Sünnet Olan Çocuğa Ne Hediye Alınır? 7 Hediye Önerisi!

10 ay önce A. Baspinar 285
Sünnet Olan Çocuğa Ne Hediye Alınır? 7 Hediye Önerisi!

Sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusuna, erkek çocuklarının sevebileceği pek çok şey diye cevaplamak yanlış olmasa gerek… Yaz ayının gelmesiyle birlikte düğün nişan sünnet merasimleri telaşı da başlamış demektir. Tutulacak salon, ikramlıklar düğün sahibini etkilerken, konukların takı ve hediye kararsızlığı da onlar kadar endişeye sebep olmaktadır.

Sünnet olmak erkek çocuklarının hayatlarında attıkları ilk önemli adımdır. Dini açıdan büyük öneme sahip olmasıyla birlikte sağlıklı yaşamın gereklerinden biridir. Büyük bir organizasyon şeklinde kutlanır sünnet çocuğuna hediyeler verilir, altın ve paralar takılır. 

Sünnet Olan Çocuğa Hediye Alınır mı Demeyin! İşte Hediye Seçenekleri!

Erkek çocukların doğumdan itibaren belirli bir yaşa kadar yaptırması gereken sünnet, organizasyon eşliğinde eğlenceli bir hale gelmektedir. Tutulan ortam veya ev, balonlar renkli kağıtlar ile çocuğun hoşuna gidecek şekilde süslenir. En sevdiği yiyecekler içecekler kendisine ve misafirlere özel hazırlanır. Bir de sünnet sonrası dinlenmesi için yatağı hazırlandıktan sonra işlem tamamdır.

Konukların teşrifi ve sünnet sonrası hediyeleşme safhasına geçilir. O safhaya gelmeden en kafa karıştıran sorudur sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusu… Araştırmalar yapılır, uygun seçenek bulunmadığı takdirde son çare para takılır. Fakat bilinmelidir ki çocuklar hediyeden hoşlanır ve mutlu olur. Onlara özel bir hediye seçmek belki de hayallerini gerçekleştirecektir.

Çocukları mutlu etmek en kolay şeydir. Bir çikolata, bir şekerden bile mutlu olur çocuk… O kadar saf ve temizdir ki kalpleri, akılları su gibi berraktır, durudur. Onlar bana bunu almış, bana bunu layık görmüş demez. Sadece o anın mutluluğuyla hediyesiyle vakit geçirmeye başlar. İşte böyle saf ve temiz çocuklar için sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusu fazla kafa yormamaktadır.

Kişiye Özel Ahşap Oyuncak Otobüs

Kişiye Özel Ahşap Oyuncak Otobüs
Kişiye Özel Ahşap Oyuncak Otobüs

Erkek çocuklarının ilk tanıştığı oyuncaklardan biridir. Belki erkek içgüdüsü gereğidir bilinmez ama onlarla oynamak apayrı bir eğlence katmaktadır. Polis arabasıyla suçluları yakalar, itfaiye arabasıyla yangınlar söndürür. Oyunlarını kendi şekillendirdiği zamanların en önemli parçası olurlar. Hayal güçleri kuvvetlenir, belki de oynadığı arabayı gördükçe şimdiden ileriye dönük planlar yapmaya başlar.

İsimli ahşap oyuncak arabalar Sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusuna en bilindik hediye olarak örnek verilebilir. Hem bütçenize uygun bir hediyedir hem de erkek çocuklarının en sevdiği oyuncaklar arasındadır. 

Kişiye Özel Ahşap Daire Duvar Saati

Kişiye Özel Ahşap Daire Duvar Saati

Saatler genel anlamda hediye sıkıntısı çekenlerin imdadına yetişen bir üründür. Her an kullanılan önemli bir ihtiyaçtır. Çocuklara özel yapılmış pek çok saat seçeneği vardır. Akıllı saatler, normal eski tarzda kol saatleri çocukların zevkle kullanacakları sünnet hediyesi çeşitleri olmaktadır.

Çocuk için özel tasarlanmış masa saatleri de vardır. Sünnet olan çocuğa ne hediye alınır derseniz saat çeşitleri güzel bir fikirdir aslında. Hele de üzerinde kendi ismi veya sevdiği bir karakter varsa masasından, duvarından eksik etmeyeceğine emin olabilirsiniz.

Kişiye Özel Fermuarlı Baskılı Gri Sweatshirt (Hoodie)

Kişiye Özel Fermuarlı Baskılı Gri Sweatshirt (Hoodie)
Kişiye Özel Fermuarlı Baskılı Gri Sweatshirt (Hoodie)

Sünnet hediyesi olarak birbirinden güzel kıyafet seçimleri de uygun bir hediye olacaktır. Hediyeyi almadan önce boy kilo ve yaş öğrenilmelidir. İsterseniz çocuğun sevdiği çizgi film karakterleri veya ilgisini çeken konular hakkında bilgi de alabilirsiniz. Sevdiği karakterlerle ilgili kişiye özel tasarlanmış bir sweatshirt almak sevincinin bir kat daha fazla olmasını sağlayacaktır.

Masal dinlemek hayallerin şekillendiği, sonunun mutlulukla bitmesinin beklendiği anlardır. Her mutlu aileye sahip olan çocuklar masallar, güzel hikayeler eşliğinde umutlarla büyütülür. Yaş kaç olursa olsun her insan masal kitapları karşısında kayıtsız kalamamaktadır. Çocukların severek okuyacağı masal kitapları ve ayraçları sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorunsalına da çözüm olacak ürünlerdendir.

Kişiye Özel Baskılı Mavi Kupa

Kişiye Özel Baskılı Mavi Kupa

Sünnet hediyesi hediye olmanın dışında bir amaç da ifade etmelidir. Yani kullanılabilecek bir ürün olmalıdır. Geçici heves verecek hediyeler tercih edilmemeli, ihtiyaca yönelik hediyeler alınmalıdır. Bunlara bir örnek ise kupa bardaklarıdır. Şahsına ait bir kupa bardağı günlük rahat kullanım ihtiyacını sağlamakla birlikte kendi yaşam alanını oluşturan bir üründür. 

Özel Ölçü Sticker

Özel Ölçü Sticker
Özel Ölçü Sticker

Çocukların en sevdiği alanlardan birisi de kendini buldukları odalarıdır. Arkadaşlarıyla yaptıkları maçlar, kan ter içinde kalmalarının ardından odalarında ertesi günkü maçların hayali kurulur. Sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusuna yanıt yaş kaç olursa olsun duvar etiketleri olabilir. Fil 3D duvar etiketine baktıkça güzel hayallere yelken açacak, huzurla uyuyacaktır.

Truva Siyah Çerçeve 21X30 Cm

Truva Siyah Çerçeve 21X30 Cm
Truva Siyah Çerçeve 21X30 Cm

Sünnete davetlisiniz ve sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusu aklınızı karıştırıyor. Ya da fikriniz var fakat bütçeniz yetişmeyecek gibi… Böyle kararsız kaldığınız durumlarda resim çerçeveleri güzel bir fikir olarak imdadınıza yetişecektir. 

Fotoğraf baskılı cam çerçeve ile sevdikleri ile birlikte çekilmiş özel kareler sünnet çocuk odasında güzel bir yer edinecektir. İster isim ister sevdiği bir çizgi film kahramanı her an yanı başında olacaktır.

Sünnet Olan Çocuğa Ne Hediye Alınır, Sünnet Olan Çocuğa Ne Takılır?

Sünnet olan çocuklara sünnet hediyesi seçilirken ilk dikkat edilmesi gereken husus çocuğun yaşıdır. Kimi aileler doğum sonrası bebek sünneti yaptırırken, kimileri imkanlar nedeniyle ileri yaşlarda yaptırmaktadır. Sünnet çocuğu 0-6 yaş arasında olduğunda sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusu giysi ve oyuncağa yönelik olmaktadır. 

6 ve üzeri büyük yaşlarda sünnet olan çocuklarda sünnet hediyesi seçimi biraz daha çocuğun beğenebileceği tarzda olmalıdır. O yaşlarda kişilikleri gelişmeye ve beğeni duygusunu hissetmeye başlarlar. Yaşı boyu kilosu ve sevdiği şeyler göz önünde bulundurularak hediye tercihleri yapılması en doğrusudur. 

Ailenin yakın çevresi veya aile büyükleri genellikle maddi anlamda katkı sağlamak isterler. Sünnet olan çocuğa ne hediye alınır sorusuna maruz kalmadan bütçenize uyacak şekilde para da takabilirsiniz. Sünnet hediyesi olarak para veya altın takmak ailelerin evlatlarına yapacakları yatırım konusunda çok faydalı olacaktır.

Sünnet Mevlidine Ne Gider, Yakınları Olarak Ne Yapılabilir?

Düğün, nişan gibi özel günler birbirine desteğin ve bağlılığın arttığı günlerdir. Yorucu ama tatlı o anlar iş paylaşımı yapılarak biraz olsun hafifletilmeye çalışılır. Sünnet mevlidine giderken ikramlar konusunda yardımcı olabilirsiniz. Evinizde yaptığınız bir kek veya kurabiye çocuk ve ailesini mutlu edecek, aranızdaki muhabbetin artmasını sağlayacaktır.

Hatıra amaçlı bir yardımda bulunmak isterseniz sünnet düğünü konseptine uygun tasarlanan Buton magnetli açacak gelen misafirleri mutlu edecektir. Özel güne dair aldıkları bu hediye onların hatıralarında güzel anlar olarak kalacaktır. Bu ve daha fazla ürün için, isme özel hediyelik ve takımlar için baskiyap.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade