Yeni Evlilere Hediye Fikirleri - 10+ Hediye Fikri

4 ay önce A. Baspinar 190
Yeni Evlilere Hediye Fikirleri - 10+ Hediye Fikri

Yeni evlilere hediye seçerken klişe fikirlere saplanıp kalmaktan sıkıldınız mı? Kişiye özel hediye fikirleri sayesinde yeni evlenen sevdiklerinizi memnun etmeniz mümkün. Yeni evlilere hediye edebileceğiniz seçenekler de oldukça geniş kapsamlıdır. İşte, sizleri de ne alsam derdinden kurtaracak olan en iyi hediye fikirleri:

Yeni Evlilere Hediye Ne Alınır?

Yeni evli çiftlere hediye önerileri arasında çifte özel tasarlanan ürünler başı çekiyor. Sıradan hediyelerden kaçınmak isteyenler de bu tür özel tasarımları tercih edebiliyor. İşte yeni çiftler için baskıyap.com üzerinden tercih edebileceğiniz başlıca hediyeler:

Yeni Evli Çiftlere Özel Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Sök Tak Çerçeve

Özel Tasarım Bardak Altlıkları

Özel Tasarım Takılar ve Setler

Kanvas Tablolar

Fotoğraflı ve Müzikli Kar Küresi

Baskılı Tişörtler

Pleksi Masaüstü Stand

Karikatürlü Biblo

Yastık ve Kupa Setleri

Duvar Sticker Setleri

Özel Baskılı Yastık Kılıfları

Yeni Evli Hediyesi: Sök Tak Çerçeveler

Yeni evlilere hediye seçerken onların en özel anlarını yansıtan çerçeve setlerini tercih edebilirsiniz. Düğün hediyesi olarak verebileceğiniz bu hediye kendi içerisinde farklı türlere de ayrılmaktadır:

  • Kişiye Özel Pola 3lü Çerçeveler
  • Kişiye Özel 2li Sök Tak Çerçeveler
  • Kişiye Özel Yapışkanlı Çerçeve Modelleri
  • Puzzle 

Kişiye Özel Yuvarlak Bardak Altlığı

Kişiye Özel Yuvarlak Bardak Altlığı
Kişiye Özel Yuvarlak Bardak Altlığı

Yeni evli çifte hediye seçerken ev ortamında sıkça kullanılabilecek fikirleri de değerlendirebilirsiniz. Farklı şekillerde ve ebatlarda olan bardak altlıklarına yeni evlenen sevdiklerinizin düğün fotoğraflarını bastırabilirsiniz. Her eve uygun şekilde tasarlanan bardak altlıkları, uzun ömürlü bir kullanım da sunar. Farklı desenlerde ve şekillerde olan bu kullanışlı aksesuarlar, yeni evlilere hediye için dealdir.

Kişiye Özel Şeffaf Takı Standı

Kişiye Özel Şeffaf Takı Standı

Yeni evlenen sevdiklerinize onların düğün gününü anımsatan zarif takılar hediye edebilirsiniz. Yeni evlilere hediyeler arasında yer alan bu tasarımlar, küpe ve bilekliklerden oluşmaktadır. Örneğin dostlarınıza onların bir arada olan fotoğraflarının yer aldığı şık ve zarif bir bileklik hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kanvas Tablo 40X60Cm

Kişiye Özel Kanvas Tablo 40X60Cm

Yeni evli bir çiftin salonu için onlara özel kanvas tablo bastırabilirsiniz. Kaliteli baskı ve malzeme ile yapılan bu hediyelikler, kişiye özel olması sebebiyle de çok sevilmektedir. Yeni evlilere hediye için oldukça uygun olan bu hediyenin farklı boyutları ve hatta çoklu seçenekleri de mevcuttur.

Kişiye Özel Fotoğraflı Ve Müzikli Kar Küresi

Kişiye Özel Fotoğraflı Ve Müzikli Kar Küresi
Kişiye Özel Fotoğraflı Ve Müzikli Kar Küresi

Hem şık bir doğum günü hediyesi hem de yeni evliler için ideal bir seçenek için kar kürelerini tercih edebilirsiniz. Hem fotoğraflı hem de müzikli olan kar kürelerini kişiye özel olarak tasarlatabilirsiniz. Şık ve düşünceli bir tercih olan kar küresini yeni evli sevdikleriniz de eminiz ki çok sevecektir.

Kişiye Özel Hediye Tişört Kutusu

Kişiye Özel Hediye Tişört Kutusu
Kişiye Özel Hediye Tişört Kutusu

Yeni evlilere hediye önerileri arasında çiftlere uygun olarak üretilen baskılı tişörtler de yer alıyor. Kişiye özel olarak tasarlanan bu tişörtler hem yeni evliler hem de sevgililer için iyi bir tercihtir. Ayrıca sevdiğiniz kişilere diğer özel günlerde de bu özel tasarım ve baskılı tişörtleri hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand
Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Yeni evlilere hediye seçenekleri arasında yer alan pleksi standlara istediğiniz görseli bastırabilirsiniz. Örneğin çiftin şarkısına ait olan Spotify görselini bastırarak onlara anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Bunun yanı sıra pleksi stand üzerine fotoğraf ya da şiir gibi görselleri de bastırmanız mümkündür.

Kişiye Özel Bebek Bekleyen Çift Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Bebek Bekleyen Çift Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Bebek Bekleyen Çift Karikatürlü Biblo

Yeni evlenmiş olan sevdiklerinizin karikatürlerini yaptırarak onlara çok özel bir hediye sunabilirsiniz. Farklı yeni evlilere hediye konseptlerinden olan bu fikir, yeni evli çiftimizi de bir hayli mutlu edebilir. Hem esprili hem de anlamlı bir hediye fikri için siz de bunu değerlendirebilirsiniz.

4'Lü Yastık Kupa Set

4'Lü Yastık Kupa Set

Yeni ev hediyesi fikirleri arasında da yer alan yastık ve kupa setleri, ideal tercihlerden biridir. Çifte özel olarak hazırlanan bu set içerisinde iki adet özel tasarım kupa ve yastık yer alır. Yeni evlilerin fotoğraflarının basılı olduğu bu aksesuarlar, onların evine de farklı bir hava katmış olacaktır.

Mandala Duvar Sticker

Mandala Duvar Sticker

Özellikle de salon, yatak odası ve mutfak duvarı için ideal olan çıkartmalar, yeni evlilerin tercih ettiği ürünlerdendir. Siz de yeni evli olan sevdiklerinize onların da hoşuna gidebilecek sticker seti hediye edebilirsiniz. Çok çeşitli alternatiflere sahip olan çıkartmalar, pek çok evin genel tasarımı için de uygundur.

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı
Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Yeni evlenen dostlarınız ya da aile bireyleriniz için tasarım ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu tasarım ürünlerin de aynı zamanda kullanışlı olmasına özen gösterebilirsiniz. İşte, kişiye özel tasarlanan kaliteli baskılı yastık kılıfları da böyle bir hediye fikridir. Tamamen kişiye özel olarak üretilen bu ürünler, yeni evli bir çift için de en ideal hediyelerden biri olabilir.

Sık Sorulan Sorular

Yeni evlilere hediye seçenekleri hakkında sizlere tam inbir fikir sunduk. Fakat yine de yeni evli çiftlere dair bilinmesi gereken diğer sorulara da yanıt vermek isteriz.

1 - Yeni Evli Birine Ne Hediye Alınır?

Yeni evlilere hediye alırken kişiye özel üretilen ürünleri tercih edebilirsiniz. Hem çifte özel hem de yeni ev için uygun olan kullanışlı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

2 - Yeni Ev Görmeye Ne Hediye Alınır? 

Yeni evlilere hediye seçeneklerinin arasında yeni ev için uygun olanlar da vardır. Örneğin yastık ve kupa seti, yeni bir ev için de uygun hediyelerden biri olabilir. Ayrıca duvar süsleme seçenekleri de yeni ev için oldukça idealdir.

3 - Hayırlı Olsun Hediyesi Ne Alınır?

Yeni evlilere hediye olarak seçeceğiniz ürünler hayırlı olsun hediyesi olma görevini de üstelenebilir. Yeni evli bir çifte özel tasarım ürünleri alarak onlara daha önce hiç düşünülmemiş bir hediye sunabilirsiniz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade