İngilizce Öğretmenine Ne Hediye Alınır? | 5+ Hediye Fikri

1 ay önce A. Baspinar 109
İngilizce Öğretmenine Ne Hediye Alınır? | 5+ Hediye Fikri

İngilizce öğretmenine ne hediye alınır? Bu branşın öğretmenleri her daim şık oluşlarıyla dikkat çektiği için, hediyenizi de buna göre özel tasarım seçmenizde fayda vardır. Hem uygun hem de birbirinden farklı tasarımlar için Baskı Yap kafanızdaki karışıklığa son verecektir. İngilizce öğretmenine ne hediye alınır noktasında fark yaratabilecek bütçe dostu alternatifler aşağıda yer almaktadır.

İngilizce Öğretmenine Ne Hediye Alınır? 

Öğretmenlik mesleğini layıkıyla yerine getiren İngilizce öğretmenine ne hediye alınır noktasında kafanız mı karışık? İşte bu konuda hem ilgi ve ihtiyaca en uygun hem de manevi değeri yüksek hediye tercihinde bulunmanız, işin içinden kolay çıkmanıza yardımcı olacaktır. Birbirinden anlamlı ve özel tasarım İngilizce öğretmenine hediye seçenekleri için aşağıdaki önerilerden fikir alabilirsiniz.

Kalp Desenli Hediye Kutusu

Kalp Desenli Hediye Kutusu
Kalp Desenli Hediye Kutusu

Bireysel kullanım için elverişli kalp desenli İngilizce öğretmenine hediye kutuları, hem şık hem de işlevsel oluşuyla oldukça kullanışlıdır. İçerisine İngilizce öğretmenine güzel sözler kısa notlardan oluşan mesajlar ile küçük hediyeler koyabilirsiniz. Kalp desenli boş hediye kutuları on boyuttan oluşup dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca;

  • 2 mm kalınlığında mukavvadan oluşup dayanıklıdır.
  • Isı, nem, UV ışınlarına karşı dirençlidir. 
  • Takı, özel eşya, yiyecek vb. koyup hediyeyi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.
  • İngilizce öğretmenine hediye yapımı düşünüyorsanız, el işçiliği olan bu ürün ideal olacaktır. 
  • Birbirinden renkli tasarımları mevcuttur. 
  • Kapak tasarımında kalp detaylarıyla oldukça şık görünür. 

Kişiye Özel Melek Karikatür Biblo

Kişiye Özel Melek Karikatür Biblo
Kişiye Özel Melek Karikatür Biblo

İster erkek öğretmene hediye isterseniz de bayan İngilizce öğretmenine ne hediye alınır bağlamında verebileceğiniz espirili hediye türlerinden biridir. Aydınlık meşalesi İngilizce öğretmenlerine alışılagelmiş hediyelerin dışında verilebilecek  sıradışı türden olma özelliğini de taşımaktadır. 

Bütçe yormayan fiyatıyla yüksekliği 20 cm, genişliği ise 10 cm olan biblo üzerine öğretmeninizin fotoğrafını ekleyerek onu daha da özel hale getirebilirsiniz. Ayrıca isim dahi eklenebilir. 3 mm kalınlığında ahşap levha üzerine yapılmaktadır. 

Puzzle - Yapboz A3 130 Parça

Puzzle - Yapboz A3 130 Parça
Puzzle - Yapboz A3 130 Parça

Son dönemlerin özellikle bayan öğretmene el yapımı hediyeler kategorisinde değerlendirilen bu ürün, şık tasarımıyla İngilizce öğretmenine hediye fikirleri içinde dikkat çekmektedir. Sıradan tablolardan çok farklı tasarıma sahiptir.

Kalpli ve klasik modelleri bulunan bu ürün kalın mukavvadan yapıldığı için ısı, nem gibi faktörlerden etkilenmez. Parlak yüzeyli ve dekoratif görünümlüdür. 

Subliminal baskı tekniğine uygun şekilde İngilizce öğretmenine hediye bağlamında fotoğraf ile kişiye özel hale getirilebilir. 

Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu
Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

İngilizce öğretmenine hediye düşünürken alınabilecek en nostaljik hediyelerden biridir. Özellikle şarkı dinlemeyi çok seven bu branşın öğretmenlerine ahşap yapıdaki ve ışıklı görünümüyle bu hediye, sizi unutturmayacak türden olacaktır. Dekoratif yapısının yanında istediğiniz yere taşıyabileceğiniz ölçüye sahiptir. Ayrıca; 

  • Telefon, tablet gibi cihazlara uzaktan bağlanabilir.
  • Hoparlör sistemiyle dilediğiniz ses ayarını yapabilirsiniz.
  • Arka kısmında harici belleği bulunur.
  • Sadece radyo değil dilediğiniz İngilizce, Türkçe parçaları da dinleyebilirsiniz. 
  • Kendi özel müzik listenize imkan tanır. 
  • Ahşap tasarımıyla dekoratif göründüğü gibi yüzeyde kaymayı önler. 

Kişiye Özel Siyah Kupa Bardak Ajanda Kalem Set

Kişiye Özel Siyah Kupa Bardak Ajanda Kalem Set

Üçü bir arada özelliğiyle başka hediyeye gerek bırakmayacak içeriğe sahiptir. Termos yüzeyine İngilizce öğretmenine öğretmenler günü mesajı ekleyebileceğiniz gibi isim, resim gibi tasarımlarla modeli kişiye özel hale getirebilirsiniz. Özellikle erkek öğretmene hediye olarak ideal seçeneklerden biridir. Hem işlevsel hem estetik bu model, oldukça uygun fiyatıyla Baskı Yap’ta sizleri beklemektedir. 

Sıkça Sorulan Sorular 

İngilizce öğretmenine hediye fikirleri bütçe dostu fiyatı ve anlamlı tasarım özellikleri ile sayısız seçeneklere sahiptir. Özellikle öğretmenler günü hediyesi noktasında kararsız kaldıysanız, bu önerilerden ve aşağıdaki sorulardan yardım alabilirsiniz. 

1 - Bayan İngilizce Hocasına Alınabilecek Hediye Seçenekleri Nelerdir? 

Kişiye özel takı, kişiye özel peluş oyuncak, kişiye özel makyaj aynası, kişiye özel müzikli ve fotoğraflı kar küresi, kişiye özel çanta ve şemsiye, kişiye özel baskılı yastık bunlardan en çok tercih edilenleridir.

2 - Din Kültürü Öğretmenine Hediye Ne Alınır? 

Kişiye özel saat, kişiye özel kupa, ajanda - termos - kalem seti, kişiye özel telefon kılıfı, kişiye özel baskılı tişört, kişiye özel kupa, kişiye özel Powerbank, kişiye özel anahtarlık, kişiye özel kalem seti bunlardan sadece bazılarıdır. 

3 - Erkek Öğretmene Hediye Fikirleri Nelerdir? 

Erkek öğretmenler için en iyi hediye seçenekleri şunlardır; Kişiye özel çakmak, kişiye özel ruhsat kabı, kişiye özel kalem, kişiye özel şapka, kişiye özel erkek öğretmen karikatür biblo, kişiye özel termos seti vb. sayılabilir. Ayrıca kişiye özel araç plakası da son dönemlerin en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. 

4 - Öğretmene Alınacak Manevi Değeri Yüksek Hediyeler Nelerdir? 

Maddi boyutundan çok manevi değeri yüksek olan hediyeler kişiye özel madalya, kişiye özel afiş, kişiye özel sertifika, kişiye özel plaket, kişiye özel magnet gibi ürünler olabilir. Hem esprili hem de eğlenceli bu ürünler, üstüne eklenecek foto ya da isim ile daha anlamlı hale gelecektir.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade