Erkeğe Alınacak Hediyeler Nelerdir? 10 Hediye Tavsiyesi

1 yıl önce A. Baspinar 605
Erkeğe Alınacak Hediyeler Nelerdir? 10 Hediye Tavsiyesi

Erkeğe alınacak hediyeler, oldukça zorlayıcı ve üzerine düşünülmesi gereken nadir konulardan biridir. Hayatınızdaki erkeğe bir hediye almak istiyorsanız, bunu uzun vakitler düşünmüşsünüzdür. Kadınların aksine erkeğe alınacak hediyeler hem bir duruma hizmet etmeli hem de özel olmalıdır. 

Birbirinden Anlamlı Erkeğe Alınacak Hediyeler Neler?

Aldıkları hediyede işlevselliğe de önem veren erkeklere bu düşüncelerini kapsayan hediyeler vermek mantıklıdır. Erkeğe alınacak hediyeler araştırması yapıyorsanız, işlevsel yani kullanışlı hediyelere göz atmalısınız. Erkeğe doğum günü hediyesi, erkek arkadaşa hediye, sevgiliye doğum günü hediyesi için hediye kutuları oluşturulmuştur. 

Oluşturulan pek çok bir erkeğe hediye kutusu şeklinde oluşturulan setler kişisel değil daha geneldir. Erkek için hediye arıyorsanız özellikle onun ilgi alanlarına yönelik hediye seçilmesi gerekmektedir. Hayatınızdaki erkeği mutlu etmek için ona alabileceğiniz 10 hediye şöyle örneklendirilebilir: 

Kişiye Özel Mini Tişört Araba Süsü

Kişiye Özel Mini Tişört Araba Süsü

Erkeklerin arabalarına verdikleri değer herkes tarafından bilinmektedir. Arabalarının bakımını aksatmayan, temizliğine özen gösteren erkeklere mini tişört araba süslemesi harika bir hediye olacaktır. 

Özel tasarıma imkan sağlayan bu mini tişört süslemesinde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Hayatınızdaki erkeğin adı/ soyadı veya ikiniz arasında sıkça geçen kelimeleri tişörte bastırabilirsiniz. Erkekler arabaları sevse bile trafiği sevmemektedir. Bu anlamlı hediyenizle trafik sıkıntısını bir nebze olsun giderebilirsiniz. 

Kişiye Özel French Press Siyah Termos

Kişiye Özel French Press Siyah Termos
Kişiye Özel French Press Siyah Termos

Erkeğe alınacak en anlamlı hediye kategorisinde de bulunan termos, kış günlerinde hayatınızdaki erkeğin içini ısıtacaktır. İçeceği sıcak tutmak için özel tasarlanan termoslar, kış günlerinin vazgeçilmezidir. Bu termosu bir de özel tasarımla oluşturarak hayatınızdaki erkeğe hediye ettiğinizde oldukça manevi bir hediyeye dönüşmektedir.

İster termos ister termos bardak halinde olan bu hediye erkeğe alınacak hediyeler listesinde önceliklidir. Hayatınızdaki erkeğe yönelik yapacağınız özel tasarımlarla uzun yıllar kalıcı bir hediye tercihi yapmış olabilirsiniz. 

Pvc Şeffaf Kartvizit

Pvc Şeffaf Kartvizit
Pvc Şeffaf Kartvizit

Çalışan, iş hayatındaki erkeklere yönelik paha biçilemez bir hediyedir. Şeffaf, standart, tek yönlü şekilde çeşitlendirilen bu kartvizitler iş hayatında sıkça kullanılmaktadır. Zengin erkeğe alınacak hediyeler kategorisinde de yer alan bu hediye nasıl özelleştirilebilir?

Kartvizit üzerine hayatınızdaki erkeğe yönelik bilgileri bastırabilirsiniz. İstediğiniz tasarıma olanak sağlayan bu kartvizitlerle eğlenceli kimliğinizi de gösterebilirsiniz. Arka plan tasarımlı ve eğlenceli bir cümleyle bastıracağınız kartvizitler, erkeğin mizah duygusuna da hitap edecektir. 

Kişiye Özel Taşınabilir Ahşap Laptop Standı

Kişiye Özel Taşınabilir Ahşap Laptop Standı
Kişiye Özel Taşınabilir Ahşap Laptop Standı

Laptop stantları, laptop yükseltmeye yarayan oldukça kullanışlı ürünlerdir. Kişiye özel taşınabilir laptop stantları ise hem ekonomik hem de işlevseldir. Sağlık açısından oldukça faydalıdır ve bunun yanı sıra dekoratiftir. 

Ürünün sağ ve sol kısmına isim yazılmasıyla özelleşen bu manevi hediye eşe alınabilecek hediyeler erkek türünde gözdedir. İş yaşamını kolaylaştırmak isterken sağlığını da önemsiyorsanız bu hediyeye göz atmalısınız. Fazla yer kaplamaması ve kolay taşınabilirliği de göz önüne alındığında erkeğe alınacak hediyeler arasında ön planda olduğu söylenebilmektedir. 

Ajanda Termos Çakmak Set

Ajanda Termos Çakmak Set

Hayatınızdaki erkeğin karmaşık günlerini belirli bir raya oturtmasına yardımcı olmak bir ajandayla mümkündür. Günlük, haftalık, aylık olarak bölümlenen bu ajanda ihtiyaca yönelik işlevsel bir hediyedir. 

Erkeğe alınacak hediyeler arasında ajanda kalem seti kişiye özel tasarımıyla yaratıcılığa da imkan sunmaktadır. Ajanda üzerine isterseniz ad/ soyadı isterseniz de onu motive edecek cümleleri bastırabilirsiniz. Kalemin de bulunduğu bu set birbirinden ayrılmaz iki unsurdur. 

Kişiye Özel Baskılı Yuvarlak Taş Çerçeve 15Cm

Kişiye Özel Baskılı Yuvarlak Taş Çerçeve 15Cm
Kişiye Özel Baskılı Yuvarlak Taş Çerçeve 15Cm

Sanatsal daire kum saati, kişiye özel baskılı, renkli kare baskılı çerçevelerle hayatınızdaki erkeğin baktığı her yerde olmak çok basittir. Erkeğe alınacak hediyeler içerisinde bu çerçeveler manevi değeri oldukça yüksek olan türdür. Sevgiliye doğum günü hediyesi veya erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak oldukça uygun bir hediyedir. 

Kum saati farklı kum renkleriyle üretilen son derece şık çerçeveleri ifade etmektedir. Kişiye özel baskılı çerçeveler ise özel tasarıma imkan sağlayan eşsiz dekoratif parçalardır. Hayatınızdaki erkekle resminizi bastıracağınız bu çerçeve erkek sevgiliye alınacak hediyeler arasında dikkat çekmektedir. 

Kişiye Özel Araç Plakalık

Kişiye Özel Araç Plakalık
Kişiye Özel Araç Plakalık

Erkeklerin arabasına verdiği değeri muhakkak fark etmişsinizdir. Oto aksesuar niteliği taşıyan bu özel plakalıklar arabaları birkaç adım üste taşımaktadır. Plakalıklar ekonomik ve kalitelidir. Uzun süreli kullanım sağlayan plakalıklar erkekler için en anlamlı hediye olabilmektedir. 

Genellikle isim soy isim baskısının yapıldığı plakalıklara firma, ofis unvanı da bastırılmaktadır. Hayatınızdaki erkeğin ihtiyacına yönelik tasarlayarak aracın mükemmel görüntüler yakalamasını sağlayabilirsiniz.

Diet Sağlık Duvar Sticker

Diet Sağlık Duvar Sticker
Diet Sağlık Duvar Sticker

Duvar stickerları veya çıkartmaları duvarlara uygulanan dekor eşyalarıdır. Erkeğe alınacak hediyeler listesinde duvar yapışkanları, çoklu anlam sağlamalarından dolayı yer almaktadır. Her tarza uyum sağlayacak bu duvar süsleri erkeklere de hitap edebilmektedir.

Duvar çıkartmalarında oynayan kediler, kalpler, dünya haritası şeklinde geniş bir yelpaze bulunmaktadır. Kocaman bir elma çıkartmasını hayatınızdaki erkeğin görebileceği yere yapıştırarak ona sağlıklı ol mesajını verebilirsiniz. 

Kendin Tasarla Kemik Şekilli Kedi Köpek İsim Künyesi

Kendin Tasarla Kemik Şekilli Kedi Köpek İsim Künyesi
Kendin Tasarla Kemik Şekilli Kedi Köpek İsim Künyesi

Evcil hayvanlar kişilerin sessiz dostudur. Sessiz olmalarına rağmen varlıkları oldukça kıymetli ve değerlidir. Onların kaybolması veya herhangi bir nedenden ötürü kaçması son derece üzücü bir olaydır. 

Özel tasarımlı hayvan künyesi ise erkeğe alınacak hediyeler içerisinde manevi değeri en yüksek olandır. Kedi veya köpek resimli bu künyelerin üzerine hayvanın ismi, sahibin adı soyadı yazılmaktadır. Renkli ve canlı tasarım sunan bu künyeler evcil hayvan sahibi erkeklere muhteşem bir hediye olacaktır. 

Kişiye Özel Timsah Başlı Çakmak

Kişiye Özel Timsah Başlı Çakmak
Kişiye Özel Timsah Başlı Çakmak

Çakmaklar küçük yakıcılardır. Her alanda veya her durumda aniden ihtiyaç duyulan ateşe çakmak vasıtasıyla ulaşılabilmektedir. Kişiye özel çakmaklar da erkeklerin hoşuna gidebilecek hediyelerdendir. Şarjlı, alevsiz veya timsah başlı şeklinde özelleştirilen bu çakmakları daha da kişiselleştirebilirsiniz.

Ad soyadı yazılarak veya figür baskısı yapılarak kişiselleştirilen çakmaklar, özel günlerde hediye seçimi olabilmektedir.  “Aşkınla yandım tutuştum.” mesajı vermek için de bu çakmaklar birebirdir.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade