Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

1 yıl önce A. Baspinar 519
Sevgiliye Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Sevgiliye alınabilecek yılbaşı hediyesi fikirleri yılbaşı yaklaşırken ihtiyaç duyulan bir durum haline gelmiştir. Sevgilisine yılbaşında hediye almak isteyen kişiler birçok seçenek içerisinde kaybolmaktadırlar. Bunun sebebi yaygınlaşan ürün ağıyla beraber çıkan bir sürü hediyelik eşya çeşididir. Bunu sadece tatil yerlerinde dağıtılan ve hediyelik eşya türleri olarak düşünmemek gerekir. Sonuçta sevgiliye hediye alırken teknolojik cihazları da artık sıkça tercih etmekteyiz. Aynı amacı gören bir ürün bile farklı tarzlarda hazırlanıp piyasaya sürüldüğünden dolayı bu alanda da hediyeleşme çok yaygınlaşmıştır.

Yılbaşı için hediye fikirleri hakkında arama yaparken erkeğe yılbaşı hediyesi önerileri ve kadına alınabilecek yılbaşı hediyeleri gibi birçok seçenek karşınıza çıkacaktır. Burada sevgilinizin hobileri ve günlük yaşantıda kullandığı ürünlerin tespiti önemlidir. Her ne kadar bazen aynı ürünlerin alınması istenmese de sonuçta kullanılan ürünler zaman da etkileyeceğinden dolayı yerine yeni aldığınız ürün kullanılacaktır. Böylece sevgiliniz sürekli sizi hatırlayacak ve aldığınız hediyenin dolayı mutlu olacaktır. Özel bir hediye istiyorsanız tasarım yılbaşı hediyeleri konusuna da bakmanız tavsiye edilir.

Yılbaşında sevgiliye ne hediye alınır?

Sevgilinize yılbaşı için hediye alacağınız zaman onun günlük yaşantıda kullandığı ürünleri ve hoşuna giden tarzları tespit etmelisiniz. Bunlar arasında değiştirebileceğinizi umduğunuz bir ürün varsa çok keskin olmamakla birlikte farklı varyasyonlarını bunları değiştirebilirsiniz. Örneğin hoşunuza gitmeyen ya da daha iyisinin olabileceğini düşündüğünüz bir parfüm kullanıyorsa ona benzer karışımlarla sevgilimizin parfüm tercihini yavaş yavaş değiştirebilirsiniz. Aynı şekilde teknolojik olarak sizi rahatsız eden ve teknoloji ayak uyduramadığını düşündüğünüz ürünleri kullanıyorsa bunları da yavaş yavaş değiştirebilirsiniz.

Sevgilinize alacağınız hediyenin doğal olarak maddi yönü çok önemli değildir. Sevgilinizin işine yaraması en öncelikli hedefiniz olmalı. Sonuçta kullanacağı ürün sizi hatırlatacaktır parayı değil. Bunun için arama motorlarında sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri ile birlikte 50 tl altı yılbaşı hediyeleri şeklinde aramalar yapılmaktadır. Her ne kadar ürün tedarik zincirinde ve üretim aşamalarında yaşanan fiyat yükselmesinden kaynaklı olarak belirli fiyatların altında ürün tercih etmek zor olsa da yine de ihtiyaçlar doğrultusunda belirli ürünler seçmek mümkündür. Böylece paraya bakılmaksızın sevgilinize güzel bir yılbaşı hediyesi alabilirsiniz.

1.Kişiye Özel Hediyeler

Sarı Ajanda Kupa Kalem Set

Sarı Ajanda Kupa Kalem Set

Kişiye özel hediyeler her zaman için kabul gören ve hediye aldınız kişiyi memnun eden ürünler olarak değerlendirilir. Çünkü alacağınız ürünlerin kullanımı ve ihtiyaç duyulma oranı yüksektir. Sonuçta tanıdığınız birisine ve ihtiyacı doğrultusunda bir hediye alıyorsunuz. Yılbaşında sevgilinize kişiye özel hediye alırken kendi kombininizi de oluşturabilirsiniz. Ajanda ve kalem bunun için iyi bir örnektir. Üzerinde sizin ve sevgilinizin isminin yazdığı ve istediğiniz baskıyı yapabildiğiniz bir ajanda kalem seti hoş bir hediye olarak değerlendirilebilir.

Kişiye Özel Kadın Doktor Karikatürlü Anahtarlık

Kişiye Özel Kadın Doktor Karikatürlü Anahtarlık
Kişiye Özel Kadın Doktor Karikatürlü Anahtarlık

Kişiye özel hediyeler yastık, kupa, defter ve anahtarlık gibi çok farklı varyasyonlara sahip olabilir. Burada önemli olan sizin alacağınız kişiyi tanımanız ve ihtiyaçları doğrultusunda seçim yapmanızdır. Aynı zamanda baskıyı yaparken renk seçenekleri, desen seçenekleri, seçtiğiniz resimler ve bunların boyutları gibi faktörlerde dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer almaktadır. Böylece ilk görüldüğünde bile sevgilinizin hoşuna gidecek ve sürekli kullanımlarda göze batmayacak güzel bir hediye almış olursunuz.

2.Kulaklıklar

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bir yaygınlaşan ürünler farklı ve fiziki özelliklere bürünmüştür. Özellikle bireysel kullanıcılara ait birçok ürün yüzlerce çeşit stilde kullanıcılara pazarlanmaktadır. Erkek eşe yılbaşı hediyesi ne alınır? ve yılbaşında arkadaşıma ne alabilirim? gibi sorulara teknolojik ürünler üzerinden cevap vermek kolaylaşmıştır. Gün içerisinde dakikalarca telefonla konuşan birisi için kibar bir kablosuz kulaklık sevgilinize yılbaşında alacağınız geceler kapsamında sevgilinize hoşnut verecek bir hediyedir.

Belirtmiş olduğumuz gibi teknoloji aynı amaca yönelik olan ürünü farklı şekillerde sunabilmektedir. Kulaklık alırken de bu şekilde seçeneklerle karşılaşacaksınız. Alacağınız kulaklığın kulak içi mi yoksa kulak üstü mü olacağı tamamen sizin sevgilinizi tanımanıza kalmıştır. Kimileri sadece kulak içi kulaklık kullanırken kimileri de asla bunu kullanmaz. Eğer fark etmeyeceğini düşündüğünüz bir durum varsa hoşunuza giden bir seçeneği değerlendirebilirsiniz. Yalnız her 2 kulaklığın kendine göre avantajları ve dezavantajları mevcuttur. Karar verirken bunlarıda göz önüne alırsanız iyi olacaktır.

3. Dekoratif Ürünler

Kişiye Özel Aile Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Aile Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Aile Karikatürlü Biblo

Yılbaşında sevgilinize alacağınız ürünler arasında dekoratif ürünlere de göz atmanız tavsiye edilir. Dekoratif ürün seçerken pleksi ya da ahşap olacak şekilde tercih yapabilirsiniz. Her ikisinin de kendine göre olumu ya da olumsuz yönleri mevcuttur.

Ahşap ürünler, doğası gereği daha tercih edilebilir olarak görünse de pleksi malzemeler genel olarak daha dayanıklı ve şekil verilebilirdir. Dekoratif olarak tercih edeceğiniz yer planına göre ister ahşap ister pleksi ürün tasarımı yaptırabilirsiniz. Tasarımlarda saat olsun, anahtarlık olsun veya biblo şeklinde resimlerinin yer aldığı tasarımlar olsun uygunluğunu mutlaka gözetin. Hediye ettiğiniz bir ürünün durduğu yerde sıkmasını kimse istemez.

4.Plaketler

Sublimasyon Cam Plaket

Sublimasyon Cam Plaket
Sublimasyon Cam Plaket

İlk duyulduğunda kulağa farklı bir hediye olarak gelse de içerisine yazacağınız güzel bir metin ile sevgilinizin yıl boyu karşısında durabileceği bir plaket tasarlayabilirsiniz. Dışarıdan bakıldığında diğer paketlerden çok daha ayrı olmasa da içerisinde yazdığı yazılar sizi anlatacağından dolayı farklı ve değişik bir hediye olarak düşünülebilir. Burada yazacağınız yazı sizi anlatırken hem de bir anınızı hatırlatabilecek tarzda olabilir.

Plaketlerin resmi bir boyutu olması sebebiyle dekoratif olarak duracağı yerler de ona göre belirlenir. Genel olarak masaüstünde ya da dolapların ön yüzünde duran plaketler uygun ebatlarda ve renklerde alındığında mutlaka buralarda yer alacaktır. Ayrıca dekoratif ürünlerden farklı olarak sizi ve sevginizi anlatan metinlerin yer alması farklı bir ayrıcalıktır.

5. Mesleklere Yönelik Hediyeler

Dikdörtgen Kütüphane Kaşesi

Dikdörtgen Kütüphane Kaşesi

Son olarak sevgilinize hediye alırken mesleğini göz önünde bulundurabileceğiniz fikirleri verelim. Sonuçta sevgiliniz, mesleği gereği birçok ürünü kullanmak durumundadır. Burada hediye alabileceğiniz ürünleri tespit edip sürekli kullanabileceği ve sizi hatırlayacağı bir tercih yapabilirsiniz. Örneğin öğretmen olan sevgiliniz için kişiye özel kaşe, kalem ve ajanda tercihi yapabilirsiniz. İsimlerinin ve branşlarının yazdığı bu tür hediyeler sevgiliniz tarafından kabul görecektir.

Bununla birlikte hizmet sektöründe yer alıp da sürekli olarak benzer şekilde kaşe ve kalem gibi ürünler kullanan sevgilinize bu tür hediyelerde tasarlayabilirsiniz. Sahada çalışan ve mevsim fark etmeksizin dışarıda olan sevgiliniz için baskılı termoslar tavsiye edilebilir. Özellikle inşaat sektöründe veya mühendisliğin farklı alanlarında çalışanlar bu tür ürünleri genel olarak tercih etmektedir. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade