Oğlak Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediye Önerileri!

10 ay önce A. Baspinar 467
Oğlak Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediye Önerileri!

Oğlak burcu 22 Aralık ve 20 Ocak ayları arasında doğan kişilerin dahil olduğu burçtur. Oğlak burçları zodyak grubunun en olgunudur. Yönetici gezegeni Satürn olmasından kaynaklanan bir durumdur. Bundan dolayı her yaptığı işte iddialıdır.

 Yükselen burç, yönetici gezegeni ve haritalarındaki diğer konumlar etkili olsa da Satürn yönetiminde ve toprak grubunun son burcu olması Oğlak burçlarına bazı özellikler sağlamıştır. Oğlak burcu erkeklere veya oğlak kadınlarına hediye almadan önce onları iyice tanımak gerekir.

Özelliklerine Göre Oğlak Burcu Erkeğine Neler Alınabilir?

Toprak elementinde bulunan, öncü nitelikli, Satürn yönetimindeki burçtur. Tipik oğlak burcu özellikleri olarak sıralanacak burç özellikleri ciddi, soğukkanlı, gerektiği zamanlarda mesafelidir. Planlıdır, organizedir bu durumlarını da kariyer ve iş odaklı kullanırlar.

Geleneklere önem verirler, bağlıdırlar ve duygusal özgürlüğü anlamakta güçlük çekebilirler. Kendilerinden küçük kişiler ile sürtüşmeler yaşasalar da Oğlak burcu kadını ve oğlak erkekleri arkadaşlarıyla ilgili çok iyi sırdaştırlar.

Kendin Tasarla Lizy Lacivert Ajanda 2023 | 14x20 cm

Kendin Tasarla Lizy Lacivert Ajanda 2023 | 14x20 cm
Kendin Tasarla Lizy Lacivert Ajanda 2023 | 14x20 cm

Ayrıntılı şekilde geleceği planlamaya çalışan Oğlaklar bundan dolayı sık sık kuruntulara kapılır ve depresyona girebilirler. Somut konularla uğraşmayı severler ve doğada bulunan olaylardan örneklemeler yaparak işlerini yürütürler. Bundan dolayı da Oğlak burçları ruhsal olarak doyumludur. Olayları organize ederken rahatlıklarını gözterek kendi zevklerine uygun olmasını önemserler.

Ayrıntılı planları ve gözlemleri sayesinde ilk akla gelecek hediye fikri kesinlikle kişiye özel ajandadır. Kişiye özel ajandalar, günlükler ve bunların yanında diğer gereçlerle set oluşturulan hediye türleri en ideal hediyedir.

2- Kendine Değer Veren Bir Oğlak Erkeği İçin Ona Özel Olduğunu Belli Eden Bazı Hediyeler!

Oğlak burcu erkekleri diğer burçların erkeklerine nazaran hemen fark edilebilir türdedir. Oğlak erkekleri espri yeteneği yüksek olan ciddi ve karizmatik erkeklerdir. Bu özelliklerine rağmen egosu yüksek değildir sadece kendilerine olan güvenleri fazladır.

Durum böyle olduğundan oğlak erkeğinin sık kullandığı ürünlere göre ona özel hediyeler alınabilir. Bu hediyeler kişiye özel tasarlanmış çakmak, kişiye özel figürlü anahtarlık ve karikatürlü kupalar olabilir. Bu hediyler vasıtasıyla oğlak burcu erkeği ona ait olan eşyalarla gününe devam edebilir.

3- İşkolik Olarak Adlandırılan Oğlak Erkeklerine Nokta Atışı Hediyeler Neler?

Oğlak burcu erkekleri ciddi, tutucu ve güçlü iradeye sahiptir. Çalışkandırlar ve bu yüzden kolayca başkalarının saygısını kazanabilirler. Oğlaklar güvenilir ve dürüsttür. Görev duyguları çok gelişmiştir ve bazen başkalarının başarısızlığını abartabilirler. Para konusunda dikkatli davransalar da cömert kişilerdir.

Para kazanma konusundaki hırsları sayesinde büyük işler başarabilirler. Kazandıkları paralarla araba alan oğlak erkeklerine kişiye özel ruhsatlık ve kişiye özel plakalık mükemmel bir seçimdir. Hediye alınacak oğlak erkeği arabayı seviyorsa ve ilgiliyse de bu hediyeler onu mutlu edecektir.

Kişiye Özel Lacivert Plaket

Kişiye Özel Lacivert Plaket
Kişiye Özel Lacivert Plaket

Oğlaklar ciddi, tutucu ve güçlü iradeye sahiptir. Çalışkandırlar ve bu yüzden kolayca başkalarının saygısını kazanabilirler. Oğlaklar güvenilir ve dürüsttür. Görev duyguları çok gelişmiştir ve bazen başkalarının başarısızlığını abartabilirler.

Bu kadar başarılı olan oğlak erkeklerine elbette plaket verilmelidir. Kişiye özel tasarlanan plaketlerle başarılarını takdir ederek mizahi yönü kuvvetli hediye verebilirsiniz. Farklı formlarda örneğin cam, ahşap, kristal ya da porselen plaketler bulunuyor.

Bu plaketleri tamamen özelleştirerek karşınızdaki oğlak erkeğine verebilirsiniz. Kutulu olarak bulabileceğiniz gibi altlıklı hatta uçak figürlü de bulabilirsiniz.

Beyaz Erkek Tişört | Baskılı

Beyaz Erkek Tişört | Baskılı
Beyaz Erkek Tişört | Baskılı

Oğlak burçları kısa boya ince yapıya ve uzun ince bir yüze sahiptir. Çeneleri uzun ve belirgin olup saçları genelde siyahtır. Bedenleri dar ve uzun bacakları olur. Dizleri genelde çıkık olup güzel bir yüzleri vardır. Fotojeniktirler bu yüzden çoğu model Oğlak burcudur.

Bir Oğlak burcu erkeği sadelikten hoşlanır. Bundan dolayı da ona kaliteli bir giysi alınabilir. Hediye tercihi kıyafetten yana yapılacaksa kişiye özel baskılı kıyafetler tercih edilebilir. Kişiye özel şemsiye ya da kişiye özel mini araba süsü tişört alınabilir.

Oğlak erkekleri sadelikten hoşlandıkları için seçilecek bu tekstil ürünlerinde renklere dikkat edilmelidir. Canlı ya da göze çarpan renklerdense daha soft renkler tercih edilebilir.

6- Statüsü Yüksek Oğlak Burcu Erkeğine Neler Alınabilir?

Sosyal statü, itibar ve bulundukları konum oğlak kadını ve oğlak burcu erkeği için önemli olduğundan kişiye özel iç ve dış mekan baskıları da gayet yerinde bir hediye tercihi olacaktır. Kapı isimlikleri, masa isimlikleri ya da masaüstü kalemlikleri iş yaşamındaki oğlak erkekleri için iyi bir hediyedir.

Bununla birlikte kişiye özel yapılan kaşeler de oğlak burcu erkeği için iyi olacaktır. Sık kullandığı cümle ya da kelimeleri kaşeye uyarlayarak gün içindeki stresi azaltılabilir. Kaşe basması gereken durumlarda da kullanabileceği kişiye özel kaşelerle oğlak erkeği hediye açısından tatmin edilebilir.

Okumayı ve bilgiyi seven oğlak burcu erkeklerine metal kitap ayraçları da hediye olarak alınabilir. Bu ayraçlar da kişiye özel tasarlanabilen niteliktedir. Hoşuna giden, onu motive eden görsellerle ya da yazılarla bu hediye okuyup öğrenme aşkını daha da arttırabilir. İşlevselliği de göz önüne alındığında oğlak burcu için eşsiz bir hediyedir.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade