10 Romantik Yıldönümü Sözleri

1 yıl önce A. Baspinar 11154
10 Romantik Yıldönümü Sözleri

Yıldönümü sözleri, evlilik, nişan gibi yıl dönümlerinde eşimizi ya da sevgilimizi mutlu etmek için kullandığımız araçlardan bir tanesidir. Özel günlerde hem eşimizi mutlu etmek isteriz hem de eşimizden de aynı inceliği bekleriz. Yıldönümü sözleri de burada devreye girer. Hayatımızdaki insanı böyle özel günlerde armağanlarla değerli hissettirmek isteriz. Söz konusu armağanların da yanı sıra güzel sözler, aşkı tazelemeye yardımcı olur.

Siz de sevgiliye yıl dönümü mesajı arayışı içerisindeyseniz en güzellerini yazımızda bulabilirsiniz.

Evlilik Yıldönümü Sözleri Nedir?

Yıldönümü sözleri, hayatımızda olan insanı özel günlerde mutlu etmek ve ona ne kadar değer verdiğimizi hissettirmek için kullanılır. Söz konusu sözler genellikle evlilik yıldönümü ya da ilk tanışma yıldönümlerinde kullanılır. Hayatımızda olan insana bir onunla olmaktan ne kadar mutlu olduğumuzu anlatmanın romantik bir yoludur.

1 – Hüzünlü Evlilik Yıldönümü Sözleri

Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Kimi neşeli yıldönümü sözleri ile sevgisini hissettirirken kimi de hüzünlü yıldönümü sözleri aracılığı ile hayatındaki insana ne kadar bağlı olduğunu ifade eder. Bilinen birçok yıldönümü sözleri bulunur. En hüzünlülerini ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • ''Bu yıl da birbirine gittikçe daha sıkı sarılan ellerimiz hiç ayrılmasın gözlerinden sadece mutluluk gözyaşları damlasın. Beni ömrüne kattığın için sana minnettarım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun hayattaki en değerli varlığım.''
  • “Yaşamımız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardımızda kalsın. Seni çok seviyorum bir tanem.”
  • “Bu kötü dünyada karşıma çıkan en iyi şey sensin. Varlığına bin şükür sevgilim. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.”
  • “Bu yaşıma kadar çok zorlu günler yaşadım. Birçok acı çektim. Ama çektiğim bunca acılara değen bir güzellikle karşılaştım. O güzellik sensin aşkım. İyi ki girdin hayatıma. Birlikte nice güzel senelere. Yıldönümümüz kutlu olsun.”
  • “Seninle her şey güzel olacak demiyorum sevgilim. Burası dünya. Elbet kötü günlerimiz de olacak. Ama sana söz veriyorum bu kötü günlerde de hep yanında olacağım. Nice huzurlu senelerimiz olsun.”
  • “Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.”
  • Bu kutlu anlarında yaşamamın solumayı bile unutuyorum sanki “ölümsüzlüğü tutuyorum! Hayatımın anlamı sonsuza kadar birlikte olmak dileğiyle…”
  • “Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim. Evliliğimizde nice nice yıllara…”
  • “Hayatımın anlamı, başımın tacı, gönlümün sultanı güzeller güzeli canım karım. Allah seni başımızdan hiç eksik etmesin. Seni çok ama her şeyden çok seviyorum. Evliliğimizin yeni yılı kutlu olsun…”
  • “Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.”

2 – 1. Evlilik Yıldönümü Sözleri

Evliliğin birinci yıldönümü diğer yıl dönümlerine nazaran daha özel kabul edilir. Çünkü evliliğin ilk zamanları çiftlerin birbirleri ile geçirdikleri en özel zamanlardır ve hep güzel bir şekilde anılır. Bu yüzden ilk yıldönümünü kutlarken çiftler daha da özenir. Dolayısıyla 1. Evlilik yıldönümü sözleri de daha anlamlıdır. Söz konusu yıldönümü sözleri de şu şekilde sıralanabilir;

  • “Bu dünyanın gördüğü en güzel aşk hikayesine başladığımızdan beri bir yıl geçti. O günden beri, aşkımızın mutluluğunu çıkarmadığımız tek bir gün bile olmadı. Bana bu duyguları hala ilk günkü sıcaklığıyla yaşatıyorsun. İlk yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Seni her yıl daha çok severek hayatıma devam edeceğimi bilmeni istiyorum.”
  • “Birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk tanıştığımızdan bu yana yılların ne kadar çabuk geçtiğini ve tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana minnettarım. Seni seviyorum ve sonsuza dek seni seveceğim!”
  • “Seni seviyorum cümlesi, senin gibi bir kadın/adam için yeterli değil. Sen benim tek aşkım, tüm hayatım, tatlı karım/kocamsın. Ben her günümü seninle geçirmeye bayılıyorum. Ve her yıl dönümümüzde seninle bir yıl geçirdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı sayıyorum. Seni çok seviyorum aşkım! Emin ol, her yıl daha çok seveceğim.”
  • “Her günümüzü her an bitmeyecekmiş gibi seninIe yaşamak istiyorum. EvIiIik yıIdönümümüz kutIu oIsun bir tanem…”
  • “Seninle evlendiğim gün hala benim ömrümde geçirdiğim en mutlu gün! Çünkü hala sana aynı aşkla aynı tutkuyla bağlıyım. Hala senden ayrı anlamsızım. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.”
  • “Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler, seni seviyorum.”
  • “Geçmişe dönüp baktığımda binlerce anının arasında hep mutluluğu yaşıyorum. Seninle geçen ömrümü değerlendirdiğimde tek düşünebildiğim kocaman bir mutluluk… İyi ki seninle birleştirmişim hayatımı ve birbirimizi bulmuşuz hayatım…”

Yıldönümü Sözleri Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sevgilimize ya da eşimize yıldönümü sözleri yazarken dikkat etmemiz gereken bazı hususlar bulunur. Bu hususlara dikkat edilmesi halinde daha etkileyici sözler elde etmek mümkündür. Söz konusu dikkat edilmesi gereken hususları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Yıldönümü sözleri için en önemli husus klasik herkesin bildiği sözlerden uzak olmasıdır. Böylece hayatınızda olan kişi bu sözler sayesinde kendini özel hisseder.
  • Yıldönümü mesajları ya da sözleri kendini tekrar etmemelidir.
  • Romantik olmalıdır.
  • Mesajın içerisinde ne anlatıldığı kolay bir şekilde anlaşılmalıdır.

Siz de bu hususlara dikkat ederek sevdiğiniz kişiye güzel ve anlamlı bir mesaj yazabilirsiniz. Böylece hayatınızda olan kişi kendini daha değerli hissedecektir.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade