14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları – 2023

1 yıl önce A. Baspinar 921
14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları – 2023

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları çiftlerin özel günlerinde en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri olabilir. Her yılın şubat ayında kutlanan sevgililer günü çiftler için büyük önem arz eder. Özellikle kızlar bugünde erkek arkadaşlarından ya da nişanlılarından güzel bir sürpriz ve anlamlı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları beklerler.

Bu anlamlı günde çiftler genellikle “ne hediye alsam?” telaşında olurlar. Üstelik bu telaşa bir de hediye kartının üzerine nasıl bir not yazsam endişesi eklenir. Hayatımızdaki insanı özel hissettirecek bir nota ihtiyaç duyarız. Biz de bu yazımızda sizler için en güzel ve en anlamlı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve notlarını paylaşmış olacağız…

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları Nasıl Yazılmalıdır?

Şubat ayı yaklaşmaya başlayınca çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları konusunda bir telaş alır. Bu anlamlı günde hayatında önemli ve özel bir yere sahip olan insana sevgilerini nasıl bir mesaj ile göstereceğini düşünürler.

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları yazılırken dikkat edilmesi gerekenler yazılan kişinin erkek mi kadın mı olduğuna göre değişiklik gösterir. Örneğin Sevgililer Günü mesajı uzun erkeğe mi yazılır kadına mı sorusuna net bir şekilde kadına diye cevap verilebilir. Çünkü kadınlar genellikle uzun ve edebi yazılardan hoşlanırken erkekler ise daha çok kısa ve net yazılardan hoşlanır.

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları konusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise mesajın olabildiğince özgün ve farklı olmasıdır. Klasik sözler karşımızdakinde istenilen etkiyi göstermeyecektir. Bu nedenle özel iltifatlar çok daha anlamlı olacaktır.

1 – En Güzel 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililer Günü gibi oldukça büyük bir öneme sahip bir günde ihtiyaç duyduğumuz iki önemli fikir bulunur. Bunlardan bir tanesi güzel bir armağanken, diğeri de anlamlı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları diyebiliriz. Bu ikisi sayesinde sevgilimizi, nişanlımızı yahut eşimizi çok mutlu etmek mümkün.

En güzel ve en anlamlı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları!

  •          “Belki yanında değilim ama bil ki kalbinin en derinliklerindeyim. Mesafeler aşkımıza engelleyemez, sadece daha da büyütür. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yanında olamadığım için üzgünüm ama elini kalbine koyduğunda bil ki yanındayım...”

 

  •          “Sana olan sevgimi ve aşkımı ifade etmek için kelimeler yetersiz ve anlamsız kalıyor. Sen benim hayatımı güzelleştiren ve dünyada yaşadığım her günü büyük anlamlar kattın. Sonsuza kadar ayrılmayalım, seni çok seviyorum aşkım…”

 

  •          “İlk günden, ömrümün son gününe kadar elini tutmak, gözlerinin içine bakmak istiyorum. Bu Sevgililer Günü'nde 'biz' olmanın değerini daha fazla anladım, iyi ki varsın, iyi ki benimlesin sevgilim.”

 

  •          “Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!”

 

  •          “Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir… Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle. Seni seviyorum! Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.”

2 – Sevgililer Günü Mesajı Erkeğe Nasıl Yazılır? | 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları kadına ve erkeğe farklı şekillerde yazılır. Çünkü erkeğin ve kadının beklentileri birbirinden oldukça farklıdır. Örneğin Sevgililer Günü sözleri kısa erkeğe daha uygun olur. Erkeğe yazılabilecek en güzel 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları örnekleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  • “Seni tanımadan geçen günlerim şimdi çok uzaktalar, sen de bu günlere doğan güneş gibi yaşam kaynağımsın. İyi ki varsın diyorum, yetmiyor aşkı anlatmaya. İyi ki varsın aşkım.”

 

  •          “Sevgi neydi? Sevgi emekti. O halde 14 Şubat emekliler günüdür bence.”

 

  •          “Hayatımın aşkına... Ben dünyadaki en şanslı insanım çünkü sana sahibim!”

 

  •          “Seni çok seviyorum! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.”

 

  •          “Umarım tüm Sevgililer Günü’nü beraber kutlarız. İyi ki sen.”

 

  • Sevgililer günü mesajı uzun erkeğe nadir de olsa tercih edilir. Uzun mesaj örnekleri ise şu şekildir;

 

  •          “Bazı aşklar okyanus gibidir, görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin. Okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek… Seni seviyorum! Günümüz kutlu olsun.”

 

  •          “Bir kızın ilk aşkı babasıdır. Babamdan sonra ilk defa bir erkeğe bu kadar değer veriyorum. İyi ki kesişmiş yollarımız. Sevgililer Günümüz kutlu olsun Sevgilim. Seni çok seviyorum!”

 

  •          “Benim bu yıl ki hediyem sen ve seninle yaşadığım aşk dolu günler oldu. Sana minnettarım canımın en içisin.”

 

  •          “Doğan her güneşte seni içime çekmek sana sarılmak istiyorum. Nice mutlu yarınlarımıza ve nice doğacak güneşlerimize sevgilim. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun!”

 

  •          “Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim seni, her atışı sen. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun her şeyim.”

 

3 – Eşe Sevgililer Günü Mesajı Yazılır mı?

Eşler Sevgililer Günü’nü kutlamalı mı? Ya da eşe 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları yazılır mı? Gibi soruların cevapları oldukça merak edilir. Eşler de birbirinin Sevgililer Günü’nü kutlayabilir. Nitekim eşler aynı zamanda sevgili sıfatına sahiptir. Eşe gönderilebilecek en güzel 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları örnekleri ise şu şekilde sıralanabilir;

 

  •          “Eşim, her şeyim Sevgililer Günü’müz kutlu olsun. Sen her zaman benim sevgilim biriciğim olarak kalacaksın. İyi ki sen!”

 

  •          “Benim güzeller güzeli eşim bana bu güzel hayatı verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun.”

 

  •          “Kış geldi karıcığım/kocacığım. Yüreğini yüreğime koy da üşümesin aşkımız. Sevgililer Günü’müz kutlu olsun.”

 

  •          “Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse, samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer Günü’n kutlu olsun.”

Sevgililer Günü Ne Zaman?

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları kadar sevgililer gününün hangi tarihte olduğu da merak edilen konular arasında yer alır. Sevgililer Günü yıllardır 14 Şubat tarihinde kutlanır.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade