10+ Çocuklara Özel Hediye Fikirleri

8 ay önce A. Baspinar 257
10+ Çocuklara Özel Hediye Fikirleri

Çocuklara özel hediye, onlar için tasarlanmış ve planlanmış kıymetli hediyelerdir. Doğum günü, sevgililer günü, babalar günü veya anneler günü hediyeleri denildiğinde akıllara birçok seçenek gelmektedir. Ancak söz konusu çocuklara özel hediye olduğunda sadece onlar için oluşturulmuş hediyeler olaya dahil olmaktadır. 

Yaşlara Göre Çocuklara Özel Hediye Fikirleri!

Çocuklara özel hediye denildiğinde akıllara farklı yaş grubundaki çocuklar gelmektedir. Yaş özelliklerine göre oyuncak seçmek, çocuğun beğenisi ve gelişimi açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu kapsamda çocuklara özel hediye seçilecekse hediye alınacak çocuğun yaşı göz önünde bulundurulmalıdır. Yaşlara göre seçebileceğiniz çocuklara özel hediye fikirleri:

Kişiye Özel Ahşap Fil Diş Kaşıyıcı

Kişiye Özel Ahşap Fil Diş Kaşıyıcı
Kişiye Özel Ahşap Fil Diş Kaşıyıcı

0-4 yaş hediye fikirleri dendiğinde diş kaşıyıcılar hediye niteliğine geçebilmektedir. Diş çıkaran çocuklar için daha uygun olan bu hediye, çocuğun gelişimine de olumlu katkılar sağlamaktadır. Ahşaptan üretilmiş olması da sağlık bakımından önemli olmaktadır. 

Kişiye özel tasarlanabiliyor olması bu ahşap fil dil kaşıyıcıyı daha da ön plana çıkartmaktadır. Çocuklara özel hediye doğrultusunda bu hediye:

  • Tamamen el işçiliği içermektedir.
  • Kayın ağacından oluşturulmuştur.
  • Kolay kavrama sunar. Çocukların parmak becerilerine de destek olur.
  • Kimyasal içerik barındırmaz.
  • Kişiye özel tasarlanabilir yapıdadır. 

Kişiye Özel Baskılı Beyaz Peluş Ayıcık

Kişiye Özel Baskılı Beyaz Peluş Ayıcık

Peluş oyuncaklar, çocukların hayal dünyasında geniş yer kaplayan sevimli oyuncaklardandır. Bu peluş oyuncakları da onlar için tasarlayabiliyor olmak değerine değer katmaktadır. Kahverengi ve beyaz ayıcık dışında gri tavşanın da içerisinde yer aldığı peluş oyuncaklar, çocuklara özel hediye olarak tasarlanabilmektedir. 

Ayıcık üzerindeki tişörte istediğiniz metni veya görseli bastırabilme imkânınız bulunmaktadır. Hediyeyi vereceğiniz çocuğun en sevdiği çizgi film karakterini veya onu ne kadar sevdiğinizi belli edecek cümleleri tasarlayabilirsiniz. 

Renkli Meyveler Eğitici Sticker

Renkli Meyveler Eğitici Sticker

7 yaşındaki çocuğa ne hediye alınır veya 8 yaşındaki erkek çocuğa alınacak hediyeler kapsamında eğitici stickerlar eğitimine destek olacak hediyelerdendir. Eğitici ve çocuklara özel hediye doğrultusunda eğitici yapıştırma türleri:

Sarı peynir rakamlı eğitici sticker
Karpuz rakamlar
Turuncu ve yazılı rakamlar
İngilizce alfabe
Renkli alfabe
Hayvan figürlü alfabe
Rengarenk meyveler

Eğlenerek öğrenmesini sağlayacak bu eğitici stickerlar ile çocuğun bilme kapasitesi arttırılabilmektedir. Daha çok küçük yaşlara uygun olduğu düşünülse de eğitici sticker büyük yaşlardaki çocuklara özel hediye olarak seçilebilmektedir. 

Kişiye Özel İki Parça Ahşap Yapboz Seti

Kişiye Özel İki Parça Ahşap Yapboz Seti

Yapbozla oynamayı sevmeyen çocuk çok nadirdir. Parçaları birleştirmek, kayıp parçaları bulmak çocuğun macera dünyasında gezinmesine yol açmaktadır. Peki bu yapboz nasıl çocuklara özel hediye şekline getirilebilir merak ettiniz mi?

Elbette kişiye özel yapbozlar sayesinde hediyeleştirilebilmektedir. Kalpli veya kare yapbozların üzerine istediğiniz görseli bastırabilirsiniz. Çocuğun kendini ve sevdiklerini birleştireceği bu yapbozda eşsiz tasarımlar da göze çarpmaktadır. 

Kendin Tasarla Okul Etiketi

Kendin Tasarla Okul Etiketi

9 yaşındaki erkek çocuğa alınacak hediyeler arasında yer alabilecek okul etiketleri, tasarlanabilir yapısıyla çocuklara özel hediye olabilmektedir. Okullarda çocukların kitap, defter veya kalem gibi eşyaları sıkça kaybolmaktadır. Bundan dolayı da öğrenciler ve veliler okul etiketlerine yönelmektedir. 

Kendin tasarla okul etiketleri de özellikleriyle hediye niteliğine girebilmektedir. 9- 11 yaşındaki çocuğa ne hediye alınır doğrultusunda kendin tasarla okul etiketlerinin özellikleri şöyledir:

  • A4 boyutundaki sayfaya yerleşiktir.
  • Kendinden yapışkana sahiptir.
  • Sayfanın tamamına aynı baskı yapılmaktadır.

Eşsiz güzelliğe sahip bu hediyeyle çocuğun düzenli ve planlı olmasını da sağlayabilirsiniz. Etiket üzerine en sevdiği karakterleri bastırmayı unutmayınız!

11 yaş kıza hediye ne alınır sorusuyla ilgileniyorsanız, kitap ayraçlarına mutlaka göz atmalısınız. Çünkü burada kişiye özel tasarlanan metal kitap ayraçlarından söz edilmektedir. Oldukça güçlü yapısı ve tasarlanabilir olmasıyla bu ayraçlar çocuklara okuma alışkanlığı kazandırabilmektedir. Ek olarak bu ayracın bazı özellikleri şunlardır:

Alüminyum ince profile sahiptir. 
Oval köşeyle tasarlanmıştır. 
Parlak yapısıyla neme, ışığa, soğuğa ve sıcağa dayanıklıdır.
Paslanmaz yapılıdır.
Gümüş, siyah ve altın renkleriyle göz alıcıdır. 
Estetik püsküllü tasarımıyla göz doyurmaktadır. 
İsteğe ve kişiye göre farklı tasarımlara olanak sağlamaktadır. 

Kişiye Özel Ahşap Zürafa

Kişiye Özel Ahşap Zürafa
Kişiye Özel Ahşap Zürafa

Ahşap oyuncaklar son zamanlarda ebeveynlerin ilgisini çekmektedir. Hem kullanılan hammadde hem de hayal gücünü geliştirmesi ahşap oyuncakların tercihini arttırmaktadır. Çocuklara özel hediye denildiğinde de ahşap oyuncakların önemi ayrıdır. Çünkü birçok ahşap oyuncak figürü çocuklar için özel oluşturulmaktadır. 

  • İki parça yapboz
  • Ahşap tren
  • Otobüs
  • Yıldız değneği
  • Ay şekilli sihirli değnek
  • Helikopter
  • Uçak
  • Fil
  • Zürafa
  • At
  • Karavan
  • Gülen yüz araba
  • Vosvos şekilli araba
  • Traktör
  • Fotoğraf makinesi

Şeklinde oluşturulan bu oyuncak, isim ve soy isim baskısıyla tamamen kişiye özel hale getirilmektedir. Hem dekor hem de oyuncak olarak kullanılabilecek bu ahşaplar, çocukların kurgusal oyunlarına ev sahipliği yapacaktır. 

Kişiye Özel Peri Kızı Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Peri Kızı Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Peri Kızı Karikatürlü Biblo

Komiklik ve komik görüntüler çocuklar için oldukça eğlencelidir. Bunun için de çocuklara özel hediye olarak karikatürlü bibloların değeri her gün artmaktadır. 11 yaşındaki erkek çocuğa ne hediye alınır sorusuna yanıt oluşturabilecek karikatürlü biblonun özel tasarımlı olması da oldukça cazibelidir. 

Süper kahraman Futbolcu
Karateci  Boksör
Çocuk Bebek

Karikatürlerini seçebileceğiniz bu hediyede isim ve soy isim de baskıya dahil olmaktadır. Renkli ve canlı tasarımla süslenen karikatür biblolar çocuklara özel hediye denildiğinde öncelikli yere sahip olmaktadır. 

Kişiye Özel Baskılı Tavşan Kulplu Kupa

Kişiye Özel Baskılı Tavşan Kulplu Kupa
Kişiye Özel Baskılı Tavşan Kulplu Kupa

Yemek yemeyi pek sevmeyen veya ona verilen içecekleri içmede zorluk yaşayan çocuklar için hayvan figürlü bardaklar eşsiz bir yerdedir. Kupanın kulp kısmında yer alan hayvan figürleri ilgi çekmektedir. Hikayelerle süslenen ve düş dünyasını uyandıran bu hediyede:

  • Tavşan kulplu
  • Kaplan kulplu
  • At kulplu

Bardaklar bulunmaktadır. Bardak yüzeyine farklı tasarımlar ve baskıların da uygulandığı bu kupalar, çocuklara özel hediye doğrultusunda tasarlanmıştır. Kişisel eşya ve kişisel kullanımın neler olduğunu öğretmede de etkili olan bu kupalar, özellikle çocuklar için tasarlanmaktadır. 

Sanatsal Dekoratif Ledli Ortaboy Kum Saati

Sanatsal Dekoratif Ledli Ortaboy Kum Saati

Dekoratif tasarımıyla kendini gösteren kum saati çocuklara zamanı kontrol etmeyi öğretirken hayal güçlerini de uyandırmaktadır. Taban üzerine istenilen metnin yazılabildiği bu kum saatleri eşsiz güzelliğiyle çocukların beğenisini üzerine çekmektedir. 

Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası

Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası
Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası

Çocuğu ödüllendirmenin en iyi yolu tabii ki onu somut ve soyut olarak desteklemektir. Motive ve övgü verici sözcüklerin yanında ödül kupaları da çocuğunuz için harika bir destekleyicidir. Farklı ebatlarda, sarı ve gümüş renklerle oluşturulan bu kupaları çocuklara özel hediye olarak yeniden tasarlayabilirsiniz.

‘Bu yıl gösterdiğin başarıların harikaydı’ veya ‘Her şeyde kendine güvenmelisin’ gibi destekleyici içeriklerle çocuğu ödüllendirebilirsiniz. Metni istediğiniz şekilde oluşturarak, onu ödül kupalarına bastırabilirsiniz. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade