En Anlamlı Teşekkür Mesajları 2023

1 yıl önce A. Baspinar 12805
En Anlamlı Teşekkür Mesajları 2023

Anlamlı teşekkür mesajları bazen dile dökülemeyen sözlerin yazıyla da anlatılabileceğinin kanıtıdır. Kimi zaman açıklanamayan aşklar, sevgiler kimi zaman içten içe kemiren sırlar… İnsanın duygularını tam anlamıyla ifade edemediği sırada yetişir ve görevi devralırlar. 

Teşekkür etmek kişinin hissettiği mutluluk karşısında kendini ifade etmesinin basit bir yöntemidir. Aldığı sürpriz bir hediye, duyduğu kalp okşayıcı bir söz… Bazen de yaşatılan acılara karşı tepki olarak bu cümle kullanılır. Teşekkür ederim, pek çok duyguyu barındıran bir cümledir aslında… Anlamlı teşekkür mesajları içe vurmuş duyguları yazı yoluyla aktarmaya yaramaktadır.

Anlamlı Teşekkür Mesajları ile Duygularınızı İfade Edin!

Dijital çağa tam anlamıyla ayak uydurulduğu şu günlerde yüz yüze konuşulan birçok konu telefon yoluyla yapılmaktadır. Özellikle mesaj özelliği keşfedildiğinden beri kişiler birbirinin sesini dahi duymaktan uzak kalmaktadır. Doğum günü kutlamaları, baş sağlığı temennileri hatta bayram tebrikleri bile mesajlara devredilmiştir. Anlamlı teşekkür mesajları arayışı da bu sebeplerden biridir denilebilir.

Birbirinden farklı duygular için kullanılan birçok anlamlı teşekkür mesajları vardır. Sevgiyi minneti belirtmekle birlikte, acı gerçeklerin de tepkisidir. İyi kötü her anda kullanılmaktadır. Teşekkür etmek güzel bir erdemdir. Bir acizlik değil, tersine verilen hediyeye yanıttır, güzel söze karşılıktır, emeklerin manevi karşılığıdır. Teşekkür etmek güzel bir eylemdir…

1 - Anne ve Babanıza Teşekkür Ederek Minnet ve Şükranlarınızı Sunun!

Kişinin dünyaya gelmesine vesile olan, doğruyu yanlışı öğreten, her anında yanında olduğunu hissettiren kişilerdir anne babalar… Sen ne dersen de ümidini kaybetmez, düştüğünde kaldırır, yükseldiğinde gururla bakar. Emekleri ne yaparsan yap asla ödenmez. Anne babalara duyulan saygı ve minneti anlamlı teşekkür mesajları ile bir nebze dahi olsun anlatabilirsiniz. 

Güzel ve Anlamlı teşekkür mesajları örnekleri;

  • “Anne ve baba size olan bağlılığımı anlatmamın neredeyse bir yolu yok. Neticede kalbimin içeriden nasıl attığını bilen tek kişi sizsiniz, teşekkür ederim...”
  • “Güzeller güzeli anneciğim, yakışıklı biricik babacığım üzerimdeki emekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.”
  • “Neredeyse kıskançlık ile bakılan, her çocuğun özendiği bir bebeklik, çocukluk ve gençlik geçirdim, bunun sebebi elbette ki sizsiniz. Bana kimsenin yaşayamayacağı bir çocukluk verdiğiniz için teşekkür ederim.”
  • “İyi ki evladınızım, iyi ki annem babamsınız, teşekkür ederim.”
  • “Anneciğim yedirdiğin yemekler en lezzetli yemeklerdi, giydirdiğin elbiseler en güzel elbiseler… Öptün, kokladın anne kokusunu iliklerime kadar aldım. Sevgisizliği hiç hissettirmediğin için çok teşekkür ederim.”

2 - Anlamlı Teşekkür Mesajları Hakiki Dostlukları Pekiştirsin!

Arkadaşlık, dostluk kavramları bulunması çok güç fakat bulunduğu takdirde de yaşanılan en güzel duygulardan biridir. Senin gibi düşünen, seninle acını, mutluluğunu, korkunu, endişeni paylaşan bir insan bulmak hayatta yakalanılan en büyük şanslardan biri olsa gerek. Hakiki can dostuna anlamlı teşekkür mesajları ile sevgini ve minnetini göstermek istersen şu yazıları kullanabilirsin;

  • “Yıllardır bana katlandığın, her iyi ve kötü anıma bizzat tanık olduğun için seni çok seviyorum.”
  • “Hayat trenimde vagonuma yolcu olduğun, hınca hınç dolu olan bu sürede hayatıma dahil olup macerama ortak olan dostlarım teşrifinize çok teşekkür ederim.”
  • “Dostum dediğim insan hayatıma ortaktır, yalan söylemez sır saklamaz. Gerçek dostluğu bana öğrettiğin için, doğru bir arkadaş olduğun için teşekkürler.”
  • “Hayatta doğruya, mutluluğa sevk eden insanlarla dost olun. Doğru yolumun sebebi sensin dostum teşekkür ederim.”

3 - Sevgiliye Anlamlı Teşekkür Mesajları ile Kalbinizden Geçenleri Yazıya Dökün!

Kalbinizin beraber attığı, sevgi ve aşkı, sadakat ve güveni iliklerinize kadar hissettiğiniz sevgililer, eşler anlamlı teşekkür mesajları hak etmiyor mu? Sizde ona olan bağlılığınızı, hissettiğiniz güzel duyguların yanıtını anlamlı teşekkür mesajları ile verebilirsiniz. Kullanabileceğiniz örnek mesajlar;

  • “En iyi zarımı saf ve temiz aşkına güvenmekle oynadım sanırım. Teşekkür ederim ödülümü aldım…
  • “Dünyanın en düşünceli en tatlı, en romantik sevgilisi, kalbimi yerinden çıkaran hediyen için teşekkür ederim.”
  • “Gözlerime bakarken hissettirdiğin duyguları Mecnun’un Leyla’sı dahi hissetmemiştir… Leyla’nın hissedemediği duyguları kalbimle hissetmemi sağladığın için teşekkür ederim.”
  •  “Senin gibi kimse kalbimi kanatlandırıp uçuramaz. Senin gibi kimse sıcacık bakamaz. Ellerimi tuttuğun an dünyaları önüme sermiş hissi veremez. Bu duyguların sebebi sensin bir tanem. Teşekkür ederim.”

4 - Öğretmeninize İçten Bir Minnet Teşekkürü Edin!

Öğretmenler anne babadan sonra kişinin üzerinde emeği bulunan en önemli insanlardır. Verdikleri eğitimler ile insanları hayata hazırlar ve yön çizmelerine yardımcı olurlar. Değerli öğretmenlere karşı minnet duygularını ifade etmeye yarayan pek çok anlamlı teşekkür mesajları yazılmıştır. Kullanılabilecek örnekler şöyledir;

  • “Bana kattıklarınız, hayatımı güzelleştirmeme yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim şevkatli öğretmenim.”
  • “Şımarıklıklarımızı görmezden geldiniz, karşılık beklemeden bizimle ilgilendiniz. Her sorunumuzda destek oldunuz. Öğretmenim, teşekkür ederim hakkınız ödenmez.”
  • “Bizler için çok değerlisiniz. Anılarımızda sizin gibi öğretmenler olacağı için çok teşekkür ederiz öğretmenim.”
  • “Yollarımızı aydınlatarak doğruyu yanlışı gösterdiniz, hakkınız ödenmez, teşekkür ederiz öğretmenim.”

5 - Ağır Üzüntü Yaşatan Durumlara Karşı Tepkinizi Anlamlı Teşekkür Mesajları ile Verin!

Teşekkür etmek genelinde olumlu bir bakış açısını yansıtmaktadır. Fakat yaşam içerisinde edinilen acı tecrübeler ve buna neden olan kişiler üzerinde de etkili bir sözdür. Anlamlı teşekkür mesajları ile dik duruşunuzu ve yıkılmadığınızı, daha da güçleneceğinizi gösterebilirsiniz. Örnek mesajlar şöyledir;

  • “Teşekkür ederim yanılmaların en büyüğünü aşkınla pek ala gösterdin.”
  • “Teşekkürler hayat verdiğin her olumsuzlukla dimdik kalmayı öğrendim…”
  • “Aşk bir safsata ve yalanmış. Hatırlattığın için teşekkür ederim, bu gerçeği bir tek sen gösterebilirdin...”
  • “Sayende görünmez biriyim hayaletim. Fark edilmeyeceğimi ve çaresiz olduğumu bu kadar hissettirdiğin için teşekkür ederim.”

6 - Doğum Günü Dileklerini Sunan Kişilere Güzel Mesajlar ile Cevap Verin!

Doğum günleri ailelerin dostların varlığıyla anlam kazanmış anlardır. Eş dostla yapılan kutlamalar başka bir anının kaydını yapmaktadır. Böyle güzel anları ölümsüzleştiren insanlara anlamlı teşekkür mesajları yazarak sundukları güzel sürpriz hediye ve sıcak temenniler için teşekkür edebilirsiniz.

  • “E bir sene sonra doğum günümde tekrar bir arada olalım! Günümün her dakikasına anlam kattığınız ve güzelleştirdiğiniz için teşekkür ederim.”
  • “Doğum günüm sizinle olduğunda çok daha güzel ve anlamlı! Güzel insanlar benimle olduğunuz için çok şanslıyım, size sahip olduğum için minnettarım, sizlere çok teşekkür ederim.”
  • “Sadece özel günlerimde değil, her olayımda yanımdaydınız. Şimdi yaptığınız bu tatlılık karşısında kendimi tutamıyorum. Hemen pasta yiyelim bunu hak ettik!”
  • “Yeni yaş kutlamaları bir araya gelmemiz için bir sebep. Bu vesile ile sizleri gördüğüm için çok neşeliyim!”

 

Editörün Önerisi :  En Güzel Sevgililer Günü Mesajları


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade