Birbirinden Farklı Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri

1 yıl önce A. Baspinar 677
Birbirinden Farklı Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri

Birbirinden farklı sevgililer günü hediyesi fikirleri için etrafınızdan birçok tavsiye gelebilir. Unutmayın ki sevgililer günü yılda sadece bir kez gelir ve sevdiğiniz kişinin sizin için ne kadar önemli olduğunu bilmesini sağlamak için mükemmel bir fırsattır. Sevimli bir sevgililer günü hediyesi seçmek, sevgilinize sevginizi göstermek ve içtenliğinizi yansıtmak için iyi bir fırsattır. Elbette hediyeler her şey değildir. İster yüz yüze ister telefonda olsun, birlikte olmak için zaman ayırmak, ilişkinizi güçlendirmenin harika bir yoludur. Ancak yaratıcı sevgililer günü hediyeleri alarak sevginizi belli etmek takdir edersiniz ki bir farklılık oluşturacaktır.

Hayatınızda değer verdiğiniz sevgilinize güzel sürprizler yapmak ve kendinize ait bir nesne ile sürekli yanında olduğunuzu hissettirmek isterseniz güzel bir hediye bunun için yeterli olacaktır. Bununla birlikte belirli bir furyaya kapılıp kendinizi zorlayacak ürünler almaktansa işe yarayacak ve sürekli kullanılabilecek bir hediye seçimi önemlidir. Bunun için erkek sevgili hediyeleri, bayan sevgili hediyeleri gibi farklı fikirler alabileceğiniz ortamlara erişebilirsiniz. Bununla birlikte hem güncel hem de işe yarayan örnekler için yazımızı okumaya devam ediniz. Sonuçta teknolojinin de bu kadar yaygınlaştığı günümüzde hediyelerinde listesinin değişmemesi beklenemezdi.

Romantik Sevgililer Günü Hediyesi için Ne Alınır?

Sevgilinize hediye almak için illaki büyük meblağlar tutan bir hediye almanıza gerek yoktur. Oyulmuş mücevherler, özel taşlı saatler ve kaplama ürünleri gibi kullanımdan ziyade süs olarak hediye edilen ürünler bir zaman sonra dolaplarda yerini alacaktır. Bunun yanında sevgililer günü hediyesi bayan için günlük yaşamda kullanılacak olan basit ama etkili birçok hediye seçmeniz hem amaca hizmet edecek hem de hatırlamanızı sağlayacaktır.

Hediye almak için bir dükkana girdiğinizde göreceğiniz yüzlerce çeşit ürünün aslında sevgiliye hediye alırken ne kadar hassas davranılması gerektiğinin bir kanıtıdır. Bunun yanında çalışılan meslek, yaşanılan ortam ve yaş gibi farklı kriterler de erkeğe sevgililer günü hediyesi alımı üzerinde etkilidir. Şimdi bazı hediye örneklerini inceleyerek yol göstermeye çalışalım.

1. Kişiye Özel Kupa

Kişiye özel kupa aidiyet duygusunu hissetmek isteyenlerin ilk tercihlerinden birisidir. Alternatifleri, rengi, tasarımı ve şekliyle öne çıkmaktadır. Kişisel tarzı yansıtması da kullanım alanını genişletmiştir. Farklı tasarımdaki kupalar, özel seçilebildiği gibi özel bir baskıyı da içermektedir. Baskıyap farklı renk, boy ve tasarımda kupaları sergilemektedir. Farklı ihtiyaçları karşılayan ürün çeşitleri ile beğenileri toplamaktadır.

2. Kişiye Özel Fotoğraflı ve Müzikli Kar Küresi

Alt kısmındaki düğmeye bastığınızda müzik eşliğinde ışık yanıp sönen fotoğraflı kar küresi, sevgilinize farklı bir hediye arayışındaysanız tam size göre! Resimli kar küresi, özel görünümüyle sevdiklerinizi mutlu edecek harika bir hediye seçimi olabilir! Kürenin içindeki kar taneleri görünümündeki pembe simli pullar, kar küresi tutkunlarının ilgisini çekecektir. Kar küresinin her iki tarafına da fotoğraf konulabilir ve farklı fotoğraflar yerleştirilerek ürün daha da özelleştirilebilir. Kişi istediği zaman içerisindeki fotoğrafları değiştirebilir.

3. Elektronik Aşk Notu

Sevgiliye aşk notları göndermenin kağıtlardan daha iyi bir yolu olarak oraya çıkmıştır. Bu sevimli kutu, doğrudan telefonunuzdaki bir uygulamadan sevgilinize mesaj göndermenize izin verecektir. Yeni bir mesaj geldiğinde kalp döner, bu da bunu herhangi bir modern romantik için sevimli bir Sevgililer Günü hediyesi yapar. Siz veya eşiniz iş için seyahat ediyorsanız özellikle düşünceli bir hediyedir. Bu akıllı cihazla kendinizi asla birbirinizden çok uzakta hissetmeyeceksiniz.

4. Büyülü Gül

Aşkınızı farklı boyutlarda ve seviyelerde yaşadığınıza inanıyorsanız bu ürün size göre. Bu büyüleyici galaksi temalı gül ile sevgilinizi etkileyin. Cam kubbe, 20 LED peri ışığıyla aydınlatılan tek bir yanardöner gül içerir. Oyma ahşap taban, sergilenmeye değer süslemeyi tamamlar. Farklılıkları seven herhangi bir eş, böyle eşsiz ve düşünceli bir hediyeye bayılacak.

5. Kolye

Kalp şeklinde takılar olmadan sevimli sevgililer günü hediyelerinin listesi düşünülemezdi. Bu sade kolye hemen hemen her şeyle gidecek. Ekstra özel bir hediye için üzerine baş harfleriniz veya yıl dönümü tarihiniz gibi anlamlı bir şey yazabilirsiniz. Aynı zamanda iki taraflı kolyelerin bir eşi sizde kalabilir.

6. Kalp Sanatı

Duygusal bir sevgiliye sahipseniz kalp şeklindeki hediyeler her zaman kabul görür. Mükemmel bir hediye için en sevdiğiniz paylaşılan 30 anı-resim ile doldurun ve kalp şekli verin. Hatta sergilenmeye hazır şirin bir sevgililer günü hediyesi için sanatınızı önceden çerçeveletebilirsiniz. Yakın zamanda yeni bir eve taşındıysanız veya yeniden dekore etmekten bahsediyorsanız, bu özellikle uygun bir hediye.

7. Geleneksel Oyun

Klasik oyunlar, özellikle akçaağaç ağacından güzelce oyulduklarında asla eskimez ve modasını kaybetmez. Bu yadigarı kalitede dörtlü oyun, kalp şeklindeki yuvalarla çevrelenmiş adlarınızla kişiselleştirilmiştir. Romantik bir dekor parçası olarak iki katına çıkması dışında, normal eski dörtlü gibi çalışır. Evde sevimli bir sevgililer günü fikri için sevgilinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Unutmayın eski oyunlar her zaman anıları tazelediği için genellikle olumlu karşılanır.

8. Seyahat Takip Kupa

Eşiniz dışarıdaki harika yerleri keşfetmeyi seviyorsa, bu onun için harika bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Seçtiğiniz kupa ile Türkiye’nin ya da dünyanın birçok yerinin haritasını kupaya aktarabilir ve gezdiğiniz yerleri silinmez kalem ile işaretleyebilirsiniz. Listelerindeki her harika vahşi yaşam noktasını ziyaret ettiklerinde, haritadaki ilgili ağacı renklendirebilirler. Renkli ağaçların solmaması için renklendirdikten sonra kupayı fırında pişirmelisiniz.

9. Işıklı Yıldız Haritası

Işıklı yıldız haritası son zamanlarda sevgiliniz için alabileceğiniz yenilikçi bir sevgililer günü hediyesidir. Farklı tasarımların revaçta olduğu günümüzde bu tür hediyeler sizleri ve sevgilinizi mutlu edecektir. Bu havalı LED lamba, seçtiğiniz tarih ve konumdan gece gökyüzünün akrilik bir haritasını aydınlatır. Tanıştığınız, resmi olarak çıkmaya başladığınız, nişanlandığınız veya evlendiğiniz gün gibi özel bir anı anmak için güzel bir yol. Ayrıca sevgiliniz için isimlerinizi ve kişisel bir mesajı ekleyebilirsiniz.

Son olarak sevgililer gününe özel kampanyalar adı altında birçok reklamla karşılaşabileceğiniz bir döneme giriyoruz. Burada sergilenen ürünlerin çoğu albenili olsa da siz kendi ihtiyacınız olan ve sevgilinize verdiğinizde mutlu olacağı bir ürünü seçmelisiniz. Bu hediye belki çok pahalı olmayabilir ama unutmayın ki sevgi para ile ölçülmez. İçinizden geldiğince sevgilinizin yanından ayırmayacağı bir hediyeyi vermek her zaman için işe yarayacaktır.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade