Özel Anlar İçin Unutulmaz Hediye Tavsiyeleri

7 ay önce A. Baspinar 251
Özel Anlar İçin Unutulmaz Hediye Tavsiyeleri

Unutulmaz hediye, özel anlarda kutlanılan günün akıllarda kalıcılaşmasını sağlayacak türdedir. Hediyeler, çeşitli kategorilerde ele alınsa da hediye o anın büyüsünü yıllar boyu koruyacak değerli paylaşımlardır. Unutulmayacak hediye fikirleri da burada karşınızdaki kişiye göre şekillenmektedir. Sevdiğiniz kişiyle özel anlarınızı hiç unutmayasınız diye onlara alabileceğiniz unutulmaz hediye tavsiyeleri için okumaya devam etmelisiniz!

Özel Anlarınızda Sizlere Eşlik Edecek Unutulmaz Hediye Türleri!

Özel anlar doğum günü, evlilik yıldönümü, sevgililik tarihiniz, anneler günü, babalar günü veya karşınızdaki kişi için önemli günlerden biri olabilir. Esasında özel an denildiğinde önemli olan tarih değildir. O günde neler yaşandığı veya yaşanabilecek ihtimallerin cazibesidir. Tüm bunlar göz önüne alındığında da akılda kalacak bir  hediye özel bir yere sahip olmaktadır. 

Annelere Unutulmaz Hediye Fikirleri!

Anneler gününde, annenizin doğum gününde veya o gün anneniz için çok önemliyse ona bir hediye almalısınız. Kıymetli ve biricik annenize ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız veya o an nasıl daha değerli kılınır merak ediyorsanız sizler için annelere özel hediye önerileri:

Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu
Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

Özellikle bu hediye nostaljiyi çok seven anneler için harika bir seçim olacaktır. Kişiye özel tasarlanan bu radyo, bluetooth destekli müzik kutusuyla annenize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Nostaljik görüntüler ve esintilerle teknolojinin birleştiği bu unutulmaz hediye:

  • Ahşap kaplama
  • Estetik görünüm
  • USB girişli
  • Tablet, telefon veya bilgisayar gibi aletlere uzaktan bağlanma

Özellikleriyle oluşturulmuştur. Üzerine annenizin ismini yazdırarak tamamen ona özel kılabileceğiniz bu müzik kutusuyla eskilere dönebilirsiniz. Eskilere dönmenin yanı sıra anneniz için de unutulmaz hediye sıfatı taşıyabilecektir. 

Kendin Tasarla Beyaz Mutfak Önlüğü

Kendin Tasarla Beyaz Mutfak Önlüğü

Aşçı, öğretmen, ev hanımı hatta yeri geldiğinde tamirci bile olan annelere kişiye özel mutfak önlüğü ile teşekkür edebilirsiniz. Sevdikleri için her şeyin en iyisini isteyen ve yapan anneler hiç şüphesiz ki yemek yapmada da harikalar sunmaktadır. Ancak mutfak önlüğü denildiğinde o klasik önlükler aklınıza gelmemeli. Kişiye özel tasarlanabilen mutfak önlükleri sizlere şu alternatifleri sunmaktadır:

Kırmızı, siyah, beyaz renk seçeneği
Yiyecek figürleri, anne tasarımlı veya aşçı animasyonlu baskılar
Tek renk üzerine istenilen baskı ve tasarım

Bu sayede el lezzetinde kimseye rakip olamayacak annenize seveceği bir hediye oluşturabilirsiniz. Önlüğün üzerine onu övecek ve onu mutlu edecek tasarımlardan yararlanabilirsiniz. 

Kişiye Özel Kanvas Tablo 70X100 Cm

Kişiye Özel Kanvas Tablo 70X100 Cm

Kanvas tablolar ev duvarlarında dekorasyon amaçlı sıkça kullanılmaktadır. Fakat söz konusu anneye unutulmaz hediye olduğunda kanvas tablolarda da ayrı bir değer kazanmaktadır. Çeşitli ebatlardaki ve boyutlardaki kanvas tablolara annenizle olan güzel bir resminizi bastırabilirsiniz. Çocukluğunuzdan güzel bir fotoğraf baskısı, anneniz için unutulmayacak manevi hediyeler arasında yer alacaktır. Ek olarak kanvas tablo dekoratif görünümler için de farklı ölçüleri içermektedir. Bu doğrultuda kanvas tablo şekilleri şu şekildedir:

  • Yuvarlak
  • Dikdörtgen
  • Kare

Her ölçüde tasarlanan kanvas tabloyla annenizle olan güzel anılarınızı gözler önüne serebilirsiniz. Üzerine istediğiniz tasarımı yapabileceğiniz bu tablolar uzun ömürlü kullanım da sunmaktadır. 

Erkek Arkadaşa Unutulmaz Hediyeler!

Erkek arkadaşınızın doğum gününde veya özel anında ona bir hediye almak istediyseniz elbette işlevsel bir hediye olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Kullanılabilir ve unutulmaz hediye, erkeklerin gündelik yaşamında büyük bir yer tutmaktadır. Hayatınızın aşkı ve sizi her daim sevip destekleyen erkek arkadaşınız için hediye önerileri:

Kişiye Özel Termo Deri Mavi Ruhsat Kabı

Kişiye Özel Termo Deri Mavi Ruhsat Kabı
Kişiye Özel Termo Deri Mavi Ruhsat Kabı

Sevgiliniz ilk arabasını aldıysa veya arabasını değiştirdiyse ona unutulmaz hediye olarak kişiye özel ruhsat kabı alabilirsiniz. Mavi, kırmızı, kahverengi ve siyah renkleriyle göz büyüleyen kişiye özel ruhsat kabı:

  • Dayanıklı yapay deri kaplamadan,
  • Estetik dikişlerle iyice sağlamlaştırılmış,
  • Dış etmenlere karşı dayanıklı,
  • 4 adet şeffaf yapraklı iç tasarımıyla ehliyet, ruhsat ve diğer belgeler için yeterli alan,
  • Arka kapak içinde bir adet kimlik boy cep

Yapısında oluşturulmuştur. Erkek arkadaşınız ve sizin için en iyi şekilde oluşturulan bu unutulmaz hediye ile size sadece kabın tasarımını yapmak kalmaktadır. Erkek arkadaşınız hızlı gidiyorsa ruhsat kabının üzerine ‘Seni seven biri varken, hızlı gitmen çok üzücü’ veya ‘Şoförlüğün de en az senin kadar iyi’ yazdırabilirsiniz!

4'Lü Yastık Kupa Set

4'Lü Yastık Kupa Set

Yastıklı kupalarla anılarınıza anı katacağınız kahve saatleri oluşturabilirsiniz. Gündelik yaşamın stresinden kahve içerek ve dinlenerek uzaklaşıyorsanız, erkek arkadaşınız için bu set unutulmaz hediye olacaktır. 

Yastıkların ve kupaların üzerine istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz. Bu sayede hediyeyi erkek arkadaşınız için daha değerli kılabilirsiniz. İsimlerinizi yazdırabileceğiniz gibi aranızdaki bir espriyi de tasarım baskısında kullanabilirsiniz. 

Kişiye Özel Polo Yaka Kırmızı Tişört

Kişiye Özel Polo Yaka Kırmızı Tişört
Kişiye Özel Polo Yaka Kırmızı Tişört

Polo yaka tişörtler, erkeklerin dolabında geniş bir yer kaplamaktadır. Ancak bu polo yaka tişörtler, onlara özel değildir. Genel olarak üretilen polo yaka tişört yerine ona özel bir tişört tasarlamanız hem unutulmaz hediye hem de kullanılabilir türde olacaktır. 

Kırmızı Bordo
Siyah Beyaz
Yeşil Açık Mavi
Turkuaz Sarı
Lacivert Turuncu

Renklerden oluşan polo yaka tişörtlerden, erkek arkadaşınızın en sevdiği rengi tercih ederek işe başlayabilirsiniz. Ardından isim veya ona söylediğiniz tatlı lakabın tasarımını yapmaya devam edebilirsiniz.

Unutulmayacak Manevi Hediyeler Neler Olabilir?

Unutulmaz hediye denildiğinde kişilere göre değişen anlamlar bulunmaktadır. Örneğin sizin için bir çiçek bile manevi hediyeyken başka biri için güzel bir fincan takımı manevi hediye boyutundadır. Unutulmaz hediye bu doğrultuda seçenekli ve göreceli olsa da hediye denilince manevi değeri yüksek olan bazı hediye önerileri şu şekildedir:

Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre

Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre
Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre

Çeşitli dairelerle, sevdiğiniz bir kişiyle olan fotoğrafınızın oluşturulması kulağa oldukça hoş gelmektedir. Üstelik bu tabloyu sizin boyamış olmanız, manevi değeriyle birlikte el emeğinizi de yüceltmektedir. Olası hatalara karşı 2 kâğıt şeklinde yollanan bu unutulmaz hediye:

  • En dıştaki şeritten boyanarak başlanmalıdır. 
  • Boyamada ince uçlu kalemler tercih edilmelidir. Kişiye özel tasarlanan kurşun kalemler, çizim kalemleri, tükenmez kalemler burada iş görecektir. 

Kişiye Özel Ajanda Kalem Set

Kişiye Özel Ajanda Kalem Set
Kişiye Özel Ajanda Kalem Set

Hediye alacağınız kişi günlük tutmayı seviyorsa veya gününü planladığında daha rahat ediyorsa ona manevi ve unutulmaz hediye olarak kişiye özel ajanda seti almalısınız. Siyah, beyaz, mavi ve kırmızı renkleri olan bu sette en önemli özellik kişiye özel tasarlanabilir yapılı olmasıdır. 

Kalem ve defter üzerine isterseniz isim yazdırabilirsiniz. İsterseniz de hediyeyi vereceğiniz kişiye olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Kaliteli kâğıt ve hammaddelerden üretilen bu ajandalar hediye denildiğinde akıllara öncelikli olarak gelendir. 

Sevgiliye Unutulmaz Hediyeler Nelerdir?

Unutulmayacak manevi hediyeler kadın denildiğinde duyguları yoğunlaştıracak hediyeler ön plana çıkmaktadır. Hayatınızdaki kadına en iyi unutulmaz hediye, onu düşünerek aldığınız hediyeler olmaktadır. Kadınlar için muhteşem hediye önerileri:

Kişiye Özel Baskılı Beyaz Peluş Ayıcık

Kişiye Özel Baskılı Beyaz Peluş Ayıcık

Peluş ayılar yıllardır hediye olarak tercih edilen oyuncaklardandır. Fakat burada kişiye özel tasarlanan ayıcıklar söz konusu olmaktadır. Kahverengi veya beyaz ayıcık, gri tavşan şeklindeki peluş oyuncakları sevgiliniz için tasarlayabilirsiniz. Seçtiğiniz peluşun üzerindeki tişörte istediğiniz görseli veya metni yazabilirsiniz. 

Kişiye Özel Makyaj Aynası

Kişiye Özel Makyaj Aynası
Kişiye Özel Makyaj Aynası

‘Baktığın sen olsan da gördüğün ben olacağım’ demek isterseniz veya ‘En güzel hediye elbette ki sensin’ diyorsanız kişiye özel ayna unutulmaz hediye olacaktır. Ayna kapağına istediğiniz tasarımı ve baskıyı yapabileceğiniz bu hediyede sevgilinizi şımartmaya hazır olun!


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade