Kişiye Özel Hediyeler ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin

7 ay önce A. Baspinar 488
Kişiye Özel Hediyeler ile Sevdiklerinizi Mutlu Edin

Kişiye özel hediyeler, sevdiğiniz kişiler için seçebileceğiniz veya oluşturabileceğiniz öznel hediyelerdir. Doğum günü, anne ve babalar günü veya sevgililer günü gibi özel günlerde, kişiye özel hediye ayrıcalıklı bir konumda bulunmaktadır. Sevdikleriniz için düşünerek seçeceğiniz ve onların ilgileri doğrultusunda tasarlayacağınız kişiye özel hediye fikirleri de bir hayli fazladır. 

Sevdikleriniz için Seçebileceğiniz Kişiye Özel Hediyeler!

Kişiye özel tasarım hediyeler son zamanlarda oldukça ilgi çekici hale gelmiştir. Hayatınızdaki insan için önemli olan o günü daha da anlamlı kılmak adına verilen unutulmayacak manevi hediyeler de bu açıdan oldukça zengindir. Sevdikleriniz için seçebileceğiniz kişiye özel hediyeler:

Kişiye Özel Baskılı İçi Siyah Kupa

Kişiye Özel Baskılı İçi Siyah Kupa

Kupalar, samimiyetin ve sıcaklığın temsilcisidir. Kişiye özel hediyeler kapsamında sevdiğiniz kişiye vereceğiniz kupadan içilen içeceğin tadı da farklı olacaktır. Kişiye özel tasarlanabilen bu kupalar sayesinde sevdiğiniz kişiye unutulmayacak bir hediye verebilirsiniz. Seçeceğiniz kupalar da bu kapsamda hem şık hem de hediye niteliği oluşturacak şekilde tasarlanmıştır. 

  • Renk değiştiren kupalar
  • T kulplu renkli kupalar
  • Kalp kulplu kupalar
  • Karikatürlü kupalar
  • Kulp ve kupa içinin aynı renk olduğu estetik tasarımlı kupalar
  • Fincanlar
  • At, tavşan ve kaplan kulplu figürlü kupalar

Hayatınızdaki kişi için birden fazla kupa seçebilirsiniz. Bu kupalar üzerine istediğiniz metin, görsel veya ismi yazdırabilirsiniz. Bir fincan kahveye yüklenen anlamla birlikte kupa, kişiye özel hediyeler içerisinde öncelikli yere sahiptir. 

Siyah Ajanda Termos Bardak Kalem Set

Siyah Ajanda Termos Bardak Kalem Set

Karmaşık düşüncelerden ve kargaşalı günlerden bir nebze uzaklaşmayı sağlayan ajanda, kişiye özel hediyeler içerisinde sıklıkla tercih edilmektedir. Özel tasarımlarla sizlere sunulan bu ajanda setleri farklı kişiye özel hediyelik eşyalarıyla oluşturulmuştur. 

Termos, çakmak ve ajanda seti Farklı renkli kupa, ajanda ve kalem seti
Ajanda, kalem ve termos seti Bardak termos, ajanda ve kalem seti
Ajanda ve kalem seti Renkli ve desenli kupa, ajanda ve kalem seti

Bu şekilde sunulan setlerle, kişiler ayrıcalıklı fırsatlara sahip olur. İstenen tasarımın yapılması, kaliteli kağıtlar ve tamamen kişiye özel hediyeler doğrultusunda oluşturulması, bu setin değerini arttırmaktadır. 

Truva Beyaz Çerçeve | A4

Truva Beyaz Çerçeve | A4
Truva Beyaz Çerçeve | A4

Sevdiğiniz biriyle çekindiğiniz güzel bir fotoğrafın kalıcılaştırılması elbette harika bir doğum günü hediyesi veya özel gün hediyesi olmaktadır. Kişiye özel hediyeler doğrultusunda sevdiğiniz biriyle küçüklük fotoğrafınızı veya ikinizin de unutamadığı bir günden güzel bir fotoğrafı bastırabilirsiniz. 

  • Yuvarlak taş çerçeve
  • Hareketli, müzikli, kare çerçeve
  • Fotoğraf baskılı çam çerçeve

Bu çeşitlerle sevdiğiniz kişiye harika bir hediye verebilirsiniz. Özel ölçülerle ve kaliteli baskılarla üretilen bu çerçeveler, anıları görünür kılmada bir numaradır. Çalışma masalarında, vitrinlerde veya düz zeminlerde kolayca kullanılan bu çerçeveler, dekorasyon açısından da harikalar sunmaktadır. 

Kişiye Özel Bambu Siyah Termos

Kişiye Özel Bambu Siyah Termos
Kişiye Özel Bambu Siyah Termos

Sıcaklığın ve soğukluğun aynı derecede kalmasını sağlayan termoslar, kişiye özel hediyeler açısından önemli bir yere sahiptir. Kişiye özel hediye fikirleri denildiğinde işlevselliği ve güzelliğiyle termoslar öncelikli olarak akıllara gelmektedir. Farklı yapısı ve tasarım olanaklarıyla termoslar, her zaman sevdiklerinizin işini görecektir. 

Paslanmaz çelik
Kaymaz plastik tabanlar
Süzgeçli yapı
Sızdırmaz kapaklar
Sıcak ve soğuk içeceklere tam uygunluk

Yapısıyla göz büyüleyen termoslar, özel tasarımlar için de idealdir. Kaliteli ve sağlığa zararsız baskılarla basılan tasarımlar, uzun yıllar kullanım sağlamaktadır. 

Siyah Kadın Tişört | Baskılı

Siyah Kadın Tişört | Baskılı
Siyah Kadın Tişört | Baskılı

Kişiye özel hediyeler denildiğinde kişiye özel tişörtlerin akıllara gelmemesi zordur. Çok uzun yıllardır tişörtler sevdiğimiz kişilere armağan ettiğimiz ürünlerdendir. Figür, karakter veya illüstrasyon tasarımlarının basıldığı tişörtler, öncü hediyelerdendir.

Melek Kanatlı Dikiz Aynası Süsü

Melek Kanatlı Dikiz Aynası Süsü

Kişiye özel hediyeler erkek için ağırlıklı olarak araba dekorları, ev ortamları ve kullanılabilirliği yüksek hediyeleri içermektedir. Pileksi kesim dikiz aynası süsleri de kişiye özel hediyeler kategorisinde büyük paya sahiptir. 

  • Kuş kafesi
  • Dualı
  • Halka ay yıldız
  • Plakalı
  • Araç marka logolu
  • Melek kanatlı
  • Sporcu
  • Mustafa Kemal Atatürk 
  • Kelebek

Daha birçok figüre sahip olan pileksi kesim süsler, isme özel tasarlanmaktadır. Aynalı görüntüsü ve yazı baskı yöntemleriyle araç dekorunda çığır açan pileksi kesimler, varlığıyla şıklığın temsilcisi olmaktadır. 

Kişiye Özel Termo Deri Kahverengi Ruhsat Kabı

Kişiye Özel Termo Deri Kahverengi Ruhsat Kabı
Kişiye Özel Termo Deri Kahverengi Ruhsat Kabı

Ruhsat kapları da kişiye özelleştirilebilir yapısıyla ilgi çekmektedir. Suni deri üzerine yapılan tasarımlar, kişiye özel hediyeler içerisinde ayrıcalıklı imkânlar sunmaktadır. İçerisinde kimlik, ehliyet ve belge koymak için bulunan şeffaf alanlarıyla tasarlanabilir ruhsat kabı işlevsel hale de getirilmektedir. 

Kişiye Özel Araç Plakalık

Kişiye Özel Araç Plakalık
Kişiye Özel Araç Plakalık

Araç plaka altlığı olarak da bilinen bu hediye, plakayı korumaktadır. Sevdiğiniz birinin arabası için alacağınız hediye, onun içini ısıtmaya yetecektir. Dilerseniz bu plakalığa isim soy isim, numara, araç logosu veya farklı şeyleri de yazdırabilirsiniz. 

Söz/Nişan/Düğün Ayaklı Pano

Söz/Nişan/Düğün Ayaklı Pano
Söz/Nişan/Düğün Ayaklı Pano

Sevdiğiniz bir arkadaşınızın sözü, istemesi veya nişanı varsa ona kişiye özel ayaklı pano hediye edebilirsiniz. Yeni eşya ve yeni ev kurma maliyeti göz önüne alındığında bu merasimler için harcanan paralar da bir hayli fazla olmaktadır. 

Arkadaşınıza destek olmak ve ihtiyacını karşılamak isterseniz onun ve müstakbel eşinin merasimini belli eden pano tasarlayabilirsiniz. Panonun arka plan tasarım farklılığı ve baskıları tamamen sizin elinizdedir. 

Metal Kitap Ayracı

Metal Kitap Ayracı
Metal Kitap Ayracı

Kişiye özel hediyeler kitap ayraçları olarak da oluşturulabilmektedir. Sevdiğiniz kişi kitap okumayı çok seviyorsa ve kitaplarla çok yakın bağ kuruyorsa onun için kitap ayracı tasarlayabilirsiniz. Metal ve sağlam yapılı oluşturulan bu ayraçlar uzun ömürlü yapısıyla sevdiğiniz kişinin kitaplarını süsleyecektir. 

Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre

Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre
Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre

Dairelerle oluşturulan portre kişiye özel hediyeler denildiğinde ayrı bir öneme sahiptir. El emeğinin de devreye girdiği bu hediyede, baskı bizlere boyama sizlere aittir. Sevdiğiniz kişiyle olan güzel bir fotoğraf dairelerle A4 kâğıda basılmaktadır. Sizlere ise bu portreyi ilk daireden başlayarak boyamak kalır. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade