Promosyon Hediyeler ile Markanıza Renk Katın

5 ay önce A. Baspinar 204
Promosyon Hediyeler ile Markanıza Renk Katın

Promosyon hediyeler ile hem müşterilerinizi hem de personelinizi mutlu etmek ister misiniz? Özellikle daha fazla ön plana çıkmak isteyen markalar yaratıcı promosyon ürünleri ile müşterilerini memnun etmeye çalışıyor. Ayrıca aynı markalar kendi personellerini de teşvik etmek için bu tarz ürünlere yönelmeyi tercih edebiliyor. Peki, markaların sıklıkla kullanmış olduğu bu promosyon ürünleri nelerden oluşmaktadır?

Promosyon Hediyeler Nelerden Oluşmaktadır?

Promosyon hediyeler bazı firmalar için gereksiz bir harcama olarak gözükse de aslında oldukça önemlidir. Çünkü bu hediyeler ile hem firmanızın reklamını yapmış olursunuz hem de karşı tarafı düşündüğünüzü göstererek onun önemli olduğunu hissettirirsiniz. Özellikle markaların müşterileri için hazırlamış olduğu bu hediyeler ile satış hacimlerini arttırdıkları gözlemlenmiştir.

Eğer sizlerde hem satış hacminizi arttırmak hem de müşterilerinizin kendilerini özel hissetmelerini istiyorsanız promosyon hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Özellikle ince düşünülmüş ve kişiye özel hazırlanmış olan bu paketler oldukça güzel olmaktadır. Peki, promosyon hediyeler nelerden oluşmaktadır?

Promosyon Ürünleri 

Ürün Adı

Metal tükenmez kalem

Sekreterlik

Magnet

Bloknot

Flash Bellek

Afiş

Oto Paspas

Yelken Bayrak

Roll Up

Defter

Termos

Powerbank

Bez Çanta

 

Yukarıdaki tabloda da açıklandığı üzere promosyon ürünleri bu ve benzeri ürünlerden oluşmaktadır. İster lüks isterseniz de daha uygun fiyatlı ürünler tercih ederek markanızı ön plana çıkarabilirsiniz. Bunun yanında daha önemli müşterileriniz için hazırlayabileceğiniz kişiye özel lüks hediyeler ile müşterilerinizi mutlu edebilirsiniz. Peki, promosyon hediye fikirleri nelerdir?

İsme Özel Kutulu Lacivert Roller Kalem

İsme Özel Kutulu Lacivert Roller Kalem
İsme Özel Kutulu Lacivert Roller Kalem

Hedef kitlenize özel hazırlanmış olan kalem setleri ile firmanız hafızalarda yer edinecektir. Çünkü her alanda kullanılan kalemler ile her an firmanızın ismini diğer insanlara göstermiş olacaksınız. Böylece markanızı büyük kitlelere duyurmuş olacaksınız. Baskı Yap ile markanızı daha fazla kişiye duyurmak istiyorsanız kalem çeşitlerimize göz atabilirsiniz. Kalem promosyon hediyeler şöyledir:

  • Dokunmatik kalemler
  • Kişiye özel silikon kaplı kalemler
  • Telefon tutucu kalemler

Kişiye Özel Baskılı Hesap Makineli Mavi Sekreterlik

Kişiye Özel Baskılı Hesap Makineli Mavi Sekreterlik

Kurumsal promosyon hediyeler arasında yer alan sekreterlikler fonksiyonel olmaları sebebiyle ön plana çıkmaktadır. Sürekli göz önünde olan bu ofis ürünü ile her daim markanızın reklamını yapabilirsiniz. Kaliteli bir şekilde hazırlanan Baskı Yap sekreterlik ürünleri ile promosyon hediye setleri hazırlayabilirsiniz. Böylece ister müşterilerinizi isterseniz de çalışanlarınızı mutlu edebilme imkanına erişmiş olursunuz.

Kişiye Özel Raket Magnet Açacak

Kişiye Özel Raket Magnet Açacak
Kişiye Özel Raket Magnet Açacak

Magnetler, promosyon hediye fikirleri içerisinde oldukça kullanışlı olan ürünlerden biridir. Özellikle sıklıkla içecek tüketen firmalarınız var ise bu ürünler markanızı tanıtmak için oldukça avantajlı olacaktır. Ayrıca kişiye özel hazırlanabilen bu magnetler ile satış yaptığınız ürünlerin yanına promosyon hediyeler olarak da ekleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Küp Bloknot Suni Deri Kapaklı

Kişiye Özel Küp Bloknot Suni Deri Kapaklı
Kişiye Özel Küp Bloknot Suni Deri Kapaklı

Çalışma masalarının vazgeçilmezi olan bloknotlar her an el altında olan bir üründür. Özellikle sürekli not tutulan yerlerde göz önünde olan bu ürün sayesinde markanızın satış hacmine olumlu katkılarda bulunabilirsiniz. Gerek kişiye özel gerekse de firmanıza özel hazırlanabilen bloknotlar kurumsal promosyon hediyeler için oldukça avantajlı bir seçenek olacaktır.

Kendin Tasarla Metal USB Flash Bellek | 32 GB

Kendin Tasarla Metal USB Flash Bellek | 32 GB
Kendin Tasarla Metal USB Flash Bellek | 32 GB

Promosyon kurumsal hediyeler arasında yer alan USB bellekler verilerin depolanmasında oldukça sıklıkla kullanılan bir üründür. İyi düşünülerek hazırlanan bu hediyeler ile her zaman göz önünde olabilirsiniz. Böylece markanız farklı kitlelere ulaşarak daha fazla bilinirlik kazanacaktır. Haliyle bu durum da firmanıza gelir olarak yansıyacaktır. 

Kişiye Özel Afiş

Kişiye Özel Afiş
Kişiye Özel Afiş

Promosyon hediye kurumsal firmalar için büyük önem arz etmektedir. Hem reklam hem de müşterileri memnun etmek açısından oldukça faydalıdır. Bu sebeple de kurumsal firmalar önem verdikleri müşterileri için daha pahalı ve farklı promosyon hediyeler hazırlayabiliyor. Afişlerde bunlardan biridir. Baskı Yap kalitesi ile hazırlanan afişleriniz hedefinize ulaşma konusunda size büyük kolaylıklar sağlayacaktır.

Özellikle galeri ve oto yıkama gibi firmaların tercih etmiş olduğu bu ürünler farklı kitlelere ulaşmak için oldukça mantıklı bir seçimdir. Her gün gelen yüzlerce kişiye aldıkları hizmet sonrası hediye edilen bu kullan at paspaslar ile firma reklamınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Promosyon hediyeler arasında daha farklı bir yer edinen oto paspasları için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Renkli hediyeler arasında yer alan yelken bayraklar, tanıtım konusunda oldukça başarılıdırlar. İster firmanızın isterseniz de önem verdiğiniz müşterilerinizin tanıtımını yapmak için bu tarz ürünlerden faydalanabilirsiniz. 

Kişiye Özel Siyah Bez Çanta

Kişiye Özel Siyah Bez Çanta

Yılbaşı promosyon hediyeler arasında sıklıkla tercih edilen promosyon bez çantalar, eğer kaliteli bir şekilde yapıldıysa her daim kullanılan ürünlerdendir. Özellikle çok amaçlı bir kullanım imkanı sunduğu için devamlı kullanılan çantalar ile her daim reklam yapabilirsiniz. Gerek çalışanlarınıza gerekse de müşterilerinize hazırlayabilirsiniz. Böylece geri dönüşüm özelliği olan bu bez çantaları promosyon hediye kutusu içerisine dahil edebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Promosyon hediyeler hakkında elbette ki cevaplanması gereken pek çok konu vardır. Fakat en merak edilen konular ise şöyledir:

1 – Promosyon Nedir?

Promosyon yani eşantiyon, kurumsal şirketlerin markalarını tanıtabilmek ve daha fazla kitleye ulaşabilmek için hazırlamış olduğu hediyelik eşyalara denmektedir.

2 – Promosyon Neden Verilir?

Promosyonlar, şirketlerin ürünlerini reklam ve tanıtım amaçlı ücretsiz bir şekilde vermek için hazırlanmaktadır. Bu sebeple de bazen kişiye özel tasarım ürünler hazırlanarak mevcut müşteriler memnun edilmektedir. Böylece promosyon hediyeler ile hem firmanın da reklamı yapılmaktadır.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade