Sevgiliye Özür Mesajları | +10 Mesaj

5 ay önce A. Baspinar 1691
Sevgiliye Özür Mesajları | +10 Mesaj

Sevgiliye özür mesajları, sevdiğiniz kişinin gönlünü alabileceğiniz samimi bir dille yazılmalıdır. Yani bu mesajlar yüzeysel olmamalı ve yazılacak kelimeler özenle seçilmelidir. Peki, istemeden de olsa incittiğiniz sevgilinize nasıl özür mesajları yazabilirsiniz?

Her ilişkide dönem dönem küsmeler veya bazı sorunlar yaşanması normaldir. Fakat önemli olan, yaşanılan tatsız sorunları nasıl çözdüğünüzdür. Genellikle doğru iletişim kurmak, ortak bir çözüm olmaktadır. Bu noktada kalbini kırdığınız sevgilinize yumuşatıcı sözlerle güzel bir özür mesajı yazmak, aranızdaki sorunların çözülmesine olanak sağlayabilir. İşte, en anlamlı ve güzel sevgiliye özür mesajları!

Sevgiliye Özür Mesajları Uzun ve Kısa Mesaj Önerileri

Sevgililer arasındaki sorunun niteliği ne olursa olsun, sevgiliye özür mesajları mahcubiyeti uygulayıcı nitelikte oluşturulmalıdır. Yani ilişkideki sorunun çözümü, doğru kelimelerle doğru iletişimin kurulmasından geçer. Bu noktada derdinize derman olan uzun ve kısa ifadelerle sevgiliye özür mesajları açıklanacak olursa;

1 - Sevgiliye Özür Mesajı Uzun Duygusal Nasıl Yazılır?

Sevgiliyi affettirme mesajları uzun cümlelerle, güzel bir şekilde ifade edilebilmektedir. Ancak doğru kelimelerin mesaj içerisinde seçilmesi önemlidir. Kadın veya erkek sevgiliye özür mesajı uzun duygusal şeklinde oluşturulabilir. 

Özellikle sevgiliye özür mesajları; sıcak, samimi ve duygusal olduğunda sevgilinin gönül teline dokunabilmektedir. Sevgiliye özür mesajı uzun mektup şeklinde de yazılarak, daha nostaljik ve samimi bir etki yaratılabilir. Peki, bu mesajlara örnekler nelerdir?

  • Seninle küs olduğumuz günden beri gözlerime uyku girmiyor. Adeta kalbim iki dudağının arasında atıyor. Şu hayattan tek istediğim beni affettiğini söylemen. O zaman inan ki yeniden hayata dönerek, sana sarılırım ve bir daha asla bırakmam.
  • Bir kişi affetmek, büyüklüğün ta kendisi olmaktadır. Sen de bu defa benim için bir büyüklük yapar mısın? Ne olur beni affet sevgilim.
  • Tamam anladım, belki şu an beni görmek istemiyorsun. Ama söyler misin bu güllerin ne günahı var? Onlar senden özür dilemeye, seni görmeye ve sana olan bütün aşkımı haykırmaya geldiler. Ne olur sevgilim, onlara bir kulak ver.
  • Yaptığım hata kabul edilemez biliyorum. Ama herkes hata yapar. Bu hatam için senden çok özür diliyorum. Senden ricam beni affetmen. Bunu bütün kalbimle diliyorum senden. Şu an bütün kalbimle kapındayım. Beni içeri alır mısın?
  • Beni affedebilmen için ne söylemem gerekiyor? Ben sensiz yaşayamıyorum aşkım. Tüm yaptıklarım için özür dilerim, beni affet. Hatam için çok pişmanım. Senin o güzel, gülen yüzünü soldurduysam eğer lütfen beni affet...

2 - Sevgiliye Özür Mesajları | Duygusal ve Kısa Özür Mesajı Nasıl Yazılır?

Sevgiliye veya eşe özür mesajı yazılacaksa eğer, mesaj kısa cümlelerle de iletilebilir. Önemli olan sevgiliye özür mesajı duygusal ifadelerle yazılması ve samimi olmasıdır. İşte, sevgilinize mahcubiyetinizi en derinden hissettirebileceğiniz sevgiliye özür mesajı kısa metinler!

  • Kocaman bir tebessüm, küçük hataları yok edebiliyormuş. Sen de benim için kocaman gülümser misin?
  • Dünyanın en güzel gözlerine sahip sevgilim! İnan güzel gözlerine bakacak yüzüm yok. Ama belki bu çiçekler anlatır sana olan büyük sevgimi. Kalbimin diğer yarısı, seni kırdığım için gel affet şu garibi...
  • Kapına beyaz bir güvercin yollamak istedim. Ancak o bile çok kızdı bana. Senin o güzel kalbini nasıl kırarmışım? Söylesene nasıl da kırdım ben seni? Çok pişmanım, senden çok özür dilerim, lütfen beni affet. Gerçekten çok üzgünüm.
  • Sana attığım bu mesaj kalbimin en derin köşesinden geliyor. Lütfen samimiyetime inan ve güven. Sensiz olamıyorum bir tanem, lütfen beni affet.
  • Kimsenin ne dediği umurumda değil. Yalnızca sen önemlisin benim için. Hatalarımın ne olduğunu bilmiyorum. Ve yaptığım hatalar sebebiyle yazıyorum. Senden tüm kalbimle özür diliyorum lütfen kabul eder misin?
  • Affetmek en yüce duygudur. Ey kalbimin hükmedeni, gönlümün hükümdarı.. Bu mesajla gelen özrümü lütfen kabul et ve affet beni.. Seni çok seviyorum.

Kırdığın Birine Özür Mesajı İle Birlikte Hangi Hediyeleri Verebilirsiniz?

Sevgiliye özür mesajları ile birlikte en anlamlı ve özel hediyelerin verilmesi de; ilişkilerdeki sorunların çözülmesinde etkili olmaktadır. Baskıyap.com üzerinde sevgiliye özür mesajları yanında küs olduğunuz kız arkadaşa hediye edebileceğiniz yüzlerce güzel alternatif bulabilmeniz mümkün! 

Peki, sevgiliye özür mesajları ile birlikte sevgilinizin gönlünü almak için hangi hediyeleri verebilirsiniz? İşte, kişiye özel hediyeler!

Sık Sorulan Sorular 

Sevgiliye özür mesajları, içten ve samimi olmalıdır. Böylelikle kırdığınız kalbi onarabilme fırsatı elde edebilirsiniz. Sevgiliye gönderilen özür mesajlarını oluştururken kelimeleri doğru seçmek önemlidir. Bu noktada sevgiliye özür mesajları ilgili merak edilen sorular bulunmaktadır. Açıklanacak olursa;

1 - En Güzel Nasıl Özür Dilenir?

Sevgiliye özür mesajları, ilişkilerdeki ufak sorunların çözülebilmesinde etkili olmaktadır. Ancak bu mesajları oluştururken, sorunları her iki taraf olarak da değerlendirmek önemlidir. 

Daha sonra basit ve sade bir dille ne kadar üzgün olduğunuzu belirtmelisiniz. Problemi çözmek için neler yapabileceğinizden de bahsetmeniz doğru olacaktır. Ayrıca mesajınızı, özrünü kabul edip etmeyeceğini sorarak sonlandırmalısınız.

2 - Sevgiliden Özür Dilemek İçin Hangi Çiçek?

İlişkilerde yaşanan bir takım sorunları, özür dileyerek çözüme kavuşturabilirsiniz. Sevgiliye özür mesajları yanında bir çiçek göndermek de, güzel bir jest olacaktır. Bu noktada sevgiliye hediye olarak pembe ya da beyaz lale tercih edilebilir.

3 - Özür Dilerim Ne Zaman Söylenir?

Sevgiliye özür mesajları, yaptığınız hatadan dolayı ve sevdiğinizin kalbini kırdığınız için samimi bir kişisel pişmanlık yaşıyorsanız yazılmalıdır. Aksi takdirde samimi olmayan bir mesaj, aranızdaki sorunun daha da büyümesine neden olabilecektir.

4 - Özür Dilerim Ne İçin Söylenir?

Yaşanılan bir tartışma veya kavga sonrasında sevgiliye özür mesajları, ilişkiyi düzeltmek amacıyla gönderilmektedir. Eğer karşınızdaki kişi sizin için önemli ise, yaptığınız yanlış davranış için özür dilemelisiniz.


Posted In: Keşfet

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade