Yakın Arkadaşa Alınabilecek 10+ Hediye Fikri

6 ay önce A. Baspinar 574
Yakın Arkadaşa Alınabilecek 10+ Hediye Fikri

Yakın arkadaşa ne hediye alınır, can dostunun doğum günü veya özel günü yaklaşan kişilerin araştırdıkları konulardandır. Her şeyimizi paylaştığımız ve her anımızda yanımızda olan yakın arkadaşlarımız, varlıklarıyla yaşamımıza renk katmaktadır. Bundan dolayı da yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusu büyük bir önem kazanmaktadır. 

Her Anımıza Ortak Olan Yakın Arkadaşa Ne Hediye Alınır?

Yaşamımızın bir parçası haline gelen yakın arkadaşlarımıza elbette onlara yakışır hediyeler alınmalıdır. Bu doğrultuda da onlar için özel tasarlanan eşyalar yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusuna yanıt oluşturabilmektedir. Bundan dolayı da yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusuna fikir oluşturabilecek hediye türleri şu şekildedir:

1 – Fotoğraf Baskılı Masaüstü Kalemlik

Yakın arkadaşınız masasında çalışırken sizi ve sizden bir parçayı gördüğünde kesinlikle çok mutlu olacaktır. İki silindir kalem koyma yerinden oluşan ve özel tasarladığınız resim veya metnin göründüğü bu kalemlikler tam da bu amaca yöneliktir. Yakın arkadaşa ne hediye alınır doğrultusunda fotoğraf baskılı masaüstü kalemliğin bazı özellikleri ise şöyledir:

  • Kahverengi renk
  • Doğal ahşap malzemeler
  • Silindirik iki bölme
  • Çift taraflı fotoğraf basma alanı
  • Dekoratif ve estetik görünüm 

2 – En Yakın Arkadaşa Manevi Hediye Fikirleri: Kişiye Özel Kupalar

Yakın arkadaşla içilen kahvenin, çayın hatta suyun tadı bile daha da güzelleşmektedir. Yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusunda kupalar manevi boyutu da yüksek bir hediyedir. Farklı renk ve desenlerdeki bu kupaları en yakın arkadaşınız için tasarlayabilirsiniz. Seçebileceğiniz bazı kupa türleri ise şunlardır:

İçi renkli kupalar

Gümüş ve gold kupalar

T kulplu renkli kupalar

İçi ve kulp kısmının aynı renk olduğu kupalar

Karikatürlü kupalar

Sıcakta renk değiştiren kupalar

Hayvan kulplu kupalar

Altlıklı kupalar

Bu kupalar içerisinden istediğinizi seçerek, arkadaşınız için özelleştirebilirsiniz. Üzerine istediğiniz baskıyı yaptırarak biricik arkadaşınızı sevindirebilirsiniz. Bir fincan kahveye yüklenen anlam da hesaba katıldığında yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusunun cevabı olan kupa, önemli bir yere sahip olmaktadır. 

3 – Kişiye Özel Tasarlanabilir Powerbank

Arkadaşınızla bağlantınız hiç kesilmesin, ona her zaman ulaşabilin diye ona kişiye özel tasarlanabilen powerbanklerden alabilirsiniz. Siyah ve beyaz renklerin bulunduğu bu hediyede powerbankin güç kapasitesi de değişmektedir. En yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusunda unutulmayacak hediye fikirleri denildiğinde akla gelen powerbanki istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. 

4 – Şövaleli Ahşap Tuval

Arkadaşınızın sanatsal yönü kuvvetliyse veya dekoratif ürünleri çok seviyorsa ona masaüstü şövaleli ahşap tuval alabilirsiniz. Ancak bu tuvali de kişiye özel tasarlamalısınız. Özel baskılarla süsleyebileceğiniz bu tablonun özellikleri:

  • 120x150 mm tablo ebadı
  • 5 mm tablo kalınlığı
  • 250x120x90 mm şövale ebadı
  • Açılıp kapanır şövale mekanizması
  • Özel ahşap işçiliği şeklindedir. 

Dekoratif açıdan da harikalar sunan bu tablo yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusunda yaratıcılığı da konuşturmaktadır. En yakın arkadaşınızla çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafın tablolaştırılması da takdire şayandır. 

5 – Kişiye Özel Kalpli Kupa ve Kalpli Bardak Altlığı

Sevgiyi temsil eden kalpler, kupa ve bardak altlıklarıyla birleştirildiğinde değerine değer katmaktadır. Yakın arkadaşınıza hediye edeceğiniz bu kupa ve altlıklarla eşsiz sohbetlerinize derinlik kazandırabilirsiniz. Kişiye özel tasarlanabilen bu setteki modeller;

Kalp kulplu kupa

Kalp kesimli bardak altlığı

Bardağa ve altıklara istenilen isimler yazdırılabilmektedir. İkinizin adını taşıyan bu setle birlikte arkadaşlığınızı uzun yıllar devam ettirebilirsiniz. 

6 – Kişiye Özel Kalemler

Kalemler doğum günü, Babalar Günü, Anneler Günü veya bu tarz özel günlerde her daim anlamını korumaktadır. Yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusu için de kişiye özel kalemlerden bahsedilmektedir. Tükenmez, dolma, ince uçlu veya mürekkepli kalemler üzerine isim yazdırarak bu hediyeyi arkadaşınız için özelleştirebilirsiniz. 

7 – Ajanda Setleri

Arkadaşınız yoğun bir tempoya sahipse veya hayatını plansız yaşadığı için zorluk çekiyorsa ona güzel bir ajanda seti alabilirsiniz. Kişi isminin yazdırılabildiği ya da istenilen baskının yapılabildiği bu sette:

  • Ajanda, kalem ve kupa
  • Ajanda ve kalem
  • Ajanda, kalem ve termos
  • Ajanda, çakmak ve termos

Setlerinden birini seçebilirsiniz. Arkadaşınızın sık kullandığı veya ihtiyaç duyduğu eşyaları içeren set daha işlevsel olmaktadır. Set içeriği seçildikten sonra canlı renklerle bezenen tasarımlara başlayabilirsiniz. 

8 – Kişiye Özel Magnetler

Buzdolabını süslemeye özen gösteren bir arkadaşa sahipseniz, yakın arkadaşa ne hediye alınır sorusunu sormanıza gerek yoktur. Kişiye özel magnetler burada imdadınıza koşmaktadır. Özel tasarımlara imza atabileceğiniz bazı magnet türleri:

Kalpli açacak magnet

Dik açacak magnet

Kare bardak altlığı olarak da kullanılabilecek magnet

Çiçekli bardak altlıklı magnet

Araba şekilli magnet

Buton açacak magnet

1 şekilli magnet

Bebek ayağı figürlü magnet

Farklı şekilleri içermesi bu magnetlerin her alanda kullanılmasına olanak sağlamaktadır. Arkadaşınıza veya arkadaşınızın bebeği için özel olarak tasarlayabileceğiniz bu magnetlerin en yakın arkadaşa doğum günü hediyesi manevi açıdan değeri yüksektir. 

9 – Tasarlanabilir Bez Çanta

En yakın arkadaşa hediye hazırlama kulağa oldukça neşeli gelmektedir. Ancak unutulmayacak manevi hediyeler arayışındaysanız arkadaşınız için bez çanta tasarlayabilirsiniz. Pamuklu kumaştan ve renkli baskılardan oluşturulan bez çantaları, arkadaşınızın beğenisine göre tasarlayabilirsiniz. Figür ve isim baskısına olanak sağlayan bez çantalar geri dönüştürülebilirlik açısından da kıymetlidir. 

10 – Kurumsal Ortamda Çalışan Yakın Arkadaşa Ne Hediye Alınır: Laptop Standı

Arkadaşınız kurumsal ortamda çalışıyorsa veya iş için bilgisayar kullanımı çok sıksa ona laptop standı alabilirsiniz. Ahşaptan üretilen, sökülebilen yapılı, kayın ağacından üretilen ve tasarıma olanak sağlayan bu stant onun için harika olacaktır. Laptop standı kullanmanın bazı faydaları:

Baş, boyun ve sırt ağrılarının önüne geçer.

Bilgisayarın göz hizasına gelmesini sağlar. 

Sağlam tutuşla istenmeyen durumların yaşanmasını önler. 

Bilgisayarın aşırı ısınmasını önler. 

12 – Aynalı Pileksiler ile Özel Anlarına Katkıda Bulunabilirsiniz!

Pileksi kesim ürünler son zamanlarda yaşamın her alanında kullanılabilmektedir. Arkadaşınızın nişanı, sözü, istemesi veya bebeğiyle alakalı günleri söz konusuysa ona aynalı pileksiler hediye edebilirsiniz. Yakın arkadaşa ne hediye alınır doğrultusunda aynalı pileksi üzerine:

  • Söz, nişan, isteme tarihini bastırabilirsiniz.
  • Evlilik tarihini ve eşiyle isimlerini yazdırabilirsiniz.
  • Bebeğinin doğum günü için özel olarak tasarlayabilirsiniz. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade