Ev Hediyesi Ne Alınır? 5+ Hediye Fikri

4 ay önce A. Baspinar 217
Ev Hediyesi Ne Alınır? 5+ Hediye Fikri

Ev hediyesi, tanıdığınız veya sevdiğiniz kişilerin yeni eve çıktığında hayırlı olsun ziyareti esnasında verilen hediyedir. Bu noktada ev hediyesi olarak tercih edebileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Siz de Baskiyap kalitesiyle sunulan yüzlerce çeşit hediye seçeneklerini inceleyebilir ve konut sürprizi olarak bir model tercih edebilirsiniz!

Yaratıcı Ev Hediyeleri Nelerdir?

Son dönemlerde oldukça trend olan yaratıcı hediyeler, ev içinde tercih edilebilir. Yeni eve taşınmış sevdikleriniz ve aile dostlarınız için yaratıcı bir ev hediyesi arıyorsanız, Baskiyap tarafından sunulan en özel hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Kişiye Özel Ahşap Kalp Duvar Saati

Kişiye Özel Ahşap Kalp Duvar Saati

Evlerde dekoratif bir dokunuş elde etmek için, kendinizin tasarlayabildiği özel baskılı yastık kılıfı tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Güzel bir ev hediye seçenekleri arasında değerlendirebileceğiniz bu model, tasarımı sayesinde esprili ve sıra dışı bir hediye olabilmektedir. Üstelik ekonomik fiyatlarla da sunulmaktadır. 

Bu ürüne hediye edeceğiz kişinin veya kişilerin tarzınıza uygun şekilde; fotoğraf, metin, logo, resim, vektörel tasarım işleyebilirsiniz. Ayrıca isteğinize göre grafikerlerin sizler için oluşturduğu şablonları da seçebilirsiniz.

Kişiye Özel Film İzleyen Çift Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Film İzleyen Çift Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Film İzleyen Çift Karikatürlü Biblo

Sevdikleriniz için en özel ev hediyesi olarak tercih edebileceğiniz karikatürlü biblo, oldukça estetik bir ürün olmaktadır. Anlamlı olan bu hediye, zarif tasarımıyla da herkesin beğenisini kazanacaktır! Ayrıca ürün, kaliteli malzemelerden üretilmektedir. 

Karikatürlü biblo ürününün; hem özgün tasarımı hem de dayanıklı yapısı bulunur. Sevdiğiniz kişilerin yeni evinin baş köşesinde olabilecek bir hediye özelliğine sahiptir.

Yeni Ev Hediyesi Fikirleri 

Arkadaşlarınız ve tanıdığınız kişiler için yeni ev hediyesi arayışındaysanız, Baskıyap tarafından sunulan yüzlerce hediye alternatifini inceleyebilirsiniz. Bu noktada kişiye özel hediyeler veya özel tasarım hediyeler gibi ürün gruplarını inceleyerek bir fikir sahibi olabilirsiniz. Peki, sevdiklerinize sunabileceğiniz en şık ve yeni konut sürprizleri nelerdir?

İsme Özel Kral Karikatürlü Evcil Hayvan Biblosu

İsme Özel Kral Karikatürlü Evcil Hayvan Biblosu
İsme Özel Kral Karikatürlü Evcil Hayvan Biblosu

Özellikle evlerde çalışma masalarında ve televizyon sehpasında oldukça şık bir ürün olarak tercih edilen karikatürlü evcil hayvan biblosu; ev hediye seçenekleri olarak tercih edilebilir. 

Uygun fiyatlı olan bu ürün, evcil hayvanı olan ve yeni eve taşınan arkadaşlarınız için ideal bir hediye seçeneği olacaktır! Ayrıca bu ürünün altlığına evcil hayvanın adı da yazdırılabilmektedir. Sizde bu ürünü sepete ekleyerek, indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Kişiye Özel Yapışkanlı Beyaz Çerçeve 3'lü 20x20cm

Kişiye Özel Yapışkanlı Beyaz Çerçeve 3'lü 20x20cm

Hem kişisel hem de sevdikleriniz için tasarlanabilen bu özel çerçeveler, dekoratif özellikleri ile öne çıkmaktadır. Maddi değerinin ötesinde hediye edilen kişilere mutluluk sunmaktadır. Ev hediyesi olarak tercih edeceğiniz bu ürün, yıllar geçse de hatırasını koruyacaktır. 

Farklı tasarımlarla sunulan kişiye özel çerçeveler, yeni eve taşınan arkadaşlarınız için oldukça uygundur. Özellikle bu ürünün kişiye özel oluşu, en dikkat çekici özelliğidir.

Yeni Geline Ev Hediyesi Ne Alınır?

Düğünü yeni olan geline ev hediyesi ne alınabilir diye düşünüyorsanız, dekorasyon veya mutfak ürünleri alternatiflerini inceleyebilirsiniz. İşte, yeni gelin evi için hediye olarak seçebileceğiniz o ürünler!

1 - Kişiye Özel Saat

Hediyelik eşya olarak pek çok ürüne ev sahipliği yapan baskıyap.com üzerinden; yeni evi olan kişilere özgün bir tasarım sunan kişiye özel saat hediye edebilirsiniz. Bu ürün üzerine istediğiniz metin, logo, resim ve fotoğraf baskısı gerçekleştirebilirsiniz. Uygun fiyatlarla sunulan dayanıklı ve uzun ömürlü yapıya sahip model, hediye verdiğiniz kişiye değerini anımsatacaktır.

2 -Kişiye Özel Kalpli Kupa ve Kalpli Bardak Altlığı Seti

Özellikle yeni gelinler, dikkat çekici ve romantik hediyeleri sevmektedirler. İşte bu yüzden mutfak ürünü olarak verilen iki kişilik veya kişiye özel kupa ve kalpli bardak altlığı seti; ev hediye alternatifi olarak seçilebilir. 

Sevdiğiniz kişileri oldukça mutlu eden bu armağan, baskiyap.com’da sizleri bekliyor!

3 - Kişiye Özel Yastık Kupa Set

Mutluluk garantili olan bu ürün, firmamızda uygun fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır. Sevdikleriniz ve dostlarınız için; ev hediyesi çiçek çerçeveli harfli kupa veya özel olarak tasarlanmış yastık kupa setini tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz metin ve görseli işletebildiğiniz bu ürün sayesinde uzun yıllar hatıranızı yaşatabilirsiniz.

4 - Kişiye Özel Magnet Çeşitleri

Ev hediyesi olarak tercih edebileceğiniz kişiye özel magnetler, sevimli ve eğlenceli bir armağan olabilmektedir. Bu ürün, zevklere uygun bir şekilde tasarlandığında oldukça ideal bir seçenek olacaktır!

Kullanışlı Ev Hediyesi Önerileri

Yeni taşınan kişiler için seçilecek olan ev hediyesi, şık olduğu kadar kullanışlı da olmalıdır. Peki, Baskıyap güvencesiyle sunulan kullanışlı ve çok satan hediyeler nelerdir?

Kullanışlı Ev Hediyesi Önerileri 

Termos Çakmak Anahtarlık Set

Kişiye Özel Şeffaf Takı Standı-2

Kişiye Özel Şeffaf Takı Standı

Kişiye Özel Taşınabilir Ahşap Laptop Standı    

Dekoratif Ev Hediyesi Nelerdir?

En şık ve modern hediyeler arasında, dekoratif bir tasarım sunacak ev hediyesi modelleri yer almaktadır. Birbirinden güzel dekoratif hediye seçenekleri ile siz de, değer verdiğiniz kişilere muazzam bir ev hediyesi armağan edebilirsiniz. Peki, baskıyap.com üzerinden satın alabileceğiniz dekoratif hediyeler nelerdir? İşte, detaylar!

  • Pleksi Pasta Süsü
  • Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand
  • Ahşap Oyuncak

Lüks Ev Hediyeleri Nelerdir?

Yüksek bütçeye sahip kişiler ev hediyesi olarak, lüks hediyeleri tercih edebilirler. Hem günlük hayatta rahat bir şekilde kullanılabilen hem de dekoratif amaçlı kullanılan lüks hediyeleri, sevdiğiniz veya aile yakınlarınız için satın alabilirsiniz. Baskıyap.com üzerindeki hediye çeşitlerini inceleyerek, yeni bir evde olması gereken ürünler konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. 

Böylelikle konut sürprizi olarak en iyi tercihi gerçekleştirilebilirsiniz. Bu noktada siz de yeni bir eve eliniz boş gitmek istemiyorsanız, sizin için sunulan ürünleri inceleyebilirsiniz!

Kişiye Özel Radyo/Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

Yeni bir evin hediyesi olarak bir köşede kendine yer bulacak kişiye özel radyo/bluetooth destekli müzik kutusu; nostaljik olarak güzel bir görünüm sunmaktadır. Dekoratif ve hoş tasarımıyla evlerde tercih edebileceğiniz bu ürün, oldukça şık bir jest olacaktır. 

Özellikle müziği seven sevdikleriniz için, bu ürünü armağan olarak verebilirsiniz. Üstelik özel olarak tasarlayabileceğiniz bu ürünü istediğiniz gibi kişiselleştirebilmenizde mümkündür. Ayrıca bu ürün, doğum günü hediyeleri ve anneler günü hediyeleri olarak da tercih edilebilmektedir.

Sık Sorulan Sorular 

Ev hediyesi seçerken, yeni eve taşınmış kişilerin neye ihtiyacı olduğu ve zevklerinin nasıl olduğunu iyi değerlendirmek gerekir. Böylelikle ideal bir hediye tercihi yapılabilmektedir. Peki, konuyla alâkalı tüm sorular ve cevapları nelerdir?

1 - Ev Hediyesi Olarak Ne Alabilirim?

Yeni taşınan kişilere armağan edebileceğiniz yüzlerce hediye seçeneği bulunmaktadır. Örnek verilecek olursa; ev dekorasyon ürünleri, mutfak eşyaları, kupa setleri, yastık tasarımları, yatak odası ve oturma odası için dekoratif eşyalar vb. gibi ürünleri hediye olarak tercih edebilirsiniz.

2 - Eve Gelen Misafire Ne Hediye Edilir?

Mutfak tekstili ürünleri veya salon tekstil ürünleri hediye olarak verilebilmektedir.

3 - Erkeğe Yeni İş Hediyesi Ne Alınır?

Bir erkeğe yeni iş gününde hediye olarak verebileceğiniz, ürün seçenekleri oldukça fazladır. Baskıyap kalitesi ile sunulan çeşitli hediye seçenekleri, erkeğin yeni iş hediyesi olarak değerlendirilebilmektedir. Açıklanacak olursa;

  • Kalemler
  • Kupa ajanda bardak kalem set
  • Kişiye özel kupa bardak ajanda siyah kalem set
  • Turuncu - beyaz – mavi – kırmızı kupa kalem set
  • Siyah ajanda termos bardak kalem set
  • Kişiye özel küp bloknot suni deri kapaklı 
  • Kişiye özel baskılı hesap makinalı mavi sekreterlik


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade