Yaratıcı Sevgili Hediyeleri | 15 Hediye Fikri

10 ay önce A. Baspinar 431
Yaratıcı Sevgili Hediyeleri | 15 Hediye Fikri

Yaratıcı sevgili hediyeleri doğum günü ya da yıldönümü gibi özel günlerde kurtarıcı niteliği taşır. Çiftlerin birbirlerini mutlu edecekleri birçok özel gün bulunur. Bunlara doğum günü, yıldönümü ya da sevgililer günü örnek olarak verilebilir.

Bu tarz özel günlerde güzel bir mesajın yanında düşünceli bir hediye de oldukça şık bir hareket olarak nitelendirilir. Bu nedenle çiftler böyle günler yaklaştığı zaman anlamlı sevgili hediyeleri düşünmeye veya araştırmaya başlarlar. 

Yaratıcı Sevgili Hediyeleri Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Hayatımızda olan birine hediye almak istediğimiz zaman nasıl bir şey alacağımız konusunda uzun süre kararsız kalabiliriz. Özellikle özel günler için alınacak olan hediyeler daha da bir anlam kazanır. Bu nedenle güzel ve unutulmayacak olmasına önem verilir. 

Siz de yaratıcı sevgili hediyeleri arayışındaysanız ve ne alacağınıza bir türlü karar veremediyseniz bazı hususları gözden geçirebilirsiniz. Söz konusu hususlar daha kolay karar vermenizi sağlayabilir. Bunları şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Yaratıcı sevgili hediyeleri arasında olmasına önem vermenizin yanı sıra partnerinizin zevkine hitap ediyor oluşundan emin olmasınız.
  • Hediye alacağınız kişinin gerçekten ihtiyacı olup olmadığından da emin olmak gerekir.
  • Unutulmayacak manevi hediyeler arasında olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.
  • Yaratıcı sevgili hediyeleri daha çok manevi olarak mutlu edecek hediyeler arasından seçilmelidir. Bu nedenle maddi olarak çok pahalı bir hediye seçmemelisiniz.

Yukarıdaki hususlara dikkat ettikten sonra daha net kararlar vererek hediye seçiminde bulunabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız 15 hediye fikri ise şu şekildedir;

  • Kişiye özel termos
  • Baskılı kupa bardak
  • İsimli çakmak
  • Telefon kılıfları
  • Kendin tasarla Mouse pad
  • Kişiye özel şemsiye
  • Kişiye özel mezuniyet karikatürlü biblo
  • Kendin tasarla tişört
  • Kişiye özel baskılı şapka
  • Baskılı peluş tavşan
  • Kişiye özel hediyelik setler
  • Baskılı bez çanta
  • Kişiye özel araç plakalık
  • Kişiye özel pleksi masaüstü stand
  • Kişiye özel deri ruhsat kabı

Kişiye Özel Bambu Kırmızı Termos

Kişiye Özel Bambu Kırmızı Termos
Kişiye Özel Bambu Kırmızı Termos

Termos özellikle öğrenci ya da çalışan biri için oldukça işe yarayan bir hediyedir. Bu nedenle hem yaratıcı sevgili hediyeleri arasından bir hediye hem de partnerinizin işine yarayacak bir hediye seçmek istiyorsanız kişiye özel termos oldukça uygun olacaktır. Ayrıca kişiye özel tasarıma sahip olması da sevgilinizi çok daha mutlu edecektir. Bu tarz termoslar hem kız hem de erkek sevgili hediyeleri arasında yer alır.

Kişiye Özel Gümüş Kupa Bardak

Kişiye Özel Gümüş Kupa Bardak

Baskılı kupa bardak son yıllarda oldukça popüler hale gelmiş hediyeler arasında yer alır. Buna rağmen asla klişeleşmeyen hediyelerdendir. Bu nedenle yaratıcı sevgili hediyeleri arasına gönül rahatlığı ile dahil edilebilir. Siz de özel gününüzde sevgilinize bu bardaklardan alarak her çay kahve içtiğinde sizi hatırlamasını ve mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Promosyon Siyah Çakmak

Promosyon Siyah Çakmak
Promosyon Siyah Çakmak

İsimli çakmak da kendin tasarla kategorisine dahil olan hediyelerden bir tanesidir. Bu nedenle daha özel hale gelen armağanlardandır. Sevgililer günü hediyesi erkek için fikirler denildiği zaman genellikle akla bu tarz hediyeler gelir. Erkeklerin kadınlara nazaran sigara kullanma oranı daha yüksektir. Bu nedenle daha çok erkeğe alınan armağanlar arasında yer alır.

Kişiye Özel Iphone 13 Pro Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Kişiye Özel Iphone 13 Pro Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Teknolojinin gelişmesi ile beraber telefonlar hayatımızın olmazsa olmaz cihazlarından biri haline gelmiştir. Öyle ki onları bir an bile yanımızdan ayırmayız. Hal böyle olunca kullandığımız kılıflar da en çok gördüğümüz aksesuarlardan bir tanesidir. 

Bu nedenle sevgilinize kendinizin tasarlayacağı güzel ve anlamlı bir kılıf hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Böylece her telefonunu aldığında siz aklına gelmiş olursunuz. 

Kendin Tasarla Yuvarlak Mouse Pad

Kendin Tasarla Yuvarlak Mouse Pad
Kendin Tasarla Yuvarlak Mouse Pad

Sevgiliniz bilgisayarda oyun oynamayı çok seven biriyse sizin tasarlayacağınız Mouse pad onu oldukça mutlu edecektir. Sadece oyun oynayan biri için değil işi dolayısıyla bilgisayarda çok fazla vakit geçirmek durumunda kalan kişileri de mutlu edecek bir hediyedir. Sevgililer günü hediyesi kadınlar için fikirler arasına dahil edilebilse de daha çok erkeklere alınan yaratıcı sevgili hediyeleri arasında yer alır.

Kişiye Özel Sarı Baston Şemsiye

Kişiye Özel Sarı Baston Şemsiye
Kişiye Özel Sarı Baston Şemsiye

Kişiye özel hediyelerden belki de en orijinal olanı şemsiyelerdir. Çünkü bardak, termos gibi hediyelerin kişiye özel olanları oldukça yaygındır fakat şemsiye öyle değildir. Bu nedenle yaratıcı sevgili hediyeleri için fikre ihtiyacınız varsa sizin tasarladığınız şemsiyeyi gönül rahatlığıyla sevgilinize hediye edebilirsiniz.

Kadın Hukukçu Karikatürlü Biblo

Kadın Hukukçu Karikatürlü Biblo
Kadın Hukukçu Karikatürlü Biblo

Yeni mezun olan sevgilinize henüz ne alacağınıza karar veremediyseniz onun resminin olduğu mezuniyet temalı bir biblo yaptırmayı düşünebilirsiniz. Hem çok yaratıcı sevgili hediyeleri arasında olacaktır hem de unutulmaz manevi hediyeler arasında olacaktır.

Kişiye Özel Polo Yaka Açık Mavi Tişört

Kişiye Özel Polo Yaka Açık Mavi Tişört
Kişiye Özel Polo Yaka Açık Mavi Tişört

Herhangi özel bir gün yaklaşırken daha sevgilinize ya da eşinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz özel baskılı tişörtler de oldukça uygun olacaktır. İkinizin güzel bir fotoğrafı ile tasarlanmış tişört sevgilinizi hem çok mutlu edecek hem de uzun yıllar kullanabileceği bir hediye olacaktır.

Kişiye Özel Baskılı Kırmızı Bez Şapka

Kişiye Özel Baskılı Kırmızı Bez Şapka
Kişiye Özel Baskılı Kırmızı Bez Şapka

Baskılı şapkalar da oldukça orijinal armağanlar arasında yer alır. İsimle ya da fotoğrafla zarif bir şekilde tasarlanmış özel baskılı şapkaları sevgiliniz hem çok beğenecek hem de kendini oldukça özel hissedecektir. Bu nedenle gerek doğum gününde gerekse sevgililer günü gibi özel günlerde bu yaratıcı sevgili hediyeleri arasında olan şapkayı tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Baskılı Peluş Tavşan

Kişiye Özel Baskılı Peluş Tavşan

Özellikle kızlar peluş hediyelere bayılırlar. Baskılı olması ve sizin kendinizin tasarlıyor olması hediyeyi daha unutulmaz ve anlamlı kılacaktır. Geceleri sizi özlerken ona sarılıp uyurken sizi ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlayacaktır. Peluş tavşanın baskısının sizin tarafınızdan tasarlanıyor olması da yaratıcı sevgili hediyeleri kategorisine dahil edilmesine neden oluyor.

Lacivert Ajanda Kupa Kalem Set

Lacivert Ajanda Kupa Kalem Set

Sevgilinize sevgililer gününde ya da başka bir özel günde yaratıcı sevgili hediyeleri almanın yanı sıra birden fazla hediye alma düşüncesindeyseniz kişiye özel hediyelik setler tam size göre olacaktır. Bu setlerin arasında kalem ve kupa seti, termos çakmak seti gibi çok fazla çeşitliliğe sahip setler bulunmaktadır. Siz de sevgilinizin zevkine uygun olan seti tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kırmızı Bez Çanta

Kişiye Özel Kırmızı Bez Çanta

Bez çantalar özellikle son yıllarda oldukça sık tercih edilen ürünlerden biri haline gelmiştir. Bunda kullanışlı olmasının payı büyüktür. Pikniğe, işe ya da okula rahatlıkla bu çantalar ile gidilebilmektedir. 

Kişiye Özel Araç Plakalık

Kişiye Özel Araç Plakalık
Kişiye Özel Araç Plakalık

Özellikle erkekler şahsı araçlarına oldukça düşkündür. Bu nedenle araç aksesuarları da onlar için çok önemlidir. Siz de erkek için yaratıcı sevgili hediyeleri arıyorsanız sevgilinize özel tasarlayacağınız araç plakalarından tercih edebilirsiniz. Bu hediye sevgilinizin ya da eşinizin çok mutlu olmasına sebep olacaktır. 

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand
Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Kişiye özel pleksi masaüstü stand da yaratıcı sevgili hediyeleri arayanlar için çok uygundur. Üstelik bu hediyeye ahşap altlık da dahildir. Hediyeyi alırken kendi tasarımınızı kullanabileceğiniz gibi bizim tasarımımızı direkt olarak kullanmanız da mümkündür. Plaka boyu 13x18 cm’dir. Bu nedenle çalışma masasında ya da kitaplığınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kişiye Özel Termo Deri Siyah Ruhsat Kabı

Kişiye Özel Termo Deri Siyah Ruhsat Kabı
Kişiye Özel Termo Deri Siyah Ruhsat Kabı

Uygun fiyatlı yaratıcı sevgili hediyeleri arasında yer alan deri ruhsat kapları arabası olan partneriniz için uygun bir hediye olur. Söz konusu ruhsat kapların renkleri de çok çeşitlidir. Suni deri kaplama kullanılarak üretilmiştir. Ayrıca aşınmalara karşı da dayanıklıdır. Bu nedenle uzun yıllar kullanıma uygundur.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade