Doktora Ne Hediye Alınır? | 10+ Hediye Fikri

10 ay önce A. Baspinar 1227
Doktora Ne Hediye Alınır? | 10+ Hediye Fikri

Doktora ne hediye alınır, hayatında bir doktor bulunan veya doktoruna hediye vermek isteyenlerin ilgilendiği bir konudur. Hediye seçmek, kişilere özel yapıldığından doktorlara alınacak hediyeler de onlar için özel olmalıdır. Bayan doktora ne hediye alınır veya erkek doktora teşekkür hediyesi ne alınır şeklinde özelleşen bu konuda sizleri enteresan seçenekler beklemektedir. 

İnsan Sağlığına Ömür Adayan Doktora Ne Hediye Alınır?

Doktorlar, varlıkları ve bilgileriyle insan yaşamının yol göstericisidir. Hiç bıkmadan ve severek insanlara desteği dokunan doktorlara hediye almak da hiç kuşkusuz onları çok mutlu edecektir. Erkek doktora ne hediye alınır14 Mart Tıp Bayramı, teşekkür hediyesi ne verilir veya Jinekolog doktora hediye şeklinde sınırlandırılmayan hediye seçenekleri ise şunlardır:

Beyaz Erkek Tişört | Baskılı

Beyaz Erkek Tişört | Baskılı
Beyaz Erkek Tişört | Baskılı

Kişiye özel tişörtler elbette doktorların severek kullanacağı nadide hediyelerdendir. Bu tarz tişörtlerde farklı renk ve ebat seçenekleri bulunmaktadır. Bu sayede hayatınızdaki doktora en uygun tasarımı yapabilirsiniz. Yaz aylarının gelmesi de bu hediyeye duyulan ihtiyacı arttırmaktadır. 

Hem işlevsel hem de özel olan bu hediye doktora hediye notu ne yazılır sorusunu da içinde barındırmaktadır. Çünkü istediğiniz her şeyi bastırabilirsiniz! Tasarımı tamamen size ait olan bu hediyede yaratıcılığınızı konuşturmayı unutmayın. Kişiye özel tişörtler:

  • Doktora hediye almak,
  • Doğum günü hatırası, 
  • Erkek doktora hediye arkadaşa hediye,
  • Babalar günü hediyesi,
  • Sevgiliye hediye dahil birçok alanda güzel bir tercihtir. 

Çalışma saatleri içerisinde kaşeleri sık kullanan doktorlara, çalışma saatleri dışı için hem esprili hem de anlamlı bir hediye alabilirsiniz. Standart, yuvarlak, kalem, tarihli veya imza kaşe şeklinde çeşitlenen kaşelerle değişik bir hediye alternatifi oluşmaktadır.

Ofisinde iş amaçlı, günlük hayatında şakalaşma niteliğinde olan bu hediyede yaratıcılık sizlere bırakılmıştır. Espri yeteneğinizi konuşturabileceğiniz kaşe hediyede doktora ne hediye alınır sorusu yanıt bulmaktadır. 

Gold Gümüş Not Tutacaklı Ahşap Masa İsimlik

Gold Gümüş Not Tutacaklı Ahşap Masa İsimlik
Gold Gümüş Not Tutacaklı Ahşap Masa İsimlik

Kişiye özel hediyeler denildiğinde masa isimlikleri hediye önerisi listesinde olmazsa olmazdır. İnsanlarla sıkça iletişim kuran doktorlar için masa isimlikleri vazgeçilemez bir hediyedir. Şeffaf altlıklı akrilik isimlikler, beyaz metal veya gold metal isimlikler şeklinde uzayıp giden bu türde isim, soy isim ve unvan yazdırılabilmektedir.

Doktorun branşını, adını ve soyadını yazdırabileceğiniz bu isimlikler erkek doktora ne hediye alınır sorusunun da başlıca yanıtıdır. Her alana hitap eden bu hediyeyle doktorunuza varlığının önemini hatırlatabilirsiniz. 

Kişiye Özel Altıgen Eva Mantar Pano

Kişiye Özel Altıgen Eva Mantar Pano
Kişiye Özel Altıgen Eva Mantar Pano

Kişiye özel panolar doktor odasında sık rastlanan materyallerdendir. Kare, dikdörtgen ve altıgen evalarla oluşturulan bu panolar oldukça şık görünüşe de sahiptir. Renkli olmasından ötürü doktorunuzun odasını da renklendirebilirsiniz. Bu renkler:

  • Sarı
  • Mavi
  • Turuncu
  • Pembe
  • Yeşil
  • Gri şeklinde seçilebilmektedir. 

Anıları tutturabileceğiniz mantar panolar, doktor odasına ayrı bir hava katacaktır. Üzerini istediği gibi doldurabilecek olan doktorunuz, panoya her baktığında sizleri hatırlayacaktır. 

Kişiye Özel Bambu Lacivert Termos

Kişiye Özel Bambu Lacivert Termos
Kişiye Özel Bambu Lacivert Termos

Kahve, çay veya çeşitli içecekleri sıkça tüketen doktorlara kişiye özel termos ilaç niteliğindedir. Tasarım ve renk açısından canlı olan bu termoslar doktora ne hediye alınır sorusunun başlıca yanıtlarındadır. İçerisine konan sıvıyı soğutmayan veya sıcaklaşmasını önleyen termoslar, doktorların vazgeçilmez eşyalarındadır. 

Farklı renkleri de barındıran kişiye özel termosları, kişiye özel tişörtün rengiyle kombinleyebilirsiniz. Tasarımına kendinizi katabileceğiniz bu iki hediye uzun ömürlü kullanımın öncüsüdür. 

Kişiye Özel Tabip Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel Tabip Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel Tabip Karikatürlü Biblo

Karikatürlü biblolar mizaha ve hediyeye vurgu yapan nadir hediyelerdendir. Öğretmen, avukat, mühendis veya doktorlar şeklinde sınıflandırılan bu hediyede farklılıklar esas alınmıştır. Her meslek gurubuna hitap eden bu hediyeyle kadın doktora veya erkek doktora benzersiz bir hediye sunabilirsiniz.

Ahşap materyalden oluşturulan bu biblo masa üzerine konumlandırmaya da müsaittir. Doktorun her baktığında göreceği bu eşsiz hediye onu stresten bir nebze olsun uzaklaştırabilecektir. Bu bibloyu hediye olarak seçtiğinizde doktorunuzun en güzel fotoğrafını eklemeyi unutmayın!

Karikatürlü Kupa Model 3

Karikatürlü Kupa Model 3
Karikatürlü Kupa Model 3

Kupalar hastane veya çalışma ortamında ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Ancak kupanın karışması veya farklı birinin kullanması istenmeyen bir durumdur. Doktorunuz bu durumu hiç yaşamasın istiyorsanız ona kişiye özel kupa alabilirsiniz. Seçebileceğiniz bazı kupa türleri ise:

Siyah, turuncu, mavi ve kırmızı T kulplu kupa İçi sarı, yeşil, lacivert olan tasarım kupalar
İkramlı kendin tasarla Türk kahvesi fincanı Gümüş kupa bardak
Karikatürlü renkli kupa Kalp kulplu tasarımlı kupa
Ahşap altlıklı, kalp kaşıklı kahve fincanı İçi ve kulp rengi aynı olan tasarlanabilir kupalar
Tavşan, kaplan ve at kulplu kupa Düz renkli, tasarlanabilir kupalar

 

Tasarımı ve oldukça değişik tarza sahip bu kupalarla doktorunuzun özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Renk, model ve türleriyle iddialı olan kişiye özel kupalar doktora ne hediye alınır listesinde gözdedir. 

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand
Kişiye Özel Pleksi Masaüstü Stand

Masa üstü pileksi kesim tablolar son zamanlarda oldukça trenddir. Her ne kadar son zamanlarda sıkça tercih edilse de ömür boyu değerini kaybetmeyen hediyelerdendir. Farklı tarzlara hitap eden bu hediyeyi doktorunuz için özelleştirebilirsiniz.

Pileksi kesimi sayesinde şeffaflık sunan bu tablolara doktorunuzun fotoğrafını, birlikte çekindiğiniz en güzel fotoğrafı ve en sevdiği müziği ekleyebilirsiniz. Bunun dışında doktorunuzun bir blogu varsa QR kod tasarımıyla oraya da yönlendirebilirsiniz. Tasarımı tamamen size ait olan bu hediyede seçim sizin elinizdedir. 

Kırmızı Ajanda Kupa Kalem Set

Kırmızı Ajanda Kupa Kalem Set

Ajanda setleri doktorların yoğun hayatını kolaylaştırmada ilk plandadır. Ajanda setleri ise kalem, defter, kupa veya termos bardakla oluşturulmaktadır. Ancak hangi eşya olursa olsun hepsi kişiye özel tasarlanmaktadır. Doktorunuz kahve içmeyi çok seviyorsa kalem, defter ve termos bardaktan oluşan bu hediye kutusu tam ona göredir.

Kişiye özel tasarlanması da bu setin ayrıcalıkları imkânlarındandır. İster doktorunuzun ismini isterseniz onu motive edecek sözleri bastırabilirsiniz. Her şeyin en iyisini hak eden doktorunuz için bu özel hediye elbette en iyisini oluşturmaktadır. 

Kişiye Özel Baskılı Baf | Buff

Kişiye Özel Baskılı Baf | Buff
Kişiye Özel Baskılı Baf | Buff

Baf veya Buff boyunluk, bandana olarak kullanılmaktadır. Hem boyun hem başı koruyan bu üründe doktorunuzu her durumda koruma fırsatı elde edebilirsiniz. Kış aylarında boynunu, ameliyat veya saçını koruması gereken durumlarda başını koruyabilirsiniz. 

İşlevselliği ön plana çıkan bu hediyede kişiye özel tasarımlar yapılmaktadır. Doktorunuzun adını ya da branşını bastırabileceğiniz bu hediyede, renk seçenekleri de mevcuttur. Kişiye özel tişört yanına bu hediyenin seçilmesi bütün bir kombin oluşturmaya yeterlidir. 

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı
Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Doktorunuzun uyku kalitesini arttırmak isterseniz kişiye özel yastık kılıfları yardımınıza koşacaktır. Nöbetlerinden ötürü uykusu belirsiz olan doktorlarınıza, yastık kılıfı hediyesiyle bir nebze yardımcı olabilirsiniz.

Kişiye özel tasarlanabilen bu yastık kılıflarıyla doktorunuzu uykuya hazırlayabilirsiniz. İstediğiniz tasarımı bastırabileceğiniz kılıflar için hayal gücünüzü konuşturmaya başlamalısınız. Kaliteli materyal ve kaliteli baskılarla doktorunuzun uyku keyfini arşa çıkarabilirsiniz. 


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade