Psikoloğa Ne Hediye Alınır? Birbirinden Farklı Hediye Fikirleri

1 yıl önce A. Baspinar 1055
Psikoloğa Ne Hediye Alınır? Birbirinden Farklı Hediye Fikirleri

Psikoloğa ne hediye alınır? Birbirinden farklı hediye fikirleri almak müşterilerin tercihlerini mutlaka etkileyecektir. Sonuçta hediye seçmek ne kadar dikkat edilmesi gereken bir süreç olsa da aynı zamanda mesleğe göre hediye seçmekte dikkat isteyen bir durumdur. Bazı durumlarda meslek gibi hediye alınacak durumlar daraltılıyormuş gibi görünse de işin sonunda bireysel farklılıklar vardır ve her zaman geçerli kural zevkler ve renklerdir. Bunun için alacağınız hediyenin iyi belirlenip düşünülmesi iyi olacaktır. Aksi taktirde rastgele alınan bir hediyenin de çok değeri olmayacaktır.

Hediye alırken ne kadar seçenek şansınız olsa da uzun süredir görüştüğünüz ve tedavi olduğunuz psikoloğunuz için hediye almak bir yerden sonra zor olabilir. Bu aşama da hediye fikri almadan önce psikoloğunuzu iyi bir şekilde tanımalı ve ona göre hediye almalısınız. Bazen basit görünse de isim yazılı bir kalem veya başka hediyeler psikoloğunuzu mutlu edecek hediye fikirleri arasında olabilir. Bunlarla birlikte sürekli olarak işlerine yarayan bir ajanda ya da bireysel kullanabilecekleri dijital ürünler, seçenekler arasında olacaktır. 

Psikolog Hediye Seti

Psikoloğunuza hediye seçerken çoğu zaman aklınıza karışabilir. Bunun önüne geçmek için bireyler genel olarak internet üzerinden psikolojik danışmana ne hediye alınır?, ne hediye alsam?, kişisel hediye nedir?, psikologlara ne hediye alınır gibi aramalar yapmaktadır. Böylece psikologlarına uygun olarak bir hediye fikri oluşmaktadır. Bununla birlikte psikoloğunuza kişiye özel hediye, psikolojik danışmana hediye, psikoloji temalı hediyeler, psikolog arkadaşa hediye şeklinde ürünlerde seçebilirsiniz.

Aslında hediye olarak seçeceğiniz her ne olursa olsun sonuçta gönlünüzden kopan ve ücreti size uygun olan bir hediye almalısınız. Aldığınız hediye eğer içinize sinmiyorsa ve kendinizi zorladığınız bir hediye ise sürecin sonunda kimse bu işten memnun kalmayabilir. Bu durumda en son istenen hediyeleşme sürecidir. Psikoloğunuz için alacağınız farklı hediye fikirleri için bahsedeceğimiz ürünlerden alabilir ve hem kendinizi hem de psikoloğunuzu memnun edebilirsiniz.

1. İsme Özel Kalemler

Mikro Versatil Mavi Metal Kalem | 0.5 mm.

Mikro Versatil Mavi Metal Kalem | 0.5 mm.

Hediyeler her ne kadar bazı durumlarda güncel ürünlere dönüşse de klasik olan hediyelerde geçerliliğini korumaktadır. Bunlardan bir tanesi de kalemlerdir. Yarı kesik uçlu dolma kalemlerden tükenmez kalemlere kadar birçok firma yıllarca dayanabilen kalemler üretmektedir. Aynı zamanda farklı renklerde ve yapılarda olan kalemler çokça tercih edilmeye başlanmıştır.

Kalemlerin güncellenmesi ve belirli açılardan yenilenmesi ile birlikte lazer sistemleri yardımıyla üzerlerine yazı yazılması da eklenmiştir. Genelde düz ve el yazısı şeklinde yazılan isimler kalemler üzerinde güzel bir görüntü vermektedir. Üzerine isim yazılan kalemler hem psikoloğunuzun hoşuna gidecektir hem de kime ait olduğunu gösterecektir. Bununla birlikte eğer isminin önünde unvan varsa onu da ekletip güzel bir hediye oluşturabilirsiniz. Bunun için Baskıyap firmasında yer alan kalem çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

2. Ahşap Ürünler

İsme Özel Ahşap Usb Flash Bellek | 32 Gb

İsme Özel Ahşap Usb Flash Bellek | 32 Gb

Ahşap ürünler genellikle doğallığı ortaya koyduğu için hadi yanında tarafından boşlukla karşılanmaktadır. Ahşap ürün hediyelerinin kolay şekil alması ve üzerlerine isim yazılabilmesi bunun için bir etkendir. Ayrıca dekoratif olarak biblo ya da masa üstünde duran bir nesne gibi görünmesi de ayrı bir güzellik katmaktadır. Alacağınız hediyenin de baskısı ne olursa olsun ahşap olması farklı bir güzelliktir. Bununla birlikte ahşap ürünlerin belirlediğiniz desenlere göre kesilmesi ve kullanım şekline göre plan yapılabilmesi de bu esnekliği sağlaması açısından önemlidir.

Kişiye Özel Ahşap Daire Duvar Saati

Kişiye Özel Ahşap Daire Duvar Saati

Ahşap ürünler yapıldıkları malzeme gereği kendilerine has diye dokuyarak kokuya sahiptirler. Ofis ortamında çalışanlar genelde bunları çok beğenilmektedir. Masanızda sürekli olarak karşınızda duran bir hediyenin bölümdesin hediye alan nasıl çöktü hatırlayacağınız anlamına gelmektedir. Farklı şekillerde ve boyutlarda olan hediyeleri incelemek için Baskıyap adresini gezebilirsiniz.

  • Kişiye Özel Ahşap Usb Flash Bellek | 32 GB
  • Kişiye Özel Ahşap Daire Duvar Saati
  • Ahşap Altlıklı Metal Uçak

Bazı ahşap ürünlere örnek olarak gösterilebilir.

3. Kişiye Özel Pleksi Kesim Ürünler

Kalp Pleksi Aynalı

Kalp Pleksi Aynalı

Psikoloğunuza hediye seçerken bazen özel bir tasarım yaptırmak isteyebilirsiniz. Bu tasarımların işe yarar şekilde olması ve günlük hayatta rahat bir şekilde kullanılması hediye alan kişi için de avantaj sağlayacaktır. Böylece sürekli ihtiyaç olan bir ürünü kullanılıyor olması ve el altında bulunması düşünceli olduğunuzun göstergesidir. Pleksi malzemeler ise bu alanda son zamanlarda çokça tercih edilen ürünlerdir.

İstediğiniz bir şeklin tasarımını tarafımıza ileterek uygun bir formattaki hediyeye çevirmeniz mümkündür. Sonrasında ister anahtarlık olarak ister dekoratif eşya gibi ürünlere dönüştürerek pleksi malzemeyi kullanabilirsiniz. Bu şekilde çok yaygın bir kullanım alanı olan pleksi dayanıklılığı ile de tercih edilmektedir.

  • Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand
  • Kalp Pleksi Aynalı
  • Kelebek Pleksi Aynalı
  • Plakalı Dikiz Aynası Süsü

Bazı pleksi kesim ürünlere örnek olarak gösterilebilir.

4. Plaketler

Kutulu Kırmızı Renk Porselen Plaket

Kutulu Kırmızı Renk Porselen Plaket
Kutulu Kırmızı Renk Porselen Plaket

Plaketler genelde resmi kurumlar tarafından bir iş sonucu veriliyor olsa da psikoloğunuz için alacağınız bir hediye de olabilir. Sonuçta plaket üzerine yazacağınız yazıları siz belirlemektesiniz. Yazdığınız ifadelerin sonucunda iyi bir tasarımla plaketi hediye olarak sunabilirsiniz. Burada amaç belirli bir hizmet karşılığında plaket vermek değil aranızdaki samimiyete binaen dekoratif olarak duracak bir tasarım yapmaktır.

Cam baskı, metal baskı ya da ahşap baskı seçenekleri ile farklı tasarımlar yaptırabileceğiniz plaketler ortama farklı bir hava katacaktır. Bununla birlikte porselen olarak tasarlanan plaketlerin kendine has dolgun duruşu ise genel olarak kabul görmektedir. Özellikle porselenleri kendilerine ait ağırlığı ve belirli şekillerdeki desenleri ile farklı ortamlara da uyumlu olması hediye alanlar tarafından tercih edilmektedir.

5. Psikoloğa Ne Hediye Alınır? Ajanda/Defter Fikirleri

Tarihsiz Altın (Gold) Ajanda / Defter

Tarihsiz Altın (Gold) Ajanda / Defter

Çoğu meslek grubu gibi psikologlar da yapacakları işlerde not almaları gerektiğinin farkındadırlar. Aynı anda bir çok değişkenin iş ortamına dahil olması sebebiyle psikologlar farklı kişilere ait verileri hatırlamak için not tutarlar. İyi bir ajanda ve defter psikologlar için bu konuda yardımcı olacak bir materyaldir. Böylece sürekli ellerinin altında olan ve kullanabilecekleri bir ürün sahibi olabilirler.

Son zamanlarda yapılan farklı tasarımlarla birlikte insanların çok hoşuna gidecek birçok ajanda modeli ortaya çıkmıştır. Ajandalar ve defterlere kendi isimlerini bastırarak kullanmak insanlar için güzel deneyimler oluşturmaktadır. Siz de hediye alacağınız psikoloğunuza Baskıyap aracılığı ile bu şekilde isminin basılı olduğu bir hediye alarak mutlu edebilirsiniz. Böylece hem günlük hayatta sıkça kullanılan bir hediye almış olurken aynı zamanda kendini özel hissedebileceği ve kendine ait bir hediyede tasarlamış olursunuz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade