Yengeç Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınır? 10 Hediye Önerisi!

10 ay önce A. Baspinar 229
Yengeç Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınır? 10 Hediye Önerisi!

Yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır, genellikle hayatında yengeç erkeği bulunan kişilerin sıkça araştırdığı bir konudur. 12 burç içerisinde en duygusal olarak bilinen yengeç burçları için hediyenin duygusu önemlidir. Neredeyse derya deniz olan yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır, ince elenip sık dokunması gereken bir durumdur. 

Duygularını Yoğun Yaşayan Yengeç Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınır?

Duygusallık denildiğinde akıllara ilk gelen burç elbette ki yengeç burçlarıdır. Yengeç burçları için duygular neredeyse her zaman daha önce gelmektedir. Duygularını bu kadar yoğun yaşayan yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır noktasında titiz davranmak gerekmektedir.

Bu hediyeler yengeç burcu kadını veya yengeç burcu erkekleri için anneler günü hediyeleri, doğum günü hediyeleri, sevgililer günü hediyesi olarak seçilebilir. Durumlar farklı olsa bile bu hediye fikirleri yengeç burçları için şahane bir hediye olacaktır. Kapsamlı şekilde yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır, neler uygundur şu şekilde sıralanabilmektedir: 

Kişiye Özel Lacivert Baston Şemsiye

Kişiye Özel Lacivert Baston Şemsiye
Kişiye Özel Lacivert Baston Şemsiye

Oldukça kibar ve nazik olan yengeç erkeğine şemsiye almak kulağa şaşırtıcı gelebilmektedir. Kişiye özel tasarlanabilen ve canlı renk seçeneğinin bulunduğu bu şemsiye aslında manevi bir hediyedir. Yağmurlu günlerde onu yağıştan korumak amacıyla alacağınız bu özelleştirilmiş şemsiye yengeç erkeğinin kalbini kolayca fethedebilecektir. Üzerine istediğinizi bastırabileceğinizi de unutmamalısınız! 

Kişiye Özel Bilek Destekli Dikdörtgen Mouse Pad

Kişiye Özel Bilek Destekli Dikdörtgen Mouse Pad
Kişiye Özel Bilek Destekli Dikdörtgen Mouse Pad

Ofis hediyeleri erkek dünyasında hem iyileştirici hem de işlevsel özellik kazanmaktadır. Hayatınızdaki yengeç erkeği çok yoğun çalışıyorsa buna bağlı olarak çok da yorulmaktadır. Konforuna düşkün sayılabilecek, yoğun çalışan yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır?

Bilek destekli mousepad cevabı oluşturabilmektedir. Bilgisayarın kullanıldığı işlerde mousepad büyük bir destekçidir. Kişiye özel tasarlanabilmesi de yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır listesinde yer almasını sağlamaktadır. Bilek desteğinin bulunduğu ve hayatınızdaki yengeç erkeğine yönelik özel tasarımınızın yer alabileceği bu mousepad, yengeç erkeğine sürpriz için harika bir fikirdir. 

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand
Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Hayatınızda bir yengeç burcu erkeği varsa onun sevgisini çok yoğun şekilde hissediyorsunuzdur. Sevdiğine sadık ve oldukça ilgili olan yengeç erkeği size olan sevgisini her koşulda belli edebilmektedir. 

Yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır listesindeki bu hediyede ikinizin şarkısı ve fotoğrafınız pileksi bir masa standında birleştirilmektedir. Bu tasarımda şarkının adı ve onun üzerinde fotoğrafınız yer almaktadır. “Benim en güzel şarkımsın ve dinlemekten asla bıkmayacağım“ yengeç erkeğine söylenecek sözler ve ifade edilecek en güzel duygular arasındadır. 

Kişiye Özel Sevgili Karikatürlü Biblo | Model - 3

Kişiye Özel Sevgili Karikatürlü Biblo | Model - 3
Kişiye Özel Sevgili Karikatürlü Biblo | Model - 3

Yengeç burçlarının mizahi yönleri de gelişmiştir. Onunlayken kahkahalara boğulabilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Öğretmen, doktor, aile veya çift şeklinde karikatürize edilen bu biblolar yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır sorusuna mizahi bir boyut da kazandırmaktadır. 

Yengeç burcu kadını hediye seçimi noktasında da olaya dahil olan oldukça eğlenceli bir hediyedir. Bu hediyede yengeç burcu erkeğiyle beraber olduğunuz bir fotoğrafı seçerek, onu güzelce tasarlayabilirsiniz. Hem kişiye özel oluşuyla yengeç erkeğinin duygularına hem de eğlenceli olmasıyla mizahına hitap edebilirsiniz. 

Masaüstü Kalemlik - Fotoğraf Baskılı

Masaüstü Kalemlik - Fotoğraf Baskılı
Masaüstü Kalemlik - Fotoğraf Baskılı

Duygularını yoğun yaşayan ve yansıtan yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır sonucu bulunduğu ortamda destek mi olmak istiyorsunuz? Fotoğraf baskılı masaüstü kalemlikle bunu kolayca sağlayabilirsiniz. Ahşaptan yapılan bu kalemlikle şık dekorasyonlar da yapılmaktadır.

Kalemliğin iki tarafını da kendiniz tasarlayabilirsiniz. Renkli ve canlı baskılarla donatılan bu kalemlik, yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır listesinde öncelikli yere sahiptir. Fotoğrafınızı bastırarak yengeç erkeğine “Nerede olursan/olursam hep yanındayım.” diyebilirsiniz. 

Kişiye Özel Altıgen Eva Mantar Pano

Kişiye Özel Altıgen Eva Mantar Pano
Kişiye Özel Altıgen Eva Mantar Pano

Kare, dikdörtgen veya altıgen boyutlu olan mantar panolarla yengeç burcunun yaratıcılığını konuşturabilirsiniz. Bu mantar panoların üzerine istediğiniz her baskıyı yaptırabilirsiniz. Farklı renkleri ve modelleri bulunan bu hediyeyle yengeç erkeğinin hayal gücünü görebilirsiniz. 

Bu panoların en ilgi çekici yanı ise üzerine yazı veya görsel bastırılabilmesidir. Tasarıma da olanak sağlayan bu panolar yengeç erkeğinin evini, ofisini veya istediği alanı renklendirmesini sağlamaktadır. Kim bilir belki de bu panoları hayatınızdaki yengeç burcuyla beraber doldurursunuz? 

Özel Ölçü Sticker

Özel Ölçü Sticker
Özel Ölçü Sticker

Eğlenceli kişiliğe sahip yengeç burçları değişik şekillerde kendini belli etmeyi sevmektedir. Yengeç burcu erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır veya yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır sorularına bir diğer yanıt stickerlardır.

Kişiye özel tasarlanan, değişik yapıdaki bu stickerlar yengeç erkeğinin kendini ifade etmesine de yardımcıdır. Bulunduğu her yerde özgürce kendini gösterebilmesi adına onun sıkça söylediği kelimeleri bastırabilirsiniz. Bu hediye sayesinde hem sizi hatırlayıp bağınızı güçlendirecek hem de sosyalleşecek adımlar atabilmektedir. 

Kişiye Özel Baskılı ve Yazılı Ödül Kupası

Kişiye Özel Baskılı ve Yazılı Ödül Kupası
Kişiye Özel Baskılı ve Yazılı Ödül Kupası

Yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır listesine yakışan bir diğer hediye ödül kupasıdır. Hayatınızdaki yengeç erkeğini ödüllendirmek istiyorsanız ve bunu ben tasarlamak istiyorum diyorsanız tam sizlik bir hediyedir. Büyük, orta, küçük olarak boyutlandırılan bu ödül kupasını yengeç burcu erkeği için istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. 

Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu kupa yengeç erkeğine yakışacak bir hediyedir. Varlığını sürekli olarak hissettiren yengeç erkeğini hangi özelliğiyle ödüllendirmek istersiniz? Bu sorunun cevabını düşündükten sonra geriye sadece tasarımınızı  oluşturmanız kalmaktadır. 

Kişiye Özel Baskılı Hesap Makineli Mavi Sekreterlik

Kişiye Özel Baskılı Hesap Makineli Mavi Sekreterlik

Yengeç burçları çok yönlü düşünen, derin işler planlayabilen kişilerdir. Bunları tek bir yerde birleştirmek için de kişiye özel sekreterlikler devreye girmektedir. Kalem, kartvizit koyma yeri olan, hesap makinesinin bulunduğu bu sekreterlik yengeç erkeğini büyük yüklerden kurtaracaktır.

Kapak tasarımını istediğiniz şekilde yapabileceğiniz sekreterlik, A4- A5 kağıt kullanımına da uygundur. Kapağına çiçek, çilek, logo veya isim bastırabilirsiniz. Harika şekilde özelleştirilen bu sekreterlik yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır listesine işlevselliği sayesinde rahatça girmektedir. 

Kişiye Özel Philips Lacivert Powerbank

Kişiye Özel Philips Lacivert Powerbank
Kişiye Özel Philips Lacivert Powerbank

Yengeç burcu erkekleri iletişim kurma ve sosyal becerilerde son derece iyidir. Düşünceli ve sevdiğine verdiği değeri belli eden yengeçlerin ihtiyacı olan şey pil bataryasıdır. Gün içinde sizinle sıkça iletişim kuracağı için şarjları çabucak bitebilmektedir.

Bu durum yaşandığında yengeç erkekleri kendini kötü hissedip, mutsuz olabilmektedir. Hiç kopmamanız, aranıza hiçbir engel girmemesi adına yengeç burcu erkeğine ne hediye alınır listesinde powerbank gözdedir. Kişiye özel tasarlanan powerbank renk seçeneğiyle de ilgi çekmektedir. Üzerine isim veya görsel bastırılabilen bu hediye ile hayatınızdaki yengeç erkeğini son derece mutlu edebilirsiniz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade