2024 Anneler Günü Ne Zaman?

3 ay önce A. Baspinar 568
2024 Anneler Günü Ne Zaman?

2024 Anneler Günü, her sene olduğu gibi bu yılın da araştırma konuları arasında ilk sıralarda yerini almayı başarmıştır. Vefalı anne ve anne adaylarını bu özel günlerinde en özel hissettirecek hediyeye karar vermek adına, Anneler Günü ne zaman kesin tarihi bilmeniz önemlidir. İşte detaylarıyla 2024 Anneler Günü takvimi ve bu güne özel hediye fikirleri…

2024 Anneler Günü Ne Zaman? Anneler Günü’ne Kaç Gün Kaldı 2024?

Annelerin kıymeti herhangi güne sığmayacak şekilde büyüktür. Ancak onları bir nebze de olsun özel hissettirmek adına her yıl olduğu gibi Mayıs ayının 2. pazar günü, dünyada ve Anneler Günü ne zaman Türkiye'de diye merak edenler için bu şekildedir. 

Net tarih her yıl değiştiği için içinde olduğunuz seneye göre hesap yapabilirsiniz. Dolayısıyla 2024 yılının ikinci pazarı 12 Mayıs’a denk gelmektedir. Anneler Günü'ne kaç ay kaldı için ve hediye fikirleri planlamanızı bu şekilde yapabilirsiniz.

2024 Anneler Günü Hediye Önerileri 

2024 Anneler Günü varlığıyla, benliğiyle hayatınıza anlam katan özel kişilerin kendini en mutlu hissettikleri gündür. Hayatınızdaki ilk öğretmen ve yaşamınız boyunca her zaman yanınızda olan değerli varlıklar için, hediye önerilerine göz atmaya başlayabilirsiniz. Zamanı belli olan 2024 Anneler Günü için hediye önerileri uygun fiyatıyla ve farklı seçenekleriyle aşağıda yer almaktadır. 

1 - 2024 Anneler Günü Hediyesi: Özel Tasarım Mutfak Önlüğü

Sevgi dolu ve ellerinden her daim lezzetli yemekler yediğiniz anneniz için en güzel ve bütçe dostu hediyelerden biri olabilir. Mutfakta istekli ve tebessümler eşliğinde yemekler hazırlaması için kırmızı, siyah ve beyaz seçenekleriyle göz dolduran tasarım özelliklerine sahiptir. Yani; 

  • Boyun askısı ve belden bağlamalı ipi ile kolay kullanım sunar.
  • Polyester ve pamuk karışımlı kumaşa sahiptir.
  • Üzerine isim, metin, logo, resim gibi tasarımlar eklenebilir.
  • Dayanıklı dikiş yapısıyla uzun ömürlü kullanım sağlar.

2 - Kişiye Özel Melek Karikatürlü Biblo

Annelerin vefalı ve cefalı olması, “Melek” ünvanını en çok hakeden grupta yer almasına sebeptir. Sizler de bunu küçük biblo ile somutlaştırmaya ne dersiniz? Dayanıklı ahşap ve plastik pleksi üstünde melek figürü ile hem esprili hem de dekoratif bu hediyelik için, Baskı Yap sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3 - 2024 Anneler Günü Hediyesi: Fotoğraf Baskılı Cam Çerçeve 

Evin dizaynından sorumlu güzel anneler için en dekoratif parçalardan biri olan cam çerçeve, komşuları çatlatacak 2024 Anneler Günü hediyelerinden biridir. Tasarım özellikleri ile oldukça dikkat çekmektedir; 

  • Ürün 2 mm kalınlığında dayanıklı cam malzemeden yapılmıştır.
  • Kendi başına ayakta durabilen yapısı vardır.
  • Ürün üstüne resim, fotoğraf ekleyerek kişiye özel hale getirebilirsiniz.
  • Özellikle vitrin, çalışma masası, yatak odası, salon gibi alanlarda kullanıma uygundur.
  • 15x10 dikdörtgen formlarına sahiptir.
  • İki köşesi oval, iki köşesi ise sivri yapısıyla estetik ve modern formludur. 

4 - Kişiye Özel Kalpli Kupa ile Kalpli Bardak Altlığı

2024 Anneler Günü klasik hediyelerden görünse de kişiye özel hale gelmesi ile farkını ortaya koymaktadır. Hem ekonomik hem de modern tasarımıyla karşılıklı kahve ve çay saatlerinin unutulmaz dakikalarına imzasını atacak tasarım özelliklerine sahiptir. Bunları şöyle göz atabilirsiniz; 

 

      Kişiye Özel Kalpli Kupa ve Bardak Altlığı 

Kalpli Kupa Özellikleri 

Bardak ağzı 8 cm 

Yükseklik 9,5 cm

Kaliteli seramik malzeme

İç kısmı kırmızı ve beyaz dış yüzeyli 

Kimyasal içermeyen yapı 

Kalpli Bardak Altı Özellikleri 

9,5 - 10,5 cm boyut

3 mm kalınlığında

Isı, ışık, neme dirençli

Dekoratif ve estetik

Üzerine mesaj, resim, isim baskı imkanı 

5 - Kişiye Özel Şeffaf Takı Standı

2024 Anneler Günü hediyelerinden dağınıklığı sevmeyen ve süslenmeyi seven anneler için, cici kızların ya da erkeklerin seçeceği ürünlerden biridir. Hem estetik hem de fonksiyonel yapısıyla verimli kullanıma imkan tanır. Takı standı üstüne annenizin adını, resmini ekleyerek hediyeyi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. 

6 - 2024 Anneler Günü Hediyesi: Kanvas Tablo 

Salondan yatak odasına kadar her mekana uygun dekoratif görünümüyle herkesin 2024 Anneler Günü için alması gereken ideal seçeneklerden biridir. Tablo üstüne isim, fotoğraf ekleterek hediyenizin farkını ortaya koyabilirsiniz. Oldukça dayanıklı ürünün çeşitli ölçülerde boyutları mevcuttur. 

7 - Kişiye Özel Termos 

Paslanmaz çelik dokusuyla uzun ömürlü ve sağlığa zararı olmayan ürünlerden biridir. Üzerine annenizin adını, resmini, annenize yazacağınız güzel söz ile modeli  tasarım haline getirebilirsiniz. Devrilmez yapısıyla ister sporda, ister ev içinde kullanabilirsiniz. Alt kısmı vantuzlu modelleri ürünün devrilmeden durmasını sağlayacak mıknatıs sistemine sahiptir. 

Sıkça Sorulan Sorular

2024 Anneler Günü hediye seçeneklerinden en çok tercih edilenler yukarıdadır. Sizler de annenizin tarzına ve yaşına en uygun fiyatlı seçeneklere Baskı Yap’tan ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki sorulara göre, hediye planınızı yapabilirsiniz.

1 - 2026 Anneler Günü Ne Zaman? 

Her yıl mayıs ayının ikinci haftasına denk gelen 2024 Anneler Günü, 2026 yılı için 10 Mayıs Pazar olarak belirlenmiştir.

2 - 2024 Babalar Günü Ne Zaman? 

2024 Anneler Günü sonrasında 16 Haziran Pazar, 2024 Babalar Günü için belirlenen tarihtir.

3 - 2030 Anneler Günü Ne Zaman? 

2030 yılı için belirlenen Anneler Günü tarihi, 12 Mayıs Pazar günüdür. Birbirinden farklı ve tasarım ürünleri için Baskı Yap sitesine giriş yapabilirsiniz.

4 - 2025 Anneler Günü Ne Zaman? 

Her sene mayıs ayının pazar gününe denk gelen bu özel gün, 2025 yılı için 11 Mayıs Pazar günü olarak netleşmiştir. 

5 - Anneler Günü Ne Zaman Ortaya Çıktı? 

Bu konuda birçok bilgi vardır. Bazı kaynaklara göre Anneler Günü şu şekilde ortaya çıkmıştır. Kral Zeus annesi Rhea için, ilkbahar ayında kutlamalar yaptırmıştır. Ayrıca Palen geleneklerine uygun olarak baharın gelişi ile doğa yeniden canlandığı için bu gün, hayata dönüş olarak kutlanır. 


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade