En Güzel Sevgililer Günü Mesajları

1 yıl önce A. Baspinar 5684
En Güzel Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililer günü mesajları 14 şubat yaklaşmaya başladığında üzerinde düşünülen ve oldukça önem atfedilen mesajlar arasında yer alır. Çiftler kendilerine ayrılan bugünü dolu dolu geçirmek ister. Özel sevgililer günü mesajları ile gözlerini açmak isterler. Aynı zamanda da kendileri de hayatında olan insana sevgililer gününün önemini ifade eden romantik mesajlar yazmak isterler.

Peki en güzel sevgililer günü mesajları nasıl yazılır? Çiftler bugün de mesajlar aracılığı ile birbirlerini nasıl mutlu ederler? Gibi soruların cevabını yazımızda rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

Sevgililer Günü Ne Zaman? Sevgililer Günü Mesajları Ne Zaman Yazılır?

Sevgililer günü ne zaman sorusu genellikle özel gün ve tarihler ile arası iyi olmayanlar tarafından sorulan bir sorudur. Hatta bu özel günün hangi gün olduğunu araştırıp notlarına kaydetmek isterler. Böylece hayatlarında olan insana karşı mahcup olmamış olurlar. Çünkü hemen hemen herkes özellikle de kadınlar bu tarz gün ve geceleri oldukça önemser ve hayatında olan insandan da aynı hassasiyeti bekler.

Sevgililer günü her yılın şubat ayında kutlanır. Tüm dünyada 14 Şubat tarihi sevgililer günü olarak bilinir. 14 Şubat girer girmez sevgililer günü mesajları yazılabilir.

 

Eşe Sevgililer Günü Mesajı Yazılır mı? Eşe Hangi Sevgililer Günü Mesajları Yazılır?

Eşler sevgililer gününü kutlamalı mı ya da eşe sevgililer günü mesajları yazılır mı gibi hususlar birçok kişi tarafından tartışılmaktadır. Sevgililer günü mesajları eşe yazılır mı sorusuna net bir yanıt vermek ne yazık ki mümkün değildir. Çünkü ilişki dediğimiz şey genel geçer olgulara bağlı değildir. Herkes için farklı ifade eder. Bazısı için olması çok gerekli olan bir konu bir başka çift için hiç önem arz etmez.

Bununla birlikle kısa da olsa sevgililer gününde eşe güzel ve anlamlı bir mesaj atmak aradaki muhabbetin artmasına vesile olacaktır. Bu nedenle çok fazla da kafa yormadan hayatımızı paylaştığımız insana bu özel gün aracılığı ile onu ne kadar sevdiğimizi bir kez daha söyleyebiliriz. Sevgililer günü mesajları sadece sevgililer arasında atılan mesajlar değildir. Ayrıca eş de insanın sevgili diye nitelendirdiği kişilerden biridir.

Sevgililer Günü Mesajları Kısa Anlamlı Nasıl Yazılır?

Sevgililer günü mesajları hayatımızda olan ve bir gelecek hayal ettiğimiz insana sevgimizi hissettirmenin en güzel yollarından bir tanesidir. En az doğum günü mesajları kadar önem arz eder. Çünkü 14 Şubat da adeta aşklarının doğuşunu temsil etmektedir. Bu nedenle kısa ve anlamlı sevgililer günü mesajları yazmanın yollarını ararız. İşte en güzel sevgililer sözleri;

  • “Sevgilim iyi ki hayatımdasın ve umarım çok güzel yıllarımız olur.14 Şubat Sevgililer Günümüz kutlu olsun...”
  • “Belki yanında değilim ama bil ki kalbinin en derinliklerindeyim. Mesafeler aşkımıza engelleyemez, sadece daha da büyütür. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yanında olamadığım için üzgünüm ama elini kalbine koyduğunda bil ki yanındayım...”
  • “Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!”
  • “İlk günden, ömrümün son gününe kadar elini tutmak, gözlerinin içine bakmak istiyorum. Bu Sevgililer Günü'nde 'biz' olmanın değerini daha fazla anladım, iyi ki varsın, iyi ki benimlesin sevgilim.”
  • “Asıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!”
  • “Bu Sevgililer Günü'nde kalbim seni düşündüğünde, hiç kimsenin duymadığı bir melodi söylüyor.”
  • “Sevgi neydi? Sevgi emekti. O halde 14 Şubat emekliler günüdür bence.”
  • “Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır… Nice sevgililer günlerine canım sevgilim. İyi ki sen!”
  • “Bundan sonraki her sevgililer günümde her özel günümde sen ol! Seni çok seviyorum. Günümüz kutlu olsun.”
  • “Bizim için her gün özel ama yine de Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim. Hep yanımda kal.”
  • “Bir günü özel kılan yaşadıklarımızdır. Seninle her gün güzel her gün anlamlı…”

 

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajı Örnekleri – En Güzel Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililer günü mesajları hayatımızda olan insanlara duygularımızı daha edebi ve romantik bir şekilde ifade etmenin en bulunmaz fırsatlarından biridir. Kimisi her özel günde kolay bir şekilde sevgisini ve ilgisini ifade edebilir. Fakat kimisi ise duygularını dile getirmekte zorlanır.

14 Şubat gibi özel günler duyguların dışa vurumuna bir nebze olsun yardımcı olsa da yine de dışarıdan yardıma ihtiyaç duyulabilir. Bu yardımların en iyisi de sevgililer mesajı kısa ya da uzun olan örnekleridir. Söz konusu sevgililer günü mesajları örneklerinden birkaç tanesini şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • “Bu Sevgililer Günü'nde kalbim seni düşündüğünde, hiç kimsenin duymadığı bir melodi söylüyor.”
  • “Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım!”
  • “Sevmek ya da sevilmek yeterlidir. Gerisini sormayın. Yaşamın karanlık kıvrımlarında bulunacak başka bir inci yoktur. Sevmek tamamlanmaktır.”
  • “O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! Seni çok seviyorum. Sevgiler günümüz kutlu olsun sevgilim!”
  • “Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel olur. Benim en uzun ve en güzel rüyam, şu an bu mesajı okuyor. Seni çok ama çok seviyorum biriciğim. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki… Sevgililer gününde yanında olup sana sana sarılmak için çıldırıyorum…”
  • “Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!”
  • "Sevgimiz bizi sonsuza dek birlikte tutacak! Hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Mutlu sevgililer günü."
  • “Seni görür görmez sen olduğunu biliyordum. Seni seviyorum.”
  • “Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım!”

Sevgililer Günü Mesajları Ne Zaman Atılmalıdır?

Sevgililer günü mesajları ne zamandan itibaren atılmalı sorusu da konu ile alakalı merak edilen hususlardan bir tanesidir. Sevgililer günü mesajları genellikle 14 Şubat günü atılır. Çünkü tüm dünya tarafından 14 şubat sevgililer günü olarak kutlanmaktadır.

Sevgililer günü mesajları ister kısa ister uzun olsun 14 Şubat günü başlar başlamaz atılırsa sevgili hem önemsendiğini hissedecek hem de mutlu olacaktır. Bu nedenle gece saat 00.00 olur olmaz atmak hem daha romantik hem de daha mutluluk verici olacaktır. Bununla beraber gün içerisinde istediğiniz saatte sevgililer günü mesajları atmanız mümkündür.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade