Özel Gün Hediyesi Olarak Sunulabilecek Hediye Plaketler

1 yıl önce T. Bayraktar 595
Özel Gün Hediyesi Olarak Sunulabilecek Hediye Plaketler

Özel gün hediyesi olarak etrafınızdaki insanların başarılarını takdir etmek için neden plaket almıyorsunuz? Siz de çevrenizdeki dostlarınıza onların tarzlarına ve karakterlerine uygun hediye plaket alabilirsiniz. Plaket alırken en önemli nokta plaketin kişiye olan uygunluğudur. Unutmayın ki kişiyi başarısı ve yaptıkları önemli işler ile takdir ederken aldığınız plaket bu duruma uygun olmalıdır. Sizler için hediye plaket seçeneklerini 3 başlık altında topladık:

1.Tebrik için Hediye Plaket

Sevgiliye hediye, anne babaya, arkadaşa hediye plaket… Hediye plaket alırken kafanızı en çok kurcalayan soru uygun plaketi nasıl seçerim oluyor. Özellikle tebrik ve kutlamalarda en çok tercih edilen özel gün hediyesi plaket olarak ilk sıralarda yer alıyor. İşte sizler için tebriklere özel hediye plaket seçeneklerini listeler halinde derledik.

a-Sevgiliye Hediye Plaket

Sevgiliye hediye fikirlerinin başında gelen plaket çiftlerin özel gün hediyesi olarak en çok tercih ettiği bir çeşittir. Altına yazılmış anlamlı sözler ile siz de sevgilinize olan duygularınızı belirtebilir ve bunu ölümsüzleştirebilirsiniz.

b-Arkadaşa Hediye Plaket

Aslında bu kategoriyi kendi içinde gruplara ayırabiliriz. İş arkadaşları, mezun olan arkadaşlarınız vb. gibi. Öncelikle arkadaşınıza alacağınız hediye plaket ne için alınacak sorusuna yanıt bulmalısınız.

·İş Arkadaşına Hediye Plaket

İş arkadaşınıza yeni işini tebrik etmek için veya elde ettiği başarısından dolayı alabilirsiniz. Bu tebrikler için hediye plaketlerde kadife kutulu klasik plaketleri öneriyoruz.

·Mezun Olacak Arkadaşa Hediye Plaket

Arkadaşınıza bu mutlu gününde özel gün hediyesi olarak plaket vermek çok doğru bir tercihtir. Özellikle kadife kutulu porselen üstüne yazılan tebrik mesajı ile bu günde tebriklerinizi iletebilirsiniz.

c-Spor Faaliyetleri için Hediye Plaket

Bildiğiniz üzere spor branşlarının çoğunda rekabet vardır ve kazananlar her zaman ödüllendirilir. Ödüllendirmenin en iyi yolu da başarı plaketi hediye ederek başarının tebrik edilmesidir. Bu tarz hediye plaket modelleri genel olarak kupa şekline benzeyen süslü desenlerden oluşur ve tercihlerinizi buna göre şekillendirebilirsiniz.

2-Teşekkür için Hediye Plaket

Özel gün hediyesi plaket tercihlerinizde teşekkür için alıyorsanız plaket seçimi kesinlikle çok önemli. Almış olacağınız hediye plaket iş, seminer ve etkinlik gibi alanlarda vereceğiniz insana unutulmaz bir teşekkür olacaktır.

a-Öğretmene Hediye Plaket

Öğrenciler olarak öğretmenlerimiz her zaman bizim baş tacımız olmuştur. Onların doğum günlerinde veya onları sizler için önemli kılan bir an hissettiğinizde hediye plaket almak harika bir seçim olacaktır. Size kattığı emekler için teşekkür etmenin en güzel yöntemlerinden biridir.

b-Seminer/Etkinlik için Hediye Plaket

Düzenlediğiniz bir organizasyona katılım sağlayan ve etkinlikte söyleyişide bulunan kişiler için kişiye özel bir hediye plaket alınabilir. Bu plaketler genellikle teşekkür amacında alınacağından özel yuvarlak kristal plaketler gözümüze çarpıyor.

c-İş için Hediye Plaket

İş arkadaşınıza özel gün hediyesi ne alacağım diye çekinmenize gerek kalmadan hemen plaket alabilirsiniz. Yine içerisinde gruplara ayrılabilen bir kategoridir. Görev ayrılığı, personelin üstün çalışması ve emeklilik için özel kişiye özel hediye plaket tasarlayabilirsiniz. Görev ayrılığında daha çok sade ve klasik plaketler tercih edilerek geleceği için başarı dilenen bir yazı plaketi önemli kılacaktır. Personelin üstün çalışmasından kaynaklı verilen plaketler de ise oval uçlu kristal plaketler tercih edilebilir. Parlak ve son dönemlerin modası olan bu plaket çalışanlarınıza motive kaynağı olacaktır. Emeklilik için ise en uygun model olarak kesik uçlu yuvarlak kristal plaket düşünülebilir. Hediye plaketinizde yazı olarak iyi temennilerde bulunarak teşekkür etmeniz önerilir. Bu aşamada en güzel plaket örneği  olarak polis plaket çalışmasını inceleyebilirsiniz.

3-Kutlama için Hediye Plaket

Bu kategorimiz daha çok doğum günleri ve özel günler hatta yeni iş için kutlama mesajları yer alır. Her sene devam eden özel günleri kutlamanın en uygun yöntemlerinden biridir.

a-Anne ve Babaya Hediye Plaket

Bu kategoride özel gün hediyesi tercih edenler genellikle anneler günü ve babalar günü gibi özel günleri tercih ediyorlar. Cam üzerine işlenmiş yine resimli ve anlamlı bir söz ile anne ve babanız için uzun yıllar unutamayacağı bir hediye plaket alabilirsiniz.

b-Yakın Arkadaşa Hediye Plaket

Yanınızdan asla eksik olmayan bir arkadaşınıza komik içerikli bir hediye plaket almak samimiyetinizi daha da arttıracaktır. Plaketlerde sadece yazılar yer almaz. Komik içerikli bir mesaj yerine komik ve anlamlı bulduğunuz fotoğraf baskılı plaketleri de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda doğum günü kutlamalarında da tercih edilen özel gün hediyesi olarak plaketler arkadaşınızı mutlu etmek için en uygun hediyelerden biridir. Ahşap kutulu tabak plaketler şık ürünler olup eskimeyen ve modası daim olan ürünlerdir ve bu tarz modeller tercih edilmelidir.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade