Grafikerlere Alınabilecek Hediyeler Nelerdir? 5 Hediye Önerisi

11 ay önce A. Baspinar 449
Grafikerlere Alınabilecek Hediyeler Nelerdir? 5 Hediye Önerisi

Grafikerlere alınabilecek hediyeler arasından seçim yapmak zor olabilir. Çok çeşitli bir ürün yelpazesi bulunduğundan dolayı zorluk yaşamazsınız. Gün boyu bilgisayar başında tasarım yapan sevdikleriniz için harika önerilerimiz bulunuyor. Bu hediyeleri onlara sunarak ilham kazanmalarına destek olabilirsiniz.

Grafik tasarımcılar kalem, tablet ve çizim defterlerinde sıkça vakit geçirirler. Dijital ortamda çalıştıklarından dolayı defter ve kupa gibi araç gereçlere sıkça ihtiyaç duyarlar. Tam da bu ihtiyaçlardan ve ilham kaynaklarından yola çıkarak grafikerlere alınabilecek hediyeler arasından en iyilerini seçtik. Aile üyenizden birine, dostunuza, sevgiliye veya iş arkadaşlarınızdan birine hediye edebileceğiniz en iyi 5 hediye önerisi sizlerle!

Tasarımcılar için Hediye Arayanlara: Grafikerlere Alınabilecek Hediyeler Listesi!

Grafikerlere alınabilecek hediyeler listesi çok genişletilebilir. Ancak kafa karıştırmamak adına en iyilerini seçmek ve eleyerek doğru hediyeyi bulmak gerekir. Hediye seçiminde arkadaşınızın iş deneyimini göz önünde bulundurabilirsiniz. Arkadaşınız işe yeni başladıysa hoş geldin hediyesi vermek fena olmaz. Başarıya yürüyen arkadaşlarınızı tebrik etmek için de bu hediyeleri alabilirsiniz.

Grafiker sevdiklerinize verebileceğiniz hediyelerin kullanışlı olmasına dikkat ederek bir araya getirdik. Bunun yanında mesaj içeren ve ilham kaynağı olan bazı önerileri de sunacağınız. Bu sayede hediye seçiminde dilediğiniz mesajı verebileceksiniz. Özel tasarımlarla daha farklı ve kişiye özel hediyeler sunma fırsatınız olacak. İşte en iyisi olduğunu düşündüğümüz grafikerlere alınabilecek hediyeler listesi!

Tarihsiz Çizgili Açık Yeşil (Su Yeşili) Ajanda/Defter 13X21Cm

Tarihsiz Çizgili Açık Yeşil (Su Yeşili) Ajanda/Defter 13X21Cm
Tarihsiz Çizgili Açık Yeşil (Su Yeşili) Ajanda/Defter 13X21Cm

Ajandalar, günü yoğun geçen grafiker arkadaşınızın daha düzenli çalışmasına yardımcı olabilir. İşlerini takip etmesi ve notlar alarak ilerlemesi iş hayatında kolaylık sağlar. Ancak bunun sıradan bir ajanda olduğunu düşünmeyin. Çünkü grafikerlere özel bir şekilde tasarlanan çok sayıda ajanda bulunur. Üzerindeki grafiker temalı görseller ve ilham verici mesajlarıyla grafikerlere alınabilecek hediyeler arasında birincidir.

Grafikerlere özel üretilen ajanda modellerine dilediğiniz mesajı yazdırma şansınız bulunuyor. İsterseniz arkadaşınızın ismini yazdırabilir ve dilediğiniz grafiker temalı baskıları yaptırabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş hediyeler daha anlamlı kabul edildiğinden dolayı sevdikleriniz bu hediyeye bayılır. Grafikerlere alınabilecek hediyeler arıyorsanız birbirinden güzel tasarımları mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

Kişiye Özel Baskılı İçi Sarı Kupa

Kişiye Özel Baskılı İçi Sarı Kupa

Grafikerler sanatsal işlerle uğraşan ve görsellikle ilgisi olan kişilerdir. Bu yüzden grafikerlere alınabilecek hediyeler özel tasarlanmış ve yaratıcı olmalıdır. Grafiker temasına sahip yüzlerce kupa çeşidi bunlardan birisi olabilir. Ayrıca ofis hediyeleri arasında da bulunur. Sevdiklerinize hem işyerinde hem de evde kullanabileceği tasarımsal bir hediye sunmak için kupa çeşitlerine şans vermelisiniz.

Grafiker bir tanıdığınıza kupa hediyesi alıyorsanız birkaç seçeneğiniz vardır. İsterseniz kupanın rengini özelleştirebilir, isim yazdırabilir ve en önemlisi ilham verici mesajlar ekleyebilirsiniz. Motivasyon sözcükleri veya geçmişteki bir tasarımcının sözleri buna örnek olarak gösterilebilir. Grafikerlere alınabilecek hediyeler genellikle daha renkli ve harekete geçirici olurlar.

Kişiye Özel Kırmızı Bez Çanta

Kişiye Özel Kırmızı Bez Çanta

Bez çantalar kolay taşınabilir ve çevre dost olduklarından dolayı son yıllarda popüler hale gelmiştir. Farklı renk, boyut ve tasarımlarda üretilebildiği için grafikerlere alınabilecek hediyeler arasında bulunur. Bu ürünlerde tasarımsal özellikleri ön plana çıktığı için grafik tasarımcı arkadaşınıza hediye seçerken zorluk yaşamazsınız.

Grafik tasarımcı işler için en önemli sorunlardan birisi eşyaları sürekli yanında taşımaktır. Arkadaşa giderken veya dışarı kahve içmeye çıkarken bilgisayarınızı ve kalemlerinizi yanınızda taşımanız gerekir. Bundan yola çıkarak grafiker arkadaşınıza tasarımsal bir bez çanta vermek oldukça düşünceli bir hareket olur. Üstelik grafikerlere alınabilecek hediyeler arasında en çevre dostu seçenektir.

İsimli Kişiye Özel Tasarımlar

Grafikerlik bir görsel iletişim sanatıdır. Doğal olarak bu insanlar görsel tasarımlardan hoşlanırlar. Arkadaşınıza işini tebrik etmek için özel bir tasarım yaptırmak zor değildir. Defterden kalemlere kupadan bez çantalara kadar çok sayıda seçeneğiniz bulunuyor. Grafikerlere alınabilecek hediyeler arasında isimli tasarımlar birinci sırada yer alıyor.

İsimli kişiye özel tasarım yaptırmak istiyorsanız yazı boyutunu ve fontunu seçme hakkına sahipsiniz. Kendin tasarla adı verilen program sayesinde dilediğiniz ismi yazdırma şansınız vardır. Görsel tasarımı kendiniz belirleyebilir ve arkadaşınızın zevkine göre uygulayabilirsiniz. Grafikerler alınabilecek hediyeler arasında isimli modeller sıkça tercih edilir.

İlham Verici Mesaj İçeren Ürünler

İlham verici mesajlar bir kişiyi harekete geçirmek için motivasyon olabilir. Bu sebeple grafikerlerin yakın arkadaşları bu şekilde mesajlar içeren ürünleri almayı tercih ederler. Ünlü birinin ilham verici sözü veya tasarımı bu ürünler üzerinde yer alabilir. Grafik tasarımcıya hediye için bu ürünler son derece uygundur.

Genellikle bez çantalar ve ajandalar bu tarz mesajları iletmek amacıyla kullanılır. Grafiker arkadaşımız bu ürünlere baktığında sizi hatırlayacak ve motive olacaktır. Hem kullanışlı hem de akılda kalıcı bir hediye almak istiyorsanız grafikerlere alınabilecek hediyeler arasında oldukça iyi bir seçenektir.

Grafikerlere Alınabilecek Hediyeler Bunlarla Sınırlı mı?

Grafikerler alınabilecek hediyeler sadece bunlarla sınırlı değildir. Çok daha yaratıcı ve farklı tasarım ürünleri bulunur. Sıraladığımız hediye önerileri kişiler tarafından sıkça tercih edilen ve grafikerler hediye edilen ürünlerden meydana gelir. Ürünlerden birini seçemediyseniz sürpriz hediye kutusu yaptırarak ürünlerden birkaçını hediye edebilirsiniz.

Daha farklı hediyeler sunmak istiyorsanız yaratıcılığınızı harekete geçirerek arkadaşınıza daha önce almadığı bir hediye sunabilirsiniz. Grafikerlere alınabilecek hediyeler çeşitlendirilebilir ve daha özel bir hale getirilebilir. Tasarımların daha fazlasını görüntülemek için Türkiye’nin en iyi baskı sitesi olan baskiyap.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Burada grafikerlere hediye edebileceğiniz özel tasarımlar sizi bekliyor!


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade