Avukatlara Alınabilecek Hediye Fikirleri, 5 Hediye Fikri

1 yıl önce A. Baspinar 684
Avukatlara Alınabilecek Hediye Fikirleri, 5 Hediye Fikri

Avukatlara alınabilecek hediye fikirleri bulmak, günümüzde daha fazla seçenek olmasına rağmen biraz zor bir durumdur. Genellikle avukatlara hediye almak isteyen kişiler doğal olarak mesleki açıdan işe yarar ve beğenilecek bir hediye sunmak isterler. Avukata hediye denilince akla ilk gelen hukuk temalı hediyeler ve adalet terazisi sembolü olmaktadır.

Toplumumuzda haksızlıklara karşı gelen, toplum kurallarına aykırı bir iş yapanların hak ettiği cezayı çekmeleri için ellerinden gelen çabayı sarf eden avukatlara yakışır hediye fikirleri bulmak çok önemlidir. Klişelerden uzak hem işine yarar hem de gösterişli hediyeler sunmak istiyorsanız doğru yerdesiniz!

Avukatlara Alınabilecek Hediye Fikirleri Nasıl Ortaya Çıkar?

Avukatlara alınabilecek hediye fikirleri bulmaya çalışırken yapmanız gereken ilk şey klişelerden uzaklaşmak olmalıdır. İlk etapta çok önemli değilmiş gibi görünse de hediye vereceğiniz avukatın cinsiyeti size iyi bir yol gösterici olacaktır. Çünkü erkek avukatlara daha sade hediyeler bakarken, kadın avukatlara biraz daha süslü sayılabilecek hediyeler sunabilirsiniz.

Aklınıza yatan bir hediye modeli bulamazsanız kendiniz de tasarlayabilirsiniz. Böylece hayallerinizdeki hediyeyi avukatınıza sunmuş olursunuz. Hem özel tasarım olan hem de avukatınızın beğenisine sunabileceğiniz pek çok hediye fikri mevcuttur. Avukat hediyeleri anlamında birkaç fikir vermek gerekirse şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Antetli kağıt
  • Ajanda
  • Kalem
  • Kartvizit
  • Karikatür biblo gibi seçeneklerden faydalanabilir, hatta avukatlara alınabilecek hediye fikirleri anlamında kendiniz tasarım yapabilirsiniz.

Antetli Kağıt

Antetli Kağıt

Eğer hediye alacağınız avukatın kendine ait bir ofisi veya bürosu mevcut ise bu antetli kağıt çok yerinde bir hediye olacaktır. Antetli kağıtların amacı şirketin kurumsal olduğunu gösterebilen küçük bir detay olmasıdır. Özellikle avukat ofisine hediye alabileceğiniz bu harika hediyeyi kişiselleştirerek çok farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Antetli kağıtların daha çok üzerine anlık notlar alınır.

El altında sürekli bulunması gereken ve normal formlara göre A4 kağıdından küçük olan bir çeşit defterdir. Fakat siz avukatlara alınabilecek hediye fikirleri arasından antetli kağıdı seçip, tasarımını da kendiniz yaparak farkınızı ortaya koymuş olursunuz. Antetli kağıdın üst kısmına avukat ofisinin logosunu, altına da ofis adresini bastırarak çok güzel bir hediye sunmuş olursunuz.

Tarihsiz Çizgili Turkuaz Ajanda/Defter 13X21Cm

Tarihsiz Çizgili Turkuaz Ajanda/Defter 13X21Cm
Tarihsiz Çizgili Turkuaz Ajanda/Defter 13X21Cm

Avukatlara alınabilecek hediye fikirleri arasından en iş görür hediyelerden biri de şüphesiz ki ajandalar olmaktadır. Avukatlar meslekleri gereği birden fazla duruşmaya aynı anda bakabilir, aynı anda birçok işi yürütebilirler. Bu nedenle de karışıklık olmaması adına ellerinin altında mutlaka bir ajanda bulundurmaları gerekmektedir. Tercihe göre tarihli veya tarihsiz seçenekleri de mevcuttur.

Birçok farklı renk seçeneği ve üzerine baskı yöntemiyle avukatınızın adını soyadını bastırarak kişiselleştirebileceğiniz ajandalar oldukça işe yarar bir hediye olacaktır. Ajandaya yalnızca isim soy isim değil, avukatlık bürosunun logosunu veya avukatınıza hitap edecek herhangi bir logoyu bastırabileceğiniz de aklınızda bulunmalıdır. Avukatlara verilecek hediye fikirleri arasında mutlaka yer alması gereken bir hediye seçeneğidir.

Kişiye Özel Scrikss Star Krom-Night Blue Tükenmez Kalem

Kişiye Özel Scrikss Star Krom-Night Blue Tükenmez Kalem
Kişiye Özel Scrikss Star Krom-Night Blue Tükenmez Kalem

Avukatlara alınabilecek hediye fikirleri arasında ajanda olur da kalem olmaz mı? Bir avukatın ajanda dışında en fazla ihtiyacı olacak diğer hediye de kalem olmaktadır. Çok okuyan, çok yazan kişilere alınabilecek en güzel hediyelerden biri kalemdir. Kalıcı ve bir o kadar da özel bir hediye vermek istiyorsanız kesinlikle kalem almalısınız.

Bir avukat kalem hediye alırsa çok sevinir, üstelik bu kalemin üzerinde kendi ismi soy ismi veya avukatlık bürosunun logosu işlenmişse daha mutlu olacaktır. Hatta ajanda ve kalemi takım halinde bastırıp avukatlara alınabilecek hediye fikirleri arasından en çok tercih edilen hediye olmasını sağlayabilirsiniz.

Pvc Şeffaf Kartvizit

Pvc Şeffaf Kartvizit
Pvc Şeffaf Kartvizit

Avukatlara alınabilecek hediye fikirleri arasında yine çok işe yarar ve kendiniz tasarlayabileceğiniz bir diğer hediye seçeneği de kartvizitler olmaktadır. Üstelik ister bayan avukat hediyeleri arayışında olun, isterseniz de erkek avukata hediye bakın fark etmeksizin çok işe yarar bir hediye olacaktır.

İster kendiniz tasarlayın isterseniz de hazır tasarımlardan faydalanın her anlamda karşı tarafı mutlu edecek bir hediye olacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Kartvizitler kişilerin bir nevi reklam kartlarıdır. Bu nedenle avukatla işi olabilecek kurum veya kişilere kartvizitini bırakması avukatınızın yararına olacak bir durumdur.

Kişiye Özel Avukat Karikatürlü Biblo Model 16

Kişiye Özel Avukat Karikatürlü Biblo Model 16
Kişiye Özel Avukat Karikatürlü Biblo Model 16

Avukatlara alınabilecek hediye fikirleri arıyorsanız hele bir de yeni mezun avukata hediye bakıyorsanız bu hediye seçeneği tam da aradığınız bir hediye olabilir. Yaşı gereği daha dinamik ve eğlenceli olabilecek karikatür biblo, çiçeği burnunda bir avukata verilecek en güzel hediye olacaktır. Karikatür biblolar kişinin portre fotoğrafından esinlenerek yapılır.

Üstelik isterseniz karikatür biblonuzu pleksi veya ahşap malzemeye bastırabilirsiniz. Oldukça sıra dışı ve eğlenceli olabilecek bu hediyeniz uzun süre akılda kalıcı bir hediye olacaktır. Ayrıca hediyenizin alt kısmında avukatınızın adının ve soyadının da yer aldığı bir bölüm mevcuttur. Kesinlikle genç avukatınızın yüzünde tebessüm oluşturacak bir hediye seçeneğidir.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade