Sınıf Arkadaşına Doğum Günü Mesajları

9 ay önce A. Baspinar 1187
Sınıf Arkadaşına Doğum Günü Mesajları

Doğum günü mesajları bazen birçok hediyeden daha değerli olabilir. Belki de ailenizden çok gördüğünüz sınıf arkadaşlarınızın doğum gününü en anlamlı şekilde kutlamanın yolu hediyenin yanında vereceğiniz arkadaşa doğum günü mesajı anlamlı sözlerdir.

Bazen fiziksel olarak yanlarında bulunmasanız dahi etkileyici doğum günü mesajları, arkadaşa göndererek yanında olduğunu hissettirmeniz onları fazlasıyla mutlu edecektir. Bu noktada hediye kartlarına yazacağınız anlamlı ve etkileyici doğum günü mesajları şöyledir;  

En Güzel Doğum Günü Mesajları

Doğum günü mesajları başta sınıf arkadaşınız olmak üzere birçok kişiye gönderebileceğiniz duygusal, komik, etkileyici, anlamlı sözlerdir. Hediyenizi tamamlama noktasında oldukça işe yarar. Bir yaş daha olgunlaşan kişiler, hatırlandığını bilmek ister. Kişiye göre en güzel doğum günü mesajları nelerdir? 

1 - Sınıf Arkadaşına Doğum Günü Mesajları: Anlamlı Doğum Günü Mesajları 

Sınıf arkadaşı demek sırrını, sevincini, üzüntünü, özelini bilen en yakın kişidir. Beraber yaşadıklarınızın üstünden bir yılın geçişini kutlamak ve anımsamak çok da zor olmasa gerek. Bu noktada kısa doğum günü mesajı ile en anlamlı içeriği yazabilirsiniz. Ayrıca arkadaşa doğum günü mesajı uzun cümleler ile duygularınızı kısıtlamadan da dile getirebilirsiniz. 

  • Coşkulu ve yorgun bir yıl geçirdik seninle. Bundan sonra sevgilerin en güzeli senin olsun. Doğum günün kutlu olsun! 
  • Bugün, yarın, öbür gün seni düşünen bir sıra arkadaşın olduğunu unutma. Bütün dileklerinin gercekleşmesi arzusuyla. Nice yıllara…
  • Senin gibi bir arkadaş, iyi ve kötü günlerimin kıymeti olarak kaldı bana. Doğum günün kutlu olsun.
  • Tüm hayallerinin gerçekleşeceği mutlu ve huzurlu bir ömrün olsun. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun. 
  • Sen güzel yaşa, sev ve hep mutlu ol. Nice mutlu, komik ve yaşam dolu yaşların beraber olsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Gerçek arkadaşa sahip olmayan, yalnızlığın en kötü yanına yakalanmıştır. İyi ki varsın, nice yaşlara… 
  • Koskoca çölde kum tanesi, okyanusta su damlası nasılsa milyonlarca insan arasından seni bulmak da öyleydi benim için. Nice mutlu yaşlara.
  • Sıradan arkadaşlıklar sizi ağlarken görmez. Çünkü gerçek dostun omuzları, sizin gözyaşınız ile doludur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.
  • Gerçek arkadaş deniz kenarındaki taşlara benzer. Önceleri toplar, daha sonra tek tek atarsın. İçlerinden atmaya kıyamadığın gerçek dostundur. Nice yaşlara..
  • Gerçek arkadaş tarafından hatırlanmak en güzel hediyedir. 

2 - Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 

Yılın en güzel gününü sevgilinizi sevindirmek için seçtiğiniz, hem duygusal hem romantik cümlelerden daha iyi ne olabilir ki? Duygusal doğum günü mesajları uzun cümleler ile içinizdekileri deryalar şeklinde anlatabileceğiniz gibi, kısa ve bir o kadar anlamlı cümlelere de dökebilirsiniz. Doğum günü mesajı sevgiliye örnek cümleleri aşağıda yer almaktadır; 

  • Hayatı yaşamaya değer kılıp, yüzüme, içime huzur getiriyorsun. Sen benim en iyi tamamlayıcımsın. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.
  • Sen gülümseme sebebim oldun. Aşkımızın tutkusu bu özel günde parlasın. Seni çok seviyorum doğum günü prensesi.
  • Bana yaşattığın tüm duygular için sonsuz teşekkür ederim. Nerede olursak olalım, ne kadar yaşlanırsak yaşlanalım her zaman yanında olacağımı bil. Doğum günün kutlu olsun inci tanem.
  • Beni dünyanın en şanslı insanı ettiğin için sonsuz teşekkürler. Doğum günün kutlu olsun tatlı pastam.
  • Tuz yok, şeker yok, tatlı yok, bağımlılık yok. Bu mesaj tamamen doğal, ama senin kadar tatlı değil. Mutlu yıllara tatlım.

3 - Aileye Doğum Günü Mesajı: Anne, Baba, Kardeş, Abi, Çocuk Doğum Günü Mesajları 

Söz konusu doğum günüyse hediye olmadan da doğum günü mesajları ile ailenizi mutlu edebilirsiniz. Hayatınızda önemli yere sahip aile bireyleri için doğum günü mesajı kısa sözler ile de anlamlı ifadeler kullanabilirsiniz. Şefkatin, sevginin aradaki bağın belki de en güçlü göstergesi içinizdeki üç satırlık yazılar olabilir. Bu noktada aile üyelerine yazacağınız sözler; 

 

Aile Üyesi 

Doğum Günü Mesajları 

Doğum Günü Mesajı Anneye 

Bütün acılar üstüme yağsa da biliyorum ki sen hep bana açılan şemsiye olacaksın. Doğum günün kutlu olsun canım annem.

 

Sen vardın ben yoktum. Sen açtın ben toktum. Hayatımdaki yerin başımdaki taç gibi olacak. Seni seviyorum iyi ki doğdun anneciğim.

Doğum Günü Mesajı Kardeşe 

Yollarımız uzak olsa da kalplerimiz hep yakın olacaktır. İyi ki doğdun canım kardeşim.

Doğum Günü Mesajı Ablaya 

İnsanın ablasının varlığı nimettir aslında. Sabrın ve yüreğinin güzelliği ile hayatın boyunca mutlu olman dileğiyle. Nice yaşlara ablacığım.

Doğum Günü Mesajı Kızına 

Hayatımda bana verilen hediyelerin en kıymetlisi canım kızım doğum günün kutlu olsun.

Doğum Günü Mesajı Oğluna 

Bazen insanlar sadece var oluşuyla anlam ve mutluluk verir. Sen de bizim için öylesin. Doğum günün kutlu olsun canım oğlum.

Babaya Doğum Günü Mesajları 

Meğer dilimdeki en güzel sevgi senin adınmış. Adını her söylediğimde ya içim acıyor ya acım diniyor. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

4 - Doğum Günü Mesajı Kendine 

İnsanın kendini sevmesi ve değer vermesi çok önemlidir. Bazen kendinizi şımartmak adına enerjik doğum günü mesajı yazarak hayata motive olabilirsiniz. Kendinize atacağınız doğum günü mesajları; 

  • Canım kendim çok değerlisin benim için, bugün senin için doğdum.
  • Mutlu olmak için başkasını beklemeye gerek yok, kendime yeterim.
  • Kendim benim gözümde çok değerlisin. İyi ki doğmuşsun.
  • Herkese elveda, yeni yaşıma merhaba…
  • Hep diyeceğim. İyi ki doğmuşum.
  • Sana dünyanın en güzel hediyesini versem diyeceğim ama, kendi kendime nasıl vereyim.
  • Yeni yaşımı hep gülerek geçireceğim. Nice yaşlara canım kendim.

Sınıf Arkadaşına Doğum Günü Mesajları Hangi Hediyelerle Tamamlanır?

Doğum günü mesajları sevdiklerinize vereceğiniz küçük hediyeleri sonsuz değer noktasına taşır. En güzel ve en anlamlı cümlelerin olduğu doğum günü mesajları ile verebileceğiniz hediyelere baskıyap.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Sınıf arkadaşı, eş, dost, anne, baba, kardeş, abla, abi, sevgiliye verebileceğiniz bütçe dostu hediyelikler şunlardır; 

Sıkça Sorulan Sorular 

Doğum günü mesajları hediyenin soğuk havasını samimi ve içten hale getirme noktasında oldukça önemlidir. Birbirinden farklı doğum günü mesajları için sorulan sorular üzerinden de fikir alarak, sizler de bu özel günleri karşınızdaki kişi için değerli kilabilirsiniz.

1 - Doğum Günün Kutlu Olsun Deyince Ne Denir? 

Bazı konuların karşılığı kelimelere sığmaz. Doğum günü mesajları da o konulardan biridir. Güzel bir tebessüm ya da duygusal içerikli emoji bile içinizdeki sevinci anlatmaya yetecektir. Ayrıca en kısa yol teşekkür etmektir. 

2 - Kişiye Özel Hediye Nedir? 

Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insanı mutlu etmek, onunla ortak bir yaşantıyı paylaşmak ve anıları hatırlatmak adına, kişinin ismine ve ona ait özelliklere göre yaptırılan hediyelerin tamamıdır.

3 - Doğum Günü Hediyeleri Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? 

Öncelikle karşıdaki kişinin benliğini yansıtan, daha çok manevi değeri olan hediyeler alınmalıdır. Ömür boyu saklanabilecek boyutta hediyeler önemlidir. Ayrıca hediyenin sunumu seçmekten daha önemlidir. 


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade