Arkadaşa Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi Fikirleri - 9 Hediye Fikri

1 yıl önce A. Baspinar 1065
Arkadaşa Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi Fikirleri - 9 Hediye Fikri

Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi her baktığında sizi hatırlatacak çok özenle seçilmiş bir hediye olmalıdır. Şüphesiz ki insanların, ailelerinden sonra en çok değer verdiği kişiler arkadaşlarıdır. Bu nedenle arkadaşlarınızı mutlu etmek ve onları mutlu görmek sizi de mutlu edecektir.

Hazır yeni yıl yaklaşıyorken arkadaşlarınıza küçük birer hediye alarak onların mutlu olmasını sağlayabilir ve onların mutluluğuna ortak olabilirsiniz. Klişelerden uzak ve kişiye özel noel hediyeleri arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Birbirinden güzel yılbaşı hediyesi fikirleri bu sayfada!

Arkadaşa Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi Nasıl Olmalıdır?

Arkadaşınıza hediye seçmeden önce, onun nelerden hoşlandığını, hangi rengi sevdiğini, tuttuğu takımı veya burcunun ne olduğunu düşünmenizde fayda vardır. Bu sayede aklınızda arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi fikri yoksa bile zihninizde artık bir şeyler canlanabilir. Yılbaşı hediyeleri her zaman özeldir. Siz de bu özel hediyeyi kişiselleştirerek daha da özel bir hale getirebilirsiniz.

Eğer hala aklınızda yılbaşında arkadaşıma ne alabilirim gibi bir soru işareti varsa, aşağıda sıralanan fikirler işinize yarayabilir;

  • Puzzle-yapboz
  • Kişiye özel çerçeveler
  • Kişiye özel çantalar
  • Baskılı tişört
  • Kişiye özel masa saati
  • Ajanda-kupa-kalem set
  • Kişiye özel powerbank
  • Kanvas tablo
  • Kişiye özel şapka gibi özelleştirebileceğiniz birbirinden güzel hediye fikirleri mevcuttur.

Puzzle - Yapboz A3 130 Parça

Puzzle - Yapboz A3 130 Parça
Puzzle - Yapboz A3 130 Parça

Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi fikirleri içinde en eğlencelisi puzzle-yapboz olmaktadır. İsterseniz arkadaşınızın kendi fotoğrafını, birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı veya evcil hayvanının fotoğrafını yapboz şeklinde bastırabilirsiniz. Böylece arkadaşınızın keyifle vakit geçireceği oldukça eğlenceli bir hediye vermiş olursunuz. Puzzle yapmak zaten başlı başına çok eğlenceliyken, özelleştirerek çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Beyaz Çerçeve 21x30cm

Kişiye Özel Fotoğraflı Beyaz Çerçeve 21x30cm

Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi seçeneği olarak oldukça kaliteli ve baktıkça sizi anımsatacak bir diğer hediye de kişiye özel çerçeveler olmaktadır. İster yuvarlak taş üzerine baskılı çerçeve, isterseniz de cam üzerine baskılı çerçeve hediye edebilirsiniz. Ya da ilginç yılbaşı hediyeleri arayışındaysanız; hareketli, müzikli ve 360 derece dönebilen bir fotoğraf çerçevesi de hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Beyaz Bez Çanta

Kişiye Özel Beyaz Bez Çanta

Son zamanların en çok tercih edilen çanta çeşitlerinden biri de bez çantalar olmaktadır. Bez çantalar hem doğayı korumak adına günlük alışverişe çıkarken hem de sosyal hayatınızda kullanışlı olması yönünden sıkça tercih edilir. Bez çantaların üzerine istediğiniz şekilde tasarım yazı, logo veya fotoğraf bastırabilir ve kolaylıkla kişiye özel bir hale getirebilirsiniz.

Siyah Kadın Tişört | Baskılı

Siyah Kadın Tişört | Baskılı
Siyah Kadın Tişört | Baskılı

Tasarım yılbaşı hediyeleri her zaman daha dikkat çeken ve beğenilen bir hediye çeşidi olmuştur. Tasarım bir yılbaşı hediyesi fikri de arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi seçeneklerinin başında yer almalıdır. Empati yapmak gerekirse, arkadaşınızdan aldığınız ve tasarımı arkadaşınıza ait olan bir hediyeyi kim beğenmez! Siz de arkadaşınızın çok sık kullandığı bir cümleyi veya kelimeyi baskı yoluyla tişörtüne bastırabilirsiniz.

Ya da sevdiği bir sanatçının fotoğrafını ve şarkı sözünü tişörte baskı yaptırabilirsiniz. Tasarım yapmak için bir vaktiniz yok ise grafikerlerin tasarlamış olduğu hazır tasarımlardan da tercih yapabilirsiniz. Tasarım tişörtler arkadaşınıza verebileceğiniz çok özel hediyeler arasında yer alacaktır ve giydikçe sizi hatırlayacaktır.

Kişiye Özel Kalp Masa Saati

Kişiye Özel Kalp Masa Saati

Zaman her canlı için çok değerlidir. Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi özel tasarım saat alarak, onun için geçen zamanı daha değerli kılabilirsiniz. Her sabah erken saatlerden başlayıp, akşama kadar çalışan yorulan arkadaşınıza masa üstü saati hediye etmeniz anlamlı bir hediye olacaktır. Üzerinde arkadaşınızın hoşuna gidecek tasarımla süslenmiş bir masa saati baktıkça onu mutlu edecektir.

Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi fikirleri arasında şüphesiz ki masa saati en sıra dışı hediye olacaktır. Üzerine arkadaşınızla birlikte çekilmiş bir fotoğrafı bastırıp, içine her zaman yanında olduğunuza dair güzel bir not iliştirdiğinizde buna mutlu olmayacak kişi yoktur. Klişelerden uzak oldukça sevimli bir hediye olacağı kaçınılmazdır.

Mavi Ajanda Kupa Kalem Set

Mavi Ajanda Kupa Kalem Set

Arkadaşınıza birden fazla hediye vermek istiyorsanız ve her birinin çok özel olmasını istiyorsanız, bu set tam size göre! Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi olarak her an her yerde not tutabileceği özel tasarım bir ajanda ve yine özel tasarım bir kalem şüphesiz ki çok işine yarayacak bir hediye olacaktır.

Bunların yanında bir de içeceklerini içerken sizi hatırlatacak bir kupa da hediyenizi tamamlayacak bir parça olacaktır. Tüm bunları aynı renk ve desende seçtiğinizde, arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi paketiniz hazır hale gelir.

Kişiye Özel 16000mAh Kablosuz Powerbank Beyaz S-Link

Kişiye Özel 16000mAh Kablosuz Powerbank Beyaz S-Link

Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi seçeneklerinden en havalısı şüphesiz ki powerbank olacaktır. Bunun sebebi ise günümüzde teknolojik aletlere oldukça fazla ilginin olmasıdır. Hediye olarak powerbank alıp da mutlu olamayacak insan yoktur. Üstelik kendi tasarımınızla daha da havalı hale getirebilirsiniz. İster normal baskı seçeneği ile isterseniz de LCD göstergeli olarak tasarımlarınızı yapabilirsiniz.

Kişiye Özel Kanvas Tablo 60x80cm

Kişiye Özel Kanvas Tablo 60x80cm

Arkadaşınıza alabileceğiniz bir diğer hediye seçeneği de kanvas tablolardır. Birçok farklı boyutta ve özel tasarımlarınızla yaptırabileceğiniz kanvas tabloları ister erkeğe, isterseniz de kadına yılbaşı hediyesi olarak sunabilirsiniz. İstediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz kanvas tabloları, dikey veya yatay olarak kullanabilirsiniz. Kaliteli ham kumaş üzerine yüksek çözünürlüklü UV baskı tekniği ile arkadaşınızın evini şenlendirebilirsiniz.

Kişiye Özel Kanvas Tablo 60x80cm

Kişiye Özel Kanvas Tablo 60x80cm

Arkadaşa alınabilecek yılbaşı hediyesi fikirlerinden bir diğeri de kişiye özel tasarımlar yapabileceğiniz şapkalar olmaktadır. Oldukça eğlenceli tasarımlar yapabileceğiniz şapkalar 50 TL altı yılbaşı hediyeleri arayanlar için uygun bir hediye modeli olacaktır. Üzerine baskı desen yöntemi ile arkadaşınızın ismini, varsa lakabını, evcil hayvanının fotoğrafını, sevdiği bir sözü ya da logoyu bastırabilirsiniz.


Posted In: Hediye Fikirleri

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade