Başak Burcu Kadınına Alınabilecek Hediyeler Neler?

1 yıl önce A. Baspinar 674
Başak Burcu Kadınına Alınabilecek Hediyeler Neler?

Başak burcu astrolojide altıncı burcu temsil etmektedir. Başlangıç tarihi 23 Ağustos bitiş tarihi ise 23 Eylül’e denk gelir. Ayların bu zamanları arasında doğan kişiler başak burcu olarak nitelendirilir. Buğday demeti taşıyan bakire ( virgin) sembolü ile temsil edilirken hizmet ve hasatla ilişkilendirilmektedir.

Yükselen burçlar da kişi üzerinde etkili olsa da doğum günleri yaklaştığı zaman başak burcu kadınına alınabilecek hediyeler nedir diye araştırılmadan önce başak burçları hakkında bilinmesi gerekenler vardır.

Başak Burcu Kadını İçin Seçilebilecek Hediyeler Neler Olabilir?

Toprak elementli, yönetici gezegeni Merkür olan, değişken nitelikli bir burçtur. Bedende temsil ettiği bölge bağırsaktır ve rengi sarıdır. Bu burcun özelliklerine bakıldığında en net bilinen ve akla gelen özelliği titiz olmasıdır.

Titiz bir burç olmasıyla beraber bir o kadar da mükemmelliyetçi bir yapıya sahiptir. Çalışkan bir burçtur ve çalışırken eleştirel düşünerek hizmet odaklı davranışlar sergilemeye yatkındır. Dakik, kendini evine ve işine adayabilen cömert bir yapısı da bulunur.

Başak kadınları hakkında bilinmesi gereken en önemli şey ne kadar seçici olduklarıdır. Bundan dolayı da onun için doğru hediyeyi bulmak zorlaşır. Başak kadını karşısındaki kişiye en doğru hediyeyi aldığına emindir ve karşındakinin de aynı özveriyle seçim yapmasını bekler.

Sistemli, kuralcı yapıları dışlarına da yansıyan başak burçlarını dağınık görmek olası değildir. Dağınık ve gelişigüzel görüntüler sergilemezler. Klasik takı tercihleri vardır ancak bu tercih etkileyici olur. Kaliteli yaşamaktan hoşlandıkları için abartıya kaçmadan bütçelerine uygun şık takıları ve kıyafetleri tercih ederler.

Kişiye Özel Şeffaf Takı Standı

Kişiye Özel Şeffaf Takı Standı

Düzeni ve planı seven başak burcu kadını için takılarını koyabileceği kişiye özel şeffaf takı standı alınabilir. Bu takı standına Başak kadınının adını soyadını yazdırabileceğiniz gibi farklı şekilde de özelleştirebilirsiniz. Bu hediye başak burcu kadınını mutlu edebilecek hediyelerdendir.

Başak kadınları, aşırı sorumluluk sahibidir. Tıpkı başak burcu erkeği gibi başak kadını da çok hırslıdır. Bu hırsından dolayı başak kadını çok başarılıdır. Kıskançtır ve kıskandığı kişileri mutlaka geçer. Başarıya doymayan yapısıyla daima zirveye ulaşmaya çalışır.

Mavi Ajanda Kupa Kalem Set

Mavi Ajanda Kupa Kalem Set

Kişiye özel tasarlanmış ajanda ve kalemlerle güzel bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Bu setler kalem, defter ve isteğe göre kupa eklenmiş olarak bulunur. Bu hediye setinde isme özel tasarımlar yaptırabileceğiniz gibi başak burcu kadınına sık kullandığınız hitap şekillerini de bastırabilirsiniz.

Başak burçları rahatlarına düşkündür. Kendilerini rahat hissedeceği kişilerle, ortamlarda ve durumlarda bulunmayı severler. Çalışma ortamları veya evde kendilerini rahat hissettirebilecek hediyeler seçebilirsiniz.

Hediye alacağınız başak burcu için özel tasarlanmış sweatshirtler, mutfak önlükleri, kişiye özel tasarlanan bilek destekli mouse pad tercihleri ile her ortamda sizi hatırlayıp, rahat hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Çalışmayı seven Başak burçları için alınacak olan kişiye özel bilek destekli mouse pad ile onu düşündüğünüzü belli edebilirsiniz. Çalışma ortamında önemsendiğini hissederek sağlığına zarar vermeden rahatça çalışabilir.

Başak kadını gücü çok sever. Bu sebepten dolayı da daima güçlü durur. Güçlü duruşunun yanında mütevazidir. Açık konuşmayı sever neyse odur, yapmacıklıktan hiç hoşlanmaz. Kısacası başak kadını sırdan, gizemden hoşlanmaz, netlik onun için önemlidir. Bununla beraber başak burcu 6. his yönünden de iyidir gizlenen şeyi hemen anlayabilirler.

Başak burcu kadını özellikleri sayesinde onunla hoş bir kahve sohbetinde bulunabilirsiniz. Kahve sohbetinde bulunacaksanız başak burçlarının titizliği unutulmamalıdır. Başak burçlarına bunun için alınabilecek bir diğer hediye ise kişiye özel tasarlanan bardak ve bardak altlıklarıdır.

Kişiye Özel Yuvarlak Bardak Altlığı

Kişiye Özel Yuvarlak Bardak Altlığı
Kişiye Özel Yuvarlak Bardak Altlığı

Sık sık kahve sohbeti yaptığınız başak kadınlarına onlar için tasarlanmış bardaklar, kupalar alabilirsiniz. Bu kupalara istediğiniz ismi, notu ya da daha farklı şekilleri ekletebilirsiniz. Hem eğlenceli, düşünceli hemde başak burcu günlük kullanımına uygun bir hediye seçimi olacaktır.

Başak burcu düzeni sever bu yüzden hediye olarak seçilecek bardak altlıkları magnet şeklinde olabilir. Magnetli yapısı sayesinde buzdolabı yüzeyine kolayca tutunabilir. Bu özelliğinden dolayı Başak burçlarıyla yapılacak sohbetten sonra altlık hemen ortadan kalkacaktır.

Yeri geldiğinde aşırı sert olan başak kadını yeri gelince aşırı derecede komik olabilir. Duygusaldır ama bu duygusallığı belli etmez. Araştırmacı yapısı sayesinde öğrendiği bir şeyi tüm detaylarıyla öğrenmeye çalışır. Bunun için de çok çalışır asla ama asla pes etmez.

Başarıya doymayan tabiriyle ifade edilen Başak kadını iş yaşamında son derece profesyoneldir. Bundan dolayı da ona alınabilecek en önemli hediye tabii ki isme özel kaşelerdir. Yuvarlak, dikdörtgen veya daha farklı şekilleri olan kaşeleri başak burcu için özelleştirebilirsiniz.

Karşınızdaki başak kadını bir öğretmen ise öğretmen kaşelerini tercih edebilirsiniz. Tamamen kişiye özel kaşeler de olduğundan dolayı aranızdaki bağın durumuna göre bu kaşeler de tercih edilebilir. İş ortamında yükseliş yakalamaya odaklanan başak burçları için yönetici kaşeleri de alternatif bir seçenek oluşturabilir.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade