Tesettürlü Anneye Alınabilecek 5 Hediye Fikri

1 yıl önce A. Baspinar 535
Tesettürlü Anneye Alınabilecek 5 Hediye Fikri

Tesettürlü anneye hediye fikirleri arasında akıllara ilk gelen eşarp olmaktadır. Fakat günümüzde eşarbın yanında annenize verebileceğiniz birçok eğlenceli ve farklı hediye çeşitleri de mevcuttur. Annelere hangi hediyeyi verirseniz verin size verdiği emeğin karşılığını elbette ödeyemezsiniz. Fakat annenize içtenlikle vereceğiniz bir küçük hediye bile annenizi çok mutlu etmeye yetecektir.

Anneye alınabilecek hediye fikirleri arasında giyim, aksesuar, mutfak araç gereçleri, takı, parfüm ve ayakkabı gibi klasik hediyelerden almak istemeyenler, daha farklı ve kişiye özel bir hediye arayışı içerisinde olanlar için de hediye fikirleri mevcuttur. Tesettürlü anneye hediye fikirleri arayışında olup, hediye bulmakta zorlananlar için de orijinal, kişiye özel hediye fikirleri bulunmaktadır.

Tesettürlü Anneye Hediye Fikirleri Arayışında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Birine hediye alırken o kişiyi mutlu edecek, yüzünü güldürecek ve baktıkça sizi hatırlatacak bir hediye olması istenir. Bu nedenle tesettürlü anneye hediye fikirleri arayışına girmeden önce nasıl bir hediye vereceğinize dair çokça fikir ve öneriye ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle konu anneye hediye vermek olunca da daha fazla titizlenmek çok normaldir.

Sizi bin bir emekle yetiştiren, büyüten annelerinize hediyelerin en güzelini vermek isteyebilirsiniz. Annenizin özel günlerinde ona alacağınız hediye ne olursa olsun, sizden gelen bir hediye olduğu için onu çok mutlu edecektir. Tesettürlü anneye hediye fikirleri ararken; ihtiyacı olan bir şey olmasına, kullanabileceği bir şey olmasına ve uzun yıllar boyunca kullanacağı bir şey olmasına dikkat etmelisiniz.

Özellikle ev hanımı anneye hediye alırken ev aletleri, temizlik yaparken kullanabileceği ürünler gibi hediye almamalısınız. Annenizin ev işlerini yaparken onu daha az yoracak pratik araç gereçler almanız elbette çok güzel bir fikirdir. Fakat özel günlerde annenizi daha özel hissettirecek bir hediye almanız daha güzel olacaktır. Tesettürlü anneye hediye fikirleri vermek gerekir ise:

Kendin Tasarla Kapşonlu Mavi Sweatshirt

Kendin Tasarla Kapşonlu Mavi Sweatshirt
Kendin Tasarla Kapşonlu Mavi Sweatshirt

Tesettürlü anneye hediye fikirleri arasında hem kişiye özel olup hem de mevsimine uygun sıcacık tutacak en güzel fikir sweatshirtler olmaktadır. Annenizle birlikte bir fotoğrafınızı baskı yaptırabilir, annenizin sevdiği bir sözü yazdırabilirsiniz.

Ya da annenizi sizin gözünüzle tarif edecek bir çizimi yine sweatshirte baskı yaptırabilirsiniz. Anneye doğum günü hediyesi olarak bir hediye düşünüyorsanız pasta, mum ve parti grafik çizimleri ile eğlenceli bir tasarım da yapabilirsiniz.

Iphone 11 Pro Max Sarı Telefon Kılıfı

Iphone 11 Pro Max Sarı Telefon Kılıfı

Tesettürlü anneye hediye fikirleri bulmak biraz daha zorlayıcı olabilir. Hele de annenize özel ve kalıcı bir hediye arıyorsanız işiniz biraz daha zor olabilir. Fakat yine kendiniz tasarlayabileceğiniz bir hediye fikri de mevcuttur. Artık neredeyse her bireyin bir akıllı telefonu bulunmaktadır.

Son zamanlarda akıllı telefonların fiyatı yükseldiği için onları daha fazla korumak adına telefon kapları kullanılmaktadır. Tek düze ve sıradan bir telefon kabı yerine, annenizi mutlu edecek kendi tasarımınızla daha da özel hale getirebileceğiniz telefon kapları annenizi mutlu etmeye yeter de artar bile!

Kişiye Özel Baskılı İçi Lacivert Kupa

Kişiye Özel Baskılı İçi Lacivert Kupa

Yılın en özel günü olan annenizin doğum günü geldi çattı ve sizin hala bir hediye fikriniz yoksa, panik olmanıza gerek yoktur. Anneye doğum günü hediyesi fikirleri bulmak zordur. Hele de tesettürlü anneye hediye fikirleri daha da zor olabilir. Çünkü her yıl kendini tekrarlayan birbirine benzer hediyeler vermek istemeyebilirsiniz.

Bu nedenle daha farklı ve kişiye özgü bir hediye vermek isteyebilirsiniz. Bu anlamda annenize verebileceğiniz, sevdiği renklerin ve hoşuna gidecek desenlerin hakim olduğu bir kupa onu mutlu edecektir. Ya da her çayını ve kahvesini yudumladığında sizi yanınızda hissedeceği ikinizin fotoğrafının baskılı olduğu bir kupa annenize unutulmaz bir hediye olacaktır.

{theme_1430}

Son aylarda özellikle daha sık kullanılmaya başlanan bez çantalar hem doğayı korumak adına hem de daha şık duracağı için çok fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Markete giderken, alışverişe çıkarken, gezmeye giderken hemen her yerde yanlarına alabilecekleri oldukça kullanışlı bez çantalar mutlaka tesettürlü anneye hediye fikirleri arasında bulunması gereken bir hediye çeşididir.

Aklınızda yaşlı annelere ne hediye alınır gibi bir soru işaretiniz varsa da bez çantalar harika bir fikir olabilir. Genç, yaşlı fark etmeksizin her yaşta annenin severek kullanabileceği bez çantaları kendi tasarımlarınızla daha da sevimli hale getirebilirsiniz. Annenizin zevkine göre tasarlayabileceğiniz bez çantalar annelerinize verilebilecek güzel ve kullanışlı bir hediye seçeneği olacaktır.

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı
Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Tesettürlü anneye hediye fikirleri arayışına girdiğinizde giyim dışında farklı ve annenizi mutlu edecek bir hediye vermek isteyebilirsiniz. Bu hediyelerden biri de ister yatağının üzerine koyacağı isterse de sürekli oturduğu koltuğun üzerine koyabileceği dekoratif bir yastık olabilir.

Üstelik bu yastığı kendiniz tasarlayarak annenize özel hale getirebilirsiniz. Kendiniz tasarlamak istemezseniz grafik tasarımcıların hali hazırda tasarlamış oldukları tasarımlardan da annenize hitap edecek en güzelini seçebilirsiniz. Böylece tesettürlü anneye hediye fikirleri arasına bir yenisini de eklemiş olursunuz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade