Unutulmayacak Hediye Fikirleri | Sevgiliye Hediye Fikirleri

1 yıl önce T. Bayraktar 951
Unutulmayacak Hediye Fikirleri | Sevgiliye Hediye Fikirleri

Seni düşünmek güzel şey ümitli şey diyor şair. peki siz sevdiklerinize her an sizi hatırlatacak bir hediye vermek istemez misiniz? Sevdiklerinize hediye vermek basit bir hediyeleşmenin ötesindedir. Kıymet verdiğiniz ölçüde hediyenizin her bakıldığında önemsenmesini istemeniz de oldukça doğaldır. Hediye seçimi yaparken en doğru noktaya ulaşmak için aslında sevdiğimizi iyi tanımak yeterlidir. Onu her an mutlu edecek ve her an sizi hatırlatacak bir hediye seçmek elbette mükemmel olacaktır. Peki sevdiğinize “seni düşünmek güzel şey” dedirtecek hediyeyi nasıl seçebilirsiniz?

Her An Sevdiğinize Kendinizi Hatırlatmak İster misiniz?

Bir hediyenin beğenilme oranını büyüklüğü ya da küçüklüğü belirlemez. Hediyenin sevgiyi pekiştirmesi her an akıllarda yer eden bir hatıraya sahip olması paha biçilemezdir. Hediye seçerken de aslında “ne hediye alsam” telaşının temelinde bu düşünceler gizlidir. Çünkü en güzel ve özel hediyeyi almak, ömür boyu en güzel anıları hatırlatmak, en güzel anları hatırlatıp gülümsetmek mükemmel bir histir.

Her An Her Yerde Seni Düşünmek Güzel Şey Demesine Sebep Olacağınız Hediye Fikirleri!

https://www.youtube.com/watch?v=dCopkYyeHkk Seni düşünmek güzel şey Nazım Hikmet şiirinde sevdiğine bu şekilde yer veriyor… “Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum...” der Nazım Hikmet ve sevdiğine yıllar sonrasında da sevgisini hatırlatacak böylesine güzel bir hediye bırakır… 2022 yılında elbette kimse Nazım Hikmet olamaz ama en azından onun gibi duygularını en iyi şekilde yansıtacak hediyeyi bulabilir! Seçtiğiniz hediye ne olursa olsun her an her yerde kullanılabilecek, her an onu sizin yanınızda hissettirecek bir hediye olsun! O halde “seni düşünmek ne güzel şey” dedirtecek hediyeleri seçelim!

  1. Ofis Hediyesi Fikirleri ile Seni Düşünmek Güzel Şey Ümitli Şey Dedirtin!

    Sevdiğiniz gerçek bir kariyer sahibi ya da kariyer hedefleri olan birisi olabilir! Her ne kadar iş güç arasında sizi unuttuğunu düşünüyor olsanız da sevginizi onun kariyerinde bir destek unsuru olarak değerlendirebilirsiniz! Sevgiyi güçlendiren en önemli olay sevdiğinden her konuda destek görmektir. Kariyerin her aşamasında sevginizle ve varlığınızla destek olmak onu ayrıca mutlu edecektir. Yeni ofis hediyesi, yeni iş hediyesi ya da ofis hediyesi seçeneklerini sevginizle bir bütün haline getirerek özelleştirebilirsiniz. Yoğun bir iş temposunda masasının üzerinde yer alan bir plaket, sevginizi hatırlatır bir özel tasarım mousepad, sevdiğiniz ismine özel hazırlattığınız bir kalem ya da ajanda o anda sevdiğinize sizi hatırlatacaktır. Onca iş yoğunluğu arasında bu hediye ile sevdiğinizin “iyi varsın” demesi sizi hatırlamasından daha önemli ve kıymetli bir şey olmayacaktır…

  2. Sevgiliye Hediye Fikirleri ile Seni Sevmek Güzel Şey Dedirtin!

    Sevgiliniz için hediye seçme zamanı! Bir buket çiçek ya da gül işinizi görür mü bilemedik! Anlık musmutlu olan sevdiğinizin yıllar sonra hatırlayacağı bir hediye olabilir mi bizce hayır! Peki sevgiliye ne hediye alınır? “seni düşünmek güzel şey” dedirtecek hediye sizce ne olabilir? İlla ki sevdiğiniz ile aranızda özel anlarınızı anımsatan bir şifre, bir cümle ya da ifade söz konusu olabilir. Bunu nerede duysa sevdiğiniz sizi hatırlayacaktır değil mi? O halde gelin, bu özel ifadeyi sevdiğinizin günlük eşyalarından birine baskı yapın! Sevgiliye hediye seçimi yaparken klasik bir kupa baskı ya da kişiye özel hediye seçimi yapmayın… hediyenizi tamamen sevdiğinize özel tasarlayın! Sevdiğinize en özel anlarınızı hatırlatacak ifadeyi, tarihi, sembolü gelin kupa bardağa, kahve fincanına işleyin… öyle bir tasarım yapın ki sevgiliniz bu hediye kupa bardak olmadan çay, kahve fincanı olmadan kahve içmesin????

  3. Hediyeniz ile Sevdiğinizin Kalbine Dokunun!

    Seni düşünmek güzel şey diyen bir anne ya da bir baba ise sevginin yükü daha ağırlaşır! Hediyeniz ile sevdiklerinizin; annenizin, babanızın, kardeşinizin, en yakın arkadaşınızın gönlünü fethedin.. Bir mutfak önlüğü klasik olabilir ama annenize özel baskı yapılmış annenizin yemek yaparken aşkla taşıyabileceği bir baskılı mutfak önlüğü bambaşkadır… Çay içmek en güzel hobisi olan bir arkadaşa klasik çay bardağında çay verilirse güzel olur da kendisine özel isimde tasarlanmış bir isme özel termosta çayı keyfini çıkara çıkara içmesi de çay keyfini doruklara çıkarabilir!

 


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade