Black Friday’de Alınabilecek Hediyeler | 10+ Hediye Fikri

5 ay önce A. Baspinar 159
Black Friday’de Alınabilecek Hediyeler | 10+ Hediye Fikri

Black Friday’de alınabilecek hediyeler sanıldığından çok daha fazladır. Doğum günü ya da yıldönümü gibi özel günlerde sevdiklerimize şık hediyeler almak isteriz. Böylelikle onlara olan ilgimizi ve sevgimizi en güzel şekilde hissettirmek isteriz. 

Black Friday günleri başladığı zamanlarda oldukça güzel indirimleri yakalamak mümkündür. Bu günlerde güzel hediyeleri uygun fiyatlara alarak karlı alışverişler yapılabilir. Yılın son zamanlarında hediye almak isteyen kişiler mağazalarda black friday ne zaman ya da efsane kasım telefon indirimleri ne zaman gibi soruların cevabını araştırır.

Black Friday’de Alınabilecek Hediyeler Hangisi?

Black Friday’de alınabilecek hediyeler çok çeşitlidir. Sevdiklerine hediye almak isteyen kişiler çok çeşidin arasında kararsızlık yaşayabilirler. Özellikle kişilere özel olarak tasarlanan ürünler kafa karıştırıcı olabilmektedir. İşte, işinizi kolaylaştıracak bazı hediye önerileri;

  • Kişiye özel biblo 
  • Kişiye özel şemsiye
  • Kişiye özel telefon kılıfı
  • Kişiye özel çerçeve
  • Kişiye özel kalem 

Hediye seçiminde bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Bu hususların göz önünde bulundurulması halinde karşıdaki kişiyi mutlu etme ihtimali artacaktır. Black Friday’de alınabilecek hediyeler için söz konusu hususlar ise şu şekildedir;

Black Friday’de Hediye Alırken Dikkate Alınması Gerekenler

Karşıdaki kişinin zevkine hitap ediyor olmalıdır.

Kişinin ihtiyacını karşılıyor olmalıdır.             

Özel gün sebebi ile hediye alınıyorsa özel güne uygun olmalıdır.

Klasik hediyelerdense sıra dışı ve şaşırtan hediyeler tercih edilmelidir.

Erkek Astronot Karikatürlü Biblo

Erkek Astronot Karikatürlü Biblo
Erkek Astronot Karikatürlü Biblo

Kişiye özel biblo yaptırmak oldukça orijinal fikirlerden bir tanesidir. Kişiyi mutlu etmesinin yanı sıra aynı zamanda evinin ya da odasının en güzel köşesini süsleyecek bir hediyedir. Bibloyu mezuniyet ya da düğün gibi hemen hemen her konsepte uygun olarak tasarlamak mümkündür. 

Aynı zamanda tek kişilik biblo yapılabileceği gibi çift şeklinde de yapmak mümkündür. Black Friday’de alınabilecek hediyeler arasında en şık ürünlerden bir tanesidir.

Kişiye Özel Sarı Baston Şemsiye

Kişiye Özel Sarı Baston Şemsiye
Kişiye Özel Sarı Baston Şemsiye

Kişiye özel hediyeler son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Ama bu hediyeler arasında en orijinal olanı şüphesiz baston şemsiyedir. Sevgilinize, eşinize ya da yakın bir arkadaşınıza kişiye özel baston şemsiye almanız mümkündür. Black Friday’de alınabilecek hediyeler arasında en farklı olanlardan bir tanesidir.

Kişiye Özel Iphone 14 Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Kişiye Özel Iphone 14 Şeffaf Silikon Telefon Kılıfı

Telefonlar gün içerisinde ne çok kullandığımız şeylerden biri haline gelmiştir. Hal böyle olunca da adeta kimliğimiz haline geldiklerini söylemek mümkün olur. Bu nedenle telefonlarımıza en güzel şekilde gösterecek kılıflardan kullanmak isteriz. 

Kişiye özel olan her şey gibi kılıflarda hediye olarak düşünüldüğünde insanı mutlu eder ve özel hissettirir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Kişiye Özel Baskılı İçi Lacivert Kupa

Kişiye Özel Baskılı İçi Lacivert Kupa

Kupalar kahve içmek için ya da çay içmek için sık sık kullanılır. İşlevselliğinin yanı sıra şık bir görüntüye sahip olması oldukça önemlidir. İsimli ya da resimli kişiye özel kupalar klasik fakat en zarif hediyelerden bir tanesidir. Bu nedenle sevdiklerinize Black Friday’de alınabilecek hediyeler arasından rahatlıkla seçilerek alınabilir.

Kırmızı Kupa Ajanda Kalem Set

Kırmızı Kupa Ajanda Kalem Set

Hem ajanda hem kupa hem de kalem oldukça sık kullanılan ürünlerdir. Black friday’de alınabilecek hediyeler arasında olan bu üç ürünü bir araya getirerek set haline getirmek ise oldukça mantıklıdır. Sevdiklerinize özel günlerde veya hiçbir sebep olmadan sadece içinizden geldiği için bu seti alabilirsiniz.

Termos Çakmak Anahtarlık Set

Termos Çakmak Anahtarlık Set

Erkeklere hediye almak ve kadınlara hediye almak birbirinden farklıdır.  Çünkü kadınlara alınabilecek hediye alternatifi oldukça fazla iken erkekler için çok fazla seçenek bulunmaz. Termos çakmak anahtarlık seti ise erkeklere alınabilecek en güzel hediyelerden bir tanesidir.

Bu nedenle abinize, babanıza, sevgilinize ya da eşinize özel günlerde Black Friday’de alınabilecek hediyeler arasında yer alır.

Kişiye Özel Philips Lacivert Powerbank

Kişiye Özel Philips Lacivert Powerbank
Kişiye Özel Philips Lacivert Powerbank

Powerbank telefonlara olan ihtiyacımızın artması ile beraber evlerimizin olmazsa olmazı haline gelmiştir. Özel günlerde de alınabilecek bir hediyedir. Kişiye özel bir şekilde tasarlanması ise hediyeyi daha da anlamlı ve özel hale getirecektir. Bu nedenle Black Friday’de alınabilecek hediyeler arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Kişiye Özel Yapışkanlı Siyah Çerçeve 3'lü 20x20 cm

Kişiye Özel Yapışkanlı Siyah Çerçeve 3'lü 20x20 cm

Sevdiklerimiz ile aramızdaki en güzel bağlardan bir tanesi onlarla olan anılarımızdır. Anılarımızı ise en güzel ve duygulu biçimde fotoğraflar sayesinde hatırlarız. Kişiye özel çerçeveler ile fotoğraflarınızı daha şık hale getirebilirsiniz. 

Çerçeveler maddi yönünden ziyade manevi yönü olan bir hediyedir. Sevdiklerimizi ise en çok manevi yönü baskın olan hediyeler mutlu eder. Bu nedenle sevdiklerinize ya da yakınlarınıza kişiye özel çerçevelerden birini tercih edebilirsiniz. İçerisine en güzel fotoğraflarınızdan birini seçebilirsiniz.

Black Friday’de Alınabilecek Hediyeler – Anahtarlık

Black Friday’de alınabilecek hediyeler denildiğinde akla gelen ürünlerden bir diğeri ise anahtarlıktır. Anahtarlıkların birçok çeşidine Baskıyap.com üzerinden ulaşmak mümkündür. Bu çeşitlerden en uygun olanı tercih etmek gerekir. Hediye almak için illa özel bir güne ya da bir sebebe ihtiyaç duyulmaz. İçinden geldiği için alınan hediyeler çok daha kıymetlidir.

Siz de sevdiklerinize hiçbir sebebe ihtiyaç duymadan hediye alabilirsiniz. İlla büyük bir hediye olmasına gerek yoktur. Anahtarlık gibi küçük ama anlamlı her an kişinin yanında taşıyabileceği bir hediye olabilir. Bu bile sevdiklerinizi mutlu etmeye yeter.

Kişiye Özel Siyah Metal Kutulu Roller Kalem

Kişiye Özel Siyah Metal Kutulu Roller Kalem
Kişiye Özel Siyah Metal Kutulu Roller Kalem

Arkadaşınız ya da ailenizden biri yeni bir işe başladığında ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız kalem oldukça şık bir armağan olacaktır. Özellikle kişiye özel olarak tasarlanan bir kalem çok düşünceli bir hediye olarak değerlendirilecektir. Siz de Black Friday’de alınabilecek hediyeler arasında bulunan bu kalemi tercih edebilirsiniz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade