Kız Kardeşe Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır? - 11 Doğum Günü Hediyesi

1 yıl önce A. Baspinar 458
Kız Kardeşe Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır? - 11 Doğum Günü Hediyesi

Kız kardeşe doğum günü hediyesi almak, hediyelerin en özelidir. Birine hediye vermek zaten başlı başına çok özel bir durumken, bir de kız kardeşe hediye vermek daha özel ve güzel bir durumdur. Kız kardeşi olanlar veya çok yakın arkadaşını kız kardeşi gibi benimseyenler, onlara layık hediye bulmakta zorlanabilir. Böyle bir arayış içerisindeyseniz doğru yerdesiniz!

Kız kardeşe doğum günü hediyesi alırken, her gördüğünde aklına sizi getirecek birbirinden güzel fikirler ve seçenekler bulmak çok önemlidir. Hemen her yerde kolaylıkla bulunabilen hediyelerin dışında görselliği ve benzersiz olması ilk seçeneğiniz olmalıdır. Sıradan olmayan kişiye özgü hediyeler her zaman daha özel olmuştur. Hediye seçerken ilk tercihiniz bu yönde olmalıdır.

Kız Kardeşe Doğum Günü Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kız kardeşe doğum günü hediyesi fikirleri arayışındaysanız ve hala ne alacağınıza karar veremediyseniz, hediye almanız konusunda yardımcı olabilecek birkaç önemli noktaya değinmekte fayda vardır. Bunlardan ilki bir önceki doğum gününde aldığınız hediyeyi hatırlamak olmalıdır. Bunun sebebi kız kardeşinize üst üste iki yıl benzer hediyeler vermekten kaçınmaktır. Bir diğeri de kız kardeşinizin zevkine uygun hediye bulmaya çalışmalısınız.

Ancak şüphesiz ki dikkat etmeniz gereken en önemli nokta hediyenizin kişiye özel olmasıdır. Kişiye özel hediyeler hem hediyeyi veren kişi için çok büyük kurtarıcı olur, hem de hediyeyi alan kişi için unutulmaz bir yeri olur. Peki ama kişiye özel hediyeler nelerdir? Kız kardeşe doğum günü hediyesi seçeneklerinden bazılarını şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Karikatür biblo
  • Kişiye özel renklendirilebilen telefon kapağı
  • Kişiye özel sweatshırt
  • Kişiye özel çelik termos
  • Tarihli veya tarihsiz ajanda
  • Baskılı kupa
  • Mutfak önlüğü
  • Pleksi anahtarlık
  • Kişiye özel masaüstü stand
  • Pembe ajanda-termos-çakmak set
  • Baskılı yastık kılıfı

Kişiye Özel Kadın Doktor Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Kadın Doktor Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Kadın Doktor Karikatürlü Biblo

Son yılların en popüler hediye seçeneklerinden biri karikatür biblolar olmaktadır. Özellikle kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak seçilen karikatür biblolar hem çok eğlenceli hem de sıradan olmayan bir hediye seçeneğidir. Kişiye özel olduğu için kesinlikle çok özel bir hediye olacağı kaçınılmazdır. Yapmanız gereken tek şey kız kardeşinizin bir fotoğrafını göndermeniz ve altına yazacak yazıyı belirlemeniz olacaktır.

Dilerseniz bu çok özel olan hediyeyi kız kardeşinizin mesleğine, medeni haline göre veya sevdiği kişiyle birlikte olacak şekilde yaptırarak daha da özel olmasını sağlayabilirsiniz. Ya da bir diğer seçenek olarak abi/abla kardeş hediyeleri anlamında ikinizin fotoğrafını karikatürleştirebilirsiniz. Bu sayede sizden gelen en özel hediye olarak ömür boyu saklayabileceği çok anlamlı bir hediye vermiş olursunuz.

Kendin Tasarla Iphone 12 Pro Max Sarı Kılıf

Kendin Tasarla Iphone 12 Pro Max Sarı Kılıf

Kardeşe hediye fikirleri arasında şüphesiz ki en mutlu edenlerden biri telefon kapağı veya telefon kılıfı olmaktadır. Neredeyse gün boyu el altında, göz önünde olan telefonlara kişiye özel bir kılıf hediyesi her baktıkça sizi hatırlatacak çok özel bir hediye olacaktır. Kız kardeşe doğum günü hediyesi alırken, kardeşinizin sevdiği renklerden ve sembollerden bir tasarım hazırlayıp telefon kılıfına baskı yaptırabileceğiniz fikri de aklınızda bulunsun!

Kendin Tasarla Kapşonlu Mavi Sweatshirt

Kendin Tasarla Kapşonlu Mavi Sweatshirt
Kendin Tasarla Kapşonlu Mavi Sweatshirt

Hazır kış aylarına henüz giriş yapmışken kız kardeşe verilebilecek en doğru hediyelerden biri de sweatshirt olacaktır. Farklı renk ve beden seçenekleri ile hizmetinize sunulmuş olan kapişonlu sweatshirtler en çok satanlar arasında yer almaktadırlar. İster büyük, isterseniz de küçük kardeşe doğum günü hediyesi olarak tasarlayabileceğiniz harika bir hediye olacaktır.

Kış aylarında hediyenizle bedenini, sevginizle kalbini ısıtacak bu anlamlı hediyeyi istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca isterseniz site içerisinde halihazırda bulunan tasarımları da seçerek baskı yaptırabilirsiniz. Böylece kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak giydikçe sizi hatırlatacak sıcacık bir hediye vermiş olursunuz. Belki basit gibi görünebilecek bir hediyeyi unutulmaz kılmak parmaklarınızın ucunda!

Vakumlu Premium Pembe Çelik Termos 380Ml

Vakumlu Premium Pembe Çelik Termos 380Ml
Vakumlu Premium Pembe Çelik Termos 380Ml

Kış aylarından bahsetmişken kız kardeşinizin içini ısıtacak bir diğer hediye seçeneği de çelik termos olacaktır. Soğuk kış aylarında evde, okulda, işte, parkta ve gideceği her yerde kolaylıkla taşınabilir olan ve kişiselleştirilebilen çelik termoslar farklı ve kullanışlı bir hediye olacaktır. Lazer kazıma tekniği ile ürünün üzerine lazer ışınlarıyla istenilen yazı veya grafik tasarım logolar işlenmektedir.

Birçok farklı renk seçenekleri ile hizmetinize sunulan termosların içi paslanmaz çelik olup, soğuk veya sıcak içecekleri 4-6 saat boyunca aynı sıcaklıkta koruyabilme özelliğine sahiptir. Kız kardeşe doğum günü hediyesi olduğunu belirtecek güzel bir not ve şık bir tasarım ile kardeşinizin kalbinde bu hediyeyle bir kez daha yer etmiş olursunuz.

Kendin Tasarla Lizy Ajanda 2023

Kendin Tasarla Lizy Ajanda 2023
Kendin Tasarla Lizy Ajanda 2023

Kardeşe doğum günü hediyesi-ekşi sözlük gibi mecralarda da çokça bahsi geçen ve fikir alışverişlerinde bulunulan bir durumdur. Hemen her yaşta kişiye lazım olabilecek ve kurtarıcı olabilecek bir diğer hediye seçeneği ise ajandalar olmaktadır. Kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak sevdiği renkte ve üzerinde full HD renkli UV baskılı harflerle isminin yazılı olduğu bir ajanda verebilirsiniz.

Üstelik kız kardeşiniz her ne iş yapıyor olursa olsun, hayatını daha planlı, programlı idame ettiren ve zamanı doğru kullanan bir birey olacaktır. İster günlük aktivitelerini not alabileceği tarihli bir ajanda, isterseniz de daha ucu açık sürelere ait notlar alabileceği tarihsiz bir ajanda seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Gece Kuşu Karikatürlü Kupa Bardak

Gece Kuşu Karikatürlü Kupa Bardak
Gece Kuşu Karikatürlü Kupa Bardak

Kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz ve kardeşinizin zevkine göre istediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz birbirinden güzel renklerde kuplara da bir göz atın! İster kardeşinizin ismini, isterseniz de sevdiği bir karakteri veya tuttuğu takımın sembollerini kupa üzerine süblimasyon baskı tekniği ile yaptırabilirsiniz. Oldukça canlı renk seçenekleri ve kaliteli baskı tekniği ile ömürlük bir hediye olacağından şüpheniz olmasın!

Kendin Tasarla Beyaz Mutfak Önlüğü

Kendin Tasarla Beyaz Mutfak Önlüğü

Bir kız kardeşe doğum günü hediyesi en farklı hediye şüphesiz ki mutfak önlüğü olacaktır. Özellikle mutfakta zaman geçirmeyi seven bir kardeşiniz varsa üzerinde kendi isminin yazılı olduğu baskı işlemeli bir mutfak önlüğü onu çok mutlu edecektir. Ya da mutfakla pek arası olmayan kardeşinize iyi bir motive kaynağı da olabilir.

Kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak kaliteli kumaş üzerine dijital baskı ile istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz. İstediğiniz yazıyı yazdırabilir, istediğiniz fotoğrafı baskı tekniği ile işletebilirsiniz. Her kullanımda sizi anacağı, yaptığı her yemekte sizin sıcaklığınızı hissedeceği çok özel bir hediye seçeneği olduğu da kaçınılmaz bir gerçektir.

Kelebek Pleksi Aynalı

Kelebek Pleksi Aynalı

Günümüzde hediyeleşmek artık daha kolay! Çünkü çok fazla hediye seçeneği var ve tüm bunlar parmaklarınızın ucunda! Pleksi anahtarlık da bu seçeneklerden birisi olmaktadır. Pleksi anahtarlık kişiye özel hazırlanabilen yine karikatüristik bir görünüme sahip eğlenceli bir hediye olabilir. Üstelik ister çoklu, isterseniz de tekli olarak kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak verilebilir.

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand
Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Son zamanların en çok tercih edilen hediyelerinden biri de masaüstü standlar olmaktadır. Kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak istediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz bu standlar kişiye özel hazırlanmaktadır. Kız kardeşinizin sevdiği bir şarkıyı, karakteri, sanatçıyı veya kendi fotoğrafını pleksi plakalar üzerine bastırabilirsiniz. Ya da grafik tasarımcıların özel tasarımlarını seçebilirsiniz.

Pembe Ajanda Termos Çakmak Set

Pembe Ajanda Termos Çakmak Set

Kız kardeşe doğum günü hediyesi birden fazla hediye vereyim hem şık olsun hem de benzersiz “diyorsanız tam size göre bir üçlü paket hazırda sizi bekliyor! Her biri pembenin en güzel tonunda olup, hepsinin üzerine lazer ışınları ile kardeşinizin adını soyadını yazdırabilirsiniz. Yazı yazmanın dışında bir logo, grafik tasarımı da bastırabilirsiniz.

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı
Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Kardeşe doğum günü hediyesi el yapımı bir hediye hazırlamak istiyorsanız fakat buna ayıracak vaktiniz yoksa üzülmeyin! Kendi tasarımlarınızla kişiye özel hazırlayabileceğiniz hediye fikirlerinden biri de baskılı yastık kılıfları olmaktadır. Kız kardeşe doğum günü hediyesi olarak sizi hatırlatacak bir söz veya grafik tasarımın baskılı olduğu yastık kılıfı oldukça sıra dışı bir hediye olmaktadır.

Günün tüm yorgunluğunu atacağı yumuşacık yastığına bir de sizin hediye ettiğiniz kılıf eklenirse güne daha enerjik ve zinde başlayacaktır. Üstelik birbirinden güzel ve özel bu tasarım hediyelerin tümünü erkek kardeşe doğum günü hediyesi fikirler ve seçenekler arayışında olan kişiler de erkek kardeşlerine göre uyarlayabilirler.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade