En Çok Sevilen Kişiye Özel Karikatürlü Hediye Çeşitleri

9 ay önce A. Baspinar 313
En Çok Sevilen Kişiye Özel Karikatürlü Hediye Çeşitleri

Karikatürlü hediye özel günlerde sevdiklerinize düşünebileceğiniz en yaratıcı, en orijinal armağanlardan bir tanesidir. Sitemiz üzerinde yer alan karikatürlü ürünlerin çok fazla çeşitliliğe sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Birçok kişi özel günler yaklaşmaya başladığında sevdiği birine ne hediye alacağını düşünmeye başlar. Bu hediyenin de çoğu zaman klasikleşmiş olmamasını umar. Yani orijinal ve yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyar. Karikatürlü hediye çeşitleri de oldukça yaratıcı ürünlerden biri olarak bilinir.

Karikatürlü Hediye Çeşitleri Nelerdir?

Karikatürlü hediye çeşitleri çoğu zaman kurtarıcı niteliği taşır. Öyle ki Flörte yılbaşı hediyesi ne alınır ya da sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır gibi can sıkıcı ve kafa karıştırıcı soruların cevabı denilebilir. Kişiye özel karikatürlü armağanların birçok çeşidinden bahsetmek mümkündür. Hediye alacak kişi karşındaki kişiye en uygun olan çeşidini tercih edebilir. 

Karikatürlü hediye çeşitlerinin hemen hemen hepsinin tüm özel gün ve yıldönümleri için oldukça uygun olacağını söyleyebiliriz. Karikatürlerin kişiye özel olması da hediyeyi daha özel kılan unsurlardan bir tanesidir. Bu nedenle sevdiklerinize kaygı yaşamadan, tamamen gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Karikatürlü hediye çeşitleri ise şu şekildedir;

Karikatürlü Hediye Çeşitleri
Karikatürlü Kupa
Kişiye özel dört kişilik aile karikatürlü biblo
Kişiye özel iş adamı karikatürlü biblo
Kişiye özel peri kızı karikatürlü biblo
Kişiye özel motorcu karikatürlü biblo
Kişiye özel melek kanatlı hemşire biblo
Kişiye özel karikatürlü anahtarlık

 

Superman Karikatürlü Kupa Bardak

Superman Karikatürlü Kupa Bardak
Superman Karikatürlü Kupa Bardak

Karikatürlü kupa sevdikleriniz için oldukça şık bir hediye olacaktır. Hediye edeceğiniz kişinin karikatürünün kupa bardağa çok yakışacağından emin olabilirsiniz. Bu tarz kupaları yalnızca sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bir ürün olarak düşünmeyin. Aynı zamanda kendi karikatürünüzü de site üzerinden tasarlayarak kendinizi şımartma şansı bulabilirsiniz. 

Karikatürlü hediye arasında yer alan bu kupaların genel özelliklerinden şu şekilde bahsetmek mümkün olabilir;    

  • Bardağın 9.5 cm’lik bir yüksekliği bulunur.
  • Üretilirken yüksek kalite porselenden yararlanılmıştır.
  • Sağlığa hiçbir şekilde zararlı olmayan bir yapıya sahip olduğu rahatlıkla söylenebilir.
  • Kupanın renk seçimini sipariş alanından oldukça rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Makinede yıkamak yerine elde yıkarsanız daha uzun bir kullanım süresi elde etmiş olursunuz.

Kişiye Özel Dört Kişilik Aile Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Dört Kişilik Aile Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Dört Kişilik Aile Karikatürlü Biblo

Kişiye özel dört kişilik aile karikatürlü biblo da karikatürlü hediye kategorisinde öne çıkan ürünlerden bir tanesidir. Bir ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz bu parça çok duygusal ve anlamlı bir armağan olacaktır. Başkasına hediye etmeyi düşünebileceğiniz gibi aynı zamanda kendi aileniz için de gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz. Site üzerinden kendinizin tasarlama imkanı olacağı için dilediğiniz fotoğrafı seçebilirsiniz.

Kişiye Özel İş Adamı Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel İş Adamı Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel İş Adamı Karikatürlü Biblo

Yakın bir arkadaşınız ya da bir sevdiğiniz yeni bir işe başladığında ona ne hediye alacağınızı düşüyorsanız, iş adamı karikatürlü biblonun tam size göre olduğunu söylemek isteriz. Bu tarz karikatürlü hediye çeşitleri oldukça orijinal ve yaratıcı hediyeler olduğu için hediye aldığınız kişinin hem çok şaşırmasına hem de çok mutlu olmasına sebep olacaktır.

Sadece yeni işe başlayan biri için değil aynı zamanda doğum günleri ya da diğer özel günlerde de tercih edilebilen bir hediyedir. Sipariş etmeden önce biblonun altında yazması gereken isim ve soy ismi ilgili alana yazmanız gerekir. 

Daha sonra hediye edeceğiniz kişinin fotoğrafını yüklemeniz gerekecektir. Bu işlemi de hallettikten sonra siparişinizi oluşturabilirsiniz. Tasarlaması ve sipariş vermesi yalnızca birkaç dakikanızı alacaktır. Ayrıca 250 TL ve üzeri alışveriş yapmanız halinde kargo ücreti ödemenize gerek yok.

Kişiye Özel Peri Kızı Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Peri Kızı Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Peri Kızı Karikatürlü Biblo

Peri kızı karikatürlü hediye de oldukça fazla tercih edilen ve sevilen ürünlerden bir tanesidir. Özellikle küçük kızlar için çok uygundur. Peri kızı temalı bu biblo için net çözünürlüğe sahip bir fotoğraf seçmeniz oldukça önemlidir. Çünkü net olmayan fotoğrafların yüklenmesi halinde tasarımın kalitesi ister istemez düşmüş olacaktır. 

İster yeğeninize ister kardeşinize isterseniz de minik kızınıza yaptırabileceğiniz bu karikatürlü hediye minik hanımların odasına farklı bir hava katmış olacaktır. Doğum günü ya da mezuniyet gibi özel günlerde tercih edilebileceği gibi sırf şıklık olsun diye normal bir günde dahi alınabilir. Hediye aldığınız kişiyi çok fazla mutlu edeceğinden emin olabilirsiniz.

Kişiye Özel Motorcu Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Motorcu Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Motorcu Karikatürlü Biblo

Motor düşkünlüğü olan birine alınabilecek en yaratıcı ve kaliteli hediyeler ne diye sorulsa şüphesiz verilecek cevaplardan bir tanesi de motor temalı karikatürlü hediye olur. Motorcu karikatürlü biblo kişiye özel olarak hazırlanabilen oldukça havalı bir görünüme sahiptir. 

Bunun için tek yapmanız gereken ilgili ürünü seçtikten sonra fotoğraf yükleme alanına gereken fotoğrafı yüklemeniz ve isim soy isim yazmanız. Daha sonra sepete ekle seçeneğini işaretleyerek ödeme adımına doğru ilerlemeniz yeterli olacaktır. 

Kişiye Özel Melek Kanatlı Hemşire Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Melek Kanatlı Hemşire Karikatürlü Biblo

Bir sağlık çalışanına ne alacağınıza karar verme aşamasındaysanız melek kanatlı hemşire biblo listenize eklemeniz gereken ürünler arasında yer alır. Söz konusu hediye eşine yılbaşı hediye fikirleri arasında yer alabileceği gibi diğer özel günlerde de rahatlıkla tercih edilebilir.

Kişiye Özel Çekirdek Aile Karikatürlü Anahtarlık

Kişiye Özel Çekirdek Aile Karikatürlü Anahtarlık
Kişiye Özel Çekirdek Aile Karikatürlü Anahtarlık

Karikatürlü hediyeler arasında anahtarlık olan ürün de oldukça göze çarpmaktadır. Minik bir hediye almak isteyenler fakat ne alacağına henüz karar veremeyenler için kurtarıcı niteliğinde olabilir. Böylece hediye aldığınız kişi anahtarı her eline aldığında siz aklına gelmiş olursunuz.

Pleksi malzemeden üretilen bu anahtarlık için yalnızca fotoğraf yüklemeniz yeterli olacaktır. Diğer kişiye özel tasarımlarda olduğu gibi net bir fotoğraf tercih etmeniz ürünün kalitesinin artmasına katkı sağlayacaktır.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade