Doğum Günü Teşekkür Mesajları

2 ay önce A. Baspinar 1142
Doğum Günü Teşekkür Mesajları

Doğum günü kimileri için dünyanın en güzel günü kimileri için ise sıradan herhangi bir gün. Fakat her ne olursa olsun güzel bir mesaj herkesi mutlu eder. Bu nedenle de sevdiklerinizi kendilerine özel hissettirebilmek için birçok fikir arama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Belki küçük bir hediye ve pasta ya da güzel anlamlı bir söz. Peki, doğum günü mesajı nasıl olmalıdır?

Doğum Günü Mesajı Neden Önemlidir?

Sevdiğiniz, değer verdiğiniz birini mutlu etmek aslında çok zor değil. İçten söylenen bir söz bütün günün güzel geçmesine yarar. Fakat bazen de duyguları ifade etmek zor olabilir. Bu sebeple de etraftaki diğer kişilerden ya da internet sitelerinden yardım alınabilir. 

Hediyenize nasıl bir not yazacağınıza karar veremediyseniz ya da farklı bir söz arıyorsanız belki bu sözler size yardımcı olabilir. Hatta beğendiğiniz kısa ve anlamlı sözleri kişiselleştirerek hediye haline bile getirebilirsiniz. Peki, doğum günü mesajı nasıl olmalıdır? 

Doğum Günü Mesajı Nasıl Olmalıdır?

İçten ve samimi olmalıdır.

Gerçek duygular barındırmalıdır.

Mesajı yazdığınız kişiyi mutlu etmelidir.

 

En Güzel Doğum Günü Mesajları Nasıl Olmalıdır?

Sizin için değerli olan bir arkadaşınıza hediye aldınız fakat hediyeyi vermeden önce ne yazacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Eğer böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığınızda hediyeyi verecek olduğunuz kişiyi düşünün. Böylece karşıdaki kişinin özelliklerini, duygularını ifade ediş biçimini ya da karakter özelliklerini hayal edin. Ardından da hediyeni ile uyumlu güzel sözler düşünün. Böylece hediyeye not yazmak kolaylaşacaktır.

Bunun yanında hediyenize not yazarken eğer bu hediye romantik bir hediyeyse, notunuzun da duygu dolu ve anlamlı olması gerekir. Çünkü not ve hediye birbiri ile ne kadar uyumlu ise karşıdaki kişinin de duyguları o derece ortaya çıkmış olur. Peki, anlamlı doğum günü mesajı örnekleri nelerdir?

1 – Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sevdiklerinize daha anlamlı ve duygu dolu sözler söyleyerek yeni yaşlarını kutlamak isteyebilirsiniz. Fakat bazen kelimeleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz. Eğer sevdikleriniz için günün anlam ve önemine istinaden daha anlı sözler arıyorsanız belki bu mesajlar size yardımcı olabilir.

  • Yeni yaşın dilerim sana mutluluk getirir. İleride yaşayacağın her günün güzelliklerle olması dileğiyle. Yeni yaşın kutlu olsun!
  • Varlığın ile hayatıma anlam katıp hayatımı güzelleştirdiğin için teşekkür ederim. İyi ki varsın! Yeni yaşın kutlu olsun!
  • Gülümseyecek bir neden hep bul kendine. Özellikle de bugün hep gül! Yeni yaşın sana hep mutluluk getirsin. İyi ki varsın.
  • Bugün yanında olamayabilirim ama bil ki her zaman kalbimin en güzel yerindesin.
  • Bugün tüm sevdiklerin seni düşünüyor bende dâhil. Günün tadını çıkar ve çok mutlu ol! İyi ki doğdun.
  • Gelecek günlerinin her yeni günden daha güzel ve anlamlı olsun. İstediğin her şey sevdiklerinle beraber senin olsun. Varlığın ile hayatıma renk kattığın için sana minnettarım. İyi ki doğdun.

2 – Duygusal Doğum Günü Mesajı

Sevdiklerinizin hayatınızdaki yerini tek bir güne sığdırmak elbette ki anlamlı değil. Fakat sevdiklerinize kendilerini daha özel hissettirmek için özel günlerini kutlamak önemlidir. Böylece kendilerini değerli ve mutlu hissederler. Bu nedenle her zaman sevdiğiniz kişilerin özel günlerine önem verin. Peki, duygusal doğum günü mesajı nasıl atılır?

  • Umudunu ve neşeni asla kaybetmeyeceğin, tüm zorlukların üzerinden gelebileceğin bir yaş diliyorum. Tüm güzellikler yeni yaşında senin olsun. İyi ki doğdun!
  • Yüzündeki sevgi ve gülümsemenin eksik olmadığı her yeni gününün muhteşem olduğu bir yaş geçirmen dileğiyle. Yeni yaşın kutlu olsun.
  • Kötü günlerin artık mazide kalacağı, yeni ve güzel günlerin ise hep var olacağı yeni bir yaşın olsun. Ruhundaki güç hep seninle olsun. Daha nice mutlu senelere.

3 – Kısa Doğum Günü Mesajı

Duygularımızı ifade etmek için illa uzun cümleler kurmak gerekmez. Kısa cümleler ile de sevgimizin büyüklüğünü ifade edebiliriz. Bazen “seni seviyorum” bazen de çok “güzelsin” demek karşı tarafı mutlu etmeye yetebiliyor. Tıpkı doğum günlerinde olduğu gibi.

Güzel düşünülmüş bir hediyenin yanına “İyi ki varsın” diye not düşmek karşı tarafı hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu edebilir. Sevgilinize seni seviyorum demek ya da annenize, iyi ki varsın demek hiç düşünemeyeceğiniz kadar mutluluk getirebilir. Bu sebeple sevdiklerinizin doğum günü mesajlarını içinizden geldiği gibi yazmanız büyük anlamlar içerecektir.

4 – Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

Sevdiğiniz kişiyi yılın en güzel gününe mutlu etmek elbette ki paha biçilemezdir. Anlamlı bir hediye ve not ile sevgiliniz mutlu olabilir. Peki, sevgiliye doğum günü mesajları nasıl atılır?

  • Sen bu dünyadaki en güzel varlıksın. İyi ki doğdun sevgilim
  • Hayatıma kattığın, katacağın tüm güzellikler için teşekkür ederim. Doğduğun gün kutlu olsun sevgilim!

Bunların dışında sevgilinizin kişisel özelliklerine göre ve kendi içten duygularınız ile bir mesaj atmak daha doğru olacaktır. Bazen bir seni çok seviyorum bile tüm duyguları ifade etmeye yetmektedir.

5 – Enerjik Doğum Günü Mesajı

Arkadaşınız veya hayatınızdaki kişinin doğduğu günü enerjik bir şekilde kutlamak istiyorsunuz fakat ne yazacağınızı mı bilemiyorsunuz. Öncelikle mesaj atacağınız kişinin güzel geçmesi hemen onu telefon ile arayarak enerji dolu bir kutlama gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın ki değer verdiğiniz kişiler sizin sesini duyunca daha da mutlu olacaklardır.

6 – Etkileyici Doğum Günü Mesajları, Arkadaşa Nasıl Atılır?

İster arkadaşa ister sevgiliye isterseniz de ailenizden birine doğum günü mesajı atın. Tek yapmanız gereken içten ve samimi olmaktır. Kendi duygularınızı kendi cümleleriniz ile ifade etmek oldukça etkileyicidir. Fakat bazen de sevgimizi kelimelere dökmekte zorlanabiliyoruz. İşte bu durumda atılabilecek mesajlar şöyledir:

  • Senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için oldukça şanslı biriyim. Her günümü seninle geçirebildiğim üzüntümü seninle paylaşabildiğim bir dostsun. İyi ki hayatımdasın. İyi ki doğmuşsun.
  • Hayatımda tanıdığım en iyi dost! İyi ki doğdun!

Sık Sorulan Sorular

Doğum günü ile ilgili merak edilen diğer hususlar ise genellikle şöyledir:

1 – Doğum Günü Nasıl Kutlanmalı?

Doğduğunuz günü nasıl kutlayacağınız tamamen size kalmıştır. İsterseniz kalabalık bir grup ile isterseniz de sakin bir şekilde kutlayabilirsiniz. Önemli olan günün sonunda kimlerle mutlu olduğunuzdur.

2 – Doğum Günü Hediyesi Nasıl Olmalı?

Doğum günü hediyeleri ister büyük isterseniz de küçük hediye gruplarından oluşabilir. Fakat kişiselleştirilmiş hediyeler her zaman daha güzel olmuştur. Bu nedenle değer verdiğiniz birine hediye alırken kişiye özel hediye gruplarını tercih edebilirsiniz.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade