24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları

1 yıl önce A. Baspinar 19815
24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları

24 Kasım öğretmenler günü mesajları bu özel günde öğretmenlerimizin mutlu olması için yeterli geliyor. Her sene bu önemli gün yaklaştığında günün anlam ve önemini belirten mesajlar atılır aramalar yapılır. Bu mesajların yanında öğretmenlere küçük hediyeler de alınır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 24 Kasım tarihinde başöğretmen olmuştur. Bu sebeple öğretmenler günü de 24 Kasım tarihinde kutlanır. Biz de bu yazımızda 24 Kasım’da sevdiğiniz öğretmenleri mutlu etmek için göndereceğiniz mesajları hazırladık.

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları

Öğretmeninize gönderebileceğiniz birbirinden güzel 24 Kasım öğretmenler günü mesajları şu şekilde sıralanabilir;

  • “En iyi öğretmenler kitaptan değil yürekten öğretir. Teşekkürler güzel bir öğretmen olduğunuz için!”
  • “Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.”
  • “Eğitim bir kova doldurmak değil, ateş yakmaktır.”
  • “İyi öğretim, doğru cevap vermekten çok doğru soru vermekten ibarettir.”
  • “Bize büyük hayaller kurmak için tüm nedenleri ve bunu başarmak için tüm kaynakları verdiniz. Sen hayatımızda bir nimettin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!”
  • “Okumayı yazmayı hızlı düzgün saymayı her an dürüst olmayı sen öğrettin öğretmenim…”
  • “Bu kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun.”
  • “Sizler gelecek nesli yetiştiren toplumun en önemli bireylerindensiniz... Hepinizi tebrik eder ve isteklerinizin gerçek olmasını dilerim…”
  • “Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir.”
  • “Hayatımda kıymetli izler bırakan, her hatamda büyüklüğü ile beni derinden etkileyen bir öğretmenim var. İyi ki varsınız.”
  • “Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.”
  • “Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.”
  • Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
  • Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her turlu fedakârlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları ve Öğretmene Teşekkür Mesajı

24 Kasım öğretmenler günü mesajları öğretmenleri oldukça mutlu eden ve emeklerinin karşılığını aldıklarını düşündüren mesajlardır. Öğretmene teşekkür mesajı atarken orijinal mesajlar atmak isteriz. Klasikleşmiş mesajlardan uzak durmayı tercih ederiz. Çünkü öğretmenimize teşekkür ederken onu özel hissettirecek farklı mesajlar atmak isteriz. Biz de öğretmeninize atabileceğiniz en orijinal en anlamlı mesajları hazırladık. Teşekkür mesajları şu şekilde sıralanabilir;

Öğretmenler Günü Sözleri Kısa

Öğretmenlerimiz bizlere yılın her günü emek verirken bizler onları yalnızca bir gün hatırlar ve kutlarız. Bugünü de en güzel şekilde değerlendirmek her öğrencinin dileğidir. Siz de öğretmenler gününü kısa ama özlü bir söz ile kutlamak istiyorsak aşağıdaki sözlere göz atabiliriz;

  • “Öğretmenler kutup yıldız gibidirler; ne kadar uzakta olursa olsunlar her zaman yol göstermeye devam ederler.”
  • “Bana kattıkların için, bana iyiyi, doğruyu, güzeli öğrettiğin için, bana unutulmaz günler yaşattığın için teşekkürler öğretmenim.”
  • “Canım öğretmenim sizin hakkınız hiçbir zaman ödeyemeyiz. Size bizlere verdikleriniz için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Teşekkür ederim öğretmenim.”
  • “Çocuklarımızla canı gönülden ilgilendiniz, onları kendi çocuklarınız gibi sevdiniz. Onların hiçbir zaman unutamayacağı öğretmeni oldunuz. Teşekkürler öğretmenim.”
  • “Benim öğretmenim yıllar geçse de asla unutulmayacak, gül bahçemde her zaman açan nadide çiçek olacaksın. Sen canım öğretmenimsin.”
  • “Benim öğretmenim iyi kalpli, güler yüzlü, kocaman yürekli, sevgi doludur. Benim öğretmenim öğretmenlerin en iyisidir.”
  • “Bir anne şefkatiyle öğrencilerini seven, bir melek gibi öğrencilerini koruyan iyi kalpli, koca yürekli canım öğretmenim seni çok seviyorum.”
  • “Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir”
  • “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Ben sizin kırk yıl değil ölünceye kadar köleniz olurum. Bana öğrettikleriniz için teşekkür ederim öğretmenim.”
  • “Teşekkürler öğretmenim bizler için gece gündüz durmadan çalıştığın için, teşekkürler öğretmenim her üzüldüğümüzde moral verenimiz olduğunuz için, teşekkürler öğretmenim bizleri çok sevdiğiniz için.”
  • “Soğuk günlerde sobamızı yaktın, sobamız yanmadığı zamanlarda sevginizle içimizi ısıttın canım öğretmenim. Senin hakkını hiç ödeyemeyiz. Allah’ım sana sağlıklı ve huzurlu bir hayat nasip etsin.”
  • “Öğretmenim bilir misin seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerde yerin gösteririm ben kalbimi. Sana şükranlarımı sunuyorum canım öğretmenim.”
  • “Biz sizden sadece bilgiyi öğrenmedik, yaşamayı, yarına umutla bakmayı, çevremizi korumayı, insanları sevmeyi öğrendik. Kısacası biz sizden çok şey öğrendik öğretmenim. Bizleri öğrettikleriniz, yol göstericimiz olduğunuz için teşekkürler.”
  • “Öğretmen; şefkat demektir, hayat demektir, yol gösteren demektir. Öğretmen öğrencisi için ömür boyu unutulmayacak bir kılavuz demektir.”
  • “Öğretmen fırtınalı bir havada geminin yanaşabileceği en güvenli liman, şevkat elini her yere uzatan, en kutsal mesleği icra eden en iyi insandır.”
  • “İlkokuldan, ortaokula, ortaokuldan liseye kadar üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”
  • “Sen bizleri bu vatan için yetiştiren, en zor anlarımızda bizlere yardım eli uzatan, yeri geldiğinde bir arkadaş gibi sır tutan canım öğretmenim. Seni çok seviyorum.”
  • “Öğretmene söylenecek o kadar çok güzel söz vardır belki ama bence öğretmene söylenecek en güzel söz; iyi ki varsınız canım öğretmenim.”

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları ve Öğretmene Alınacak Hediyeler

En kutsal meslek hangisi diye sorulacak olursa birçok kişi öğretmenlik der. Tabi ki her meslek içerisinde bir emek barındırır ve herkes tarafından saygı görmeyi hak eder. Her mesleğin kutsal sayılması için birçok sebep sayılabilir. Fakat öğretmenliğin diğer mesleklerden ayrılan önemli yönleri bulunur.

En önemlisi öğretmenlik, bir ülkenin geleceğine büyük oranda yön verir. En başından bir insanı yetiştirmek ve onun hayatına önemli dokunuşlarda bulunmak hafife alınacak bir durum değildir. Öyle ki mesleklerinin her döneminde ayrı bir zorluk ile karşı karşıya kalırlar. Ailelerinden uzakta bir şehirde öğrencileri ile baş başa kalırken kendilerini onlara bir şeyler katmaya adarlar. Bu nedenle de senede bir gün de olsa hediyelerin en güzeline layıktırlar.

İşte öğretmene alınabilecek en güzel ve en anlamlı hediyeler;

1 – İsme Özel Not Defteri

Üzerinde ismi yazılı defteri öğretmeninize hediye etmek onu oldukça mutlu edecektir. Öğretmenlere bir hediye alırken onun kullanabileceği mütevazı bir hediye olmasına dikkat etmelisiniz. Nitekim öğretmenler sizden pahalı hediyeler beklememektir. Onları için 24 Kasım öğretmenler günü mesajları bile yeterli olacaktır. Çünkü sene de bir gün de olsa hatırlanmak onların mutlu olması için yeterlidir. Ama yine de bu hatırlamanın yanında küçük bir hediye de almak isterseniz özel tasarımlı isme özel defterler çok uygun olacaktır.

2 – İsme Özel Kalem

İsme özel kalemler de öğretmenlere alınan hediyeler arasında çok fazla popülerdir. İster tek başına isme özel kalem tercih edebilirken isterseniz de isme özel not defteri ile beraber tercih edebilirsiniz. İsme özel kalemler özel kutusu ile beraber gönderilir. İsme özel kalemlerin renk seçeneklerine göz atmak için https://www.baskiyap.com/ sitesine göz atabilirsiniz.

3 – Kişiye Özel Kupa

Kişiye özel kupa sipariş ederek de öğretmeninizin gözlerindeki mutluluğa sebep olabilirsiniz. Öğretmenler genellikle ders aralarında ya da öğle tatillerinde çay veya kahve içerek dinlenme moduna geçerler. Bu nedenle kupa onları hem mutlu edecek hem de işlerine yarayacak bir hediye olacaktır. Söz konusu kupanın da üzerinde özel olarak öğretmeninizin ismi yazması öğretmeninizi daha mutlu edecek özel hissetmesine sebep olacaktır. 24 Kasım öğretmenler günü mesajları sonrasında siz de isme özel kupa alarak öğretmeninizin değerli hissetmesine sebep olabilirsiniz.

4 – Kişiye Özel French Press Termos

Bir öğretmene hediye olarak ne alınır sorusunun cevaplarından biri de kişiye özel termostur. Siz de öğretmeninize bir hediye almak istiyorsanız ve ne alacağınıza henüz karar veremediyseniz termosu da düşünebilirsiniz. Öğretmeninize özel olarak tasarlanacak bu termoslar sayesinde öğretmeninizin çayı hiç soğumayacak ve soğuk kış günlerinde imdadına yetişmiş olacaktır. French press termos kış aylarında sıcak tutma özelliğine sahipken yazın sıcaklarında da soğuk tutma özelliği bulunur.

5 – Özel Baskılı Şal

Özellikle bayan öğretmene hediye olarak özel baskılı bir şal hediye edilebilir. Dört mevsim kullanıma uygun bir şal hediye etmek öğretmen açısından oldukça kullanışlı olacaktır. Siz de birçok renk seçeneği olan bu hediyeyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

6 – Kişiye Özel Hediye Kutusu

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları öğretmenleri mutlu etmek için tek başına bile yeterli olur. Ama öğrencileri onlar için sayısız emek veren öğretmenleri için çoğu zaman yalnızca mesaj yollamak ile kalmak istemez. O nedenle sene de bir de olsa öğretmenlerine özel bir hediye almak isterler. Bu özel hediyelerden en anlamlısı ise şüphesiz kişiye özel hediye kutusu olacaktır.

7 – Kişiye Özel Tasarımlı Led Lamba

Öğretmene hediye edilebilecek bir diğer ürün ise özel tasarıma sahip led lambalardır. Üstelik bu lambalara 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları da eklenebilir. İletmek istediğiniz güzel ve özel mesajları bu sayede iletebilirsiniz. Örneğin “Öğretmenler gününüz kutlu olsun” gibi klasikleşmiş bir mesajı yazdırılabilirken başka daha özel bir dileği de tasarıma eklemeniz mümkündür.

8 – Özel Kutulu Defter Kalem Seti

Siz de 24 Kasım öğretmenler günü mesajları ile yetinmeyip öğretmeninize özel bir şeyler almak istiyorsanız defter kalem setini tercih edebilirsiniz. Üstelik bu set içerisinde yer alan defter ve kalemi isme özel hale getirmeniz de mümkündür.

9 – Kişiye Özel Anahtarlık

Kişiye özel anahtarlık da hem güzel hem de mütevazı hediyeler arasında yer alır. Öğretmenler öğrencilerinden hiçbir zaman büyük hediyeler beklemezler. Hatta hiç hediye beklemezler. Onların için önemli olan genellikle öğrencilerine bir şeyler katmaktır. Öğrencilerinin başarıları onlar için en büyük armağandır. 24 Kasım öğretmenler günü mesajları bile onlar için yeterli olacaktır. Fakat öğrencileri de öğretmenlerinin onlara verdiği emekler karşısında küçük de olsa bir hediye ile öğretmenlerini mutlu etmek isterler. Kişiye özel anahtarlıklar da oldukça güzel ve şık bir hediye olacaktır. Öğretmeninizin ismini ya da fotoğrafını kullanarak çok şık bir anahtarlık hediye edebilirsiniz.

Anahtarlık çantamızdan eksik etmediğimiz eşyalarda birinci sırada gelir. Nereye gidersek gidelim anahtarlığımızı yanımızda götürürüz. Öğretmenimize de anahtarlık hediye ettiğimiz takdirde ilk etapta minik bir hediye gibi görünse de öğretmenin her an her saniye yanında taşındığını düşündüğümüzde oldukça anlamlı bir hediye olduğunu anlayacağız. Bu sayede öğretmeniniz bu anahtarlığı her gördüğünde siz aklına gelirsiniz ve mutlu olmasına sebep olursunuz.

10 – Kişiye Özel Powerbank

Teknolojinin gelişmesi ile beraber cep telefonuna daha bağımlı hale geldik. Bu kaçınılmaz durumun bir sonucu olarak da cep telefonumuzun şarjı çok daha çabuk bitiyor. O nedenle powerbank hemen hemen herkesin ihtiyacı olan bir ürün… Siz de öğretmeninize işe yarayacağı bir hediye almak istiyorsanız powerbank hediyesini listenize ekleyebilirsiniz. Ama aynı zamanda özel bir hediye de olsun istiyorsanız kişiye özel powerbankleri tercih edebilirsiniz. Öğretmeninizin ismini powerbanklerin üzerine yazdırmanız mümkündür.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade