2023 Babalar Günü Ne Zaman? Hangi Gün

11 ay önce A. Baspinar 1264
2023 Babalar Günü Ne Zaman? Hangi Gün

2023 Babalar günü ne zaman olduğu aslında önemli değildir. Baba bir evin temel taşıdır. Aileyi sağlam tutan, gölgesinde dahi güvende hissettiren insandır. Sevilen insanların kutlanması, anılması sadece bir güne sığdırılamaz. Babaların her daim gönlü hoş tutulmalı saygıda kusur edilmemelidir. Onlar hayata gelme vesilesi ve en zorlu yollarda en büyük sığınaktır.

Özel günlere her zaman önem verilir. Doğum günü, anneler günü, babalar günü ve daha birçok gün... Verilecek sevgi sonsuzdur aslında. Zamanı mekanı yoktur. Fakat alışılagelmiş olarak 2023 Babalar günü ne zaman sorusu bu sene de yerini almıştır. Her sene Haziran ayında kutlanan babalar günü ile evlatlar babalar arası muhabbet pekişmektedir. 

2023 Babalar Günü Ne Zaman Kutlanır? Hediye Olarak Ne Seçilebilir?

Türkiye’nin de yer aldığı pek çok ülkede her yıl Babalar günü kutlanmaktadır. Peki 2023 Babalar günü ne zaman Türkiye içerisinde kutlanır? İlk kutlanma tarihi 1910 olan Babalar günü bu sene 18 Haziran’a denk gelmektedir. Her yıl Haziran ayının üçüncü pazar gününde kutlanmakta ve onlara özel bir gün yaşatılmaktadır.

Sonora Smart Dodd Anneler günü gibi babaların da günü olmasını savunmuştur. 5 Haziran olarak düşünmüş fakat ayın üçüncü Pazar gününe ertelenmiştir. 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı günü desteklemiş, ilan etmemiştir. 1972 yılında yasal olarak babalar günü ilan edilmiştir. 2023 Babalar günü ne zaman gibi sorulara başlanılan tarihtir denilebilir.

Evlatları gözünde bir kahraman olan babaların 2023 Babalar günü ne zaman soruları yine gündemdedir. Bu önemli günü kaçırmak istemeyen kişiler şimdiden tarih kayıtlarına başlamış bulunmaktadır. Hazırlıksız yakalanmamak adına hediye seçimleri bile yapılmaktadır. Babaların ihtiyacı olabilecek, eşi ve evlatlarının güzel temennilerini barındıran birçok hediye seçeneği bulunmaktadır.

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı
Kişiye Özel Baskılı Yastık Kılıfı

Babalar günü ne zaman 2050 yılında dahi sorulmaya devam edeceği şüphesizdir. Baba evine yorgun argın gelse de eşi ve çocuklarına baktığı an yorgunluğunu unutandır. Benim ihtiyacım yok deyip ilk ihtiyacınızı karşılayandır. Bu denli ince düşünen babaları böyle bir günde unutmak onlara haksızlık olacaktır. 

Hediye seçiminde karasız olanlar istediğiniz şekilde yapılan baskılı yastıkla babalarını mutlu edebilir. İster resim baskı yaptırın, ister ona sevgi sözcükleri yazdırın seçim sizin… Duygusal anlar yaşamak için tonlarca para ödemeye gerek yoktur. Önemli olan ona saf sevginizi göstermektir.

Kişiye Özel 16000mAh Kablosuz Powerbank Beyaz S-Link

Kişiye Özel 16000mAh Kablosuz Powerbank Beyaz S-Link

Her işin telefonla yapıldığı bir zaman diliminde powerbank en ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir.  Yoğun geçen telefon trafikleri mailler derken telefon şarjı dayanmamaktadır. 2023 Babalar günü ne zaman babama ne alabilirim düşüncesine son verecek bir hediyedir. Onu geç kaldığı zamanlar merak etmemek her an ulaşabilmek adına manidar bir hediye olacaktır.

Kişiye Özel French Press Siyah Termos

Kişiye Özel French Press Siyah Termos
Kişiye Özel French Press Siyah Termos

Kişiye özel tasarlanan termos üzerine kendi tasarımınızı yaparak babanıza verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz. Termosu kullandığı zaman sadece sizi ve gözünüzdeki değerinizi hatırlayacaktır. Uzun ömürlü bir hediyedir, paslanmaz çelikten yapılmıştır.

Kişiye Özel İş Adamı Karikatürlü Biblo

Kişiye Özel İş Adamı Karikatürlü Biblo
Kişiye Özel İş Adamı Karikatürlü Biblo

Baba deyince çizgisi dışına çıkmayan dediğim dedik insanlar akla gelebilir. Ama aslı öyle değildir. Babalar çocuğuyla yeri geldiğinde çocuklaşır, şakalaşır, anın tadını çıkarmayı gayet iyi bilir. Babanız ile aranızda bu denli samimiyet olduğuna inanıyorsanız onu farklı bir hediye ile şaşırtmaya ne dersiniz? 

Yüzünde kocaman bir gülümsemeye sebep olacak karikatür biblo serisi harika bir hediye seçimi olacaktır. 2023 Babalar günü ne zaman sorularına yanıt aramadan babanızın resmine özel yapılmış karikatür biblo sayesinde o günü unutulmaz kılacaksınız.

Kendin Tasarla Kapşonlu Gizli Cepli Siyah Sweatshirt

Kendin Tasarla Kapşonlu Gizli Cepli Siyah Sweatshirt
Kendin Tasarla Kapşonlu Gizli Cepli Siyah Sweatshirt

Klasik giyim kadar spor giyimden de hoşlanan babalara özel tasarlanmış sweatshirt ürünleri bulunmaktadır. Günlük hayatta kullanım sağladığı gibi arkadaşları arasında yaptığı spor müsabakalarında giymekten vazgeçemeyeceği bir hediye olacaktır. 2023 Babalar günü ne zaman 2025 yılında da kullanabileceği bir ürün olsun derseniz tam da size göre… 

Kupa Bardak Ajanda Kalem Set

Kupa Bardak Ajanda Kalem Set

Babaların asilliğine yaraşır bir hediye seçeneği de kupa ajanda ve kalemden oluşan setlerdir. 3 üründe de istediğiniz tasarımı yaptırabilir isterseniz babanızın ismini yazdırabilirsiniz. Kendisine özel yapılacak bu hediye onu mutlu etmekle kalmayıp her an kullanmak isteyecektir. 2023 Babalar gününü kaçırdıysanız Babalar günü ne zaman 2024 sorularına maruz kalmadan hediyenizi ayırtın…

Kristal Gümüş Çift Kalemli Saatli Masa İsimliği

Kristal Gümüş Çift Kalemli Saatli Masa İsimliği
Kristal Gümüş Çift Kalemli Saatli Masa İsimliği

Babalar gününe özel nadide hediyelerden biri de masa isimlikleridir. Çalıştığı alanın önemini anlatan kalemli saatli isimlikler babanızın kayıtsız kalamayacağı bir hediye olacaktır. İş alanında hediyenizi gururla sergileyecek ona olan saygınızı ve bağlılığınızı iliklerine kadar hissedecektir. 

Kişiye Özel Lacivert Plaket

Kişiye Özel Lacivert Plaket
Kişiye Özel Lacivert Plaket

Farklı bir hediye arayışında olan kişilere özel pek çok ürün sunulmaktadır. Dünyanın en iyi babasına özel tasarlanmış bir yazılı plaket hediye etmek istemez misiniz? Üzerine kendi tasarımınızı yapabileceğiniz bu plaketler babanızın hafızasından uzun süre silinmeyecektir. 

Anneler Günü Ne Zaman 2023

Her yıl tekrarlanan 2023 Babalar günü ne zaman sorusuna ek olarak anneler günü ne zaman sorusu da eklenmektedir. Anneler babalar kadar değerlidir ve özel günleri unutulmamalıdır. Onlar yeri geldiğinde kardeş yeri geldiğinde arkadaş olup derdinize ortak olurlar. Klişe bir sözdür ama yemedi yedirdi içmedi içirdi sözü anneler için kesinlikle doğrudur. 

Kendi hayatını hiçe sayan evlatları için her an çabalayan annelerin günü bir gün olarak kutlansa da aslında her gündür. Hiçbir karşılık beklemeden sadece ailesi için yaşarlar. Kendi hastalığını bile umursamaz... İlk sardığı yara evlatlarının yarasıdır. Anneler hakları hiçbir zaman ödenemeyecek insanlardır. Anne ve babalara her zaman saygı ve sevgiyle yaklaşılmalıdır.

Anneler ve Babalar Günü Ne Zaman 2023

2023 Babalar günü ne zaman sorusuna 18 Haziran olarak netlik kazandırılmıştır. Nadide çiçekler olan annelerin günü ise 14 Mayıs Pazar günü kutlanacaktır. Dünya üzerinde farklı tarihlerde kutlanan bu gün her yıl Türkiye’de Mayıs ayının 2. haftası kutlanmaktadır.

Özel günlere dair tasarlanabilen birbirinden eşsiz ürün yelpazesi için baskiyap.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti ve yüzlerde oluşacak tebessümler için işimizi özveriyle yapmaya devam etmekteyiz.


Posted In: Özel Günler

0 Yorumlar

Ücretsiz kargo

Ücretsiz Kargo

Hesabım

Zamanında Teslimat

Güvenli ödeme

Güvenli Alışveriş

Kolay iade

Kolay İade