Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

8 ay önce A. Baspinar 509
Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

Erkekler için sevgililer günü hediyesi almak, 14 Şubat’ın yaklaşmasıyla daha sık gündeme gelmektedir. Anlamlı bir günde çiftlerin birbirine anlamlı sevgili hediyeleri alma ihtiyacı da aynı oranda artmaktadır. Sevginin bu denli yoğun olduğu bir zamanda sevgililer günü hediye fikirleri de seçeneklere ayrılmaktadır. 

Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri!

Erkekler için sevgililer günü hediyesi seçmek işlevsellik açısından biraz zorlayıcı bir süreçtir. Kadınların aksine erkekler kendilerine verilen hediyelerin kullanılabilirlik durumuna özen göstermektedir. Yani erkeğe verilecek hediyenin hem anlamlı hem de işlevsel olması gerekmektedir. Bundan ötürü sevgililer günü hediyesi kadın için ve erkek için ayrı kategorilerdedir. Erkekler için sevgililer günü hediyesi önerileri ise şu şekildedir:

Puzzle - Yapboz A3 130 Parça

Puzzle - Yapboz A3 130 Parça
Puzzle - Yapboz A3 130 Parça

Kalpli yapbozlar sevgililer günü hediyesi içerisinde en anlamlı yere sahiptir. Üzerine baskı yapılan kalp yapbozlarla, adım adım aşkınızı tamamlamanıza izin vermektedir. Kişiye özel tasarımla süslenen bu hediye

  • Büyük
  • Küçük 
  • Orta boyuta sahiptir.

Kalpli yapboz sevgililer günü hediyesi önerileri listesinde kadın ve erkek için de tercih edilebilmektedir. Çift yönlü olan bu hediyede eşsiz duygular hissedebilirsiniz. 

Kişiye Özel Baskılı Beyaz Peluş Ayıcık

Kişiye Özel Baskılı Beyaz Peluş Ayıcık

Oldukça tatlı olan bu erkekler için sevgililer günü hediyesi, sevgililer gününde kalpleri ısıtmaya yetecek türdendir. Beyaz veya kahverengi peluş ayıcık ile beyaz tavşan türüyle bu hediye isteğe göre özelleştirilmektedir. Kişiye özel tasarlanan bu hediyede sevgiliniz için anlamlı sözler yazabilirsiniz.  

Peluş ayıcık sevgililer günü hediyesi kadın için fikirler listesine sıkça dahil olsa da erkekler için de tasarlanabilmektedir. Sizin tatlılığınızın tasviri olabilecek veya tatlı bir iğneleme yerine geçebilecek bu hediye varlığıyla ortamı şenlendirecektir. 

Kişiye Özel Kanvas Tablo 70X100 Cm

Kişiye Özel Kanvas Tablo 70X100 Cm

Aşkınızı göklere yazdırarak veya dağları delerek göstermeye benzer şekilde duvara asarak da belli edebilirsiniz. Kişiye özel kanvas tablolar tam da bu hedef doğrultusunda tasarlanmaktadır. Ölçü ve boyut farklılığı bulunan tablolar üzerine sevgilinizle güzel bir fotoğrafı bastırabilirsiniz. Bu tabloların ölçüleri ise:

29X29 cm yuvarlak 50X50 cm kare
70X100 cm dikdörtgen 40X40 cm kare
40X60 cm dikdörtgen 25X35 cm dikdörtgen
60X80 cm dikdörtgen 30X30 cm kare
35X50 cm dikdörtgen 50X70 cm dikdörtgen

Şeklindedir. Aşkınızı duvarlara asarak taçlandırmak için bu hediye oldukça önemli bir yere sahiptir. Kaliteli baskılarla tasarlanan bu tablolarla erkekler için sevgililer günü hediyesi anılarınızı da kalıcılaştırabilirsiniz. 

Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu
Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

Erkeğe alınacak en anlamlı hediye, nostaljik ve eski zamanları hatırlatmaktır. Yenileşen dünyada eskilere duyulan özlem gitgide artmaktadır. Bu durumdan dert yanan sevgilinize radyo müzik kutusu almak onun için çok sevindirici olacaktır. Aynı zamanda bu radyonun:

  • Bluetooth,
  • USB girişli olması,
  • Başlat/ Durdur tuşu,
  • Geri tuşu
  • USB açıp kapatma imkanının olması da ayrıcalıklara olanak tanımaktadır.

Erkek sevgili hediyeleri denildiğinde bu radyonun paha biçilemez bir değeri vardır. Kişiye özel tasarlanabiliyor olması sayesinde sevgilinize benzersiz bir hediye oluşturabilirsiniz.

Siyah Erkek Tişört | Baskılı

Siyah Erkek Tişört | Baskılı
Siyah Erkek Tişört | Baskılı

Hediye ve kullanımı bir arada sunan tişörtleri sevgiliniz için özelleştirmek aslında oldukça etkilidir. Polo yaka tişörtleri sevgilinizin istediği renkte ve tasarımla ona uyarlayabilirsiniz. Tişört üzerine istediğiniz baskıyı yaptırabiliyor olmanız erkekler için sevgililer günü hediyesi listesinde bu hediyenin yıldız niteliğinde parlamasına sebebiyet vermektedir. 

Sevgililer gününde sevgilinize, özel tasarım bir tişört hediye edeceksiniz tasarımına özen göstermelisiniz. Tişört üzerine sevgililer günü mesajı olarak “Benim harika ve canım sevgilim, seni seviyorum” yazdırabileceğiniz gibi farklı kalıpları da bastırabilirsiniz. Seçim tamamen sizindir!

Kişiye Özel Araç Plakalık

Kişiye Özel Araç Plakalık
Kişiye Özel Araç Plakalık

Sevgililer günü hediyesi erkek için fikirler denildiğinde araç plakalığı, arabasını da en az sizin kadar sevgiliniz için bir numaradadır. Araç plakasının altına takılan bu plakalıklar erkekler için sevgililer günü hediyesi kategorisinde oldukça değerlidir.

Sizin aldığınız her şey sevgiliniz için değerlidir ancak bu hediyenin önemi büyüktür. Sevgilinizin arabası varsa araç plakalığının altına adını soyadını yazdırabilirsiniz. Bunun dışında eğer sevgilinizin araba alma hayali varsa bu hediyeyle onun hayallerine de destek olabilirsiniz. 

Kişiye Özel Metal Madalya

Kişiye Özel Metal Madalya
Kişiye Özel Metal Madalya

Sizi bu kadar sevdiği ve her koşulda yanınızda olduğu için ona madalya vermek isteyebilirsiniz. Görsel bastırabileceğiniz ve metin yazdırabileceğiniz metal madalya oldukça esprili bir hediyedir. Sevgililer gününde alışılmışın dışında olan bu hediyeyle ilişkinizin güzelliğini ödüllendirebilirsiniz. 

5.5 cm çapında olan bu madalya kolayca asılabilir ve muhafaza edilebilir niteliktedir. Sevgilinizin odasında veya sık bulunduğu ortamda onun için tasarlanmış madalyanın varlığı durmadan sizi hatırlatacaktır.

Kişiye Özel Fotoğraflı Ve Müzikli Kar Küresi

Kişiye Özel Fotoğraflı Ve Müzikli Kar Küresi
Kişiye Özel Fotoğraflı Ve Müzikli Kar Küresi

Resimli ve müzikli bir kar küresi sevgililer gününde vazgeçilemez bir hediyedir. Bu kar küresini çift resimle desteklemek ise size özel olmasını sağlamaktadır. Ön ve arka yüze farklı resimlerinizi bastırabileceğiniz kar küresinde simler ve parıltılar da sizinledir.

Led ışıklarla desteklenen kar küresi sevgilinizin masasını şenlendirecektir. Darbelere dayanıklı fanusuyla uzun süreli kullanım da sunan bu hediye, erkekler için sevgililer günü hediyesi denildiğinde ayrı bir yere sahiptir. 

Bozkurt Dikiz Aynası Süsü

Bozkurt Dikiz Aynası Süsü

Araç içinde dikiz aynası, sürüş sırasında kontrolü sağlamak adına sık bakılan bölümlerden biridir. İkinizin adını, tarihinizi veya istediğiniz her şeyi bastırabileceğiniz pileksi kesim dikiz aynası süsü, erkekler için sevgililer günü hediyesi listesinde farklılıklara sahiptir. Bu özel dikiz aynası süsündeki modeller şu şekildedir:

Kuş kafesi  Sporcu, kas figürlü model
Taç şeklinde Ayetel Kürsi dualı model Vav harfli model
Ay Yıldız şeklinde Ayetel Kürsi dualı model Tuğralı model
Halka Ay Yıldız kesimli model Mustafa Kemal Atatürk baskılı model
Plakalı model Ay Yıldız model
Araç marka logosuna sahip model Taç figürlü model
Melek kanatlı model Bozkurt figürlü model
Mickey Mouse model Nazar dualı model

Bu modellerden sevgilinize en uygunu seçerek tasarlamaya başlayabilirsiniz. Erkekler için sevgililer günü hediyesi kapsamında pileksi dikiz aynası süsleri, sevgilier günü için niteliksel bir değere de sahiptir. 

Kemal Ataturk Silueti Sticker

Kemal Ataturk Silueti Sticker
Kemal Ataturk Silueti Sticker

Erkekler için sevgililer günü hediyesi denildiğinde araç ve motor etiketleri de dikkat çekmektedir. Özgür ruhlu ve herhangi bir engele takılmak istemeyen motorcu sevgilinizi bu hediye mutlu etmeye yetecektir. Motor kullanan kişiler için özel tasarlanmış bu hazır stickerlar, erkekler için sevgililer günü hediyesi denildiğinde şıklığıyla ön plandadır.

Motorun havasına hava katmak için farklı figürlerin ve cümle kalıplarının kullanıldığı bu etiketlerle benzersiz bir motor oluşturmaya evet diyebilirsiniz. Sevgiliniz için en iyisini seçerek, erkeğe sevgililer günü hatırası olarak benzersiz hediyenizi oluşturabilirsiniz!


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade