Sevgililer Günü İçin Etkileyici ve Romantik Hediye Fikirleri

2 ay önce A. Baspinar 1003
Sevgililer Günü İçin Etkileyici ve Romantik Hediye Fikirleri

Romantik hediye fikirleri 14 Şubat yaklaştıkça gündeme gelen hediye kategorilerindendir. Sevgililer için sevilen kişiye hediye almanın zamanı yoktur. Ancak bugünün anlam ve önemine ithafen 14 Şubat Sevgililer günü için romantik hediye fikirleri önem arz etmektedir. Biricik sevgiliniz için seçeceğiniz hediyenin de bu doğrultuda etkileyici ve romantik olması gerekir. 

Sevgililer Gününün Önemini Arttıracak Romantik Hediye Fikirleri!

Sevgililer gününün önemini arttırıcı romantik hediye fikirleri, uzun yıllar hatırları süsleyecek niteliktedir. Aşkın ve sevginin temsili olan bugünde partnerinize seçeceğiniz hediye ayrı bir değere sahiptir. 

Sevgililer Gününde Etkileyici Hediye Fikirleri!

Sevgililer günü için seçilecek hediyeler bir noktada sıradan hale gelebilmektedir. Etkileyici ve romantik hediye fikirleri kişiden kişiye göre değişse de kişiler için özel tasarlanmış hediyeler her daim cazibesini korumaktadır. Sevgililer günü için romantik hediye önerileri:

1 – Kişiye Özel Termos ile Şubat Ayının Soğukluğunu Gidermek!

14 Şubat her ne kadar sevgililer günü olsa da soğuk kış aylarından biridir. Bundan dolayı da 14 Şubat’a yakışır bir hediye olarak kişiye özel termos ilgi çekici olmaktadır. Farklı renkteki ve türlerdeki bu termoslarla sevdiğinizin içini ısıtabilirsiniz.

  • Matara
  • Bambu matara
  • Termos bardak
  • French press bardak termos
  • Vakumlu termos
  • Vantuzlu devrilmez, paslanmaz termos

Şeklinde alternatifleri bulunan bu hediyede kişiye özel tasarımlar da dikkat çekmektedir. Termos üzerine istediğiniz görseli veya metni bastırarak, hediyenizi sevgiliniz için özelleştirebilirsiniz. Renk seçenekleriyle birlikte romantik hediye fikirleri denildiğinde termos harika bir seçenek olmaktadır. 

2 – Kalpli Yapbozlar ile Aşkınızı Beraber Tamamlamaya Ne Dersiniz?

Yapbozlar, 14 Şubat denildiğinde aşkın bütünleştiricisi olarak tercih edilebilmektedir. Sevgilinizle en güzel fotoğrafınızı bastıracağınız kalpli yapbozla 14 Şubat’ın romantikliği üst seviyelere çıkarılabilmektedir. 

Ayaklı Kalpli A4 Yapboz 83 parça

Ayaklı Kalpli A3 Yapboz 93 parça

Bu şekilde oluşturulan yapbozlarla aşkınızı beraber tamamlayabilirsiniz. Ayaklı olması düz zeminlerde devrilmeden kullanmayı mümkün kılmaktadır. Sevgiliniz için en iyisini seçerek, aşkınızı adım adım tekrarda oluşturabilirsiniz. 

3 – Kişiye Özel Telefon Kılıflarıyla Aşkınızı Telefonlara Bile Yansıtabilirsiniz!

Kişiye özel telefon kapları hem romantik hediye fikirleri hem de işlevsel hediyelerden biridir. Her marka ve modele uyumlu telefon kaplarıyla, sevgilinizin telefonunu özelleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey:

  • Iphone
  • Samsung
  • Oppo
  • Xiaomi
  • Huawei

Markalı telefonlardan sevgilinizin kullandığı markayı seçmektir. Ardından renk ve modeli seçerek eşsiz tasarımınıza başlayabilirsiniz. İşlevsel romantik hediye fikirleri denildiğinde telefon kapları, 14 Şubat’a uygun bir diğer hediyelerdendir. 

4 – Kişiye Özel Bardak Altlıklarıyla Sıcak Bir Kahve İçmek!

Kişiye özel bardak altlıkları, kahve ve çay saatlerini güzelleştiren unsurlardandır. Farklı materyallerden üretilmiş bardak altlıklarını sevgiliniz için tasarlayabiliyor olmanız 14 Şubat romantik hediye fikirleri arasında yer almasına neden olmaktadır. 

Doğal taş kare bardak altlığı

Yuvarlak bardak altlığı

Kare magnetli bardak altlığı

Çiçekli magnetli bardak altlığı

Kalpli bardak altlığı

Kare metal bardak altlığı

Çeşitler içerisinden kalpli olan seçilerek sevgililer gününe daha da uygun hale getirebilirsiniz. Bardak altlığı üzerine isterseniz sevgilinizin adını isterseniz aranızdaki espriyi bastırabilirsiniz. Figür tasarımına da olanak sağlayan bardak altlıklarıyla soğuk günlerde sevgilinizle sıcacık kahve buluşması yapmaya hazır olun. 

Sevgililer Günü için Unutulmayacak Manevi Hediyeler!

Sevgililer günü için romantik hediye fikirleri ne kadar önemliyse unutulmaz manevi hediyeler de bir o kadar önemlidir. Etkileyici hediye fikirleri olarak da seçilecek bu manevi hediyelerde, sevgilinizin duyguları daha ön plandadır. 

1 – Keçe Yılbaşı Ağacı Hediyesi 

Hem manevi bir hediye hem de romantik hediye fikirleri istiyorsanız keçe yılbaşı ağacı tam sizliktir. Keçeden yapılmış ince tasarımlı ve askılı bu ağaç duvara, kapıya veya istenilen herhangi bir yere sabitlenmektedir. 

Klasik yılbaşı aksesuarlarından ayrılan keçe yılbaşı ağacı sadece sökülüp takılan ve kendi yılbaşı temanızı oluşturmanızı sağlayan süslerden ibaret değildir. Kişiye özel tasarlanması bu ağacın güzelliğini ortaya çıkartmaktadır. Ağacın tepesinde bulunan sarı renkteki yıldıza istediğiniz metni yazdırabilirsiniz. Böylelikle sevgilinize hem romantik hediye fikirleri hem de manevi değeri yüksek hediyeler sunabilirsiniz. 

2 – Kişiye Özel Çakmak ile Aşkınızın Alevlerini Simgeleyebilirsiniz!

Çakmak, koleksiyonu sık yapılan eşyalardandır. Farklı renk ve türdeki çakmaklar kişilerin ilgisini ve beğenisini çekmektedir. Sevgilinizin de çakmak koleksiyonu varsa veya gün içerisinde sıkça çakmak kullanıyorsa ona en güzel hediye, kişiye özel çakmak olacaktır. 

  • Timsah başlı çakmak
  • Slim metal çakmak
  • Şarjlı alevsiz dokunmatik çakmak
  • Spectrum çakmak
  • Pürmüz çakmak

Türleriyle ön plana çıkan kişiye özel çakmaklar, eşsiz bir hediye niteliğindedir. Üzerine istediğiniz ismi yazdırabileceğiniz çakmaklarla sevgilinize güzel notlar da iletebilirsiniz. Aşkınızın alevlerini simgeleyecek olan bu çakmaklar romantik hediye fikirleri içerisinde de ayrı yere sahiptir. 

3 – Soğuk Şubat Ayında Sweatshirt ile Sevgilinizi Isıtabilirsiniz!

Şubat ayının soğukluğu ve yağışları herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle sevgiliniz çok üşüyorsa ona manevi değeri yüksek bir hediye olarak, kişiye özel sweatshirt hediye edebilirsiniz. Mavi, gri, siyah ve beyaz renklerden oluşturulan bu hediyenin üzerine istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz. 

Öne, arkaya veya iki yüze de baskı yapabileceğiniz bu kapüşonlular, pamuklu kumaşlardan üretilmektedir. Kaliteli baskılarla oluşturulması da uzun yıllar kullanılmasına imkân sağlamaktadır. Yaratıcı hediye fikirleri denildiğinde de akla gelen bu hediyeyle sevgilinizin içini ısıtabilirsiniz. 

4 – Evcil Hayvan Sahibi Sevgilinize Unutulmayacak Romantik Hediye Fikirleri!

Sevgililer günü hediyesinde maneviyat arıyorsanız ve sevgilinizin patili bir evladı varsa ona en güzel hediye, evcil hayvan künyesi olacaktır. Yuvarlak veya kemik şekilli künye üzerine evcil hayvanın adı ve sahibinin iletişim bilgileri yazılabilmektedir.

Bu sayede evcil hayvanın kaçması ya da kaybolması gibi istenmeyen durumlarda kolayca bulunması sağlanmaktadır. Manevi boyutu yüksek olan bu romantik hediye fikirleri içerisindeki künye, eşsiz bir armağandır. 

Erkek Sevgiliye Romantik Hediye Fikirleri!

Sevgiliye hediye fikirleri erkek denildiğinde uzayıp giden bir hediye listesi oluşmaktadır. Hem kadın hem de erkek için ayrı ayrı hediyeler 14 Şubat’ta gündeme gelmektedir. Söz konusu erkek partner olduğunda romantik hediye fikirleri de değişmektedir. Bu doğrultuda erkek sevgiliye alınabilecek hediyeler:

Romantik Hediye Fikirleri: Kişiye Özel Anahtarlık

Uzun ilişkide sevgiliye hediye arıyorsanız, kişiye özel anahtarlık almalısınız. Evliliği çağrıştıran bu anahtarlık hediyesinde farklı türler ve tarzlar da gündemdedir. Üzerine istediğiniz baskıyı yaptırabileceğiniz anahtarlık türlerinden bazıları şunlardır:

Figürlü anahtarlık

Ev, kamyon, İngiliz anahtarı şeklinde anahtarlık

USB içerikli anahtarlık

Deri anahtarlık

Anahtar organizeri içeren anahtarlık


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade