Mimar Sevgiliye Hediye | Mimarlara Özel +10 Hediye Fikri

8 ay önce A. Baspinar 268
Mimar Sevgiliye Hediye | Mimarlara Özel +10 Hediye Fikri

Mimar sevgiliye hediye almak içerisinde macera ve hayalperestliği barındıran tarzlardandır. Tasarım üstünde yoğunlaşan mimar sevgiliye hediye almak çeşitli incelikleri ve güzellikleri bir arada sunmaktadır. Doğum günü hediyeleri, kız arkadaşa hediye arkadaşa hediye anneye hediye kadınlar günü hediyeleri babalar günü hediyeleri şeklinde planlanan hediye türleri bulunmaktadır. Her meslek erbabına göre hediyelerin varlığı da mimara alınabilecek en güzel hediye seçeneklerini arttırmaktadır. 

Tasarımın Öncüsü Olan Mimar Sevgiliye Hediye Önerileri!

Mimara ne hediye alınır sorusu mimar sevgilisi olanlar tarafından sıkça gündeme gelmektedir. Bu doğrultuda mimari tasarımın öncüsü olan mimarlara seçilecek hediyeler oldukça çeşitlidir. Her tarza ve her kesime hitap eden örneğin mimar öğrenciye hediye bile farklı farklıdır. Ortak paydada mimar sevgiliye hediye veya iç mimar hediyeleri şu şekildedir:

İsme Özel Kutulu Siyah Roller Kalem

İsme Özel Kutulu Siyah Roller Kalem
İsme Özel Kutulu Siyah Roller Kalem

Mimar denildiğinde akıllara ilk gelen materyaller kalem, kâğıt ve cetvellerdir. Kişiye özel tasarlanan kalemler bu noktada mimar sevgiliye hediye olarak verilebilmektedir. Mimar sevgiliye alınacak isme özel tasarlanan hediye kalem türleri ise şunlardır:

Silikon kaplamalı kalemler Tükenmez kalemler
Dokunmatik kalemler Uçlu kalemler
Roller kalemler Teknik çizim kalemleri
Dolma kalemler Kaligrafi kalemleri

Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre

Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre
Kişiye Özel Kendin Boya Striped Portre

Striped portre siyah beyaz dairelerle fotoğrafın birleşmesiyle ortaya çıkar. Bu türdeki bir hediye şüphesiz ki mimar sevgiliye hediye listesinde ön plana çıkmaktadır. Tasarımlı yapısı ve detaylarıyla göz büyüleyen bu striped portreler mimar sevgilinizin çizimleri ve sizinle boyandığında manevi hazza ulaştırmaktadır. 

Siyah Erkek Tişört | Baskılı

Siyah Erkek Tişört | Baskılı
Siyah Erkek Tişört | Baskılı

Rahat ortam ve profesyonellik isteyen mimari çizim esnasında, mimar sevgiliniz rahat hissetsin diye ona sizin tasarladığınız tişörtü hediye edebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan, rahat ve esnek kumaştan oluşturulan tişörtler konfor ve tasarım açısından avantajlıdır. Mimar sevgiliye verilecek bu hediyede tasarıma sizler de önem vermelisiniz. 

Kişiye Özel Sevgili Karikatürlü Biblo | Model - 2

Kişiye Özel Sevgili Karikatürlü Biblo | Model - 2
Kişiye Özel Sevgili Karikatürlü Biblo | Model - 2

Karikatürlü biblolar her meslek gurubu için oluşturulmuş, mizahi bir hediyedir. Baskılarla şenlendirilen bu hediyede, mimar sevgiliye hediye derdi de ortadan kalkmaktadır. Bu hediye kesinlikle mimar ofis aksesuarları olabilecek niteliktedir. 

Karikatürlü biblo hediyesinde mimar sevgilinizin en güzel fotoğrafını bastırmayı unutmayınız. Masa üzerine konumlandırılan bu bibloda sevgilinizin en stresli anlarda rahatlamasını sağlayabilirsiniz. 

Kişiye Özel Taşınabilir Ahşap Laptop Standı

Kişiye Özel Taşınabilir Ahşap Laptop Standı
Kişiye Özel Taşınabilir Ahşap Laptop Standı

Mimari çizimler gelişen teknoloji ve uygulamalarla artık dijitalde de yapılmaktadır. Çeşitli çizim ve tasarım uygulamaları üzerinde çalışan sevgilinizin bilgisayarda vakit geçirme süresi artacaktır. Bilgisayar kullanım konforunu arttıran laptop stantları mimar sevgiliye hediye olarak harika bir seçenektir.

Kaliteli ahşaptan üretilen bu stantlar, oldukça işlevsel bir üründür. Söküp iç içe geçebilir olması ve bilgisayarı göz hizasına getirebiliyor olması kullanımını arttırmaktadır. İsme özel tasarlanabilir olması ve her iki kenara da isim yazılması kişiye özel hale getirilmesini sağlamaktadır. Ayrıca laptop standının sağladığı bazı özellikler ise şu şekildedir:

  • Baş ve boyun ağrılarının önüne geçmektedir.
  • Bilgisayarın aşırı ısınmasını engellemektedir.
  • Herhangi bir kazanın önüne geçmektedir.
  • Konforlu bir bilgisayar kullanımı sunmaktadır. 

Ahşap Yuvarlak Tuval 16 cm | Şövaleli

Ahşap Yuvarlak Tuval 16 cm | Şövaleli
Ahşap Yuvarlak Tuval 16 cm | Şövaleli

Şövaleli ahşap masa tabloları mimar sevgiliye hediye fikirleri içerisinde ayrıcalıklı bir yerdedir. Yuvarlak veya dikdörtgen tablolarla oluşturulan bu hediye masa üzerinde harikalar yaratmaktadır. Sevgilinizle en güzel fotoğrafınızı bu tabloya bastırarak, çalışma ortamını varlığınızla renklendirebilirsiniz.

Şövaleli olması masa üzerinde durmasını sağlarken aynı zamanda sanatsal yöne de vurgu yapmaktadır. Estetiğin önemli olduğu mimarlar için bu hediye ilham verici de olabilmektedir. Özel günlerde sık tercih edilen bu hediyede uzun yıllar kullanım söz konusudur. 

İsme Özel USB Bellek 32 GB

İsme Özel USB Bellek 32 GB

Dijital uygulamalarla çalışan mimar sevgiliye hediye olarak USB bellek almak her açıdan onu mutlu edecektir. Fotoğraf, video, belge veya daha farklı depolamaya olanak tanıyan USB bellekler mimarlar için paha biçilemez türdendir.

İsme özel tasarlanabilen bu USB bellekleri mimar sevgiliniz için özelleştirebilirsiniz. Üzerine ister adını soyadını isterseniz farklı ifadeleri yazdırabilirsiniz. Seçimin tamamen size ait olduğu bu hediyede seçebileceğiniz bazı USB türleri şunlardır:

İsme özel plastik metal USB bellek Mini kart veya yuvarlak şekilli USB bellek
Metal USB bellek Deri USB bellek
Anahtar şekilli metal USB bellek Ahşap USB bellek

Lacivert Ajanda Kupa Kalem Set

Lacivert Ajanda Kupa Kalem Set

Sık sık proje sunan veya toplantı yapan mimarların gün içindeki planları değişken niteliktedir. Sevgilinizin yoğun olan hayatını bir nebze düzenlemek istiyorsanız kişiye özel kupalı ajanda seti işinize yarayacaktır. 

İsme özel tasarlanan bu mimar hediye seti, plansızlığın önüne geçmektedir. Kupaya, kaleme ve deftere özel tasarım yapabileceğiniz sette farklı renk seçenekleri de sizinledir. Mimar sevgiliniz için en uygun olanını seçtikten sonra ortak kararlarınızı da ajandaya yazmaya unutmayın!

Keten Kalemlik / Makyaj Çantası

Keten Kalemlik / Makyaj Çantası
Keten Kalemlik / Makyaj Çantası

Kişiye özel kalemlikler mimarlar için düzenleyici değerindedir. Kalem, pergel veya bu tarz materyallerle haşır neşir olan mimar sevgilinizin eşya kaybını bu hediyeyle önleyebilirsiniz. Fotoğraf baskısı, metin veya logo bastırabileceğiniz bu kalemliğin dış tasarımı size aittir. 

Kadınlar için makyaj çantası olarak da kullanılan bu hediye, fonksiyonel yapıdadır. Mimar olan sevgilinize makyaj malzemelerini muhafaza etmesi adına bu hediyeyi seçebilirsiniz. Baskı tasarımına “Her zaman olduğun gibi bugün de çok güzelsin” veya “Makyajsız da harika olduğunu unutma” yazabilirsiniz. 

Kişiye Özel Baskılı İçi Siyah Kupa

Kişiye Özel Baskılı İçi Siyah Kupa

Uzun saatler isteyen proje çizimlerinde mimar sevgiliye hediye olarak kahve bardağı alabilirsiniz. İnce detaylar ve çizim isteyen projelerde çok saatler harcayan sevgilinizin sıklıkla kahve içtiğini gözlemlemişsinizdir. 

Sade bir kupadan içilen kahve bu tarz zamanlarda pek tat vermeyecektir. Ancak sevgiliniz için tasarladığınız kişiye özel kupalardan içilen kahvenin tadını unutmak mümkün değildir. Mimar sevgiliniz için seçebileceğiniz birkaç kupa türü şöyledir:

  • T kulplu renkli kupalar,
  • Karikatürlü kupalar,
  • Altlıklı kupa veya Türk kahvesi fincanı,
  • Hayvan figürü kulplu kupalar,
  • İçi renkli kupalar şeklinde uzayıp gitmektedir. Tasarım harikaları yaratabileceğiniz bu kupalar, sevgilinizin hoşuna gidecek türdendir. 

Masaüstü Kalemlik - Fotoğraf Baskılı

Masaüstü Kalemlik - Fotoğraf Baskılı
Masaüstü Kalemlik - Fotoğraf Baskılı

Masa üstü kalemlikler mimar ofisinde olmazsa olmaz ofis eşyaları arasındadır. Kalemlere sık ihtiyaç duyan mimarlar için masa üstü kalemlikleri veli nimettir. Çift taraflı olan bu kalemliğin bir yüzünde çizgisel sanat yer almaktadır.

Öbür yüzüne ise istediğiniz tasarımı yapabilmektesiniz. Mimar sevgiliye hediye için tasarlanacak masa üstü kalemlikte sevgilinizin adı soyadı muhakkak olmalıdır. Onun dışında sevgilinizi motive edici sözler veya ikiniz için en önemli günü de bastırabilirsiniz. 

Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası

Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası
Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası

Sevgilinize ödül vermek hem mizahi hem de hediye boyutundadır. Kişiye özel bu ödül kupasıyla sevgilinizi ödüllendirmek oldukça basittir. Sert yapı ve estetik tasarımdan oluşan ödül kupasında sevgilinizin yıl içerisindeki durumunu ödüllendirebilirsiniz. 

Küçük ve orta boy seçeneği bulunan ödül kupası, sevgilinizin ofisini veya evini renklendirecektir. Baktığında motive olmasını da sağlayan bu hediyeyle sevgilinizin performansını üst boyutlara taşıyabilirsiniz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade