular.
  • Ayrı şehirlerdeyiz yollarımız kesişmiyor. İstiyorum ki yollarımız bir gece rüyaların sonsuz ve uçsuz bucaksız dünyasında keşişsin. Aramızdaki bu acımasız mesafeler, yalnızca bu şekilde yorulur biliyorum. Uzak diyarlardaki ömrümün ve kalbimin tek sahibi iyi geceler, tatlı uykular sevgilim seni çok seviyorum.

Sevgiliye En Tatlı İyi Geceler Mesajı Nasıl Söylenir?

Sevdiğiniz kişiye sıradan olmayan yani değişik iyi geceler mesajı göndermek istiyorsanız, en tatlı ve manalı sözlerle metinler oluşturabilirsiniz. Nasıl mı? 

Sevgiliye En Tatlı İyi Geceler Mesajı Örnekleri

Gökyüzünde parlayan sayısız yıldız var. Dilerim ki bu yıldızlardan biri bu gece senin için en güzel rüyaları getirsin. İyi geceler, dünyamı güzelleştiren sevgilim.

En güzel düşleri görmen için, meleklerin bugün sana uykuda eşlik etmesini diliyorum. İyi geceler, ömrümün tek sahibi.

En tatlı gecelerin, en güzel rüyalarını gör istiyorum sevgilim. Güzel uykular bir tanem tatlı rüyalar dileğiyle iyi geceler.

Sen benim hayatımın anlamı, seni uyurken izlemeyi ne çok isterim bir bilsen. Uykuya daldığın zaman ay yüzünü öpmek isterim ve tatlı hayaller içinde uyurken gülümsemeni isterim. O an ben de tatlı bir rüya görmüş olurum. İyi geceler ay yüzlüm, kalbimin sahibi...

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları | Kısa İyi Geceler Mesajı Nasıl Yazılır?

Hayatınızın anlamı olan kişiye iyi geceler mesajı göndererek, gecesinin daha huzurlu ve mutlu geçmesini sağlayabilirsiniz. Bu noktada iyi geceler mesajları sevgiliye kısa metinlerle de gönderilebilir. Kısa iyi geceler metinleri ile sevdiğiniz kişiye aşkınızı ve sevginizin büyüklüğünü hissettirebilirsiniz. 

  • Sevgilim, bana iyi geceler dileme. Sen bana iyi geceler ol yeter bir tanecik sevgilim.
  • Gün bitiyor ama sen başlıyorsun. İyi geceler sevgilim.
  • Yalnızca bu geceyi değil geçireceğim bütün geceleri sana adıyorum aşkım. İyi geceler...

Sık Sorulan Sorular

Gün bittiğinde uykuya dalmadan sevdiğiniz insanı düşünerek ona sevginizi hoş sözlerle anlatmak istiyorsanız; romantik ve anlamlı iyi geceler mesajı örnekleri size ilham verebilir. Ayrıca bu mesajların nasıl yazılması ile ilgili sıkça sorulan sorularda bulunmaktadır. İşte, o sorular ve cevapları!

1 – İyi Geceler Mesajı Nasıl Olmalı?

Değer verdiğiniz kişilere, gün bittiğinde iyi geceler mesaj atmak isteyebilirsiniz. Uzun veya kısa cümleler ile romantik ve anlamlı mesajlar yazabilirsiniz. Ayrıca resimli iyi geceler mesajları yeni jenerasyondaki kişiler tarafından tercih edilmektedir. Hatta iyi geceler mesajları hareketli emojilerle de oluşturularak gönderilebilir 

Tüm bunların yanında sevgiliye iyi geceler mesajları dini metin şeklinde atmak isteyenlerde vardır. Bu mesajları dini sözlerle de oluşturabilirsiniz.

2 – İyi Geceler Nasıl Söylenir?

İyi geceler, farklı dillerde farklı şekillerde söylenmektedir. Örneğin; İngilizcede iyi geceler, good night olarak söylenir. 

3 – İyi Geceler İngilizce Nasıl Yazılır?

İyi geceler mesajları İngilizce dilinden şu şekilde yazılmaktadır;

  • İyi geceler: good night
  • İyi geceler öpücüğü: a good night’s sleep
  • İyi geceler öpücüğü vermek: kiss someone good night
  • İyi geceler, iyi uykular: good night, sleep tight.

4 – İyi Geceler Mesajı Ne Anlama Gelir?

Gün bittiğinde ve gece olduğunda sevdiğiniz kişiye iyi geceler mesajı göndermek; onu ne kadar çok sevdiğinizin bir göstergesi olmaktadır. Böylelikle sevdiğiniz kişi kendisini daha iyi hisseder ve uykuya aşk dolu bir şekilde dalar.

5 - Arkadaşa İyi Geceler Mesajı Nasıl Olmalı?

Arkadaşlarınıza iyi geceler dilemek istiyorsanız, gönderebileceğiniz pek çok mesaj bulunmaktadır. İleteceğiniz iyi geceler mesajları resimli olarak gönderebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınıza iyi geceler mesajları komik sözlerle de iletebilirsiniz. Açıklanacak olursa;

  • Uzun uzun mesaj yazma gibi bir telaşım yok. İyi geceler dostum.
  • Sakın bana kanma, iyi geceler kanka.
  • Geçen hayrola. Seni çok seviyorum dostum.

Editörün Önerisi: Sevgiliye Özel Fincan Seti


Posted In: Keşfet

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade